7. juni 2025.1 god. comment_364970 Vrlo borbena ptica trkačica. Igrač za tranzicioni fudbal ili što hamco predlaže za wing beka. Kada ganjamo zaostatak nema koristi od njega, jer nema prostora da pretrčava ljude. Nekad zabode glavu kao noj i ne gleda gdje su mu saigrači. Može biti upotrebljiv da ulazi sa klupe kada vodimo ili u nekim jačim utakmicama gdje ima dosta prostora. Pohvalio bih njegovo fizičko stanje, jer se nije ozbiljno povrijedio ove sezone, što mi je bio ogroman problem u prethodnom klubu. Ne vjerujem da ćemo ga prodavati jer je tek došao i ne možemo ostvariti profit. Prijavi
22. august 2025.1 god. Popularna objava comment_366721 Strasan igrac kad ima svoj dan i kada ima prostora. Danas je guzio ovog Wan Bissaku nesretnog na njegovom terenu i jos ga je guzio u onome sto Wan Bissaka "najbolje" radi Prijavi
27. august 2025.1 god. comment_366854 Stvarno raduje kako igra, bas kao u Wolvesima. Izgleda da se oslobodio malo. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368293 Prvi gol danas je pokazatelj sta ovaj igrac treba da radi. Samo gurni loptu, koristi brzinu da stvoris pola metra prostora i zavrni je fino. Ili sut ako je s kontra strane. A ne 300 nekakvih laznjaka, trzaji tijelom na koje niko ziv ne trza i slicno. Igraj jednostavno i to je to. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt Autor comment_368297 2 hours ago, Wisey said: Prvi gol danas je pokazatelj sta ovaj igrac treba da radi. Samo gurni loptu, koristi brzinu da stvoris pola metra prostora i zavrni je fino. Ili sut ako je s kontra strane. A ne 300 nekakvih laznjaka, trzaji tijelom na koje niko ziv ne trza i slicno. Igraj jednostavno i to je to. Slažem se. Ali to ne može raditi kao desno krilo. Zato smatram da je njega bolje forsirati lijevo. Nije on taj ljevak koji treba da igra desno, jer mu desna noga služi samo da se osloni na nju. Nikad od njega Robbena neće biti, a za centaršuteve s desne strane je poprilično beskoristan. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt Popularna objava comment_368302 Ja ne znam stvarno šta ljudi očekuju od njega, meni je on klasičan "Pedro" tip igrača, čak se i zove isto znači on nikad neće biti nosioc igre, nikad neće praviti razliku kao što to čini Palmer, i njegove bolje partije će biti upravo onda kada i ostali bolje igraju što kod nas to nažalost vidiš jednom u 20 utakmica problem je što je pod jedan skupo plaćen pa se od njega očekuje više pod dva, mislim da je Mareska prefosirao sa njim, u nekim utakmicama mi se čini da su mu teške noge i onda to utiče negativno na njegovu partiju čak je i mali Estevao, pokazao više nekih lucidnih momenata u 5 utakmica nego ovaj u sezonu i po, ali u tome i jeste razlika, što svakako ne znači da je Neto loš igrač, niti sam za to da ga treba prodati, on može biti jako bitan igrač u šampionskoj ekipi kada bi se neke stvari složile Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368312 Sto ga chiba izvrijedja a momak nase najbolje krilo. Mozda nema cifre statisticki ali koliko toga daje na terenu, u odbrani i u napadu to ne nudi nijedno nase krilo. Takodjer bih pohvalio i njegovu zelju i borbu koja je uvijek na maksimumu,sto se ne moze reci za ostale igrace. Ja sam s Netom bas zadovoljan, i ne slazem se da nije hendikep kad igra lijevo krilo (utakmica protiv Liverpoola gdje je to bas bilo ocigledno).To za centarsuteve isto nije tacno, pa i danas je sa desnog krila u trrpavicu pogodio Guia. Prijavi
19. oktobar 2025.19. okt comment_368315 I meni je malo neocekivano ovoliko negativnih komentara na njegov racun a momak pruza dobre partije. Prijavi
19. oktobar 2025.19. okt comment_368327 Pa nisam ga izvredjao, baš naprotiv, napisao sam ono što mislim da je realno, vidiš da sam napisao da nikako nije loš igrač, i sa svakako može biti jako bitan (u kontekstu da će njegovi kvaliteteti i brojke tek tada doći do izražaja) a mislim i da su ovi koji su lajkovali shvaliti šta sam hteo da kažem da sam ga vredjao, kritikovao bih ga posle svake partije što nikada nisam uradio, upravo zato što znam šta mogu da očekujem od njega Prijavi
19. oktobar 2025.19. okt comment_368334 Moze li onda reci koje nase krilo je bolje od Neta (mogu i ovi sto su lajkalu)? Prijavi
19. oktobar 2025.19. okt comment_368336 Lajkao sam, mislim da trenutno nijedno naše krilo nije bolje od njega, ali da je Neto u perspektivi igrač za rotaciju, zahvalan igrač koji može puno trčati, odrađivati neke zadatke, ulijetati na obje strane, potencijalno i na LWB ako budemo igrali nekad tu formaciju, biti jako koristan protiv neke specifične vrste protivnika i u zavisnosti od forme igrati više ili manje, ali davati svoj maksimum uvijek. Prijavi
26. oktobar 2025.26. okt comment_368509 Ne mozes vjerovati da profesionalni fudbaler, koji citav zivot trenira i posvecen je samo tom poslu, nije u stanju na 10-15 metara dati precizan, odmjeren pas. To je kao da vulkanizer ne zna gumu zamijeniti. I to nije ni u nekom sprintu bio, cak je usporio, pogledao, a protivnik nikakav presing nije radio. Prijavi
26. oktobar 2025.26. okt comment_368510 Taj potez je katastrofa. Ni amater to ne bi uradio. Ta akcija je čisti pogodak i ovakve poteze treba izučavati u nogometu. Zbog ovoga bi ga trebalo sljedeću utakmicu zakovati na klupu ali Maresca nema muda da uradi to. Prijavi
27. oktobar 2025.27. okt comment_368521 Izbacio je neko juče/danas random klip kako Lampard spoljnom dodaje pas Drogbi protiv Sitija u prazno (u PES žargonu , par na trougao), nakon čega sledi gol Drogbe, a Neto kralj Prijavi
29. oktobar 2025.29. okt comment_368551 To onda kad smo ih ubili 6:0. 🤭🤭🤭 Ti igrači su imali i u glavi i u nogama. Ovi danas nemaju baš u glavi. Prijavi
26. novembar 2025.26. nov comment_368980 Prosjek igrac. Bog mu dao brzinu, koju opet ne iskoristava koliko bi mogao. Generalno, ne zna iskoristiti svoj puni potencijal. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.