Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Balkan Chelsea Supporters Club (fb stranica)

Istaknuti odgovori

Za vikend reLo. Budem ti napravio prave headere za portal i za forum, samo ćeš mi reći veličine oba headera, čini mi se da je na portalu nešto malo duži od forumskog pa moram znati.

• Odgovori 676
  • Pregledi 23,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• Autor

Za vikend reLo. Budem ti napravio prave headere za portal i za forum, samo ćeš mi reći veličine oba headera, čini mi se da je na portalu nešto malo duži od forumskog pa moram znati.

1021x120 je dimenzija headera i za portal i za forum.

Kad završiš header samo pošalji u inbox png verzije headera i png verziju oba logoa. Pošto ja dajem zadnju riječ (logično), primarno ćemo koristiti žuti logo.

Prvobitno ćemo ubaciti headere i novi logo na fb, a onda ću postepeno editovati CSS foruma i portala.

Onda ću ti napraviti header i za facebook. A ovaj logo što sam napravio na prethodnoj stranici JESTE u png formatu, možeš odmah skinuti na komp i glavni crno - žuti i sekundarni.plavo - bijeli. Možeš staviti ti odmah na fb page kao profilnu novi logo, a fb header ću ti napraviti, kao i onaj za forum i portal. To za vikend ide.

U paketu ću ipak promijenit, da ne bude na fb-u jedan a na portalu i forumu drugi logo. I hvala :)

Ništa bola, trebao si me i prije pitati. Lud si što si plaćao za onaj rad koji sliči na dizajn stranice Bate Borisova iz 2009. godine.

Bolji je i meni crni. Djeca glasovala. Vode se onom "Kako ovo, pa ne može da nije plavo to je boja dresa našeg kluba". Ali nema veze hah. Znači moram u paloj nijasni pravit header za fb, header za forum, header za portal. Ok

Još će napisati da je on radio na tome duže vrijeme, i da je potrošio dosta svoga slobodnog vremena i žrtvovao dosta novca koji je bio namjenjen prvobitno proteinima.

• 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Naš službeni twitter profil je za samo 50 dana i 2 reprezentativne stanke gdje nije bilo aktivnosti skupio preko 1150 followera, 99% stranaca, što mi je i bio cilj. Idemo dalje, cilj je do nove godine 2500, čak i 3000 followera.

A kasnije kad bude 20k followera samo bacim link vijesti u koju okačim neki video, uđu stranci poklikaju na reklame i za dan zaradimo za hosting :D

https://twitter.com/chelslatest

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.