Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Uz sve to Mourinho prodaje maglu kako ce priliku dobiti Moses, Traore,Kenedy. Da su igrali nista losiji ne bi bili od ovog panja od 40 miliona. To je najskuplji panj u historiji fudbala.

Kako tvrdi francuski Foot Mercato, Chelsea je svog veznjaka Williana ponudio PSG-u i Bayernu iz Minhena.

Chelsea će dovesti Pedra Rodrigueza iz Barcelone i navodno je Willianu poručeno da potraži novi klub. Kako navodi Foot Mercato, prvi su o njegovoj prodaji obavješteni PSG i Bayern.

Što se tiče PSG-a, transfer je vrlo malo vjerovatan jer su Parižani ispunili kvotu igrača van EU. Ostaje da se vidi da li je Bayern, ili neki drugi klub, zainteresovan za njega.
I ja sam to pročitao ali ne vjerujem da je istina jer je Willian standardan igrač a imamo onih koji standardno griju klupu. Nelogično mi da on ode a da ostanu Moses i Cuadrado. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
  • Autor

Došao je i taj dan, odlazi Vilian!
Kako će srce da mi se namesti ako je to istina.

I meni je drago što odlazi, ali evo i na jednoj drugoj temi napomenuh da klub prije ovog čovjeka mora napustiti Oscar. Willian je bolji igrač od Oscara. Ako Oscar obrvoliki ostane a ovaj ode to će biti nepravda. Ili neka idu u paketu ili samo Oscar. Ali nema smisla da on ide, a da Oscar ostaje.

I hvala Bogu napokon se počelo pričati o etničkom čišćenju kluba od brazilskih ubleha, jer ovo je bilo nepodnošljivo.

I njega i Ramiresa i Oscara šutnuti nogom u guzicu i sretno im bilo samo što dalje od plavog dresa.

Vilijan nema kvalitet za Celzi,decko nema muda da preuzme odgovornost asistencije/golovi njih nema.

Njegova igra je samo jebena trka kruzi oko protivnika kako Kisa oko Kragujevca...

• Autor

Vilijan nema kvalitet za Celzi,decko nema muda da preuzme odgovornost asistencije/golovi njih nema.

Njegova igra je samo jebena trka kruzi oko protivnika kako Kisa oko Kragujevca...

U ovom se slažem s tobom.

Da su neke druge okolnosti oberucke bi prihvatio da on ode, ali realno sad bi mnogo bolje bilo da ode neko ko je jos beskorisniji od njega a to su Kvadrado i/ili Mozes. Sad kad je Pedro dosao Vilijan ce da se bori sa Oskarom za AMF gde je bolji nego na krilu, a i ako Pedro ili Azar ne mogu nekad da igraju bolje da im zamena bude Vilijan nego Kvadrado/Mozes ili ne daj boze Ramires. Trenutno mislim da je najpotrebniji posao koji treba da se obavi (racunam da cemo vec uzeti Stounsa) dovodjenje kvalitetnog centralnog veziste koji dosta trci i dobro igra i napred i nazad, koji moze da pokrije izostanak Matica ili Fabregasa, ali i da igra zajedno sa njima u 4-3-3 ili zajedno sa Maticem kada Fabregas igra iza spica. Idealnan za to bi bio Sisoko iz Njukasla ili Matuidi iz PSZ-a (mada je to nerealno). Da bi se takav igrac kupio treba se otarasiti beskorisnih igraca a to su Mikel, Ramires, Mozes i Kvadrado, Vilijan je dosta korisniji od sve cetvorice ovih tako da bi bilo glupo njega prodati a zadrzati ove otpade u ekipi. Nadam se da ce do kraja prelaznog roka bar dvojica od ove cetvorice napustiti klub i otvoriti prostor za dovodjenje nekog normalnog.

Objeručke prihvatiti, ili što? 

157abde6df38e4326bf40c10ff757245.png

Wilijan moze da igra samo desetku,kvalitet za krilo nema,ne ume da probije po boku,ali opet Oskar je madji pritom ima statis superstara.

Klupa mu ne gini i rotacija povremeno sa Oskarom.

Miljenik šefa, predosjećaj gadan, stoga baš i ne tipujem na odlazak, bar mislim. Moses i Cuadrado, u vrhu, brazilac ostaje, garantujem, čak kao back-up, premda Pedro otima poziciju. 

• Autor

Koji si ti debil jebeni. Pa čovječe igraš na krilu i na poziciji ofenzivnog veznog i u jebenoj sezoni, gledaj sad ovo, nisi u stanju dati više od 3 gola. U 38 utakmica. Heeeej.

Ograničena igra danas da te bog mili sačuva. Neprecizni šutevi, većina pasova mu ide prema nazad, guši i usporava napad danas, Costa mu par puta otvara prostor, njegovo je samo da skupi muda i uputi mu loptu, ovaj može izbiti 1v1 s Myhillom, ali ne, on vraća Matiću, Cescu ili kome već ne. 
Onu situaciju kad mu Pedro na pladnju namjesti gol, neću ni komentirati. Stoko kosata.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.