2. maj 2015.11 god. comment_215878 U inat hejterima ostaje u klubu i naredne sezone seli na desetku :D Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215919 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iayE0IDt3nU Kakva utakmica sunce mu poljubim.Acceleration = 99 & Top Speed=99. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215956 Još uvijek je to samo "kakva utakmica", kada bude "kakva sezona" e onda će biti nešto i vrijedno divljenja. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216098 Moram da pohvalim i čupu.Dao je i on svoj doprinos tituli a posebno me raduje sto smo vidjeli da moze puno vise dati kad igra neku drugu poziciju osim desnog krila. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216102 Upratio sam danas jednom čak predriblao u lijevu stranu. Ja ne znam, sutra će snijeg sigurno. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216114 Moram da pohvalim i čupu.Dao je i on svoj doprinos tituli a posebno me raduje sto smo vidjeli da moze puno vise dati kad igra neku drugu poziciju osim desnog krila. Naravno da je dao doprinos, doprinos su dali svi oni koji su igrali i 1 minutu, Willian je imao 34 nastupa i svakako da je imao svoju ulogu. Gdje su sad hejteri? Evo nas...pije se šampanjac Tom & Jerry :D Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216115 Hejteri si ne mogu priznat da je odavno poceo pruzat odlicne partije. Ne bih se bunio da, uz pojacanje na krilu, igra u prvih 11 sljedecu sezonu. Na 10ku cupo brat Prijavi
3. maj 2015.11 god. Autor comment_216126 Danas kao na drogama. Jaaako dobar. Al opet slab realizator. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216127 Danas je bio dobar, ali koliko je bio los cijelu sezonu nemoze ga oprati ni jedan trofej. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216133 Partijama u posljednjih nekoliko utakmica sebi osigurao ostanak u ekipi i sljedeće sezone, kao i u prvih 11 sve dok neko bolje od njega ne zaigra, što je trenutno vrlo teško. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216148 Koliko god da je dobar i da je digao formu jos uvijek njegov centarsut ne moze da predje prvu stativu. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216166 Kakva igračina! Zemo, sori što sam bezobrazan, ali ne seri brate. Zašto je tako teško priznati da je čupo odmah do Hazarda već duže vrijeme? Da, priznajem da je prije uglavnom igrao prosječno, bezmudno, nedovoljno dobro za cijenu koju smo platili, ali ima on top klasu u sebi, samo se trebao osloboditi. I evo ga pokazuje već duže da može igrati svjetski. Zato hejteri, pušite ga. Ovakav Willian ne da ide negdje, nego ostaje, i to u prvih 11 lagano. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216178 Danas bio dobar kao i prošlih nekoliko utakmica, tačnije dvije (2). @-) Odigrao dobro ukupno tri (3) utakmice u posljednja tri mjeseca i sad bih ga kao trebao hvaliti i smatrati bitnom i neizostavnom karikom?! =; Nisam hejter ali precijenjenog igrača ne mogu lansirati među zvijezde. Ako bih sada redoslijedom nabrajao igrače koji si bili važni učesnici u usvajanju titule, Wiillian bi bio tek na 9. a možda čak i na 10. mjestu.. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216181 Ti si Waltere slijep pored oka svoja dva :D A u ovoj blazenoj i divnoj igri se nikad ne izdvajaju pojedinci, tako da grijesis i tu. Svi su ovdje dali svoj maksimum i svi su podjednako krivi za titulu. Samo cu ti rec da je Willian najvise vukao Chelsea u zavrsnici. Uz Edena naravno. Ako si dobro i pomno pratio utakmice slozices se sa mnom, ne govore brojke sve... Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216182 Danas bio dobar kao i prošlih nekoliko utakmica, tačnije dvije (2). @-) Odigrao dobro ukupno tri (3) utakmice u posljednja tri mjeseca i sad bih ga kao trebao hvaliti i smatrati bitnom i neizostavnom karikom?! =; Nisam hejter ali precijenjenog igrača ne mogu lansirati među zvijezde. Ako bih sada redoslijedom nabrajao igrače koji si bili važni učesnici u usvajanju titule, Wiillian bi bio tek na 9. a možda čak i na 10. mjestu.. Potpuno se slazem. Ovde je dobro raspolozenje jer je titula i kraj sezone, a niko ne vidi da se Willian nije vidio punih 11 od 12 mjeseci u godini (racunam ja i pauze). Hvala puno, ali on nije klasa i treba se traziti bolji igrac, jos jedna ubica tipa Hazard sa druge strane pa da grmimo i u Evropi. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216184 Potpuno se slazem. Ovde je dobro raspolozenje jer je titula i kraj sezone, a niko ne vidi da se Willian nije vidio punih 11 od 12 mjeseci u godini (racunam ja i pauze). Hvala puno, ali on nije klasa i treba se traziti bolji igrac, jos jedna ubica tipa Hazard sa druge strane pa da grmimo i u Evropi. Lik je na prirodnoj poziciji pruzao odlicne partije. To sto je on svirao kurcu po desnom krilu veci dio sezone je druga prica. Totalno los i neupotrebljiv je tamo. Nova pozicija je sasvim druga stvar... Zao mi je sto i vi to niste primjetili. Otom potom, vidjet cemo sta strucni ljudi (prije svega sef) kazu na sve to. Ja ga vidim u startnih 11 i sljedecu sezonu. Uz pojacanje na desnom krilu. Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216200 Moramo/te shvatiti da on ima drugacije zadatke u Chelsea od onih sto je imao u Sahtjoru. A sto se tice doprinosa, doprinos je svakako dao, kao i svako u klubu, od Josea preko igraca do fizioterapeuta. Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216202 Kakva igračina! Zemo, sori što sam bezobrazan, ali ne seri brate. Zašto je tako teško priznati da je čupo odmah do Hazarda već duže vrijeme? Da, priznajem da je prije uglavnom igrao prosječno, bezmudno, nedovoljno dobro za cijenu koju smo platili, ali ima on top klasu u sebi, samo se trebao osloboditi. I evo ga pokazuje već duže da može igrati svjetski. Zato hejteri, pušite ga. Ovakav Willian ne da ide negdje, nego ostaje, i to u prvih 11 lagano.Imas pravo na svoje misljenje ali Wilian se nije vidio cijelu sezonu i proigrao kad smo skoro osvojili titulu, za citavu sezonu dao je 4 gola, vise je Ramires postigao golova sa klupe. Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216203 Kad god je bio na pravoj poziciji razvalio je.Sjetite se protiv Evertona kako je odigrao par utakmica i onda opet na desno krilo.Ne bi mi smetalo da on bude starter sljedece sezone ali na pravoj poziciji. Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216205 Cekirao se u Dubaiju jutros? Izgleda da je dobio vec slobodno vreme :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.