Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Willian bolji od Sancheza danas na terenu. Vi ste slijepi svi. Tesko progutat ponos i priznat da je lik bio jedan od boljih, ako ne i najbolji na terenu. U 2. poluvremenu usporio, jer smo ko tim usporili i stali na loptu. Igrali dosta vise possesion utakmicu. Ne znam ko je podvalio Ramizu loptu... Vjerovatno Surle ili Sirle jebo vas on slijepe

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Ja sa ocem gledao tekmu. Ovako je govorio o Willianu:

- Jest vam onaj Brazilac dobar, samo trči sad je gore sad je dole.
- Gledaj ga jest startan, milina ga gledat.
- Odličan je, puno bolji od Oscara.

Vidi se da nisi na ćaću on razlikuje igrace a ti mijesas Zoumu i Ramiza

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Prvo poluvrijeme odlican, drugo je vec poceo sa klasicnim usporavanjem svakog napada i moguce nase prilike. Sve u svemu, skinut ga s desne strane i nije lose.

A jes vidio gdje je igrao u drugom poluvremenu?  Na desnoj strani. Nevjerovatno, on je drugi igrač kada igra desetku, ne kontam što ga gura desno, ako je već u sredini daleko daleko bolji.

Danas je bio odličan, naravno u prvom poluvremenu, u drugom kao i cijela ekipa ništa nije napravio prema naprijed, ali trkom su uspjeli sačuvat gol, tako da...

Willian bolji od Sancheza danas na terenu. Vi ste slijepi svi. Tesko progutat ponos i priznat da je lik bio jedan od boljih, ako ne i najbolji na terenu. U 2. poluvremenu usporio, jer smo ko tim usporili i stali na loptu. Igrali dosta vise possesion utakmicu. Ne znam ko je podvalio Ramizu loptu... Vjerovatno Surle ili Sirle jebo vas on slijepe

To je jarane najteže..

btw. kao što sam uvijek govorio Willian je odličan igrač samo ako ga znaš koristiti na pravi način. Meni je najsmješnije što je kao Cuadrado došao da istjera Williana iz prve postave, a realno Cuadrado je truba za Williana.

Odlican je bio, jos samo da poveze bar 2 ovakve utakmice i ja cu biti presrecan. Da ne pricam o tome kako bi trebalo da poveze 5 ovakvih  (i jos malo boljih) za one pare sto je placen...

Cesto ga kritikujem ali danas je bio VRH. Nase kritikovanje njega se ocigledno uvek poklapa sa njegovim igranjem na desnoj strani. Celo prvo poluvreme je bio ili levo ili u sredini i sabijao je bukvalno, trcao(ali korisno), otvarao se, razigravao ostale, prolazio njihove ograce. Da se utakmica zavrsila posle 45 minuta bio bi sigurno MOTM. Cim je u drugom poluvremenu presao na desnu stranu znacajno je oslabio, i dalje je igrao bolje nego obicno ali ocigledno kada je desno nije ni priblizno isti igrac.

Moramo na stranu staviti utakmicu protiv Arsenala i sagledati cjelokupni Willianov ucinak. Protiv Arsenala se igralo takticki na sigurno. Ni mi a ni oni nisu smjeli ice na sve ili nista i zbog toga se utakmica uglavnom igrala na sredini terena. U utakmicama gdje mi trebamo napadati i igrati na pobjedu Hazard je tu velicanstven dok se Willian izgubi.

Moj konacni zakljucak je da je on solidan igrac ali nije ono sto nama treba da bi bili konkurentni timovima koji sada igraju cetvrtfinale lige prvaka.

To je jarane najteže..

btw. kao što sam uvijek govorio Willian je odličan igrač samo ako ga znaš koristiti na pravi način. Meni je najsmješnije što je kao Cuadrado došao da istjera Williana iz prve postave, a realno Cuadrado je truba za Williana.

Cuadrado je dosao da postavi Wiliana na svoje prirodno mesto, a da Oscara otwra u 3 Lepe

Ovo drugo poluvrijeme protiv Leicestera možda i najbolje što je Čupo ikad odigro za nas. Još jednom je pokazao da ima mjesta za njega u ekipi ako nije na desnom krilu. Čestitke.

edit: evo dobio od G. Nevillea Man of the Match

Zasluženo.

Odličan je, rekao sam prije ne znam koliko da nije isto igrati kao dešnjak na desnoj strani ako nisi navikao to igrati i to se i pokazuje iz utakmice u utakmicu. Nadam se da će češće igrati na 10-ki jer je lijevo mjesto zabetonirano s Hazardom. Bravo majstore, kao na motoriću ih prolazi :D

Wiliane legendo!!! Perfektno odigrao, perfektno. Jbt nisam znao da je onako brz

Malo ga usporava frizura, inace bi bio jos brzi :D

Kun nikad naucit da je Cuadrado :D Willian ponovo jedan od boljih na terenu. Nastavlja vec duze vrijeme sa odlicnim partijama, brao majstore

Ocjena sezone : 6.0

Veoma slabo, s vremena na vrijeme je blijesne ali ne dovoljno za cifru koju je placen. Nadam se da ga dogodine necemo gledati u plavom dresu.

Sasvim solidan sezona , kako je sezona odmicala kraju podizao je formu i uspio je soijiti nekoliko izvanrednih utakmica. Još kada tome pridodamo da je čitavu sezonu igrao na pozicji koja mu ne odgovara dolazimo do zaključka da je svakako igrač koji je dostojan ovoga kluba.

Preplaceni duduk. Ojebina od igraca. izdvoji se nekad. Bude dobar kad su ostali u kurcu pa izgleda na nesto.

Ne treba se oslanjat na njega slj sezonu
Chelseafan97, nimalo se ne mogu složiti sa tobom. Jednostavno igrač od 40 miliona mora da pruža partije približne Hazardu, a ne Benayounu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.