Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Balkan Chelsea Supporters Club (fb stranica)

Istaknuti odgovori

Ljepši stari. :D Mada nije ni ovo loše. Samo font drugi i da ovo Balkan ne piše sa Arc efektom, jer nekako ne odgovara. 

• Odgovori 676
  • Pregledi 23,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ovo je izgleda promjena samo da bi se ova "agencija" mogla izreklamirati neofirno :D

ma šta si platio? bolje da si raspisao neki konkurs medju forumasima, neka oni prave novi logo i njima dati novac

relo zajebavas se u zadnje vrijeme, otkud ti sad toliki novac odjednom, ko to sve finansira.

Nije to što je grb kojeg sam ja pravio zamjenjen novim reLo ali ni meni se ne sviđa. Previše sive boje, pa onda ova crvena i plava. Font ovogo "Balkan" je grozan i zastario. Djeluje mi kao grb neke lijeve stranke iz Podrinja tipa Lokalni gradjanski savez LGS ili tako nešto. Ili kao grb Bjeloruske lige iz 1990ih. Al haj dobro što je plaćeno neće se gledati u oči. ;-)

• Autor
Protiv tvog grba nemam ništa, znaš i sam da sam veoma zadovoljan s njim, i novi je stavljen čisto da napravimo neku promjenu.. I ovaj će stajati neko vrijeme dok ne napravimo novi.
btw. Imam .psd fajl, pa ko misli da može napraviti promjene koje će valjati može dobiti fajl.

Šta mislite o ovoj verziji?

Taman sam mislio da ti predložim da promeniš boju lava u takvu žuto-braon boju. Meni je ta druga verzija bolja, onaj crveni lav mi je previše neprijatan za oči.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.