Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Sad ga nemozemo prodati ni za 10 miliona.

Zemo druze da te ne bi ostali prozivali kao sto su do sad nekoliko puta radili evo par primjera kada i kako pisati riječcu NE:
Ne mislim nista lose vec vidim da te neki stalno podbadaju. 

Pravilo je da se riječca NE uz glagole piše odvojeno, izuzetak su samo: neću, nemam, nemoj, nisam, nedostajati i nestajati/nestati. Naravno, to podrazumeva i sve promene ovih glagola: neću, nećeš, neće, nećemo, nećete, neće; nemam, nemaš, nema, nemamo itd; nemoj, nemojmo, nemojte; nisam, nisi, nije, nismo, niste, nisu, i da ne nabrajam

Suprotno tome, riječca NE uz imenice, prideve i priloge po pravilu piše se SASTAVLJENO: nesreća, nemaština, neznanje, nevinost, nevin, nemaran, nemiran, neprijatan, neprijatno nedovoljno itd

.

Zemo druze da te ne bi ostali prozivali kao sto su do sad nekoliko puta radili evo par primjera kada i kako pisati riječcu NE:
Ne mislim nista lose vec vidim da te neki stalno podbadaju. 

Pravilo je da se riječca NE uz glagole piše odvojeno, izuzetak su samo: neću, nemam, nemoj, nisam, nedostajati i nestajati/nestati. Naravno, to podrazumeva i sve promene ovih glagola: neću, nećeš, neće, nećemo, nećete, neće; nemam, nemaš, nema, nemamo itd; nemoj, nemojmo, nemojte; nisam, nisi, nije, nismo, niste, nisu, i da ne nabrajam

Suprotno tome, riječca NE uz imenice, prideve i priloge po pravilu piše se SASTAVLJENO: nesreća, nemaština, neznanje, nevinost, nevin, nemaran, nemiran, neprijatan, neprijatno nedovoljno itd

.

Morao bi ti Zemu poslati ponovo u osnovnu školu kako ga ne bi više zajebavali :D
Pravopis se nauči u osnovnoj, ako ga tad ne naučiš nećeš nikad :D

Hoces reci da pismenost nije bitna?

Ne naravno, ali sad gledati da li je napisano sastavljeno ili rastavljeno je nebitno, ovde se raspravlja o nogometu.

Hahahahahahah

Jebo majku 3 min on meni vec ogadi utakmice, ide u prodor 3 m slobodnog prostora izmedju stoperskog para na ivici 16 terca on dodaje Azpiju koji je kod korner zastavice.

ajd sto nema muda da u takvoj situaciji sutira nego je glup ko kurac pa dodaje igracu koji je u mrtvom uglu.

A moj Buna da je pucao, pucao bi lijevom nogom, naravno lopta bi jedva dosla do gola i opet bi mu srali. Niste u redu nimalo. Onda seri i sto Hazard dao jednu krivu loptu, a jebo ga led. Sad mu sve gledate

E cuj, pa kad je tako sto onda ne batali fudbal, ne moze da dobaci do gola, ne moze da ubaci sa 5 metara u prazan gol, ne moze ovo ne moze ono, pa nek ide u Fulam pa nek tamo tako igra.

Pa on konstantno gresi svaku jebenu utakmicu, dobro ne svaku,  al 22/25. Pa normalno da ce da mi ogadi tekmu, iste greske se vrte u krug, vise mi se povreca od toga. Hazz ima kredit, sto jes jes danas mu nista ne ide od noge, al ovom je stalno tako, i nikako ne razumem kako to Murinjo ne vidi, pa kladim se u zivot da bi Remy bolje od njega igrao na krilu.

Retardiran igrac.Da mi je rodjeni brat poslo bih ga na klupu i ne bi mi vidio terena do kraja sezone.Lik nam koči svaki napad.Totalno neinteligentan igrac.Kako?

Šta više opsovati ovom idiotu? 

Daleko najbolje je bilo kad je Eden uzeo loptu s naše polovice, sjurio se pred njihov 16-erac, predriblao 3-4 igrača, dodao Costi, ovaj pružio loptu Willianu na krilo koji je potpuno sam i sa 15 metara prostor oko sebe. 

Sljedeća scena lopta kod Ivanovića na 40 metara od gola.

Izrazito glup kao i vecina Brazilaca.Ali nemogu se otet dojmu da bi na 10-ki razvaljivao.Oscar ubjedljivo najlosija karika ovog kluba jebote bolje bi Mikel na 10-ki odigrao

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.