Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Moram da pohvalim i čupu.Dao je i on svoj doprinos tituli a posebno me raduje sto smo vidjeli da moze puno vise dati kad igra neku drugu poziciju osim desnog krila.

Moram da pohvalim i čupu.Dao je i on svoj doprinos tituli a posebno me raduje sto smo vidjeli da moze puno vise dati kad igra neku drugu poziciju osim desnog krila.

Naravno da je dao doprinos, doprinos su dali svi oni koji su igrali i 1 minutu, Willian je imao 34 nastupa i svakako da je imao svoju ulogu.

Gdje su sad hejteri?

Evo nas...pije se šampanjac Tom & Jerry :D

Hejteri si ne mogu priznat da je odavno poceo pruzat odlicne partije. Ne bih se bunio da, uz pojacanje na krilu, igra u prvih 11 sljedecu sezonu. Na 10ku cupo brat

Kakva igračina!
Zemo, sori što sam bezobrazan, ali ne seri brate. Zašto je tako teško priznati da je čupo odmah do Hazarda već duže vrijeme?
Da, priznajem da je prije uglavnom igrao prosječno, bezmudno, nedovoljno dobro za cijenu koju smo platili, ali ima on top klasu u sebi, samo se trebao osloboditi.
I evo ga pokazuje već duže da može igrati svjetski.

Zato hejteri, pušite ga. Ovakav Willian ne da ide negdje, nego ostaje, i to u prvih 11 lagano.

Danas bio dobar kao i prošlih nekoliko utakmica, tačnije dvije (2).  @-)

Odigrao dobro ukupno tri (3) utakmice u posljednja tri mjeseca i sad bih ga kao trebao hvaliti i smatrati bitnom i neizostavnom karikom?!  =;

Nisam hejter ali precijenjenog igrača ne mogu lansirati među zvijezde.

Ako bih sada redoslijedom nabrajao igrače koji si bili važni učesnici u usvajanju titule, Wiillian bi bio tek na 9. a možda čak i na 10. mjestu.. 

Ti si Waltere slijep pored oka svoja dva :D 

A u ovoj blazenoj i divnoj igri se nikad ne izdvajaju pojedinci, tako da grijesis i tu. Svi su ovdje dali svoj maksimum i svi su podjednako krivi za titulu.

Samo cu ti rec da je Willian najvise vukao Chelsea u zavrsnici. Uz Edena naravno. Ako si dobro i pomno pratio utakmice slozices se sa mnom, ne govore brojke sve...

Danas bio dobar kao i prošlih nekoliko utakmica, tačnije dvije (2).  @-)

Odigrao dobro ukupno tri (3) utakmice u posljednja tri mjeseca i sad bih ga kao trebao hvaliti i smatrati bitnom i neizostavnom karikom?!  =;

Nisam hejter ali precijenjenog igrača ne mogu lansirati među zvijezde.

Ako bih sada redoslijedom nabrajao igrače koji si bili važni učesnici u usvajanju titule, Wiillian bi bio tek na 9. a možda čak i na 10. mjestu.. 

Potpuno se slazem. Ovde je dobro raspolozenje jer je titula i kraj sezone, a niko ne vidi da se Willian nije vidio punih 11 od 12 mjeseci u godini (racunam ja i pauze). Hvala puno, ali on nije klasa i treba se traziti bolji igrac, jos jedna ubica tipa Hazard sa druge strane pa da grmimo i u Evropi.

Potpuno se slazem. Ovde je dobro raspolozenje jer je titula i kraj sezone, a niko ne vidi da se Willian nije vidio punih 11 od 12 mjeseci u godini (racunam ja i pauze). Hvala puno, ali on nije klasa i treba se traziti bolji igrac, jos jedna ubica tipa Hazard sa druge strane pa da grmimo i u Evropi.

Lik je na prirodnoj poziciji pruzao odlicne partije. To sto je on svirao kurcu po desnom krilu veci dio sezone je druga prica. Totalno los i neupotrebljiv je tamo. Nova pozicija je sasvim druga stvar... Zao mi je sto i vi to niste primjetili.

Otom potom, vidjet cemo sta strucni ljudi (prije svega sef) kazu na sve to. Ja ga vidim u startnih 11 i sljedecu sezonu. Uz pojacanje na desnom krilu.

Moramo/te shvatiti da on ima drugacije zadatke u Chelsea od onih sto je imao u Sahtjoru.

A sto se tice doprinosa, doprinos je svakako dao, kao i svako u klubu, od Josea preko igraca do fizioterapeuta.

Kakva igračina!
Zemo, sori što sam bezobrazan, ali ne seri brate. Zašto je tako teško priznati da je čupo odmah do Hazarda već duže vrijeme?
Da, priznajem da je prije uglavnom igrao prosječno, bezmudno, nedovoljno dobro za cijenu koju smo platili, ali ima on top klasu u sebi, samo se trebao osloboditi.
I evo ga pokazuje već duže da može igrati svjetski.

Zato hejteri, pušite ga. Ovakav Willian ne da ide negdje, nego ostaje, i to u prvih 11 lagano.

Imas pravo na svoje misljenje ali Wilian se nije vidio cijelu sezonu i proigrao kad smo skoro osvojili titulu, za citavu sezonu dao je 4 gola, vise je Ramires postigao golova sa klupe.
Kad god je bio na pravoj poziciji razvalio je.Sjetite se protiv Evertona kako je odigrao par utakmica i onda opet na desno krilo.Ne bi mi smetalo da on bude starter sljedece sezone ali na pravoj poziciji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.