8. august 2025.1 god. comment_366468 Mozemo mi da pricamo sta hocemo al ta inverted uloga Kukurelje itekako daje rezultate. I postekoglu je to radio sa Udogijem. Svakako u fazi napada daje vece benefite nego sto u odbrani trpimo. MC ovi mu jako dobro stite ledja a 3 pozadi mogu relativno dobro da pokriju prostor. Za moj ukus je preterivanje kas pocinje napad sa oba inverted beka a i to se desavalo. I imao je Maresca taj luksuz jer je imao prostora za trening i lakse protivnike za eksperimente. E sad ulazi u masinu, liga sampiona pl ..... Sad ce se videti koliko je on umesan u svom poslu, al da je digo tim za nivo iznad jeste itekako. I zato nam trebaju 2 3 iskusna igraca na koja moze da se osloni. Prijavi
9. august 2025.1 god. comment_366478 Kad bi napadač radio svoj posao, plus krila onda ne bi bilo potrebe da se izmišljaju neke nuklearne fizike po terenu uvek su bekovi koji su kolko tolko imali malo bolju igru u napadu znali da naprave višak i daju kakav doprinos neki više (ešli kol, Dzejms, Kuku sad) neki manje tipa Azpilkueta, Bane je bio bolji defanzivac dosta ali je znao neke krumpire i peršune da utera iako je to izgledalo smotano kada ti od 6 ofanzivnih igrača jedino imaš palmera da nešto napravi u napadu onda nije ni čudo što Kukurelja ispada sad neka revolucija Prijavi
10. august 2025.1 god. Autor comment_366489 Zvuči mi nevjerovatno. Pa nije Darko Lazić koji onomad nije znao ko je predsjednik Amerike. Prijavi
10. august 2025.1 god. comment_366491 U prevedeom znacenju: Maresca i klub su ga vec ranije otpisali i Maresca nije nista vise ni ispitivao niti ga je zanimalo sta je sa njim, pa je samo sazno da su ga prodali tad i tad. Nije sigurno Maresca racuno na njega a klub ga prodo. Pa to se ne radi ni u nasoj kantonalnoj ligi. Prijavi
10. august 2025.1 god. comment_366492 1 hour ago, hamco said: U prevedeom znacenju: Maresca i klub su ga vec ranije otpisali i Maresca nije nista vise ni ispitivao niti ga je zanimalo sta je sa njim, pa je samo sazno da su ga prodali tad i tad. Nije sigurno Maresca racuno na njega a klub ga prodo. Pa to se ne radi ni u nasoj kantonalnoj ligi. Radi se u Atletico Madridu. Simeone nije inao pojma da Partey leti za London. Prijavi
16. august 2025.1 god. comment_366579 Konacno neka pametna sto je otpisao Jacksona, trebo je davno. Prijavi
16. august 2025.1 god. comment_366581 A kad se otpisa Sterling (koji je ima lošji doprinos od ovoga) i Chilwell onda nije valjalo jer da kako će ga tako prodat... Prijavi
17. august 2025.1 god. comment_366595 Promasena taktika, toliko bezidejni centarsuteva na Cucurelu, ne znam sta su vjezbali ali nije on Morientes nego bek. Prijavi
17. august 2025.1 god. comment_366599 Kako ce da najebemo zbog minulog rada ovog usranka, neće nas podići ni tročlana trenerska komisija Prijavi
17. august 2025.1 god. comment_366612 Ovako, sledeca je protiv West Hama u gostima. Ako se ne pobedi treba preseci na vreme. Prijavi
17. august 2025.1 god. comment_366618 Nisam gledao utakmicu, ali nema cemu biti iznenadjen. Desi see svakom klubu da odigra neku fantasticnu utakmicu (mislim na PSG onomad), ali to nije realan standard. Ocekianja treba zasniati na onome sto gledamo od pocetka godine, a ne na osnovu anomalija od utakmica. Tako da ocekujte jos ovakvih rezultata. Napredak ce biti ako se LS obezbedi u 37. kolu u mesto u poslednjem kolu, nista vise ne treba ocekivati i to je to. Prijavi
17. august 2025.1 god. comment_366621 3 hours ago, Whisper said: Ovako, sledeca je protiv West Hama u gostima. Ako se ne pobedi treba preseci na vreme. Nismo mi te sreće, nakupio je kredita da će ga se teško istjerati. Prijavi
