Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Maresca (2024-2026, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 58 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Njegovi izvori i dalje govore da je ovo samo magla i da ce Amorim doci  kao novi trener Chelsea

• hamco najjači, kad pobjeđujemo hvali na sva zvona, navlači maler, ne smije niko da kritikuje kad gubimo zove whispera da se vrati na forum da ga dokrajči 🤣

• Ko sto rekoh...   Kao kad je Lampard 2020 izjavio da ekipa nije spremna, a pola godine nakon toga skupili muda, osvojili LS.   Ne kazem da treba ocekivati od titulu sad, ali brt. o

Objavljene slike

Koliko god mi Maresku pljuvali cinjenica je da smo skupina (od kojih je 2 3 igraca videlo i 2 3 igraca igralo LS) koja je igrala sa ekipom koja LS igra u kontinuitetu, iskusna, sa ustaljenim mehanizmima, i koja je po trenutnoj formi u top 3 ekipe u evropi, i fizicki i takticki besprekorno pripremljema. Ko god misli da moze da se nadigrava sa njima, vara se. Mi smo to uspeli u jednom delu meca ali raditi to 90 min u kontinuitetu e to tesko da biva. 

Da bi bili konkurenti takvim ekipama nama su preko leta trebala 2 3 iskusna dobra igraca. Svi dovedeni igraci tek treba da se pokazu, i ovaj mec je nama samo reper u kojim to segmentima zaodtajemo. 

Prosla sezona je nista naspram ove sezone po pitanju standarda igre. 

Polako sa teranjem Mareske. Mnogo toga dobrog je on uneo u ovaj tim. Pitanje je samo kako ce hendlovati kad kola krenu nizbrdo a hoce svakako jer se to desava i mnogo iskusnijim timovima.

pa prvo kao prvo, naš trener nema iskustva i toga moramo da budemo svesni.... šta je on trenirao na visokom nivou, ništa pre Čelzija

Naravno i da je trenirao to nije zaloga da će nešto dobro biti, i Anćeloti je preuzeo Everton pa se pokazalo kao pogrešan potez, a posle je taj isti trener, otišo u Real i uzeo trofej kao da se ništa nije desilo.

Naravno da Mareska ima podršku, evo ja ništa nisam "pljuvao" po njemu sad posle poraza, i "lakše" mi je bilo sad nego protiv Brentforda zato što smatram da je bolje spremio utakmicu protiv Bajerna pa kako god se to završilo na kraju (neću sad u detalje da zalazim, pisao sam na drugoj temi).

Skupa, mislim da je morao poljuljani Brentford da dobije, kao i CP, mislim da je mnogo novca uloženo, a njegove izjave kao i priče koje novinari puštaju neke nisu realne, neke služe ne da se klub zaštiti nego naš trener koji isto tako mislim da nas ništa nije zadužio.

Ulazili su u razne cirkuzanije Tuhel, Murinjo, Konte, Anćeloti... pa se nisu tako branili, ali dobro, to ide na račun novih vlasnika, i nemojte da mislite da pričam napamet, to su godine čitanja svih tekstova od novinara koji su bliski klubu i ja ponovo napominjem da ja nikada nisam video da neki trener/osoba uživa takvu zaštitu, to se bre teške filozofije pišu da se opravdaju transferi, njegove odluke i ostalo, što mislim da je totalno nepotrebno

Prosečan navijač neće da se bavi nekim izjavama, interesovaće ga samo i jedino rezultati i stanje na terenu i to je na kraju krajeva i merilo vrednosti.

Od mene sad pozitivna kritika za trenera koji ima prostora da ide na bolje, a gde će stići, videćemo, nisam optimista za njega.

4 hours ago, chiba said:

pa prvo kao prvo, naš trener nema iskustva i toga moramo da budemo svesni.... šta je on trenirao na visokom nivou, ništa pre Čelzija

Naravno i da je trenirao to nije zaloga da će nešto dobro biti, i Anćeloti je preuzeo Everton pa se pokazalo kao pogrešan potez, a posle je taj isti trener, otišo u Real i uzeo trofej kao da se ništa nije desilo.

Naravno da Mareska ima podršku, evo ja ništa nisam "pljuvao" po njemu sad posle poraza, i "lakše" mi je bilo sad nego protiv Brentforda zato što smatram da je bolje spremio utakmicu protiv Bajerna pa kako god se to završilo na kraju (neću sad u detalje da zalazim, pisao sam na drugoj temi).

Skupa, mislim da je morao poljuljani Brentford da dobije, kao i CP, mislim da je mnogo novca uloženo, a njegove izjave kao i priče koje novinari puštaju neke nisu realne, neke služe ne da se klub zaštiti nego naš trener koji isto tako mislim da nas ništa nije zadužio.

Ulazili su u razne cirkuzanije Tuhel, Murinjo, Konte, Anćeloti... pa se nisu tako branili, ali dobro, to ide na račun novih vlasnika, i nemojte da mislite da pričam napamet, to su godine čitanja svih tekstova od novinara koji su bliski klubu i ja ponovo napominjem da ja nikada nisam video da neki trener/osoba uživa takvu zaštitu, to se bre teške filozofije pišu da se opravdaju transferi, njegove odluke i ostalo, što mislim da je totalno nepotrebno

Prosečan navijač neće da se bavi nekim izjavama, interesovaće ga samo i jedino rezultati i stanje na terenu i to je na kraju krajeva i merilo vrednosti.

Od mene sad pozitivna kritika za trenera koji ima prostora da ide na bolje, a gde će stići, videćemo, nisam optimista za njega.

