15. mart 2015.11 god. comment_208248 Na kraju je veci promasaj nego Tores, od Toresa smo makar imali koristi od prodaje dresova. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208250 Cuadrado je (ne znam zašto) pokupio izvađanje kornera od ovog macija tehnikom 'punom na prvu' Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208258 trebali smo onda i torresu dati sansu na cmf ili krilutreba mu dat sansu ko salahu i svabi Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208332 Willian će na desetku sigurno, jer je Oscar ispuco sve bonuse. Samo se pitam ko će onda na krilo? Kakav god Willian bio, za Cuadrada je space shuttle. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208340 Ok, nova pozicija.... Kad i tu ne zadovolji, sta cete onda s njim ? Il imas kvalitet, il nemas. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208341 Nece Wilian na desetku i napustice klub sa ukupno sat vremena odigranih na prirodnoj poziciji. Tako ce biti na kraju. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208412 fabregas 10 a ramiresa s maticem. Bolje ramiza u prvh nego ojebinu. Nego imal ko kaka info o povredi. da mi popravi dan Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209847 Solidan je danas, al ne može on ništa više ponuditi od ovog. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209862 Nije vala ni danas nista bolji, osim te asistencije nije napravio nista korisno u citavoj utakmici. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209881 Kolko me je Tores nervirao dok je bio tu, tolko me i ovo brazilsko tele nervira, jos kad mu se pridruze Oskar i Ramires, fantazija, ne znam ko me vise jebe u zdrav mozak! Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209893 Ma nemojte tako dobar je Willi, naravno onome ko voli takve. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209917 Jesam ja rekao na chatu da ce Willian da bude odlucujuci faktor danasnje pobjede. Ovo je zadnja utakmica ove sezone u kojoj je asistirao, jos jedan gol do kraja sezone i dosta od njega. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209920 Pored asistencije nula.Na ljeto pozicija desnog krila bi trebala biti prioritet Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209921 Ništa osim asistencije, jedino što je presjekao par lopti.. On i Ivanović su me iznervirali kod prvog primljenog gola, jbt ispadoše ko amateri. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209945 A solidan je bio danas, ali frustrira činjenica da je upravo to sve od njega - on ne može ništa puno bolje od ovakvih partija. Trka, presjecanje lopti, oduzimanje par duela, eventualno koji pas na stranu i to je to. Nema kruha od njega, ali bih ipak Oscara potjerao prije njega jer ako je on zaslužio toliko prilika na središnjoj poziciji onda je i Willian. Neće nikad znati odigrati kontru dobro, taj svaki potencijalno dobar napad uspori kad je protivnička odbrana načeta ili se nije postavila. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209954 Jedino sto fino igra odbranu inace,glavni potrcko u timu u nista vise a nije da nema prilike u napadu,ne ide sve preko azara pa da je on iskljucen,bas suprotnom,zbog njegove nesposobnosti smo kolko puta limitirani u napadu polako ali sigurno postaje MIkel ver.2 ograničen igrač a pored ovakvog Oca pitanje je dal će se to ikada promeniti postao sam totalno ravnodušan,nema me šta više iznervirati kad se vidi da se ništa neće promeniti u njegovoj igri ako neko ne ode i lupi Oca mokrom čarapom Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209988 nije on toliko loš, msm space shuttle je za ramiresa npr., kod njega je isključivo problem u mudima, čovjek ima kontrolu lopte i brzinu, a ni za šta to ne zna iskoristi... Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209997 Onaj Marselo kao levi bek duplo dolji od Williana u ovanzivi kao krilnog igraca, a i kreativniji je. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_210027 A valjo je kad je zabio Evertonu u 90. pičke :D idi drkaj na messija izdajo Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210132 Meni je ovo prosto neshvatljivo da neko nema muda da povuce loptu ni 5 metara dok igra krilo. Gledam ga jucer u par navrata isto kao da igra salate/seve/lace ( nadam se da su svi shvatili koja je igra u pitanju :D ), pa hoce sto prije da se rjesi lopte ne bi li pogrijesio. Zar je moguce da neko nema trunke samopouzdanja?I jos pogotovo mi nije jasno, kako odjednom mu se vrati samopouzdanje ili sta vec cim se zarotira i igra par minuta iza napadaca. Odjednom ima muda i da povuce loptu i da posalje malo duzu loptu, cak i da sutne poneku loptu prema golu.On je meni totalna enigma. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210152 Najveca enigma definitvno.Lik ima sve predispozicije za uspjesnog fudbalera a to ne iskoristava.Prijem lopte mu je sasvim Ok,ima brzinu,kordinaciju pokreta...medjutim nesto ga koči.mislim da je vise problem do fudbalske (ne)inteligencije nego do nedostatka hrabrosti.A mozda i oboje. Ono sto me takodjer intrigira je cinjenica da bi mozda bio barem 2x bolji da igra na 10-ci ili lijevom krilu nego na ovoj poziciji.Jer on kao desnjak na desnoj strani je strasno limitiran jer lijevom nogom je izuzetno slab,a u desnu stranu kada ide ne preostaje mu nista drugo nego da nabaci.Mada ni to ne radi vec samo trza svojim biciklom pa se ponovo vrati nazad. Volio bih ga probati i na ove dvije pozicije,da vidimo cime jos raspolaze .i ako i tu ne bude nista bolji prodat ga podhitno jer mi koristi od njega trenutno nemamo nikakve. Moze li neko reci njegov ucinak ove sezone kada su golovi i asist. u pitanju? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.