29. januar29. jan Autor comment_370649 Pa jeste, i mene nervira. I onda odjednom bude igrač odluke i donese pobjedu. Kao što reče soxx - bijeli Willian. Dakle, nećemo ga se riješiti godinama. Rekao bih da je Pedro onomad bio korisniji od njega. A bio je poznat po tome da primi loptu kod protivničkog šesnaesterca pa se trčeći s njom vrati do našeg golmana. Prijavi
29. januar29. jan comment_370651 18 minutes ago, reLo said: Pa jeste, i mene nervira. I onda odjednom bude igrač odluke i donese pobjedu. Kao što reče soxx - bijeli Willian. Dakle, nećemo ga se riješiti godinama. Rekao bih da je Pedro onomad bio korisniji od njega. A bio je poznat po tome da primi loptu kod protivničkog šesnaesterca pa se trčeći s njom vrati do našeg golmana. Pedro je klasa za sva nasa krila osim Estevao. Pedro je igra s obje noge, davao golove i van 16, unutar 16, dribling imao odlican, sve ono sto Neto samo moze sanjati. Prijavi
1. februar1. feb Popularna objava comment_370737 Vjerovatno kao najveci hejter Neta na ovom forumu, nakon jucerasnje predstave Garnacha moram da mu se izvinem jer nikad ali nikad ni pribliznk nije odigrao toliko lose kao juce Garnacho. Znao me je isfrustrirati do krajnjih granica ali i kao takav nije bio los u tolikoj mjeri kao ovaj argentinski smrad. Zamislite sad kakvu je partiju odigrao Garnacho! Prijavi
8. februar8. feb comment_370871 Ovaj šut glavom je komotno mogao nogom plasirati ali to je Neto i njegove odluke. Još jedan primjer pogrešne odluke: Prijavi
8. februar8. feb comment_370873 Kakav kriminal od igraca, Viktor Moses je Ronaldinjo za njega. Sebican i glup. Prijavi
13. februar13. feb comment_370983 Lijepe rijeci trenera za prvi hat trick u karijeri Neta. Rosenior on the Neto hate/criticism: “I'm not aware of it. I don't know why that would be the case because Pedro Neto gives us so many qualities. He's a world-class player, a world-class winger. What he sacrifices for the team all the time.” Prijavi
14. februar14. feb comment_370986 E jebem li ga ako je on World Class onda ja stvarno ne znam sta je krilni igrac svjetske klase Prijavi
14. februar14. feb Autor comment_370987 Ovako on s vremena na vrijeme vaskrsne, pa zato i ostaje u životu. Ide sad forsiranje na desnom krilu barem 5-6 utakmica. Prijavi
14. februar14. feb comment_370988 3 hours ago, reLo said: Ovako on s vremena na vrijeme vaskrsne, pa zato i ostaje u životu. Ide sad forsiranje na desnom krilu barem 5-6 utakmica. Sinoc je igrao na poziciji desetke. Prijavi
14. februar14. feb comment_370991 Pa koliko su ga forsirali, bilo je pitanje vremena kad ce ga procepiti. Prijavi
14. februar14. feb Autor comment_370992 Zamislite Rosenior ga prekomanduje u desetku i eksplodira na toj poziciji. To bi bilo otkriće stoljeća. Prijavi
14. februar14. feb Popularna objava comment_370993 Neto je igrac koji bi imao mjesta i u sampionskim ekipama. U rotaciji, da odradi svoje minute maksimalno u kojima moze dati brzinu, poneki centarsut i sut. Nije jednom usao s klupe pa umornoj odbrani protivnika pravio probleme. Ovakve utakmice u kupovima on rjesava. Jest da zna samo zabiti glavu i trcati, ali nije jedini takav igrac. Frustracija je veca jer cesto zbog brzine ulazi u dobre pozicije. Uz dobrog trenera bi se mogao iskoristiti pravilno, da se glupi potezi reduciraju koliko god se moze. Kako je smanjio laznjake pod Roseniorom, lakse ga je podnositi. Bolji je od Govnaća za 4 klase. Gittens isto apsolutno nista pokazao nije. To su mnogo veci problemi na krilnim pozicijama. Prijavi
1. mart1. mar comment_371186 Kada bi mogao da dobije susenziju jedno 10 utakmica, mamu ti jebem mulatsku Prijavi
1. mart1. mar comment_371188 Do kada će naši igrači biti glupi pa da crvene kartone dobivamo zbog prigovora sudijama. Mater ti hebem. Prijavi
1. mart1. mar comment_371211 Kakva 2 zuta dobi.. za ovo se u normalnim klubovima odbije od plate momentalno. Prijavi
1. mart1. mar comment_371236 Od sad vjerujem da nas nasi igraci namjerno sabotiraju. Nevjerovatno je sta se desava u zadnje dvije sezone. Posebno ove. Prijavi
1. mart1. mar comment_371238 Znate kako, zasto samo izgubiti utakmicu kad se moze jos neki glupi crveni karton dobit. Ne znam ko više nije dobio crveni ove sezone. Neto je ovim crvenim kartonom obezbijedio da idemo na Villa Park sa jednim krilnim igracem, Garnachom, toliko. Prijavi
7. mart7. mar comment_371384 Samo da mu jebem mater nesposobnu glupu. On deff nije najlosiji igrac u ekipi, ima ih losijih ali niko doslovno niko me nije ovoliko nervirao kao on, ne pamtim evo ni jednu generaciju Chelsea da je bio igrac koji me je ovoliko nervirao svojom gluposcu kao Neto. Prijavi
7. mart7. mar comment_371394 2 hours ago, hamco said: Samo da mu jebem mater nesposobnu glupu. On deff nije najlosiji igrac u ekipi, ima ih losijih ali niko doslovno niko me nije ovoliko nervirao kao on, ne pamtim evo ni jednu generaciju Chelsea da je bio igrac koji me je ovoliko nervirao svojom gluposcu kao Neto. Mene jeste Willian, ali ovaj je blizu da ga prešiša. Dečko je kompleksaš teški, znači ima preglednost igre, ali neće da doda loptu jer hoće da bude glavni, ali Bog mu nije dao toliko talenta. Prijavi
7. mart7. mar comment_371397 Govno samo se namjesta na lijevu nogu, usporaje igru idiot, i onu sansu umjesto da plasira on ko sivonja zapali u precku. Prijavi
13. mart13. mar Autor comment_371573 Sjebao nas sa kartonom + sjebao nas što je zaradio suspenziju. Ako ništa, i sebe je sjebao sa ovih 70k. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.