Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#7 Pedro Neto

Istaknuti odgovori

• Odgovori 242
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ovaj kad ga zeni stavlja prvo 2-3 laznjaka baci pa ga onda metne. Jebo glavu svoju blesavu.

• Došao upravo da to napišem. Možda nije najtalentovaniji ali ostavi maksimum na terenu. Daleko više radi od svih naših krila i zbog toga bih ga i dalje volio vidjeti u našem klubu. Pravi je borac,

• Mozda je taktika pokupovati sve ljevake u ofanzivi iz svih klubova Premiershipa i tako osakatiti protivnike.   

Objavljene slike

Vrlo borbena ptica trkačica. Igrač za tranzicioni fudbal ili što hamco predlaže za wing beka. Kada ganjamo zaostatak nema koristi od njega, jer nema prostora da pretrčava ljude. Nekad zabode glavu kao noj i ne gleda gdje su mu saigrači. Može biti upotrebljiv da ulazi sa klupe kada vodimo ili u nekim jačim utakmicama gdje ima dosta prostora. Pohvalio bih njegovo fizičko stanje, jer se nije ozbiljno povrijedio ove sezone, što mi je bio ogroman problem u prethodnom klubu. Ne vjerujem da ćemo ga prodavati jer je tek došao i ne možemo ostvariti profit.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Prvi gol danas je pokazatelj sta ovaj igrac treba da radi. Samo gurni loptu, koristi brzinu da stvoris pola metra prostora i zavrni je fino. Ili sut ako je s kontra strane. A ne 300 nekakvih laznjaka, trzaji tijelom na koje niko ziv ne trza i slicno. Igraj jednostavno i to je to.

• Autor
2 hours ago, Wisey said:

Prvi gol danas je pokazatelj sta ovaj igrac treba da radi. Samo gurni loptu, koristi brzinu da stvoris pola metra prostora i zavrni je fino. Ili sut ako je s kontra strane. A ne 300 nekakvih laznjaka, trzaji tijelom na koje niko ziv ne trza i slicno. Igraj jednostavno i to je to.

Slažem se. Ali to ne može raditi kao desno krilo. Zato smatram da je njega bolje forsirati lijevo. Nije on taj ljevak koji treba da igra desno, jer mu desna noga služi samo da se osloni na nju. Nikad od njega Robbena neće biti, a za centaršuteve s desne strane je poprilično beskoristan.

• Popularna objava

Ja ne znam stvarno šta ljudi očekuju od njega, meni je on klasičan "Pedro" tip igrača, čak se i zove isto

znači on nikad neće biti nosioc igre, nikad neće praviti razliku kao što to čini Palmer, i njegove bolje partije će biti upravo onda kada i ostali bolje igraju što kod nas to nažalost vidiš jednom u 20 utakmica

problem je što je pod jedan skupo plaćen pa se od njega očekuje više

pod dva, mislim da je Mareska prefosirao sa njim, u nekim utakmicama mi se čini da su mu teške noge i onda to utiče negativno na njegovu partiju

čak je i mali Estevao, pokazao više nekih lucidnih momenata u 5 utakmica nego ovaj u sezonu i po, ali u tome i jeste razlika, što svakako ne znači da je Neto loš igrač, niti sam za to da ga treba prodati, on može biti jako bitan igrač u šampionskoj ekipi kada bi se neke stvari složile

Sto ga chiba izvrijedja a momak nase najbolje krilo. Mozda nema cifre statisticki ali koliko toga daje na terenu, u odbrani i u napadu to ne nudi nijedno nase krilo. Takodjer bih pohvalio i njegovu zelju i borbu koja  je uvijek na maksimumu,sto se ne moze reci za ostale igrace. Ja sam s Netom bas zadovoljan, i ne slazem se da nije hendikep kad igra lijevo krilo (utakmica protiv Liverpoola gdje je to bas bilo ocigledno).To za centarsuteve isto nije tacno, pa i danas je sa desnog krila u trrpavicu pogodio Guia. 

Pa nisam ga izvredjao, baš naprotiv, napisao sam ono što mislim da je realno, vidiš da sam napisao da nikako nije loš igrač, i sa svakako može biti jako bitan (u kontekstu da će njegovi kvaliteteti i brojke tek tada doći do izražaja)

a mislim i da su ovi koji su lajkovali shvaliti šta sam hteo da kažem

da sam ga vredjao, kritikovao bih ga posle svake partije što nikada nisam uradio, upravo zato što znam šta mogu da očekujem od njega

Lajkao sam, mislim da trenutno nijedno naše krilo nije bolje od njega, ali da je Neto u perspektivi igrač za rotaciju, zahvalan igrač koji može puno trčati, odrađivati neke zadatke, ulijetati na obje strane, potencijalno i na LWB ako budemo igrali nekad tu formaciju, biti jako koristan protiv neke specifične vrste protivnika i u zavisnosti od forme igrati više ili manje, ali davati svoj maksimum uvijek.

Ne mozes vjerovati da profesionalni fudbaler, koji citav zivot trenira i posvecen je samo tom poslu, nije u stanju na 10-15 metara dati precizan, odmjeren pas. To je kao da vulkanizer ne zna gumu zamijeniti. 

I to nije ni u nekom sprintu bio, cak je usporio, pogledao, a protivnik nikakav presing nije radio.

Taj potez je katastrofa. Ni amater to ne bi uradio. Ta akcija je čisti pogodak i ovakve poteze treba izučavati u nogometu. Zbog ovoga bi ga trebalo sljedeću utakmicu zakovati na klupu ali Maresca nema muda da uradi to.

To onda kad smo ih ubili 6:0. 🤭🤭🤭

Ti igrači su imali i u glavi i u nogama. Ovi danas nemaju baš u glavi.

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.