Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Priča da je odigrao samo 3 dobre utakmice u posljednja tri mjeseca je smješna, Willian u 95% utakmica nije bio ni u top 3 naša igrača na terenu ako gledamo loše partije, desno krilo ga guši kao što guši i Hazarda, vidjeli smo šta može Willian kada igra na svojoj poziciji. Problem je što neki odu na whoscored.com provjere golove i asistencije određenog igrača i na osnovu toga oni kao znaju kakvu je sezonu odigrao, ne kažem ja da sam zadovoljan učinkom Williana kada su u pitanju golovi i asistencije, ali priča da je odigrao svega par dobrih utakmica u sezoni nema osnova.

Gurnite recimo Fabregasa na desno krilo pa ćemo vidjeti šta ćemo dobiti, tako isto je i sa Willianom, čovjeka uguši pozicija desnog krila i to je sva mudrost.

Cekirao se u Dubaiju jutros? Izgleda da je dobio vec slobodno vreme :D

Ma ne vjerujem da je dobio odmor, vjerovatno je Mourinho naparavio dužu pauzu između utakmice protiv Palacea i priprema za utakmicu sa Liverpoolom pa igrači koriste slobodne dane da malo vide svijeta. :D

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Imas pravo na svoje misljenje ali Wilian se nije vidio cijelu sezonu i proigrao kad smo skoro osvojili titulu, za citavu sezonu dao je 4 gola, vise je Ramires postigao golova sa klupe.

Ako ćemo gledati igrače kroz golove, onda je Hazard prosječan igrač.

Bravo Willi, šteta što ranije nisi ušao u ritam, još jedna odlična utakmica..

Ako neko nađe neko postavi ono njegovo dodavanje Fabregasu kada je lopta išla u aut.

Možeš igračini Cuadradu držati časove iz fizičke spreme, sprinta, dodavanja, i svega što čini fudbalsku igru.

Dobar Willi bio, doprinjeo je nema sta tu prigovarati, ALI GOLOVI i ASISTENCIJE sine, nemoj da te Terry sisa za duplo vise golova, em sto je stariji od tebe deceniju, em sto igra 80 metara od protivnickog gola.

U poslednje vreme igra najbolje od kad je dosao kod nas, ali je i dalje smesan kad se uporedi sa zivotinjama koje pokrivaju njegove pozicije u drugim TOP ekipama

Momak je vezao nekoliko dobrih utakmica i odmah jedan od najboljih veznjaka, mora on jos jest pure da bi bio priblizan najboljim veznim igracima.

U strasnoj je formi. Zabija, asistira, proigrava. Ne zna sta ce od ovolikih golova.

Ipak, veliki trkac i borac ali golovi i asistencije su ono sto se trazi na njegovoj poziciji..

Pa zašto se onda konstantno bježi od toga da se na mjesto desnog krila dovede kvalitetno pojačanje koje može donijeti baš te golove i asistencije, već se u sred januara kupuje pokemon Cuadrado..

Nek smo došli na to da mu fale 'samo' golovi i asistencije, dobro je kako je bilo.

Imaš pravo.
Ali budimo optimistični i realni.
Ja očekujem da ovaj igrač rjesava utakmice kada to bude najpotrebnije tj kada ekipa zakaze. A utakmice se rjesavaju golovima i asistencijama.

Imaš pravo.
Ali budimo optimistični i realni.
Ja očekujem da ovaj igrač rjesava utakmice kada to bude najpotrebnije tj kada ekipa zakaze. A utakmice se rjesavaju golovima i asistencijama.

U potpunosti razumijem sta zelis da kazes ali evo npr. jedan Iniesta uopste ne daje golove,skoro da nema ni asist. ali je jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji ubjedljivo.Pa covjek cak i bez tih golova i asistencija pravi razliku na terenu.Ne kazem da je Willian na istom nivou kao Spanac ali ovo je samo osvrt na tvoju misao kako su golovi i asistencije jedino sredstvo kojim pravis razliku na utakmicama.

Meni je Wilian do skoro bio stvarno iritantan ali u zadnje vrijeme je uz Edena nas najbolji igrac na terenu 100 % i nije mi problem reci da mi se svidja kako igra u zadnje vrijeme i da bih volio da nastavi sa ovakvim tempom i u narednoj sezoni.A siguran sam da ce doci i golovi i asist. ovakvom igrom.

Zivio.

U potpunosti razumijem sta zelis da kazes ali evo npr. jedan Iniesta uopste ne daje golove,skoro da nema ni asist. ali je jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji ubjedljivo.Pa covjek cak i bez tih golova i asistencija pravi razliku na terenu.Ne kazem da je Willian na istom nivou kao Spanac ali ovo je samo osvrt na tvoju misao kako su golovi i asistencije jedino sredstvo kojim pravis razliku na utakmicama.

Meni je Wilian do skoro bio stvarno iritantan ali u zadnje vrijeme je uz Edena nas najbolji igrac na terenu 100 % i nije mi problem reci da mi se svidja kako igra u zadnje vrijeme i da bih volio da nastavi sa ovakvim tempom i u narednoj sezoni.A siguran sam da ce doci i golovi i asist. ovakvom igrom.

Zivio.

Inace Iniesta je ovu sezonu u kurcu zato ga statistički nema uopšte, naravno ostalo sve što si napisao stoji za Iniestu, samo kažem kakav je ove godine :D

p.s nemojte da morite sa onim prodorom protiv PSG-a, Hazard ima jedan onakav po utakmici

Istina, zadnjih nekoliko utakmica je bolji nego ranije ali ja ovdje sudim na osnovu pokazanog tokom CIJELE SEZONE.

Svi bi mi voljeli da on nastavi ovakav tempo ali da li je to moguće i da li on može ispuniti naša očekivanja?

Istina, zadnjih nekoliko utakmica je bolji nego ranije ali ja ovdje sudim na osnovu pokazanog tokom CIJELE SEZONE.

Svi bi mi voljeli da on nastavi ovakav tempo ali da li je to moguće i da li on može ispuniti naša očekivanja?

Ako nastavi da igra na poziciji AMF-a može komotno, odličan je za te pozicije jer može trčati ko konj :D

• 2 sedmice kasnije...

Frajer je savršeno odradio svoju ulogu ove sezone i svako ko kaže suprotno nije u pravu. U drugom dijelu sezone je podigao formu i u nekoliko posljednjih mjeseci je bio naš ponajbolji igrač uze Edena naravno. Pokazao je koliko je zapravo dobar igrač i koliko dobroga može dati ovome timu, time je učvrstio svoju poziciju u timu i sebi osigurao mjesto u sljedećoj sezoni. Posebno mi je drago što se probio na Oscarovoj poziciji, gdje je neuporedivo bolji nego na desnom krilu. Willi je u svega par utakmcia na poziciji AM-a pokazao mnogo više nego brazislki šmeker u čitavoj sezoni ako i i čitavoj karijeri u Chelseaju. Živo ti nama naš dragi Willi 100 godina i da budeš kod nas još godina puno. Mislim da čovjek ima potencijal da bude jedan od nosilaca igre Chesleaja u budućnosti pod uslovom da ga se ne gura na desno krilo nego u sredinu ili eventualno lijevo ako nema Edena.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.