Mene nerviraju obje krajnosti i ovi hejteri kojima sve smeta sto Maresca uradi ali i ovi sto ga bezrazlozno brane uprkos vidljivim njegovim greskama. 
Cinjenica jeste da Maresca mora puno bolje od ovoga, pogotovo sto ovo nije neki Lester vec Chelsea u kojem se ne pravdaju neuspjesi, losa igra a pogotovo izjave u fazonu "igrali smo dobro" a prosjecan navijac fudbala vidi da to nije nicemu valjalo. Ne treba praviti od fudbala atomsku fiziku i plasirati neke stvari kao da su navijaci glupi.

Spusti se na zemlju i radi, daj 100% sebe svaki dan, reci otvoreno i onako kako jeste pa kud puklo da puklo. 
Ne krivim ni njega za sve, ko da bi on volio Gittensa i Garnacha a ne jednog Leao, isto tako i u odbrani, javno rekao da mu treba stoper nakon povrede Colwilla i iz uprave mu nisu doveli nikoga, pa evo izvolte nek igraju Tosin, Fofana, Badiashile, Chalobah... 

Ponavljam po ko zna koji put, imamo core ekipe dobar, cak sta vise odlican ali to moramo nadograditi sad gotivim igracima koji ce nas odmah pojacati a ne dovoditi Gittense i tako slicne igrace. Pa imam osjecaj da nista nismo bolji ove sezone nego prosle a i ako jesmo to su nijanse. 

Tako je kako je, Maresca nece otkaz dobiti osim ako debelo ne zariba i ne sjebe ekipu, eventualno i da se zakaci s nekim iz uprave... tako da se nadam da ce ipak uspjeti ovdje jer sta nam drugo preostaje?

@hamco ja sam njegov najveci hejter verovatnno, jer ne vidim nikakav timski napredak posle prve sezone, vec opet ista "managing minutes" i igraci van prirodnih pozicija sranja, kasne izmene, ne uzimanje u obzir pojedinih igraca iako su pozicije deficitarne, apsolutno losa priprema vrcine utakmica. To nema veze sa upravom, vec direktno sa njim.

Ja bih ovu ekipu rado video pod vodjstvom Lionela Scalonija.

23 hours ago, hamco said:

Tako je kako je, Maresca nece otkaz dobiti osim ako debelo ne zariba i ne sjebe ekipu, eventualno i da se zakaci s nekim iz uprave... tako da se nadam da ce ipak uspjeti ovdje jer sta nam drugo preostaje?

To je to, lepo je sanjati

Msm nama preostaje da se nadamo samo da ce se Mareca pretvoriti u Fergusona,Kloppa,Gvardiolu, koga god, mada ce u najboljem slucaju iz prilozenog biti Arteta.

A uprava ne daje naznake da im je sportski uspeh prioritet, najvise se hvale nekim peglanjem knjiga dovodjenjem talenata koje preprodaju za minimalan profit.

Tako da tako je kako je. Nama je da se nadamo, ali reealnost je da nece biti od toga nista, i da je upravi ok da Chelsea bude novi Tottenham.

Mareska sve i da ima znanje za velika dela u sta iskreno sumnjam dosao je prerano u Chelsea. Covek nema ni autoritet ni iskustvo da hendluje sve sto se desava oko njega. Tu mislim i na igracki kadar koji se stalno menja bez njegovog prevelikog uticaja i na sam njegov posao koji obavlja. Njegov dolazak ba klupu je isforsiran od strane ljudi koji se u fudbal ne razumeju a pod uticajem onih ciji je krajnji domet Brighton. 

Prica sa Poketinom je propala i jako mi je zao zbog toga jer sam ocekivao vise od njega. Posle njega smatram da je morqo doci neko iskusniji ko bi se bolje prilagodil situaciji.

• Popularna objava

Sramoto mrtva gubava. Cigane jedan, idi brukaj ribara kuci jebo li te onaj ko te dovede. 
Imal iko normalan iz Uprave da sidje dole i istjera ovog smrada u 20. minuti?

Ovakve izmjene ne bi trener amaterske ekipe napravio.

Mi smo sramota od kluba komplet.

Osvajanje onog Svjetskog Prvenstva je nesto najgore sto nam se moglo desiti, bacilo je jednu totalno pogrešnu sliku o ovom "strucnjaku" i ovoj ekipi, na kraju cemo opet doći do zakljucka da imamo par dobrih igraca, ostalo prosjek sa užasnim vođenjem od strane celavca.

Ja i ako sam bio na nekoj klackalici da li sam za otkaz ili ne, sada sam definitivno prevagnuo na stranu otkaza. Nije stvar poraza, desava se i gubili smo i kad smo jaci bili od ovih papaka, ali ovo veceras, pazite sad sta cu reci, ovo veceras je izgledalo kao da covjek sabotira klub. 

Apsolutno nemam opravdanje taman da mi je licno brat u pitanju. Pitao bih sve one ljude koji podrzavaju Marescu (ako ih ima takvih nakon ove utakmice), kako i zbog cega ga braniti nakon ovakvog sabotiranja kluba onim izmjenama?!

Ja zaista ne znam sta bi moralo da se dogodi da on povrati moje povjerenje nakon ovog veceras. Imao od samo prije par dana primjer Newcastle protiv Liverpula sta i kako igrati sa igracem manje i opet kontra toga. 

MRS U PICKU MATERINU!

Past ce vrlo vjerovatno, ali bojim se da se ne razvuce previse jer ce unistiti sezonu. Ovako nakon 5 kola jos uvijek mozemo izvuci nesto.

Neke stvari su jednostavno neoprostive. Da je sve trofeje osvojio nakon ovakve utakmice bi u normalnom klubu otkaz dobio. To se zove obraz. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.