20. septembar 2025.1 god. comment_367684 Prvih 11 mi je bilo super izbor (mada sam ocekivao Santosa unutra). Tu nemam nikakve zamjerke ( Fofana khm khm mada ni Tosin nije nista bolji). Za mene problem nastaje u 5oj minuti susreta. Takodjer podrzavam i izmjenu Estevaa realno to je najbezbija promjena, mlad najmanje takticki zreo bla bla ali vadjenje Neta mi uopste nema smisla. Bukvalno si izvadio dva najbrza krila a sansu ces traziti iz kontri. I onda na sve to Palmer ti se povredi (povrijedio se nije ga on vadio sto mu se kurac digao, da znate) uvodis Santosa. To je vec ubistvo. Da su izmjene isle Estevao, Enzo za golmana i Santosa rekao bi okej, sve uredu. I onda u drugom poluvremenu 10 na 10 na terenu, ima prostora, trebaju ti igraci koji mogu napraviti nesto u igri 1 v 1, gurnuti loptu pa nabaciti, proci protivnika pa cak i opaliti sa 20tak metara, ti uvodis Gusta i Georga (koji usput blage veze nema, nadam se da ce ostatak sesone prilike dobijati u kupovima). Nidje veze s vezom. Na kraju smo mogli i izjednaciti i tek bi mi to bilo krivo. Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367687 E jedno zapazanje iz prvog poluvremena, pa kakav je klozet postao Old Traford, gore nego neko poljance na Balkanu. Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367688 Nadam se da ce ga igraci poceti bojkotovati, Palmer, James i Enzo i ostali. Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367689 Imal izvinjenja navijacima ljudino? Imas li obraza imalo? Neko je platio da gleda ovo, odvojio vrijeme i putovao u Mancester. Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367695 9 minutes ago, Corto Maltese said: E jedno zapazanje iz prvog poluvremena, pa kakav je klozet postao Old Traford, gore nego neko poljance na Balkanu. Promasio temu, izvinjavam se! A ovom bi da se najebem familije. Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367703 Enzo Maresca on his substitutions: "They attack with five players so the idea was to defend with five players. You can defend with four at 11 v 11. The game probably changed after they conceded the red card also with Casemiro. We were much better." Prijavi
20. septembar 2025.1 god. Autor comment_367705 Pa dobro, barem je iskren - sve planove je bacio u smeće i odlučio odigrati utakmicu bez plana. Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367706 Pa da vidi se iz te izjave da nije imao nikakav napadački plan. Samo je rekao kako se BRANITI, kakva si ti pičketina druže. Pa bolje i da si Palmera izveo nego Neta kad znaš da Palmer nije 100% spreman kad znaš da od njegove magije nema ništa kad igraš bunker. Fora je što to majstor ne zna, taktičar neki i kurac. Izmjene koje je napravio danas, bukvalno sve izmjene osim Palmer Santos i Estevao Jorgensen su bile kriminalne, jedino što je mogao gore da napravi je da ne ubaci golmana nikako nakon crvenog. Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367709 Nema se šta reći kad lik nije nakon Junajtedovog crvenog odmah uveo dva napadača i krenuo na sve ili ništa. Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367712 Navijači su krivi, to je logično, oni su terali Sančeza da istrči i napravi crveni Prijavi
20. septembar 2025.1 god. comment_367713 Klovnovi u upravi, klovn na klupi, klovn na golu, kakav sok. Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367718 Nakon prespavane noci shvatio sam da ga ne treba kriviti previse, ipak mu je otac fisherman pa mu sigurno nije lako. Prijavi
21. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367722 Cekaj, znaci on je gurao povrijedjenog igraca da igra pod blokadama a onda kad je golman dobio crveni izvadio je 2 zdrava igraca i ostavio onog koji je bio upitan da li ce uopce igrati? Samo da bi ga nakon niti 15 minuta morao zamijeniti. Pa ovo da nije smijesno bilo bi za plakati. Prica oni napadaju za 5, mi se branimo sa 4 je prica za nekog ko pogleda fudbalsku utakmicu jednom u pola godine, ono s rajom da ne ispadne papak. E tako zvuci ta izjava. Logicno je bilo ostaviti trkacki najspremnijeg krilnog igraca na terenu u situaciji kad si 10 na 11. Mogao je Neto biti wing back komotno ako se vec mislio braniti s 5 i prepustiti sredinu. Pustis 20ak minuta pa vidis kako se igra razvija, tek onda pravis sljedecu izmjenu ako je potrebno. Ovaj osakati ekipu u 3. minuti, uvede sve defanzivce i opet gubi 2 razlike na poluvremenu. Genije. Barem da ih je naucio kako bunker odigrati kad zatreba. Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367724 2 hours ago, hamco said: Nakon prespavane noci shvatio sam da ga ne treba kriviti previse, ipak mu je otac fisherman pa mu sigurno nije lako. Zarađuje milione već 20 godina, mogao je ocu olakšati život. Prijavi
