Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

U ligi: 36 utakmica(28 + 8 sa klupe) 2 gola 3 asistencije
U zadnja 2-3 meseca sigurno jedan od najboljih u ekipi ali statistika za celu sezonu mu je komedija. Hese iz Reala ima 16 utakmica(samo 3 puta poceo utakmicu) a ima slicnu statistiku kao Vilijan, a tek da ne govorimo o ozbiljnijim igracima...
Nadam se da ce sledece sezone zadrzati ovako dobru formu kao sad i jos vise biti od  koristi timu ili kao standardan igrac ili kao rezerva u slucaju da se dovede bolji igrac(igraci)

Evo da ne bude da nisam u pravu:

Savrseno je odradio svoju ulogu. Tacno. Steta sto je ta uloga bila u nekim trenucima skandalozno losa i sterilna. Takav scenario jbg...

Mora da bude mnogo konstantniji sledece sezone. Ovako ne moze.

U ligi: 36 utakmica(28 + 8 sa klupe) 2 gola 3 asistencije
U zadnja 2-3 meseca sigurno jedan od najboljih u ekipi ali statistika za celu sezonu mu je komedija. Hese iz Reala ima 16 utakmica(samo 3 puta poceo utakmicu) a ima slicnu statistiku kao Vilijan, a tek da ne govorimo o ozbiljnijim igracima...
Nadam se da ce sledece sezone zadrzati ovako dobru formu kao sad i jos vise biti od  koristi timu ili kao standardan igrac ili kao rezerva u slucaju da se dovede bolji igrac(igraci)

Jeste druže samo je Chelsea dao 73 gola a Real 117 u ovoj sezoni. Kada tome dodaš da su odbrane i konkrencija u Primeri mnogo slabiji( Cae approves this) ovaj podatak na koji si ukazao gubi na važnosti. Doće golovi i asistencije samo ako on nastavi da igra ovako a uvjeren sam da može.

[quote name="reLo" post="218367" timestamp="1432482936"] Gdje ste miševi?[/quote]Šta hoćeš?? :p Odigrao dva mjeseca dobro i sad igračina. On i Oscar valjaju (valjali su) samo za polusezonu. :p Sigurno će ostati Willian u klubu i ja se zaista nadam boljoj i konstantnoj formi.

Evo ga sad 3/3. U Londonu se sad pije samo brazilska kafa.

10981915_908891309154144_823152828366404

Bio je odličan posljednjih mjesec i po ili dva, drago mi je da je pokazao koliko može i da ima kvalitet, gledam ga juče čovjek izbjegava sigurna dodavanja i puca neke dijagonale, od kako je dobio prostor da igra na svojoj primarnoj poziciji od tada je i proigrao. Odlično se slaže sa Hazardom, sigurno da ima kreaciju za poziciju 10-ke, tu je nekako svoj na svome, dok ga pozicija desnog krila guši. Nadam se da je će ovo biti samo podloga za sljedeću sezonu, golovi i asistenciju mu fale, to je tačno, ali mislim da uz igru kakvu je prikazao u posljednja dva mjeseca i to može poraviti.

• 3 sedmice kasnije...

https://www.youtube.com/watch?v=mHpjaMklI4Q

Iz mladosti :D Bolje mu stoji kosa kao sad, sa kratkom kosom izgleda glup ko Ramires, Robinjo i slicni idioti :D

Jes i Brazil nisko pao kad im je Wilian prva zvijezda.

• 2 sedmice kasnije...

Mirror piše da ga Juve hoće.

Juve bi pretpostavljam i za njega dao nekih 12 miliona, za Oscara 19, Mandzukica 15 i slicno, a Pogbu bi prodali za 100.

Tacno im ne treba dati iz principa, kakvi cigani matero.

• 5 sedmica kasnije...
Willian danas najbolji na terenu. Vec je postao standars.

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.