4. april 2014.12 god. comment_170071 HAHAHAHA, jao opisa xD Šta reLo, curama će od naprezanja puknuti djevičnjak ili? Prijavi
4. april 2014.12 god. Autor comment_170072 Od tebe sam naučio pisati ovakve opise :DSent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171456 FB page redizajniran, prilagođen novom logotipu portala, prilagođen modernim tekovinama diktature :) Prijavi
14. april 2014.12 god. comment_171662 Malo mi je nelogična zadnja Plava analiza (vs Swansea). Salah ocjena 7.0 i igrač utakmice? Zbog toga kaj je zapucal nekoliko izglednih prilika? Da je rezultat kojim slučajem bio nepovoljan za nas, Salah bi, uvjeren sam, dobio najgoru ocjenu i bio proglašen tragičarem utakmice. Općenito utakmica odigrana preko k**** od svih igrača, pa prema prikazanome nitko nije niti zaslužio sedmicu. Isto tako, slažem se sa par komentara iznad u ovoj temi o neprikladnim i djetinjastim objavama na FB stranici. Čemu to? Odrastite i uozbiljite se malo kaj se toga tiče jer stvarno FB stranica ostavlja djetinjasti dojam. Prijavi
14. april 2014.12 god. Autor comment_171663 Malo mi je nelogična zadnja Plava analiza (vs Swansea). Salah ocjena 7.0 i igrač utakmice? Zbog toga kaj je zapucal nekoliko izglednih prilika? Da je rezultat kojim slučajem bio nepovoljan za nas, Salah bi, uvjeren sam, dobio najgoru ocjenu i bio proglašen tragičarem utakmice. Općenito utakmica odigrana preko k**** od svih igrača, pa prema prikazanome nitko nije niti zaslužio sedmicu. Isto tako, slažem se sa par komentara iznad u ovoj temi o neprikladnim i djetinjastim objavama na FB stranici. Čemu to? Odrastite i uozbiljite se malo kaj se toga tiče jer stvarno FB stranica ostavlja djetinjasti dojam. Nema djetinjastih izjava već danima. Očigledno nas ne pratiš. A sugestije za Plavu analizu idu u temu predviđenu za to, u podforumu Chelsea Balkan Portal. Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172869 Nakon ovog zadnjeg ispada na onoj slici sa Torresom i Falcaom i definitivno izlazim iz administracije ovog portala. Nisam u zadnje vrijeme bio aktivan ali nisam ni otišao iz administracije. Nisam imao pretjerano puno vremena a ni volje (zbog tvojih ispada reLo) ali sam reka sam sebi da ću malo pričekat, i mislio sam ponovno počet pisat članke dok malo odmorim. Ali sad vidim da nema smisla i eto sad i definitvno idem iz administracije jer šta god smo ti savjetovali ti si se na to oglušio nekih desetak puta. Prijavi
25. april 2014.12 god. Autor comment_172870 Sretno ti bilo :D Ionako sam zadnja 2-3 mjeseca sam radio... Tako da mi ništa ne predstavlja ni tvoj, niti bilo čiji izlazak iz administracije :D Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172871 Sretno ti bilo :D Ionako sam zadnja 2-3 mjeseca sam radio... Tako da mi ništa ne predstavlja ni tvoj, niti bilo čiji izlazak iz administracije :D Pa sam si kriv što si sam radio, nije da smo te jednom upozorili. :P Al ajde, shvatit ću ovo kao zahvalu za uloženi rad. :D Prijavi
25. april 2014.12 god. Autor comment_172877 I zaboravio sam dodati da je ovo bio test za Antu - dokazao sam da je Torresoljubac :D Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172878 Ocekivao sam neki bolji troll za jubilijej. 20k clanova ipak. Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172882 I zaboravio sam dodati da je ovo bio test za Antu - dokazao sam da je Torresoljubac :D Hahaha... A mazluma čovjeka. Bio je ono test održavanja riječi, i pao si. :P Prijavi
26. april 2014.12 god. comment_172963 Kada nisam citao komentare ispod vijesti na Fb stranici takodje sam osudjivao rela, kao i vi sada. Onda sam odlucio da malo pratim i istrazivam psiholoski lik relomira. Poceo sam citati komentare ispod i skonto da je relo naime blag. Ja bih im jebo mater! Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173726 Predlažem da se bana svatko tko na bilo koji način uputi bilo kakvu kritiku na rad stranice. Nek se ostave samo oni koji će hvalit i uvlačit se u šupak. Prijavi
