13. mart 2015.11 god. comment_208009 Sad ga nemozemo prodati ni za 10 miliona. Zemo druze da te ne bi ostali prozivali kao sto su do sad nekoliko puta radili evo par primjera kada i kako pisati riječcu NE: Ne mislim nista lose vec vidim da te neki stalno podbadaju. Pravilo je da se riječca NE uz glagole piše odvojeno, izuzetak su samo: neću, nemam, nemoj, nisam, nedostajati i nestajati/nestati. Naravno, to podrazumeva i sve promene ovih glagola: neću, nećeš, neće, nećemo, nećete, neće; nemam, nemaš, nema, nemamo itd; nemoj, nemojmo, nemojte; nisam, nisi, nije, nismo, niste, nisu, i da ne nabrajamSuprotno tome, riječca NE uz imenice, prideve i priloge po pravilu piše se SASTAVLJENO: nesreća, nemaština, neznanje, nevinost, nevin, nemaran, nemiran, neprijatan, neprijatno nedovoljno itd . Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_208013 Zemo druze da te ne bi ostali prozivali kao sto su do sad nekoliko puta radili evo par primjera kada i kako pisati riječcu NE: Ne mislim nista lose vec vidim da te neki stalno podbadaju. Pravilo je da se riječca NE uz glagole piše odvojeno, izuzetak su samo: neću, nemam, nemoj, nisam, nedostajati i nestajati/nestati. Naravno, to podrazumeva i sve promene ovih glagola: neću, nećeš, neće, nećemo, nećete, neće; nemam, nemaš, nema, nemamo itd; nemoj, nemojmo, nemojte; nisam, nisi, nije, nismo, niste, nisu, i da ne nabrajamSuprotno tome, riječca NE uz imenice, prideve i priloge po pravilu piše se SASTAVLJENO: nesreća, nemaština, neznanje, nevinost, nevin, nemaran, nemiran, neprijatan, neprijatno nedovoljno itd . Morao bi ti Zemu poslati ponovo u osnovnu školu kako ga ne bi više zajebavali :D Pravopis se nauči u osnovnoj, ako ga tad ne naučiš nećeš nikad :D Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_208017 Zemo, ja ti savjetujem da više nikada ne pišeš neznam nego samo znam. Tako ćeš barem biti siguran da si ispravno napisao. :) Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208170 Ovo je forum a ne pismena vjezba. Hoces reći da pismenost nije bitna? Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208172 Hoces reci da pismenost nije bitna? Ne naravno, ali sad gledati da li je napisano sastavljeno ili rastavljeno je nebitno, ovde se raspravlja o nogometu. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208176 Ljudi koji pišu ne spojeno sa glagolom ne zaslužuju sreću u životu. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208195 Jebo majku 3 min on meni vec ogadi utakmice, ide u prodor 3 m slobodnog prostora izmedju stoperskog para na ivici 16 terca on dodaje Azpiju koji je kod korner zastavice. ajd sto nema muda da u takvoj situaciji sutira nego je glup ko kurac pa dodaje igracu koji je u mrtvom uglu. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208200 A moj Buna da je pucao, pucao bi lijevom nogom, naravno lopta bi jedva dosla do gola i opet bi mu srali. Niste u redu nimalo. Onda seri i sto Hazard dao jednu krivu loptu, a jebo ga led. Sad mu sve gledate Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208204 E cuj, pa kad je tako sto onda ne batali fudbal, ne moze da dobaci do gola, ne moze da ubaci sa 5 metara u prazan gol, ne moze ovo ne moze ono, pa nek ide u Fulam pa nek tamo tako igra. Pa on konstantno gresi svaku jebenu utakmicu, dobro ne svaku, al 22/25. Pa normalno da ce da mi ogadi tekmu, iste greske se vrte u krug, vise mi se povreca od toga. Hazz ima kredit, sto jes jes danas mu nista ne ide od noge, al ovom je stalno tako, i nikako ne razumem kako to Murinjo ne vidi, pa kladim se u zivot da bi Remy bolje od njega igrao na krilu. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208207 Retardiran igrac.Da mi je rodjeni brat poslo bih ga na klupu i ne bi mi vidio terena do kraja sezone.Lik nam koči svaki napad.Totalno neinteligentan igrac.Kako? Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208223 Dosadilo mi da ti više jebem mater, ne mogu joj ništa, neumorna je, pa ćemo sad ovako. Još jedna odlična utakmica. Jbg nije mogao sve sam. On i Oscar su jedini nešto pokušavali.. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208232 Šta više opsovati ovom idiotu? Daleko najbolje je bilo kad je Eden uzeo loptu s naše polovice, sjurio se pred njihov 16-erac, predriblao 3-4 igrača, dodao Costi, ovaj pružio loptu Willianu na krilo koji je potpuno sam i sa 15 metara prostor oko sebe. Sljedeća scena lopta kod Ivanovića na 40 metara od gola. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208239 Izrazito glup kao i vecina Brazilaca.Ali nemogu se otet dojmu da bi na 10-ki razvaljivao.Oscar ubjedljivo najlosija karika ovog kluba jebote bolje bi Mikel na 10-ki odigrao Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208241 Ubjedljivo najslabiji igrac u klubu, da se nije povrijedio igrao bi citavu utakmicu cupavi peder. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208244 joj a jesu ga ljudi precjenili i navikali na poziciji desetke... kakva desetka on ljudi sta vam je lik je retard Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.