13. mart13. mar comment_371575 Kad sam vidio suspenzija zabrinuo sam se da nije u Ligi Prvaka zato što je odgurnuo skupljača lopti. Trebao mu je šamar svezati. Prijavi
29. mart29. mar comment_371930 Ovaj se zamalo potukao i na reprezentativnoj prijateljskoj utakmici. 🫣🫣🫣 Prijavi
21. april21. apr comment_372186 Koliko je ovaj Neto kurcina ispricacu vam pricu o svom ćaći koji je baksuz teski sto se tice ovih golova inace kad neko igra. Obicno kad gledamo utakmicu, cim on prebaci na neku drugu utakmicu odmah gol padne. Ili ako ode u vc, momentalno cim izadje iz dnevnog boravka padne gol. Veceras gledali Inter - Como. Como krenuo u napad. On prebaci na drugu utakmicu. U tom trenutku ja otvorio livescore kad ono 2-0 za Como. Govorim ja njemu reko pade gol a ti prebaci kanal. Poslije toga dolazi ova situacija, gledamo malo Chelsa, ovaj gore prvi klip, ide nas napad, vodi Neto loptu i govori sad stari e sad cu prebaciti pa nek barem izjednace. Prebacuje stari kanal, pa ponovo vraca na Chelsea, kad ono propala akcija, nista od gola. Prijavi
22. april22. apr comment_372188 Da se nadovezem na ovaj svoj post. Kad je Como poveo sa 0-2, Ćaća reče ma gotova je ova utakmica, ne moze tu Inter vise nista. I nikad vise nije prebacio na ovu utakmicu. Sad tek citam da je Inter preokrenuo na kraju na 3-2. Prijavi
25. juli25. jul comment_373582 Igrač koji je generalno limitiran kada je u pitanju njegov vrhunac a isti je već i dostigao, to je to od njega se više izvući ne može. Igra mu se svodi na iste stvari i poteze, kako kod nas tako se moglo vidjeti i u repki, nema nista nepredvidivo kod njega. Ako se sjetite Pedra, šta se o njemu govorilo i pisalo, e Neto je Pedro samo klasu do dvije ispod. Gotivan je lik ali nije kvalitet za nas, mislim da ga treba prodavati dok je još na cijeni i dok je u dobrim godinama, čisto da ne uzima minute mlađim i talentovanijim igračima koje imamo u ekipi. Bolje je za nas a i za njega, budući da je izvan terena a i na terenu makar meni fin čovjek bolje je da ode u neki Everton ili Atletiko gdje bi bio redovan ili ako hoće da bude zamijena u Lpoolu i Arsenalu (njih navodim jer su se navodno oni raspitali za njega, nisam ulazio dublje u to i ne znam da li je tačno). Prijavi
2. august2. aug comment_373928 54 minutes ago, Zemo said: 80 miliona nudi Manchester City. Koji je izvor ove informacije Prijavi
2. august2. aug comment_373929 1 minute ago, Kun Aguer0 said: Koji je izvor ove informacije Izvjesni Ekrem Konur iz The Sun je objavio, zatim je ESPN citirao Prijavi
2. august2. aug Autor Popularna objava comment_373932 Ekrem Konur je, inače, zet Šerifa Konjevića. Prijavi
4. august4. aug comment_373981 1 hour ago, BT14 said: Hajmo hajmo tjeraj smeće Oprastam Maresci sve ako ovu prevaru kupi, mrzi mi igrac svano nije Prijavi
4. august4. aug comment_373984 Fenomenalna ponuda, duplo više nego što vrijedi. Šteta što se utišala priča oko Gusta, kad bi i za njega uzeli 70 miliona to bi bio posao stoljeća. Prijavi
4. august4. aug comment_373985 1 minute ago, Adi said: Fenomenalna ponuda, duplo više nego što vrijedi. Šteta što se utišala priča oko Gusta, kad bi i za njega uzeli 70 miliona to bi bio posao stoljeća. Oj za tog klosara sam i zaboravio, jebo majku kakvog sljama smo dovukli... pa dao bih ga za 20 samo da ide. Prijavi
4. august4. aug comment_373988 Puno draze bi mi bilo da zadrzimo Neta a prodamo Gusta. Ne znam da li Quenda i Estevao mogu iznijeti sezonu, a Neto bi u nesto reduciranoj roli itekako mogao valjati. Prijavi
4. august4. aug comment_373991 Ne bih ni ja Neta pošto-poto prodavao, ali očekivao sam ponude od 40 miliona tako da ovo ne bih odbio. Prijavi
4. august4. aug comment_373993 1 hour ago, Adi said: Ne bih ni ja Neta pošto-poto prodavao, ali očekivao sam ponude od 40 miliona tako da ovo ne bih odbio. Dati ga posto poto Prijavi
4. august4. aug comment_373995 Prodati nego sta. To sto valja 5-6 u citavoj sezoni nije dovoljno. Jedino pozitivno u vezi njega sto nema problema sa povredama. Prijavi
4. august4. aug comment_373996 2 hours ago, Wisey said: Puno draze bi mi bilo da zadrzimo Neta a prodamo Gusta. Ne znam da li Quenda i Estevao mogu iznijeti sezonu, a Neto bi u nesto reduciranoj roli itekako mogao valjati. Ne bi mogao valjati ni u kakvoj roli. Bolje da trpimo Estevaoa, Quendu i Gitensa nego njega. Prijavi
5. august5. aug comment_374003 Iskreno ako ce neko izbaciti 70-80 miliona za njega, prihvatiti objerucke. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.