21. septembar 2025.1 god. Autor comment_367725 Just now, Adi said: Zarađuje milione već 20 godina, mogao je ocu olakšati život. "Znate kakvi su stari ljudi, ne možeš im ništa dogovoriti". Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367726 Upravu je enzo za oca, samo nije dobro objasnip. Tesko je njegovom ocu kad je dobio takvog sina. Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367727 Izgleda da njemu moraju baš sve kockice da se poklope, tipa kao što je bilo protiv PSG, to je naša možda najbolja predstava pod njim znači svi igrači su bili dostupni, svi su bili raspoloženi i nije bilo kikseva, plus je Palmera htelo taj dan, a i ostale igrače, to je dakle 5 faktora, 5 elemenata koji su sastavni deo sporta/fudbala ali koji su promenljivi sve ostale situacije, znači da nešto od ovog gore navedenog nedostaje, je ono što mi zapravo i gledamo o ostalim stvarima neću ni da pričam, ovo je samo ono na terenu strogo Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367730 Poteže se prica da nema dobrih opcija za novog trenera. Ja imam pitanje da li su Iraola, Silva i Glasner bolji treneri od Mareske? Vode klubove sa ogranicenim resursima i imaju solidne/dobre rezultate sa njima. U redu ne mora sve tako ispasti idealno ako bi presli u klub sa vecim ambicijama, najbolji primjer je Potter ali opet ne vidim po cemu je Maresca puno bolji od njih. Maresca nije imao nikakve reference za preuzimanje kluba, osim toga sto je bio Pepov pomocnik i sto ga je Shields preporucio Boehliju... Za manjak kvalitete na bitnim pozicijama prije svega stoperskoj su krivi direktori koji su dovodili i dovode igrače preko svojih veza iz bivših klubova Stewart - Disasi, Badiashille, Winstanley - Sanchez i ostali. Ali opet, Maresca je idealan tip za naše pametne direktore jer ce klimati glavom i bojazljivo ce ih prozivati da mu trebaju pojacanja na nekim pozicijama ali ce na kraju prihvatiti razne Gittense i slicne koje mu oni serviraju. Prihvatit ce ih pa ce ih zalediti na klupu jer covjek ne zna pravilno rotirati ekipu, ne zna i ne umije. U ovom ritmu i u ovoj sezoni to vec dolazi na naplatu jer igramo utakmice na najvecem nivou svaka tri dana, nema Noaha i slicnih cetvrtkom ove sezone. Njegova priprema utakmica i vođenje je veoma upitno, a da ne pričamo da u vecini utakmica dosta kasni sa izmjenama. Kao ekipa se mucimo sa igrom i pobjede su nam vec duzi period na misice i individualni kvalitet. Kada sve saberemo i oduzmemo ne znam gdje ovo vodi i kuda... Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367731 Ma mislim da samo mozemo se nadat otkazu al maresca ostaje 99% Poslusni radnik boehly&Co Njemu dobro, napucava sebi CV, jos usput desi se da osvoji neki turnir pa ne ispadne ni los toliko. Nasi ne zele uopste trenera neko veliko ime kako mi se cini Prijavi
21. septembar 2025.1 god. Autor comment_367732 Najgore što nam se moglo desiti jeste to osvajanje Svjetskog klupskog. Sad ovaj majmun ima kredita dok nas skroz ne sjebe. A ako su jedva otpustili Pottera, nakon što je i slijepcu bilo jasno da nas vodi u propast - ovog će trpiti duplo duže. Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367733 Pa samo se sjetite ko su mu bili realni protukandidati: McKenna, Kompany, Frank i još neko tako na rubu Championshipa. Sutra da dobije otkaz neće se razmatrati neko dokazan nego ovaj iz Sunderlanda i slični. Još su današnji kriteriji da ne mora biti uspješan, nego da mora biti kopija Guardiole. Navijači Southamptona su zamjerali Russelu Martinu prošle sezone da je stavio lični interes ispred interesa kluba. Sa onim načinom igre nikad ne bi opstali, ali se pričalo o njemu kako "igra lijepo". Prijavi
21. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367735 Ko su drugi kandidati bili ili će biti možda je za neku drugu temu.. Meni je počelo neverovatno da smeta to što on daje izjave koje su postale tragikomične Ja da sam novniar pitao bih ga šta će da uradi kao trener da podigne ekipu, da odvede ekipu u drugi deo takmičenja LŠ, šta će da uradi u borbi za vrh tabele. Da li vi vidite šta on priča, kuka kako novinari ne pokazuju dovoljno poštovanja prema njemu i igračima, kako je Liga konferencije bitno takmičenje... bavi se tim hendlovanjem minuta, šta navijači iza gola Sančeza skandiraju.... ovo je ispiranje mozda, demagogija, zatupljivanje. Znate ko može da lupi šakom o sto i da odstrani igrača iz tima i da ih duva, trener kao što je Ferguson bio, samo što on majstor neće o tome da priča, neko ko je institucija u samoj instituciji On ne da ne zna šta će sa Sterlingom i Disasijem, on ne zna šta će sa Fofanom, Gitensom, Hatom, Esuagom, Jorgensenom, Guiem. Konte verovatno nije taktičar kao što je Pep, niti će ikada biti, ali ima druge kvalitete, ovaj naš to nema, a kad ga podigneš na ovaj nivo, gde se igra LŠ, gde se boriš za gornji deo tabele, onda imaš jednog ĆACIJA za trenera Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367736 Izmjene Estevao i Neto kad su izasli je kriminalno, nesto najgore sto se moglo dogoditi, ako vec Palmer nije bio spreman trebo je njega izvesti a ubaciti Jorgensena. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.