Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Balkan Chelsea Supporters Club (fb stranica)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 676
  • Pregledi 23,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Roman Arkadjevič Abramovič  je od OCA JEVREJA I MAJKE JEVREJke. Pa vi vidite sta je on sad .Inace mislim da je on i propali abortus ,ali nisam siguran :) 

Chiba daj neki dokaz da si Srbin 

Pa Romanu sad da udje na Forum pisalo bi lokacija GB .Znacil to da je on Britanac :D ? Daj jaci dokaz :D 

Relo da je firer sad bi  ban Wiza  :D 

ma duvajte ga i ti i firer

אלוהים ×™×”×™×” איתך 

Vidi ih od čega sve neće napraviti raspravu? Da nije žalosno bilo bi smiješno.

Mislim da je to taj "balkanski štih" koji ima u sebi tu neku crtu koja preže za time da sazna samo jedno a to je ko je kakve nacinalosti ili vjerske pripadnosti i sl što je čovjeku sa zdravim razumom neshvatljivo. Sindrom male sredine vjerovatno, što je svugdje u svijetu nepojmiljvo za nas je glavna tema. Ne govorim o tome što je Relo postavio nego o reakcijam pojedinaca koji si daju za pravo prićati o jednoj vjerskoj grupaciji kao da se ne radi o ljudima nego o životinjama. Ne razumijem stvarno šta tu nekome može i treba smetati. Vidi čuda i oni imaju ruke, noge, onu stvar kao i ti... Mene ninajmanje ne bi moglo uvjediti da se Chelsea naziva židovskim klubom jebe mi se i da je Roman Abramović Eskim ili Mudžahedin i da se Chelsea naziva Eskimskim timom isto bi mi se jebalo jer me te trivijalne stvari apsolutno ne zanimaju.

reLo nije mi jasno zašto si u tolikoj mjeri pristran i želiš Matu oblatiti na BCSC fb stranici, predstavljajući to kao stav stranice, mada znaš da mnogi s tobom ne dijele mišljenje oko toga. Pa barem kad si napisao ovo za United, mogao si postaviti i to kako se zahvalio svim Plavcima i posvetio im zadnji blog. Znači prikazati i lice i naličje priče, a ne ovako ccc. Bezze izazivaš mržnju ove dječurlije.

Mozda ce nekog taj blog nagnati da pomisli kako je Mata u cijeloj ovoj prici zrtva. Jedino sto ja u o tome vidim je ogromna kolicina egoizma. Dzaba mu sto blogova, kad je tu svoju ' zahvalnost' pokazao na djelu, a djela su bitnija od svake rijeci.
Takodjer, Benjo je vjerodostojno prenio njegovu izjavu, ne vidim sta je u tom lose.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

U pravu si Wisey. Svoju zahvalnost je pokazao u protekle dvije godine na terenu, a naša uprava i Mourinho je isto tako njemu "zahvalila". 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.