26. april 2015.11 god. comment_214986 Willian bolji od Sancheza danas na terenu. Vi ste slijepi svi. Tesko progutat ponos i priznat da je lik bio jedan od boljih, ako ne i najbolji na terenu. U 2. poluvremenu usporio, jer smo ko tim usporili i stali na loptu. Igrali dosta vise possesion utakmicu. Ne znam ko je podvalio Ramizu loptu... Vjerovatno Surle ili Sirle jebo vas on slijepe Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214989 Ja sa ocem gledao tekmu. Ovako je govorio o Willianu: - Jest vam onaj Brazilac dobar, samo trči sad je gore sad je dole. - Gledaj ga jest startan, milina ga gledat. - Odličan je, puno bolji od Oscara. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214990 Ja sa ocem gledao tekmu. Ovako je govorio o Willianu: - Jest vam onaj Brazilac dobar, samo trči sad je gore sad je dole. - Gledaj ga jest startan, milina ga gledat. - Odličan je, puno bolji od Oscara. Vidi se da nisi na ćaću on razlikuje igrace a ti mijesas Zoumu i Ramiza Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214991 Prvo poluvrijeme odlican, drugo je vec poceo sa klasicnim usporavanjem svakog napada i moguce nase prilike. Sve u svemu, skinut ga s desne strane i nije lose. A jes vidio gdje je igrao u drugom poluvremenu? Na desnoj strani. Nevjerovatno, on je drugi igrač kada igra desetku, ne kontam što ga gura desno, ako je već u sredini daleko daleko bolji. Danas je bio odličan, naravno u prvom poluvremenu, u drugom kao i cijela ekipa ništa nije napravio prema naprijed, ali trkom su uspjeli sačuvat gol, tako da... Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214992 U odnosu na Sancheza koji je skoro isto kostao on je Fićo, a Sanchez je RR Phantom. Sanchez se nije vidio od Baneta Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_215001 Willian bolji od Sancheza danas na terenu. Vi ste slijepi svi. Tesko progutat ponos i priznat da je lik bio jedan od boljih, ako ne i najbolji na terenu. U 2. poluvremenu usporio, jer smo ko tim usporili i stali na loptu. Igrali dosta vise possesion utakmicu. Ne znam ko je podvalio Ramizu loptu... Vjerovatno Surle ili Sirle jebo vas on slijepe To je jarane najteže.. btw. kao što sam uvijek govorio Willian je odličan igrač samo ako ga znaš koristiti na pravi način. Meni je najsmješnije što je kao Cuadrado došao da istjera Williana iz prve postave, a realno Cuadrado je truba za Williana. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_215012 Odlican je bio, jos samo da poveze bar 2 ovakve utakmice i ja cu biti presrecan. Da ne pricam o tome kako bi trebalo da poveze 5 ovakvih (i jos malo boljih) za one pare sto je placen... Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_215014 Cesto ga kritikujem ali danas je bio VRH. Nase kritikovanje njega se ocigledno uvek poklapa sa njegovim igranjem na desnoj strani. Celo prvo poluvreme je bio ili levo ili u sredini i sabijao je bukvalno, trcao(ali korisno), otvarao se, razigravao ostale, prolazio njihove ograce. Da se utakmica zavrsila posle 45 minuta bio bi sigurno MOTM. Cim je u drugom poluvremenu presao na desnu stranu znacajno je oslabio, i dalje je igrao bolje nego obicno ali ocigledno kada je desno nije ni priblizno isti igrac. Prijavi
27. april 2015.11 god. comment_215040 Moramo na stranu staviti utakmicu protiv Arsenala i sagledati cjelokupni Willianov ucinak. Protiv Arsenala se igralo takticki na sigurno. Ni mi a ni oni nisu smjeli ice na sve ili nista i zbog toga se utakmica uglavnom igrala na sredini terena. U utakmicama gdje mi trebamo napadati i igrati na pobjedu Hazard je tu velicanstven dok se Willian izgubi.Moj konacni zakljucak je da je on solidan igrac ali nije ono sto nama treba da bi bili konkurentni timovima koji sada igraju cetvrtfinale lige prvaka. Prijavi
27. april 2015.11 god. comment_215096 To je jarane najteže.. btw. kao što sam uvijek govorio Willian je odličan igrač samo ako ga znaš koristiti na pravi način. Meni je najsmješnije što je kao Cuadrado došao da istjera Williana iz prve postave, a realno Cuadrado je truba za Williana. Cuadrado je dosao da postavi Wiliana na svoje prirodno mesto, a da Oscara otwra u 3 Lepe Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215468 Ovo drugo poluvrijeme protiv Leicestera možda i najbolje što je Čupo ikad odigro za nas. Još jednom je pokazao da ima mjesta za njega u ekipi ako nije na desnom krilu. Čestitke. edit: evo dobio od G. Nevillea Man of the Match Zasluženo. Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215475 Odličan je, rekao sam prije ne znam koliko da nije isto igrati kao dešnjak na desnoj strani ako nisi navikao to igrati i to se i pokazuje iz utakmice u utakmicu. Nadam se da će češće igrati na 10-ki jer je lijevo mjesto zabetonirano s Hazardom. Bravo majstore, kao na motoriću ih prolazi :D Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215490 Svaka čast, odlično odigrao, koliko više daje kada igra u sredini to je strašno. Bravo Willi samo nastavi i jebi hejtere. Kad čovjek povuće loptu kroz sredinu ljepota vidjeti. Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215494 Wiliane legendo!!! Perfektno odigrao, perfektno. Jbt nisam znao da je onako brz Malo ga usporava frizura, inace bi bio jos brzi :D Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215496 Vec dvije utakmice zaredom nas najbolji igrac, bilo bi lijepo u jednoj od narednih utakmica vidjeti Costa-Hazard-Willian-CuardadoPoslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215504 Kun nikad naucit da je Cuadrado :D Willian ponovo jedan od boljih na terenu. Nastavlja vec duze vrijeme sa odlicnim partijama, brao majstore Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215529 Kun nikad naucit da je Cuadrado :D Willian ponovo jedan od boljih na terenu. Nastavlja vec duze vrijeme sa odlicnim partijama, brao majstoreZnam rec' ne znam napisati... Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215754 Ocjena sezone : 6.0 Veoma slabo, s vremena na vrijeme je blijesne ali ne dovoljno za cifru koju je placen. Nadam se da ga dogodine necemo gledati u plavom dresu. Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215787 Slažem se sa i2, vrlo loša sezona za preplaćenog debila. Nadam se njegovom odlasku Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215805 Sasvim solidan sezona , kako je sezona odmicala kraju podizao je formu i uspio je soijiti nekoliko izvanrednih utakmica. Još kada tome pridodamo da je čitavu sezonu igrao na pozicji koja mu ne odgovara dolazimo do zaključka da je svakako igrač koji je dostojan ovoga kluba. Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215808 Preplaceni duduk. Ojebina od igraca. izdvoji se nekad. Bude dobar kad su ostali u kurcu pa izgleda na nesto. Ne treba se oslanjat na njega slj sezonu Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215810 Chelseafan97, nimalo se ne mogu složiti sa tobom. Jednostavno igrač od 40 miliona mora da pruža partije približne Hazardu, a ne Benayounu Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215876 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iayE0IDt3nU Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.