Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Balkan Chelsea Supporters Club (fb stranica)

Istaknuti odgovori

• 4 sedmice kasnije...
  • Odgovori 676
  • Pregledi 23,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Jedna jedina kritika:

Relu odseci muda i sve prste, te mu zabraniti da pise vesti.

Samo to?
Meni su veći problem komentari uz članak i prepucavanje s fanovima nego same vijesti.

Samo to?
Meni su veći problem komentari uz članak i prepucavanje s fanovima nego same vijesti.

Pa, kad bi on vodio racuna sta i kako objavljuje, ne bi ni dolazilo do prepucavanja. 

No, da batalim, zalio sam se X puta na tu temu, uvek mi je preceno banom. 

Covek puca na kvantitet umesto na kvalitet, i neka ga. Jednostavno sam odlucio da vise ne pridajem znacaj tome sto objavi.

• Autor

Pa, kad bi on vodio racuna sta i kako objavljuje, ne bi ni dolazilo do prepucavanja. 

No, da batalim, zalio sam se X puta na tu temu, uvek mi je preceno banom. 

Covek puca na kvantitet umesto na kvalitet, i neka ga. Jednostavno sam odlucio da vise ne pridajem znacaj tome sto objavi.

Normalno da pucam na kvantitet... Ko je danas opstao sa kvalitetom? Opstao je ali se bori za koru hljeba. Nije problem da ciljamo na kvalitet, ako ćete vi plaćati hosting. Simple as that.

Normalno da pucam na kvantitet... Ko je danas opstao sa kvalitetom? Opstao je ali se bori za koru hljeba. Nije problem da ciljamo na kvalitet, ako ćete vi plaćati hosting. Simple as that.

Kakve veze djetinjasti komentari i "šaljivi" ispadi na fejs stranici imaju sa hostingom?
Ili prepucavanje po komentarima sa fanovima?
Stranica postaje okupljalište dječurlije kojima je do raspravljanja, a ozbiljni je izbjegavaju jer ponekad izgleda kao da je vodi skupina djece iz vrtića.

reLo pusti sad tu kvantitetu. Nije problem kvantiteta. Problem su (previše) senzacionalistički naslovi na koji se djeca lijepe, ali ajde i to nekako. 
Onda ti uletiš sa onim svojim glupostima i provokacijama za Torresa i ostale igrače. Onda se svađaš i rugaš članovima ispod u komentarima ne sa svoga profila nego sa profila BCSC-a. I naravno to ostavlja dojam neozbiljne stranice. A mi smo pisali članke ozbiljno koliko smo mogli, i trudili se koliko smo mogli. I onda ti dođeš sa ispadima pa ljudi govore kako stranicu vode djeca od 10 godina, kako je neozbiljna stranica. I praktički se popišaš na sav naš trud. 

Mi smo u administraciji tebi barem 3 puta govorili za to, i dao si ti obećanje zadnji put da se neće to ponovit čak si i neki ulog stavio na kocku. Ali očito ne vrijedi, ti si očito toliko tvrdoglav da ti apsolutno ništa ne vrijedi govorit. 

Opet ponavljam da si ti najzaslužniji za ovaj odličan projekt, ali brate mili pa ne možeš opet glavom kroz zid uvijek. 
Bio sam prije aktivan u administraciji, sad nemam toliko vremena, a i ako ćeš iskreno nemam ni volje baš zbog tih tvojih ispada, Jednostavno volja mi je splasnula totalno kad sam vidio da mi tebi uzalud sve govorimo i uzalud savjete dajemo kad na kraju sve bude po tvome. Ajde dobro što nisi poslušao mene, ili Posebnog (iako si trebao i nas), ali i Wisey ti je govorio isto kao i mi i ti si opet po svome nastavio. Jednostavno imam osjećaj kao da nisi bio zahvalan na tome što smo radili, a tu nezahvalnost si pokazao tako što si konstantno odbijao uraditi ono na što smo ti ukazivali. (tj. radio si ono na što smo ti par puta ukazivali da ne radiš.)

Gubio sam ja živce puno puta zbog tih ispada, digne mi to sve tlak. I budem živčan cili dan. Ali sam na kraju skonta da mi nije potrebno živcirati se zbog toga kad ti ionako nećeš ništa promijeniti po tom pitanju. 

Zanimljivo da je Benjo zbog takvih stvari bio otjerao Andyja, a onda sam radi još gore stvari.
Činjenica je da cijeli projekt ne napreduje. Zapravo, ne samo da ne napreduje kako treba nego nazaduje, jer sad je kvaliteta na nižem nivou nego je bila prije šest mjeseci ili godinu dana.
A tako će i ostat dok su važnija mišljenja poltrona kojima je glavna zadaća dodvoravanje, nego mišljenja onih kojima je stalo do toga da to sve na nešto liči.

Ma serucka relo. Ne volimo ni mi Torresa pa nista ne pisemo. A da ga toliko mnogo mrzi da mora pisati postove na grupi pisao bi nekada i na svom FB profilu. :D

Ma serucka relo. Ne volimo ni mi Torresa pa nista ne pisemo. A da ga toliko mnogo mrzi da mora pisati postove na grupi pisao bi nekada i na svom FB profilu. :D

Našem fürheru godi pažnja, voli trollati, na stranici ima publiku, kud ćeš bolje.
Njegova stranica, može radit šta hoće, mi mu možemo samo ukazati na nedostatke, nitko ga ne može natjerat na promjene.
A prvi korak ka poboljšanju je da netko prizna da postoji problem.
Kod nas toga (još) nema.

Bez senzacionalističkih naslova nema ni čitanosti. Barem ne izmišljam vijesti.

Za te naslove sam i rekao da se preko toga da prijeći. 
I vidim odma se prebacuje na Caetovu krivicu. Ali ajde ne vidim velike argumente u tvoju obranu pa pretpostavljam da sam dobro gore napisao i da si svjestan da griješiš. ;) 

bsr1xeu.png?1

Čemu ovo reLo? Pa ti mi nekad stvarno nimalo nisi jasan. Pa ljudi moji ja ne znam šta je s tobom, pa kojeg vraga pišeš da ćeš nosit palicu u torbi kad svi znamo da ideš u teretanu? odjebi palicu. Na mišiće ih dobij, bilderu! haha :D :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.