18. august 2025.1 god. comment_366623 Palmer odigra finale CWCa za 10ku sa svoje pozicije, i sta ovaj tikvan napravi na sledecem bitnom mecu ? Stavi ga na kontra stranu. You only had one job... Prijavi
18. august 2025.1 god. comment_366624 15 minutes ago, Whisper said: Palmer odigra finale CWCa za 10ku sa svoje pozicije, i sta ovaj tikvan napravi na sledecem bitnom mecu ? Stavi ga na kontra stranu. You only had one job... Ne pravdam ovaj potez ali vjerujte da je to bio najmanji problem, dva totalno drugacija protivnika i drugacija stila igre. Palmer i da je igrao desno ne bi bio nista bolji jer nije bilo prostora, nije mogla lopta doci do njega i vazda je bio okruzen sa 2-3 igraca jer je Palace nabacao igraca u sredinu a na sve to nasi stoperi nisu mogli probijati linije pasom ko sto to rade Colwill, Tosin pa cak i Badi. Adi je lijepo opisao a i ja isto mislim, trojka nazad je bila lose postavljena sto se tice strana terena, Chalobah je tu najvise kocio jer je igrao lijevo a Cucurella nije pomagao jer je igrao u vezi. Samo da je Cucurella igrao LCB a Chalobah RCB i Jamesa gurnuo visocije lakse bi bilo i za nasa krila i za 8-ce koje bi cesce dobijali loptu u opasnoj zoni. Zapravo hocu da kazem da je bilo vecih problema nego sto je Palmer igrao lijevo. Mene je vise Maresca iznervirao sto nije prepoznao situaciju na vrijeme i napravio ove rokade, ajde desava se svakome da pocetna taktika nije ona prava ali zato se vrsi korekcija tokom meca a on to nije uradio. Cak sta vise i izmjene su kasnile a ne moras biti ekspert da vidis da se Joao Pedro pati protiv trojice stopera Palacea i duboke linije i da je neupotrebljiv i da je Delap morao na poluvremenu jos uci a ne u 73. minuti. Da ne pricam za Enza koji je izgledao kao da ima tegove na nogama i slicno.. Vidljivo je bilo i da nismo spremni fizicki ali i kao takvi ne mogu da se otmem utisku da smo mogli pobjediti samo da je trener prepoznao na vrijeme neke stvari. Prijavi
18. august 2025.1 god. comment_366625 Ma cela ekipa je loše odigrala, pa nemožeš sad da kriviš štopere da nisu glumili Fabregasa nismo odigrali dobro u napadu i tačka, i da je Delap bio na terenu od prve minute ne znam šta bi to tolko doneli jel se isti taj Delap mučio u pripremnim utakmicama kada po 60 minuta nije imao neku pravu priliku zakazala su nam krila, vezni red ništa nije napravio, bekovi nisu napravili višak, prosto se CP lagano branio od svih naših mlohavih naleta ovakve utakmice se dobijaju ili nekim duplim pasom, viškom po strani ili da smo uvaljali neki krupmir što se nije desilo i tolko prosuli smo dva boda a nismo smeli, i hteli ne hteli, moramo da krivimo trenera jel on pre svega treba da odgovara za to Prijavi
18. august 2025.1 god. comment_366626 @hamco veci deo prosle sezone je bio po istom scenariju koji ste ti i Adi opisali, da trener promasi taktiku pa ne zna da se posle snadje, s tim sto je sad jos gore jer je sastav dodatno pojacan a to se ne iskoriscava. Daleko od toga da je najgora stvar sto Cole nije igrao gde treba, ali ako znas da je on nas najbolji igrac i da je to mesto sa kojeg nanosi stetu protivniku svaki put igru gradis oko toga, umesto sto radis sve osim. Previse je pokusaja taktiziranja i izmisljanja tople vode od strane Mareske. Njegov stil igre je nepostojanje stila igre i to je frustrirajuce. Lepota fudbala je u jednostavnosti. Ima toliko tehnicki nadaren sastav a toliko malo iskoriscava te mogucnosti jer izigrava inovatora a to mu jako lose ide. Prijavi
