22. august 2013.13 god. comment_140168 Umjesto Mate. Mata u United, nama Rooney i Willian. Što se mene tiče, savršen scenario. I vrlo moguc scenario ;) Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140169 Bryan Swanson â€@skysports_bryan 27m We're told Chelsea in advanced talks over signing Willian. Deal close. Not done yet. #cfc I zapamtite. Nije bez veze bila priča da Mou nema Matu u planovima. Kao što bez veze nije ni činjenica da bi Mou dao guze za Rooneya. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140170 Ako ovaj transfer povlaci bilo kakvo pitanje ostanka Mate u klubu,ne moze i ne dolazi ni u koji obzir !!! Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140171 Umjesto Mate. Mata u United, nama Rooney i Willian. Što se mene tiče, savršen scenario. i ti bi samo tako dao matu, našeg najboljeg igrača? Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140172 Ne bih ja dao nikoga, mene se ništa ne pita. Ali ako je Mou spreman dati, onda mogu samo reći: Zbogom Mata, dobrodošli Rooney i Willian. Želim vam sve najbolje. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140173 Umjesto Mate. Mata u United, nama Rooney i Willian. Što se mene tiče, savršen scenario. Nimalo savrsen ako malo razlmilis racionalnije. Treba nam napadac i obozava nas Mou Rooneya i on bi bio savrsen za nas pogotovo sto bi sjebali vragove sve to stoji ali... Zasto bi dali Matu Manchesteru nasem ljutom rivalu zbog igraca koji je na odlasku, zbog Rooneya koji je nesretan. Ako ga ne puste njihova stvar, snosice posljedice a mi cemo nacemo drugo rjesenje ne tako dobro kao Wayne ali nacemo. Willian je vrhunski ali dati Matu Unitedu bilo bi vise nego glupo i zalosno. Ne znam za vas ali mene bi srce bolilo kada bi vidio Tatu u njihovom crvenom dresu, Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140176 Gluposti pričaš Benjo, nosio si ovdje Matu na avataru dvije godine, dizao ga u zvijezde i sad mijenjaš ploču. Počeo si se okretati kako vjetar puše. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140177 Jbt kako ljudi zaborave sve ono sto je Mata uradio za nas...da Willian je super igrac ali ljudi dajte malo poštovanja prema našem najboljem igracu u zadnje dvije godine.Ako dolazak Williana znaci odlazak Mate onda ja nisam za tu opciju jos posebno da Matu prodamo Unitedu. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140179 Gluposti pričaš Benjo, nosio si ovdje Matu na avataru dvije godine, dizao ga u zvijezde i sad mijenjaš ploču. Počeo si se okretati kako vjetar puše. Gledam korist kluba. Dobit ćemo dva sjajna igrača, a žrtvovati jednog sjajnog. Jebiga, viši ciljevi. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140181 Moses ide na posudbu u WBA, mislim da bezveze pisete o odlasku Mate kad je Jose vec davno rekao da on nece napustiti klub! Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140182 Gledam korist kluba. Dobit ćemo dva sjajna igrača, a žrtvovati jednog sjajnog. Jebiga, viši ciljevi. Da ali to podrazumjeva davanje najboljeg igraca iz prosle godinile najvecem protivniku zbog nesretnog igraca. Ponavljam opet, sve samo ne pametno, iako se slazem da b imali igrace koji bi mogli nadomjestiti njegovo neigranje. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140183 Ja se samo nadam da ovo nije neka suplja i da se dzabe remeti mir u svlacionici.Ovo nikome nije potrebno,najmanje nasim igracima a pogotovo gluposti da ce Mata out, blasphemy !!!! Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140184 Mata, Oscar, Hazard, Moses, Schurrle, Kevin i Willian, 7 igrača za 3 pozicije, ko će igrati, ko će sedeti na klupi, na tribini? D: Joj, slatkih li muka. 8-> Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140185 Gledam korist kluba. Dobit ćemo dva sjajna igrača, a žrtvovati jednog sjajnog. Jebiga, viši ciljevi. Tvojom nekom suludom logikom = dao bi, recimo, Drogbu za npr. Rooneya i Iniestu ? Dva sjajna igrača za jednog sjajnog igrača. Ne budi smiješan. I nekih se principa treba držati, nije klub i Uprava uvijek u pravu. A ne mijenjati mišljenje poslije svake druge utakmice, toga sam se već dosta nagledao. Moses nije zaslužio da ide samo da bi se napravilo mjesta za ovog brazilskog đilkoša, al eto na njihovu dušu. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140186 Tvojom nekom suludom logikom = dao bi, recimo, Drogbu za npr. Rooneya i Iniestu ? Dva sjajna igrača za jednog sjajnog igrača. Ne budi smiješan. I nekih se principa treba držati, nije klub i Uprava uvijek u pravu. A ne mijenjati mišljenje poslije svake druge utakmice, toga sam se već dosta nagledao. Moses nije zaslužio da ide samo da bi se napravilo mjesta za ovog brazilskog đilkoša, al eto na njihovu dušu. Već sam gore napisao - garantujem ti da nije bez veze bila priča o tome da Mou nema Matu u planovima. Mijenjam mišljenje, čovjek sam, nisam zadrt da se držim jedne stvari ko pijan plota. Samo ne znam što u ovoj temi potičeš to. Pa ja nikada ni za jednog igrača nisam rekao da je veći od kluba i da ću se roknut ako ode. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140189 Ma tu pricu za njegov dolazak kod nas je neko namjerno plasirao da bi izvukli više para od Tottenhama.. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140190 Nezz onda zasto su Schurlea dovodili, jedino ako Moses ode, onda se moze reci da su osrednji igraci zamjenjeni odlicnim (Marin, Moses - Schurle, Willian). Mada na kraju krajeva mislim da je ovo patkica... Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140191 Već sam gore napisao - ma Matu u planovgarantujem ti da nije bez veze bila priča o tome da Mou neima. Mijenjam mišljenje, čovjek sam, nisam zadrt da se držim jedne stvari ko pijan plota. Samo ne znam što u ovoj temi potičeš to. Pa ja nikada ni za jednog igrača nisam rekao da je veći od kluba i da ću se roknut ako ode. Ja vise vjerujem u ono sta Jose kaze( Mata ostaje), nego zutilu i njihovim besmislenim pricama o odlasku Mate i Luiza! Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140194 Ja vise vjerujem ono sta Jose kaze( Mata ostaje), nego zutilu i njihovim besmislenim pricama o odlasku Mata i Luiza! Mou je govorio i da neće nikoga dovoditi do kraja prelaznog roka. Onda prije par dana na konferenciji za novinare priznaje da je lagao i da svaki menadžer laže jer uvijek želi pojačati ekipu. Ako je lagao povodom toga, zašto ne bi lagao i povodom drugih stvari? Sve su to mentalne igrice koje služe ostvarivanju viših ciljeva. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140197 Ni ne pomišljajte na odlazak Mate, kad uđe u formu opet će biti onaj stari i vadit nas sa svojim pasevima, bolje brišite to što se napisali, bit će vas sramota za mjesec dva Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140198 Chelsea are now 1/2 favourites to sign Willian at the expense of Tottenham with Sky Bet. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140200 jos malo ulja na vatru :D Willian in January 2012: "To be there in the shirt of Chelsea, one of the biggest clubs in the world, would be priceless." Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.