2. maj 2014.12 god. Autor comment_173731 Nisi ti banovan zbog kritike, već zbog konstantnog sranja po objavama (ne znam kako drugačije da se izrazim). Evo, bit ću precizniji - hejtaš sve što možeš hejtati i tačno se vidi da ti je život u kurcu, mrzovoljan si i do podne mrziš samo sebe, a od podne cijeli svijet. Pratim tvoje komentare i konstantno podbadaš ovu stranicu tj. stranicu koja ti je bila odskočna daska da postaneš prepoznatljiv sa svojim kolumnama. OK, radio si i članke i za to sam ti zahvalan i imao si opciju da ostaneš u administraciji stranice. Onda si počeo hejtati na objavama, a ja sam zbog te zahvalnosti sve to trpio i trpio... Sve do sada, kada sam rekao dosta. E sad hejtaj na Chelsea FC - Balkan, I moje dijete će da navija za Chelsea, te sličnim stranicama. I ako sam rekao da je Goal.com u ovom slučaju relevantan, onda je to tako, nemaš ti šta srati. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173737 Nisi ti banovan zbog kritike, već zbog konstantnog sranja po objavama (ne znam kako drugačije da se izrazim). Evo, bit ću precizniji - hejtaš sve što možeš hejtati i tačno se vidi da ti je život u kurcu, mrzovoljan si i do podne mrziš samo sebe, a od podne cijeli svijet. Pratim tvoje komentare i konstantno podbadaš ovu stranicu tj. stranicu koja ti je bila odskočna daska da postaneš prepoznatljiv sa svojim kolumnama. OK, radio si i članke i za to sam ti zahvalan i imao si opciju da ostaneš u administraciji stranice. Onda si počeo hejtati na objavama, a ja sam zbog te zahvalnosti sve to trpio i trpio... Sve do sada, kada sam rekao dosta. E sad hejtaj na Chelsea FC - Balkan, I moje dijete će da navija za Chelsea, te sličnim stranicama. I ako sam rekao da je Goal.com u ovom slučaju relevantan, onda je to tako, nemaš ti šta srati. Očito da ti više pašu oni koji ti se uvlače nego oni koji će napisati kritiku. Objave su tu da se komentiraju, ako želiš da pohvalno pišem i kad to ne mislim, zaboravi. Super, dao si mi priliku, ali koliko si ti meni pomogao kad si mi dao tu priliku, i ja sam tebi jer ti se nijedan drugi urednik ni približno nije toliko trudio, nit ćeš nać nekog ko će se toliko trudit. Meni se plače kad vidim kakva je sad stranica, bilo mi je ekstremno teško otić, al sad vidim da je to bila dobra odluka. Ništa, ne zamaraj se ti sa mnom, kao i u svim drugim slučajevima, ništa ti nisi kriv. Uživaj s dupeljupcima i ulizivačima. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173742 Mislim da se bezveze svađate i da bismo svi trebali širiti ljubav. Prijavi
2. maj 2014.12 god. Autor comment_173743 Jašta ti je bilo nego teško otići. Otišao si i za 3 dana si postao urednik na hrvatskoj facebook stranici... A sumnjam da ti je i trebalo 3 dana da pređeš kod njih, već ti je jednostavno bilo ofirno odmah staviti da si urednik, pa si malo sačekao. Naravno, ja ti to ne uzimam za zlo - Hrvat si i prirodno je da radiš za Hrvate, ali mi smeta kad se predstavljaš kao svetac i govoriš da ti je, kao, bilo teško otići, kad barem ja znam da ti je to bila jedna od sigurno najlakših odluka u životu. A ne tražim dupeljupce, tražim samo normalne ljude koji neće hejtati ono što ja radim barem što se portala tiče, jer se one silne vijesti ne prevode same vjeruj mi. Umjesto da hejtaš mogao si jednostavno prešutiti i sve bi bilo OK. A Boga mi će fb stranici biti barem 20% rasterećenija bez tebe i tvog hejtanja. Hajd možda doneseš 'tešku odluku' pa napustiš i forum, da napravim feštu. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173750 Jašta ti je bilo nego teško otići. Otišao si i za 3 dana si postao urednik na hrvatskoj facebook stranici... A sumnjam da ti je i trebalo 3 dana da pređeš kod njih, već ti je jednostavno bilo ofirno odmah staviti da si urednik, pa si malo sačekao. Naravno, ja ti to ne uzimam za zlo - Hrvat si i prirodno je da radiš za Hrvate, ali mi smeta kad se predstavljaš kao svetac i govoriš da ti je, kao, bilo teško otići, kad barem ja znam da ti je to bila jedna od sigurno najlakših odluka u životu. A ne tražim dupeljupce, tražim samo normalne ljude koji neće hejtati ono što ja radim barem što se portala tiče, jer se one silne vijesti ne prevode same vjeruj mi. Umjesto da hejtaš mogao si jednostavno prešutiti i sve bi bilo OK. A Boga mi će fb stranici biti barem 20% rasterećenija bez tebe i tvog hejtanja. Hajd možda doneseš 'tešku odluku' pa napustiš i forum, da napravim feštu. Moj odlazak nema nikakve veze s hrvatskom stranicom, da sam zbog toga htio otić, otišao bih odmah, a ne nakon par mjeseci. Tebi sam objasnio razloge odlaska, kao i što sam ti napisao da idem tamo i zašto idem tamo. Bilo mi je teško otić, jer sam godinu dana bio dio toga, ali kad vidim da ti još uvijek ne kužiš neke stvari, nije mi žao što sam se odlučio na to. Možeš početi feštu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.