8. august 2015.11 god. comment_228102 Da mi je znati šta je radio čitavu utakmicu, bolje da se to zapitamo. Napad, pasovi očajni, nula, ništa, ni jednog jedinog dobrog pasa, ubacivanja imao nije, ništa. Naravno kada dobije loptu u napadu sačeka se par sekundi da se odbrana namjesti i onda se krene raditi nešto, ako i tad upali uopšte, dribling standardan, gurni je desno i trči. Defanzivni dio zadatka, karina opet, mogao je nekada i pomoći da se montero zaustavi, mogao se zajebati ali naravno nije. I šlag na tortu je bio, kada ostaje na 30 metara od gola, uništava ofsajd zamku, što dovodi do, crvenog kartona, penala, gola, izjednačenja, gubitka dva boda na otvaranju sezone, ful program. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228130 Realno on je igrac za neki prosjecan klub. Kad se sjetim natpisa oteli ga Totenhamu, sad treba nekom platiti da ga otme nama. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228149 Kad krene uz aut liniju i vidiš da hoće dribling, znaš da će to biti u desnu stranu neki pokušaj koji više ne prolazi nigdje. Danas hajd što je bio loš u driblinzima, već je bio loš i u duelima a i spor poprilično. Niska ocjena definitivno. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228184 Retardiran igrac i nema. Procito ga ja iz kafica sta ce raditi s loptom kamoli onaj na metar od njega.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228199 ili nek igra na drugoj poziciji ili nam uopste ne treba na desnom krilu.Sterilnost je blaga rijec za njegovu predstavu na jucerasnjoj utakmici.Juce nam je barem 5-6 izglednih napada upropastio svojim sporim razmisljanjem i svojim providnim driblinzima u desno. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228224 Kako da čovjek igra na drugoj pozicji kad nema ko igrati krilo, a da zaboravio sam, ipak mi čekamo da gospodin Izgubljen Slučaj eksplodira. Willian vam je par puta dokazao koliko je bolji igrač kada igra u sredini, nije on kriv što ga Mourinho gura na krilo, što neko ne postavi pitanje "Koliko je Mourinho kriv za takvo stanje krilnih pozicija?" ili "Zašto je doveden Cuadrado, koja je zapravo njegova uloga i zašto on nije rješio desno krilo?". Nemoj te u rješavanju problem preskakati "kancelarije" nego prvo pokucajte na vrata gosn. Mourinha koji ima balans u ekipi.. Gurajte Hazarda da igra lijevo pa će te vidjeti koliko će manje donijeti ekipi, a čovjek je najbolji igrač ekipe. Willian je pogrešio kod offside to je tačno, nema šta. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228228 To je i bila sustina moje price.Bolje nek ne igra uopste nego da igra na desnom krilu. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228247 Gurajte Hazarda da igra lijevo pa će te vidjeti koliko će manje donijeti ekipi, a čovjek je najbolji igrač ekipe.Pa on i igra lijevo netreba ga gurati. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228248 Pa on i igra lijevo netreba ga gurati. Zemo Isuse moja greška, mi obični smrtnici pravimo greške.. btw. Willi sretan ti rođendan <:-P Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228255 Zemo Isuse moja greška, mi obični smrtnici pravimo greške.. Zato sto hocete sve da kazete u jednom postu, napisi vise njih, neplaca se. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228256 Pridružujem se čestitkama i želim ti da što prije napustiš Čelzi jer ću inače dobiti čir na želucu.Daj king nemoj ga braniti molim te stvarno čovjek ne donosi ništa ekipi niti golove,niti asistencije,ubačaji 0.Stvarno ne znam čime je zaslužio ovoliko povjerenje,oskar barem da gol s vremena na vrijeme ili asistira nekom pa čovjek i razumije zašto ga forsira Mou,al ovaj čovjek je 0. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228303 Kinže jebo te Willian :D :D Zahtjevam ban za ovo, sram te bilo :P Prijavi
9. august 2015.11 god. Autor comment_228350 Neki lik napisao na temi Premiership na forum.hr. ODLIČNO! Ne bih ni ja bolje mogao reći. ...i uz sve to jedno od najneunčikovitijih krila u ligama Petice. Nikad od nje klase, bez obzira što nekim zamaže oči s vremena na vrijeme. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228354 Willian nije krilo, kao što ni Ivanović nije bek a ni Torres napadač. Tačka. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228375 Davno sam govorio. Nakon njegovih par utakmica u svetom dresu al niko nije vjerovao. Opet nadam se da ce uradditi nesto ove sezone il da onaj kolumbijac makar pokaze znak zivota. Inace smo donji Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228756 Sitnica ali ajde. Treba ispraviti gresku na portalu, konkretno lista strelaca: U zvanicnoj statistici se vodi da je bio autogol, sto i jeste tacno jer je njihov igrac usmerio loptu u gol koja je isla u polje. sa sajta EPL: Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228966 Ma njegov gol, isto kao i od Coste prošle sezone protiv Tottenhama u finalu Capital cupa Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229247 Stvarno ljudi sramota me sto nam je ovaj igrac prvotimac. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229253 Kakva ubleha od igrača. Tužno je koliko je Sterling već sada bolji, a igra za City. Prijavi
16. august 2015.11 god. Autor comment_229259 Sterling se još nije adaptirao u Cityju, danas je bio ispod svoje razine. Ali i takav je 10000 puta bolji od svakog našeg veznog igrača (sem Hazarda kad je u formi) i to je jasno ko pasulj što bi Srbi rekli. Najjače od svega je što me danas stari pitao je Willian dao ijedan gol otkako je došao u Chelsea. Eto koliko je to sterilan igrač, jebo ga Brazil da ga jebo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.