16. august 2015.11 god. comment_229268 I onda ja lud kad kažem da je on ograničen kao igrač... Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229288 Uz sve to Mourinho prodaje maglu kako ce priliku dobiti Moses, Traore,Kenedy. Da su igrali nista losiji ne bi bili od ovog panja od 40 miliona. To je najskuplji panj u historiji fudbala. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229864 Kako tvrdi francuski Foot Mercato, Chelsea je svog veznjaka Williana ponudio PSG-u i Bayernu iz Minhena. Chelsea će dovesti Pedra Rodrigueza iz Barcelone i navodno je Willianu poručeno da potraži novi klub. Kako navodi Foot Mercato, prvi su o njegovoj prodaji obavješteni PSG i Bayern. Što se tiče PSG-a, transfer je vrlo malo vjerovatan jer su Parižani ispunili kvotu igrača van EU. Ostaje da se vidi da li je Bayern, ili neki drugi klub, zainteresovan za njega. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229866 I ja sam to pročitao ali ne vjerujem da je istina jer je Willian standardan igrač a imamo onih koji standardno griju klupu. Nelogično mi da on ode a da ostanu Moses i Cuadrado. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229870 Možda je on jebo Evu? Njemu da se Eva naguzi, on bi napravio trzaj tijelom i promasio kurcem udesno. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229873 Došao je i taj dan, odlazi Vilian! Kako će srce da mi se namesti ako je to istina. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229876 Možda je on jebo Evu? Ako već ide iz kluba neka ide zbog kurvanja sa stilom :D Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229878 Nadam se samo da ovaj clanak nije pisao Cae, inace zna se sta ja mislim o Wilianu. Prijavi
19. august 2015.11 god. Autor comment_229887 Došao je i taj dan, odlazi Vilian! Kako će srce da mi se namesti ako je to istina. I meni je drago što odlazi, ali evo i na jednoj drugoj temi napomenuh da klub prije ovog čovjeka mora napustiti Oscar. Willian je bolji igrač od Oscara. Ako Oscar obrvoliki ostane a ovaj ode to će biti nepravda. Ili neka idu u paketu ili samo Oscar. Ali nema smisla da on ide, a da Oscar ostaje. I hvala Bogu napokon se počelo pričati o etničkom čišćenju kluba od brazilskih ubleha, jer ovo je bilo nepodnošljivo. I njega i Ramiresa i Oscara šutnuti nogom u guzicu i sretno im bilo samo što dalje od plavog dresa. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229888 Vilijan nema kvalitet za Celzi,decko nema muda da preuzme odgovornost asistencije/golovi njih nema. Njegova igra je samo jebena trka kruzi oko protivnika kako Kisa oko Kragujevca... Prijavi
19. august 2015.11 god. Autor comment_229891 Vilijan nema kvalitet za Celzi,decko nema muda da preuzme odgovornost asistencije/golovi njih nema. Njegova igra je samo jebena trka kruzi oko protivnika kako Kisa oko Kragujevca... U ovom se slažem s tobom. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229918 Da su neke druge okolnosti oberucke bi prihvatio da on ode, ali realno sad bi mnogo bolje bilo da ode neko ko je jos beskorisniji od njega a to su Kvadrado i/ili Mozes. Sad kad je Pedro dosao Vilijan ce da se bori sa Oskarom za AMF gde je bolji nego na krilu, a i ako Pedro ili Azar ne mogu nekad da igraju bolje da im zamena bude Vilijan nego Kvadrado/Mozes ili ne daj boze Ramires. Trenutno mislim da je najpotrebniji posao koji treba da se obavi (racunam da cemo vec uzeti Stounsa) dovodjenje kvalitetnog centralnog veziste koji dosta trci i dobro igra i napred i nazad, koji moze da pokrije izostanak Matica ili Fabregasa, ali i da igra zajedno sa njima u 4-3-3 ili zajedno sa Maticem kada Fabregas igra iza spica. Idealnan za to bi bio Sisoko iz Njukasla ili Matuidi iz PSZ-a (mada je to nerealno). Da bi se takav igrac kupio treba se otarasiti beskorisnih igraca a to su Mikel, Ramires, Mozes i Kvadrado, Vilijan je dosta korisniji od sve cetvorice ovih tako da bi bilo glupo njega prodati a zadrzati ove otpade u ekipi. Nadam se da ce do kraja prelaznog roka bar dvojica od ove cetvorice napustiti klub i otvoriti prostor za dovodjenje nekog normalnog. Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230139 Objeručke prihvatiti, ili što? Wilijan moze da igra samo desetku,kvalitet za krilo nema,ne ume da probije po boku,ali opet Oskar je madji pritom ima statis superstara. Klupa mu ne gini i rotacija povremeno sa Oskarom. Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230155 Miljenik šefa, predosjećaj gadan, stoga baš i ne tipujem na odlazak, bar mislim. Moses i Cuadrado, u vrhu, brazilac ostaje, garantujem, čak kao back-up, premda Pedro otima poziciju. Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230157 Rekao je Mou da nece Willian nigdje. Mogu ga htjeti, ali nece ga dobiti su rijeci naseg covjeka :D Prijavi
23. august 2015.11 god. Autor comment_230366 Koji si ti debil jebeni. Pa čovječe igraš na krilu i na poziciji ofenzivnog veznog i u jebenoj sezoni, gledaj sad ovo, nisi u stanju dati više od 3 gola. U 38 utakmica. Heeeej. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230368 Inače ga branim, ali jebo sam mu sve redom, ahhhhh kako mu Pedro namjesti šansu.. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230369 Pogodi je jebem joj majku u pičku da joj jebem i loptu Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230370 Ograničena igra danas da te bog mili sačuva. Neprecizni šutevi, većina pasova mu ide prema nazad, guši i usporava napad danas, Costa mu par puta otvara prostor, njegovo je samo da skupi muda i uputi mu loptu, ovaj može izbiti 1v1 s Myhillom, ali ne, on vraća Matiću, Cescu ili kome već ne. Onu situaciju kad mu Pedro na pladnju namjesti gol, neću ni komentirati. Stoko kosata. Prijavi
23. august 2015.11 god. Autor comment_230389 Ograničena igra DANAS??? Ograničena je njemu igra otkad je došao u Chelsea moj Brane. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.