2. maj 2014.12 god. comment_173827 ko su ovaj GOogle Mobile i Facebook ? Je su li to neki masoni ,nikad na njihove profile ne mogu da udjem . Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173847 A ne tražim dupeljupce, tražim samo normalne ljude koji neće hejtati ono što ja radim barem što se portala tiče, jer se one silne vijesti ne prevode same vjeruj mi. Umjesto da hejtaš mogao si jednostavno prešutiti i sve bi bilo OK. A Boga mi će fb stranici biti barem 20% rasterećenija bez tebe i tvog hejtanja. Hajd možda doneseš 'tešku odluku' pa napustiš i forum, da napravim feštu. Pa ti si na jedan određen način hejtao naš trud tako što si konstantno vršio veliku nuždu po njemu svojim glupim objavama. I ja ne znam zašto bi se konstantna glupost prešutila? Ne tražiš dupelizače ali ni one koji će kritizirat, tj. u prevedenom smislu: "Džaba se vi meni ulizujete ili kritizirate. Ionako ću ja po svom." :D :D I da, ne prevode se vijesti same, i baš zato si ti trebao pokazati zahvalnost nama u administraciji (prvenstveno bagiju koji je odrađivao najviše posla) tako što bi nas saslušao i uvažio kritike i popravio sve posrano, al ti točno ko da si nama u inat nastavio sranja. U ovom svemu sam stao na Bagijevu stranu jer dijelim mišljenje s njim i jer sam ti konstantno ukazivao na to što radiš baš kao što je i on ukazivao. Prijavi
2. maj 2014.12 god. Autor comment_173853 Pa ti si na jedan određen način hejtao naš trud tako što si konstantno vršio veliku nuždu po njemu svojim glupim objavama. I ja ne znam zašto bi se konstantna glupost prešutila? Ne tražiš dupelizače ali ni one koji će kritizirat, tj. u prevedenom smislu: "Džaba se vi meni ulizujete ili kritizirate. Ionako ću ja po svom." :D :D I da, ne prevode se vijesti same, i baš zato si ti trebao pokazati zahvalnost nama u administraciji (prvenstveno bagiju koji je odrađivao najviše posla) tako što bi nas saslušao i uvažio kritike i popravio sve posrano, al ti točno ko da si nama u inat nastavio sranja. U ovom svemu sam stao na Bagijevu stranu jer dijelim mišljenje s njim i jer sam ti konstantno ukazivao na to što radiš baš kao što je i on ukazivao. Uz dužno poštovanje, uopšte ne znaš zašto je izbila ova rasprava i zašto je Bagi banovan sa fb stranice. I već sam napisao da sam zahvalan za njegov trud... Tebi sam se ranije zahvalio. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173857 Uz dužno poštovanje, uopšte ne znaš zašto je izbila ova rasprava i zašto je Bagi banovan sa fb stranice. I već sam napisao da sam zahvalan za njegov trud... Tebi sam se ranije zahvalio. Dalo se skužit da je zbog kritike. :P Ali nije bitno, povlačim se. :D Prijavi
2. maj 2014.12 god. Autor comment_173860 Dalo se skužit da je zbog kritike. :P Ali nije bitno, povlačim se. :D Pogrešno. Ne zbog kritike, već zbog sranja po objavama. Šta god da bi se objavilo na fb-u, on bi morao prokomentarisati tipa: Izmišljotina, laž, izvor niđe veze i tako. OK, sve sam to trpio, ali sve je kulminiralo sa ovim komentarom na vijest o Costi: Dakle ovo više nije kritika. Ovo je čisto podjebavanje. Moguće da tebi ne izgleda ništa strašno, ali izgleda meni koji se jebem da napišem i objavim vijest, a on me onda ovako nađe podjebavati. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173865 Pogrešno. Ne zbog kritike, već zbog sranja po objavama. Šta god da bi se objavilo na fb-u, on bi morao prokomentarisati tipa: Izmišljotina, laž, izvor niđe veze i tako. OK, sve sam to trpio, ali sve je kulminiralo sa ovim komentarom na vijest o Costi: Dakle ovo više nije kritika. Ovo je čisto podjebavanje. Moguće da tebi ne izgleda ništa strašno, ali izgleda meni koji se jebem da napišem i objavim vijest, a on me onda ovako nađe podjebavati. Fuhreru ja mislim da tebi Bagi samo vraća milo za drago. hahah Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174132 Posto je onaj drugi folder zakljucan,zelim samo da postavim neko svoje misljenje u vezi fb stranice. Mislim da se polako preteruje i da se previse iznose neki licni stavovi,neko licno razocarenje i bes zbog nekih utakmica,odnosa prema Torresu i ostalo... Realno fb stranica koju ovaj forum ima je jedna od najjacih na balkanu sto se tice Chelsea,a moguce i sto se tice ostalih,portal,forum,fb stranica,sve,sve ful. Ali ponasanje ne valja... Bas se danas preteralo posteno sa potpaljivanjem mase,provokacijama i ostalim. Budite malo objektivniji,izbacite subjektivnost iz postova,nemojte mesati ljude na forumu i neke price sa foruma jer oni to ne shvataju i izgledace im kao lupetanje...kao npr uvod u utakmicu sa Norwichom..ja sam skontao kada sam procitao o cemu se radi,ali 99% ljudi ne shvata. To su neke interne price foruma koje mi forumasi razumemo,oni ne i njima je glupost,sto mozete zakljuciti u komentarima...tako da je najbolje da se to ne mesa,po meni. Sve ovo je predlozeno samo radi boljeg stranici,nemojte da shvatite kao pametovanje,nego kao savet,predlog,sugestiju... Imam iskustva u vodjenju stranice,znaju neki za to... i tacno sam znao sta bi trebalo reci,sta ne... nikada nisam mesao pricu sa sajta i fb stranice,mozda i jesam,ali retko,jako retko na neciju molbu..Trudio sam se da ne budem pristrasan kada pisu o Chelsea zatoo sto je to ipak stranica drugacijeg interesa,a sve zbog toga da bi ispao objektivan i nepristrasan...(ali sam im tupio dugo o pobedi Chelsea protiv Liverpula :P ) Vi ste stvorili sve ovo,vi mozete i sve zeznuti,to je na vama,ali sto unistiti nesto sto se dugo stvaralo i sto je dosta kvalitetno? Nema potrebe za tim. Prijavi
4. maj 2014.12 god. Autor comment_174133 Ma meni je došlo danas da se zajebajem i to je to. Slažem se da se pretjeralo, ali evo prošao je taj dan i sutra će sve biti OK :D A upravo sam zaključao onu temu da mi neko ne bi pričao nešto... Al' eto izgleda da vas ne mogu spriječiti u tome :D Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174134 Ja sam tamo admin na toj stranici, ali reLo sve objavljuje. Mene iskreno i ne interesuje previše, vrlo rijetko čitam komentare ili nešto tako da nemam komentar. Mada je sve tačno što kažeš. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174147 Video sam ja da je nekog uhvatilo ludilo tamo :) Objavi vest pa onda u komentar pisi misljenje :D manje ces ljudi provocirati,ali naci ces sigurno par njih koji ce se zakaciti, tako da ni toga nece manjkati,a izgleda profesionalnije i objektivnije :D Eto mala sugestija za lude dane :) Bez veze je da ljudi idu,ipak ce se pre svih najvise ljudi zakaciti na forum preko fb stranice,to je 100%. A to je i cilj,rast svega. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174149 GRENU za admina breПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174151 A zašto vi govorite reLi kako će on voditi svoju stranicu? To mi je malo smješno. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174157 A zašto vi govorite reLi kako će on voditi svoju stranicu? To mi je malo smješno. Sve ovo je predlozeno samo radi boljeg stranici,nemojte da shvatite kao pametovanje,nego kao savet,predlog,sugestiju... Vi ste stvorili sve ovo,vi mozete i sve zeznuti,to je na vama,ali sto unistiti nesto sto se dugo stvaralo i sto je dosta kvalitetno? Nema potrebe za tim. Evo da odgvorim,posto sam ja zapoceo diskusiju... Podvuceno je najbitnije... necu nikome da pametujem kako ce da vodi ono sto je on napravio,samo sam dao savet neki... Sugestiju,koju moze Relo da prihvati,a i ne mora. Drugarski savet,nista vise,a ostalo kako god oni zele...ja nemam nikakvog interesa. Prijavi
