23. januar 2014.12 god. comment_159566 Roman je Jevrej iz Rusije . Je li se meni čini ili ti samo nekada ovako podjebavaš kada se situacija malo zakuva ? :hljeb: :hljeb: Prijavi
23. januar 2014.12 god. Autor comment_159567 Podjebavanje je uvijek kad ljudi mene podržavaju. Niđe veze. Šta ste se svi okomili na mene pičke jedne, nećete me skinut' da ste Isusovi :D Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159568 Podjebavanje je uvijek kad ljudi mene podržavaju. Niđe veze. Šta ste se svi okomili na mene pičke jedne, nećete me skinut' da ste Isusovi :D Ma šta ću te skidati kog kurca da bar imaš dobre dudare pa da i nešto vidim :hljeb: #Nismozidovskiklub Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159569 Roman je Jevrej iz Rusije . e ti znas sta je on,aj zajebite sa tim forama,ko da slušam nekog klinca koji studira istoriju pa mu puna glava nekih gluposti,jel ti znas šta je njemu u glavi i kako on sebe vidi,to ko mu je bila baba,ko deda,slovo na papiru Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159571 Roman Arkadjevič Abramovič je od OCA JEVREJA I MAJKE JEVREJke. Pa vi vidite sta je on sad .Inace mislim da je on i propali abortus ,ali nisam siguran :) Prijavi
23. januar 2014.12 god. Autor comment_159573 Roman Arkadjevič Abramovič je od OCA JEVREJA I MAJKE JEVREJke. Pa vi vidite sta je on sad . Ma Rus, znaju ovi naši :Dbtw. ivanovic2 velikim stopama korača ka poziciji admina :D Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159575 Chelsea F. C. is an English football club based in Fulham, London. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159576 joj gluposti,pa šta ima veze šta piše ja sam srbin zato što sam rodjen u srbiji,imam državljanstvo srbije nisam srbin zbog oca sa kojim ne pričam i majke koju jedva vidjam gluposti,kakva logika i ako je to razlog da je Čelzi "židovski klub" ubi me onda Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159580 Pa Romanu sad da udje na Forum pisalo bi lokacija GB .Znacil to da je on Britanac :D ? Daj jaci dokaz :D Prijavi
23. januar 2014.12 god. Autor comment_159583 Firer ga ne duva nikom, Fireru ga duvaju. Dakle, chiba duvaj ga Fireru. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159584 reLo ne kenjaj, napiso si glupost i gotovo sad.. Ni prvi ni zadnji put, a biće ih još sigurno. Prijavi
23. januar 2014.12 god. Autor comment_159585 Ma nema šanse ba, inače priznam kad napravim glupost, al' sad nema šanse da priznam jer nisam. Jbg. btw. chiba duvaj ga Fireru. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159586 Relo da je firer sad bi ban Wiza :D ma duvajte ga i ti i firer ××œ×•×”×™× ×™×”×™×” ×יתך Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159596 Mislim da je fireru wajz slaba tačka ima tu neke hemije :D Prijavi
23. januar 2014.12 god. Autor comment_159597 Mislim da je fireru wajz slaba tačka ima tu neke hemije :D Ima, to je osoba čije mišljenje cijenim najviše na forumu. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159605 Ima, to je osoba čije mišljenje cijenim najviše na forumu. Ne samo mišljenje :D Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159684 Vidi ih od čega sve neće napraviti raspravu? Da nije žalosno bilo bi smiješno. Mislim da je to taj "balkanski štih" koji ima u sebi tu neku crtu koja preže za time da sazna samo jedno a to je ko je kakve nacinalosti ili vjerske pripadnosti i sl što je čovjeku sa zdravim razumom neshvatljivo. Sindrom male sredine vjerovatno, što je svugdje u svijetu nepojmiljvo za nas je glavna tema. Ne govorim o tome što je Relo postavio nego o reakcijam pojedinaca koji si daju za pravo prićati o jednoj vjerskoj grupaciji kao da se ne radi o ljudima nego o životinjama. Ne razumijem stvarno šta tu nekome može i treba smetati. Vidi čuda i oni imaju ruke, noge, onu stvar kao i ti... Mene ninajmanje ne bi moglo uvjediti da se Chelsea naziva židovskim klubom jebe mi se i da je Roman Abramović Eskim ili Mudžahedin i da se Chelsea naziva Eskimskim timom isto bi mi se jebalo jer me te trivijalne stvari apsolutno ne zanimaju. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_160091 reLo nije mi jasno zašto si u tolikoj mjeri pristran i želiš Matu oblatiti na BCSC fb stranici, predstavljajući to kao stav stranice, mada znaš da mnogi s tobom ne dijele mišljenje oko toga. Pa barem kad si napisao ovo za United, mogao si postaviti i to kako se zahvalio svim Plavcima i posvetio im zadnji blog. Znači prikazati i lice i naličje priče, a ne ovako ccc. Bezze izazivaš mržnju ove dječurlije. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_160093 Mozda ce nekog taj blog nagnati da pomisli kako je Mata u cijeloj ovoj prici zrtva. Jedino sto ja u o tome vidim je ogromna kolicina egoizma. Dzaba mu sto blogova, kad je tu svoju ' zahvalnost' pokazao na djelu, a djela su bitnija od svake rijeci.Takodjer, Benjo je vjerodostojno prenio njegovu izjavu, ne vidim sta je u tom lose.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_160094 U pravu si Wisey. Svoju zahvalnost je pokazao u protekle dvije godine na terenu, a naša uprava i Mourinho je isto tako njemu "zahvalila". Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_160097 Moze link za ovo da vidim odakle ste preveli?? Mata je zrtva sta ce biti drugo?? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.