Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#7 Pedro Neto

Istaknuti odgovori

• Odgovori 242
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ovaj kad ga zeni stavlja prvo 2-3 laznjaka baci pa ga onda metne. Jebo glavu svoju blesavu.

• Došao upravo da to napišem. Možda nije najtalentovaniji ali ostavi maksimum na terenu. Daleko više radi od svih naših krila i zbog toga bih ga i dalje volio vidjeti u našem klubu. Pravi je borac,

• Mozda je taktika pokupovati sve ljevake u ofanzivi iz svih klubova Premiershipa i tako osakatiti protivnike.   

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Klub bi trebao poceti interno kaznjavati ovakva simuliranja na svojoj polovici blizu svoga gola. Pao je ko da ga Ivobi maljem opalio.

U 40. minuti je otpuhivao poslije 2 malo jaca sprinta i jedva dolazio do zraka. Istrosio se u borbi i trebao biti zamijenjen. Nista mu ne zamjeram. Zato i postoji 5 izmjena, da bi svaki igrac dao sve od sebe koliko moze a onda usao drugi i ponovio to isto.

Bukvalno ovo što Wisey reče, a onda kad latinosi ostanu bez daha, uhvate se alternativnog načina, a to je valjanje, svađanja, petljanje i slično.

• 1 mjesec kasnije...

Ovo je nase najbolje krilo, mozda nije najefikasniji ali sigurno najbolje krilo koje imamo. Mora igrati od prve minute, ko ce biti na drugoj strani iskreno me zaboli.  

• 2 sedmice kasnije...

Ja moram da priznam da je BT14 prvi i jos davno prepozno koliko jednodimenzionalnog igraca imamo u Netu. Kunem vam se on je trebao biti lijevi bek i nista vise od toga. Pravi pravolinijski igrac, pa ako Neto moze igrati desno krilo onda moze i Kerkez iz Bournemoutha.

19 minutes ago, hamco said:

Ja moram da priznam da je BT14 prvi i jos davno prepozno koliko jednodimenzionalnog igraca imamo u Netu. 

Ovo će mi citirati na tužnim sjećanjima.

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Odavno ovo govorim, frajer je trebao i morao biti bek a ne krilo! Jednodimenzionalan, stvoren da trci uz aut liniju gore dole, work rate mu dobar ali je tehnicki ogranicen, 1 na 1 igra preslaba. Sve ono sto radi je odlicno za beka ali ne i za krilnog igraca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.