4. maj 2014.12 god. Autor comment_174159 Evo da odgvorim,posto sam ja zapoceo diskusiju... Podvuceno je najbitnije... necu nikome da pametujem kako ce da vodi ono sto je on napravio,samo sam dao savet neki... Sugestiju,koju moze Relo da prihvati,a i ne mora. Drugarski savet,nista vise,a ostalo kako god oni zele...ja nemam nikakvog interesa. Pusti Cae-a, trolla te :D Govorite vi, za to ova tema i služi :) Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174161 Pusti Cae-a, trolla te :D Govorite vi, za to ova tema i služi :) Ne trollam iskren sam. Ti si ovo sve pokrenuo, i portal i fb stranicu. Nemaš više administraciju (parlamentarizam odlučivanja), alfa i omega si i portala i foruma i fb stranice. Nema nitko iznad tebe u svemu ovome. I to je činjenica. Jel to dobro ili loše - pa možda više loše, ali boli te k***c radi šta hoćeš tobra ;) Vidimo se mi u Rajvosa zadnje kolo da gledamo, najvjerojatnije dolazim. Prijavi
4. maj 2014.12 god. Autor comment_174162 Ne trollam iskren sam. Ti si ovo sve pokrenuo, i portal i fb stranicu. Nemaš više administraciju (parlamentarizam odlučivanja), alfa i omega si i portala i foruma i fb stranice. Nema nitko iznad tebe u svemu ovome. I to je činjenica. Jel to dobro ili loše - pa možda više loše, ali boli te k***c radi šta hoćeš tobra ;) Vidimo se mi u Rajvosa zadnje kolo da gledamo, najvjerojatnije dolazim. Taman će ladies night biti u Kogu, sve cure 15-18 godina, pa da nešto i upecamo :D Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174163 Taman će ladies night biti u Kogu, sve cure 15-18 godina, pa da nešto i upecamo :D :x Ne bi bilo loše... https://www.youtube.com/watch?v=mCkUwTgzMYc Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174165 Pusti Cae-a, trolla te :D Govorite vi, za to ova tema i služi :) Govorite vi, za to ova tema i služi. A zapravo u sebi misli: Ajde recite što vam smeta pa da to namjerno napravim. haha :D E fuhreru fuhreru, :D Prijavi
4. maj 2014.12 god. Autor comment_174167 Govorite vi, za to ova tema i služi. A zapravo u sebi misli: Ajde recite što vam smeta pa da to namjerno napravim. haha :D E fuhreru fuhreru, :D Za sve su krivi ivanovic2, Igi i soxx... Oni me nabrijavaju da nešto objavim i onda ja ne mogu odoljeti :D Ništa, moraću ih protjerati s foruma :D Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174173 Ovaj relo protjera sa foruma sve sto valja a nas sto volimo podjebavati ostavlja. :D Nego, strpite se jos malo. Imamo jos jednu utakmicu sa Torresom akobogda i to je to.i od rele Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174184 Od svega ovoga najviše pažnje privuklo mi je sledeće Taman će ladies night biti u Kogu, sve cure 15-18 godina, pa da nešto i upecamo :D E da i dolazim :D Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174194 Vi ste stvorili sve ovo,vi mozete i sve zeznuti,to je na vama,ali sto unistiti nesto sto se dugo stvaralo i sto je dosta kvalitetno? Nema potrebe za tim. Cika greno zasto se relu obracate sa Vi :D Prijavi
5. maj 2014.12 god. Autor comment_174206 Cika greno zasto se relu obracate sa Vi :D Zato što se Fuhreru treba obraćati sa punim poštovanjem, što grena odlično radi :D I vi da se ugledate na njega pogani jedne :D Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174218 Zato što se Fuhreru treba obraćati sa punim poštovanjem, što grena odlično radi :D I vi da se ugledate na njega pogani jedne :D E baš nećemo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.