4. februar 2014.12 god. comment_161809 Hvala, super što se nije našao neko da hejta kako admin ima 10 godina :D Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Odlično mi je i ono City nije više nevin :D Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161855 Nisi nikad bolji opis igre ni napisao... :pSent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162701 Koji su ovo plagijatori jebo ih ja. hajmo ih napasti, da svi spamamo tamo Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162722 Ja pokušao prijaviti kao duplikat ali ne mogu našu stranicu navesti kao originalnu. Vjerojatno jer sam već jednom prijavljivao pa nisu uvažili... Treba naći drugi način... Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162726 Ja pokušao prijaviti kao duplikat ali ne mogu našu stranicu navesti kao originalnu. Vjerojatno jer sam već jednom prijavljivao pa nisu uvažili... Treba naći drugi način... Jer ni nasa strana nije original :D Prijavi
10. februar 2014.12 god. comment_162966 Moze li se nekako kontaktirati Facebook. Jbt. imaju lajkova koliko i nasa FB stranica. Hajmo ih prijaviti i da bar pola predje na nasu stranicu. Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_164978 Sta mislite da skupimo para i da, recimo, 17.k clanu poklonimo clanstvo? Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_165012 Sta mislite da skupimo para i da, recimo, 17.k clanu poklonimo clanstvo? a šta ako 17k-ti ne bude iz BiH. Prc! A i glupo će bit jer ću ja to sam sebi sredit preko štele. Odavno je Zukemberg, na moju inicijativu, uveo dislajk. Prijavi
23. februar 2014.12 god. comment_165137 Nije ni bitno ko ce dobiti clanstvo. Bitnija je ta marketinska promidzba, da se sto vise ljudi navuce da lajka stranicu. Prijavi
23. februar 2014.12 god. comment_165143 Nije ni bitno ko ce dobiti clanstvo. Bitnija je ta marketinska promidzba, da se sto vise ljudi navuce da lajka stranicu. Kvalitet je nabolja reklama, ako treba da bude neki gw onda treba da bude nešto baš ozbiljno kao npr dres čelsija sa potpisom baneta ivanovića, ali za to je potreban neki sponzor, sem ako mi ne odvojimo od usta pare za 10k lajkova. A od ovih "sitnica" nema ništa, i glupo je da nagradu dobija određeni lajk jer svako od nas može dislajkovat stranicu pa čekat 16999 pa da lajkuje da bude 17k. Treba nać sonzora, ali to nije tako lako. Kvalitet, kvalitet, kvalitet i biće i sponzora i para i pički i jebenih lajkova. Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165872 Koliko vidim nema volje da mi se uruči admin status na forumu. Pa jel moguće barem da dobijem admina na ovoj vašoj facebook stranici? Imam i tu iskustva, a mogu pisati svoje kritike na račun utakmice. Vidio sam ovu vašu kolumnu Plava analiza. Meni to neće biti problem raditi ubuduće, ali ako dobijem admina. Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165900 Koliko vidim nema volje da mi se uruči admin status na forumu. Pa jel moguće barem da dobijem admina na ovoj vašoj facebook stranici? Imam i tu iskustva, a mogu pisati svoje kritike na račun utakmice. Vidio sam ovu vašu kolumnu Plava analiza. Meni to neće biti problem raditi ubuduće, ali ako dobijem admina. reLo nisi fer vidiš da čovjek ima iskustva sasvim je logično da on kao PVC navijač barce bude morderator ovog foruma i admin na fb stranici, i još zahvalnicu da mu uručiš Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165902 Koliko vidim nema volje da mi se uruči admin status na forumu. Pa jel moguće barem da dobijem admina na ovoj vašoj facebook stranici? Imam i tu iskustva, a mogu pisati svoje kritike na račun utakmice. Vidio sam ovu vašu kolumnu Plava analiza. Meni to neće biti problem raditi ubuduće, ali ako dobijem admina. jbte ja sam na forumu 2 godine, navijač pravog kluba i nisam niti ću zatražiti admina .. a ti navijaš za Barcelonu i nakon tjedan dana ga želiš ? Ne budi smiješan .. Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165905 jbte ja sam na forumu 2 godine, navijač pravog kluba i nisam niti ću zatražiti admina .. a ti navijaš za Barcelonu i nakon tjedan dana ga želiš ? Ne budi smiješan .. Nemoj da lažeš on je na forumu 14 dana. Kako te nije sramota da lažeš pošten svjet Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165912 Nemoj da lažeš on je na forumu 14 dana. Kako te nije sramota da lažeš pošten svjet Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165924 Koliko vidim nema volje da mi se uruči admin status na forumu. Pa jel moguće barem da dobijem admina na ovoj vašoj facebook stranici? Imam i tu iskustva, a mogu pisati svoje kritike na račun utakmice. Vidio sam ovu vašu kolumnu Plava analiza. Meni to neće biti problem raditi ubuduće, ali ako dobijem admina. Ne možeš ti dobit ništa na ovom forumu, jel ne vidiš da si glavni kurconoša ovjde? Prijavi
28. februar 2014.12 god. Autor comment_165929 Izgleda da ćemo vratiti u upotrebu medalju koja je nekad postojala - kurčina :D Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165932 Daj ajde čovjek je lijepo zamolio, bilo bi u redu da mu bar admina na fejsu dodijelite. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.