18. august 2025.1 god. comment_366628 20 minutes ago, Whisper said: @hamco veci deo prosle sezone je bio po istom scenariju koji ste ti i Adi opisali, da trener promasi taktiku pa ne zna da se posle snadje, s tim sto je sad jos gore jer je sastav dodatno pojacan a to se ne iskoriscava. Daleko od toga da je najgora stvar sto Cole nije igrao gde treba, ali ako znas da je on nas najbolji igrac i da je to mesto sa kojeg nanosi stetu protivniku svaki put igru gradis oko toga, umesto sto radis sve osim. Previse je pokusaja taktiziranja i izmisljanja tople vode od strane Mareske. Njegov stil igre je nepostojanje stila igre i to je frustrirajuce. Lepota fudbala je u jednostavnosti. Ima toliko tehnicki nadaren sastav a toliko malo iskoriscava te mogucnosti jer izigrava inovatora a to mu jako lose ide. Ovo je mozda i kljucno. Slazem se vjeruj mi sa svime samo sam htio reci da je bilo i vecih problema od samog Palmera i te pozicije. Juce je mogao Palmer igrati desno i opet nista ne bi bolje izgledali, to je poenta. Prijavi
19. august 2025.1 god. comment_366639 Ma nagledacemo se mi promasenih taktika i igraca na pogresnim pozicijama i ove sezone. U prvoj je utakmici Mareska pokazao da nista nije naucio iz prethodnih gresaka. Sledi nam godina cupanja kose i psovanja do sestog kolena. No dobro, nije da nismo navikli. Naravno, tek je prvo kolo i ima sasvim dovoljno vremena do kraja sezone da se odredjeni nedostaci isprave, ali iskistvo nas uci da nece. Srecna vam nova sezona plavci, a tebi "treneru" otkaz do Bozica. Prijavi
19. august 2025.1 god. comment_366640 Ja mu ne zelim otkaz tek tako do bozica. To treba da ovisi o rezultatima, igri i o napretku cijele ekipe. Rano je za tako velike odluke ali definitivno treba biti na oprezu i paliti alarme na vrijeme ukoliko krene lose. Ja ne mislim da je Maresca los trener samo mislim da je jos uvijek nedovoljno iskusan i da nas to moze kociti u osvajanju najvecih trofeja kao sto su Premierliga i Liga sampiona.   Ali ajde da vidimo, tek je krenula sezona i nismo imali ni idealne pripreme i imamo neke povrede u odbrani tako da mu ja dajem jos vremena. Prijavi
19. august 2025.1 god. comment_366641 Kad je nova sezone treba ga podržai maksimalno pa sad šta bude, a i od strane uprave je izgleda ne 100% nego 200% podržan transferima, tako da nema nekog prostora za alibi čak šta više, posle 15 godina čitanja vesti za Čelzi mogu slobodno da napišem da nikada nisam čitao tekstove, da je neko toliku podršku preko "procurelih" vesti imao, na svakom mestu se pravdao i branio Prijavi
19. august 2025.1 god. comment_366642 1 hour ago, Whisper said: Srecna vam nova sezona plavci, a tebi "treneru" otkaz do Bozica. Ako mu želiš otkaz do Bozića znači da želiš ne uspjeh Chelseau, krasan navijač, nema šta... Prijavi
19. august 2025.1 god. comment_366644 5 hours ago, hamco said: Ja mu ne zelim otkaz tek tako do bozica. 4 hours ago, ja13 said: Ako mu želiš otkaz do Bozića znači da želiš ne uspjeh Chelseau, krasan navijač, nema šta... Ja mu želim otkaz otprilike od pravoslavnog Božića, a od katoličkog je sve počelo dolaziti na naplatu. 5 hours ago, chiba said: Kad je nova sezone treba ga podržai maksimalno pa sad šta bude, a i od strane uprave je izgleda ne 100% nego 200% podržan transferima, tako da nema nekog prostora za alibi Sad navodno on želi novog štopera, klub ne želi da ga kupi nego su mu rekli da nađe interno rješenje u ekipi. Prijavi
19. august 2025.1 god. comment_366645 3 minutes ago, Adi said: Sad navodno on želi novog štopera, klub ne želi da ga kupi nego su mu rekli da nađe interno rješenje u ekipi. Kupili mu stopera od 40 miliona nema 10 dana, pa sta hoce vise? Prijavi
19. august 2025.1 god. comment_366646 pa sad očekujem da "procuri" vest da nije Hato ipak LCB nego LB Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.