22. august 2016.10 god. Autor comment_259260 Nije me niko odero, ali neću vam otkrivat cijenu jer znamo šta je bilo kad sam rekao da sam platio 4 marke za pola gige mobilnog interneta :D Prijavi
22. august 2016.10 god. comment_259261 znaci 40 maraka, uh jebo te hljeb kakav si ti gulas, bolje da si caeu dao da cvaju, da ima malo motiva i napravio bi ti jedno 60 puta bolje. Prijavi
22. august 2016.10 god. comment_259262 Pa nije to fora, nego ti je momak ladno pola loga skinuo sa neta, stavio jedan krug i naplatio. Drugarski savjet da pripazis prije nego sto radis nesto, evo sad sam uzeo psd i kao da ga je radio neko ko je dvaput usao u photoshop, covjek je recimo ovaj krug izbrisao cijeli umjesto da je uradio masku tako da ja mogu vratiti dio kruga ako mi zatreba. Jedino je taj krug i sam uradio i ovo gore napisao za sta treba 10 minuta. Ako se ne varam lava je skinuo odavde: http://www.freepik.com/free-vector/lion-head-vector_547509.htm I vi uporedite je li taj lav isti kao i ovaj: Mislim da je ovdje bilo objavljeno bilo bi sigurno par momaka (pa i ja izmedju ostaloga) da probamo sta napraviti, svi bi to uradili dzabe, a bog zna sta bi sve imali. Prijavi
22. august 2016.10 god. Autor comment_259263 Nije puno plaćen, šta se ložite :D Momak je profesionalac, skuckao je logo za kratko vrijeme i za male pare, koliko i vrijedi :D Naravno da će skinut lava sa neta, jebiga neće ga on crtat za siću. Meni se svidio na prvu i zato sam ga i uzeo.. Da mi se nije svidio rekao bih mu da napravi nešto drugo. Tako da, no sikiriki :D Prijavi
22. august 2016.10 god. comment_259264 Pa dobro, ali opet je placen. Ne znam, profesionalci nacrtaju lava za 10 minuta, bar ove koje poznajem, a najbolji drug mi je dizajner pa znam koliko treba za nesto takvo, ali opet, sta ja znam. Nije los logo, ali realno ljepsi je prosli, nije kao svi ostali. Cae otvori ti firmu pa dizajniraj, ne mogu ti profesionalci pera odbiti. Prijavi
22. august 2016.10 god. comment_259266 Nece relo da prizna da se zajebo :D Btw nije los logo onako za par dana na forumu :D Prijavi
22. august 2016.10 god. comment_259275 Ali ovo Balkan me podsjeća kao logo na ulasku u neki luna park mkm eto haha kraljevski :D Prijavi
23. august 2016.10 god. comment_259289 Cae napravi ti novi namjerno, realno ni meni se ne dopada. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261014 reLudine, brate mumine haha. Evo šta ti ja nudim besplatno. Nudim ti puno ozbiljniji novi logo od ovog sivog jada što te je taj lip zalampao za 10-20 KM. 1. Primarni / glavni: 2. Sekundarni / alternativni: 3. Header foruma: 4. A onda bi promjenio boje foruma i portala u crne nijanse da sve to izgleda ozbiljno i uklopljeno i na kraju bi mi ovako izgledalo: 5. Napravio bih ti header i za portal u istom stilu u tom slučaju. I naravno sve je originalno, Ovog lava sam skidao od duplih vektora, omeđivao i dodavao neke dodatke, kao i dodatke s grba. Ali kao što vidiš nema copy-paste jer se razlike od lava s grba što je opet važna stavka: Prijavi
22. septembar 2016.10 god. Autor comment_261019 Hajde nek se drugi izjasne pa ćemo mijenjati. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261020 Odlično izgleda, samo mi bode oči onaj glomazni, zbunjujući "for the region of Balkans in south slavic languages" tekst. Može malo sažetije. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261021 U pravu je Igi. Inace je stvarno extra, bas po mom ukusu. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261031 Nije to problem. Ako se usvoji ideja, lako je bilo šta napisati. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261032 Samo plavo, nista crno.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261033 Mislio sam malo crnu, žutu, bijelu i sivu da razbijemo jednoličnost foruma i portala. Znate kako je 80ih bilo popularno da nosite boje svoga kluba. Npr ako navijate za Želju svi se uplavite. Plavo plavo plavo. Pa onda došla casual furka 90ih i 2000ih. Karirano, tamno i neupadljivo da je ne znam koje ti boje klub. Ovaj novi dizajn bi bio nešto kao casual furka. Ali može i to plavo. Mada bih ja probao s ovim drugačijim nijansama, bar par mjeseci. Nije da već jednom nismo imali te boje, jer jesmo. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261038 Svidja mi se i plavi i crni, ali morao je cae svoje nesto ubaciti sa ovim south slavic :D Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261049 To sam rekao diablo da je radna verzija, lako je napisati bilo šta haha. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261050 Relo, mozes li ovaj trenutni logo vratiti proizvodjacu uz reklamaciju? :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.