27. septembar 2025.1 god. comment_367867 pa ima sigurno više faktora, i sad se napravila jedna velika čorba negde je kriv trener, negde igrači, negde uprava, ali naravno ceh će da plati trener ali ne znam kako da ga branim kad je svojim izjavama, odlukama, izmenama, stavom, pristupom velikim delom, odnosno on jeste glavni faktor, zato i jeste trener Prijavi
27. septembar 2025.1 god. comment_367869 Evo hajmo reci da ce stvarno dobiti otkaz. Koga mozemo dovesti? Zaista evo ko je slobodan a usput i da mozemo ocekivati da ce biti bolji? Ko mi naumpada jedino je Xavi ali pitanje da li bi uopste htio. Motta? Pa taj je u Juventusu bio gori od Maresce, pojeo ga pritisak velikog kluba. Evo ja ne znam koga, nije dovoljno reci bilo koga, treba fakat naci tog nekog pogotovo ovako u pola sezone to je skoro pa nemoguce. Prijavi
27. septembar 2025.1 god. comment_367872 20 minutes ago, hamco said: Evo hajmo reci da ce stvarno dobiti otkaz. Koga mozemo dovesti? Zaista evo ko je slobodan a usput i da mozemo ocekivati da ce biti bolji? Ko mi naumpada jedino je Xavi ali pitanje da li bi uopste htio. Motta? Pa taj je u Juventusu bio gori od Maresce, pojeo ga pritisak velikog kluba. Evo ja ne znam koga, nije dovoljno reci bilo koga, treba fakat naci tog nekog pogotovo ovako u pola sezone to je skoro pa nemoguce. O kom god treneru da razmisljas nasa ce uprava nekog drugog da izbunari. Nije ni ime trenera toliko bitno koliko odnos ljudi iz Uprave prema njemu. Mnogo toga unutar kluba trenutno ne funkcionise kako treba da bi sama smena trenera donela rezultat. Ja sam svakako za to da Mareska ode, ali potrebne su temeljnije promene da bi se stvarno stvari popravile . Prijavi
27. septembar 2025.1 god. Autor comment_367873 Dovest će ovog što Strasbourg trenira, svakako sve što valja od tamo dovodimo i sve s čim ne znamo šta ćemo tamo šaljemo. Prijavi
27. septembar 2025.1 god. comment_367875 Doci ce Iraola izlgeda evo mi je sad javio. Posto sam u Lisabonu na medenom mjesecu, a znam mu majku dosla je iz spanije na odmor tu. Prijavi
27. septembar 2025.1 god. comment_367877 Ko god da dođe ne moze biti goti od ovoga, ovako los start ne pamtim, pa jebenog Uniteda svako nabija mi naravno skinemo gace. Evo sad dolazi Benfika idealno i da Mourinho odnese koji bod. Po meni Spaleti bi bio pogodak. Prijavi
27. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367888 Ponovo pokazuje svoju stručnost i ništa nije naučio iz prošle utakmice. Prva stvar je što ova ekipa mora igrati na gol više. Ako imaš naprijed Palmera (inače), Joao Pedra, Estevaa, Neta i slične, a pozadi ti brani Sanchez i glavni štoper je Chalobah, puno je izglednije pomoću napada dobijati utakmice. Kada na teren pošalješ 5 odbrambenih igrača i 3 veznjaka koja su više orijentisana na defanzivu nego na ofanzivu i jednog napadača osuđen si na branjenje. Imaš 8 igrača koji se nalaze skoro u krilu golmanu kada započinju akcije, prizivaju na pressing, imaju male razmake jedan od drugog i smetaju jedni drugima. Sve i da lopta dođe do napadača, on je može samo izgubiti jer ne može sam na petoricu da ide. Gubi loptu na centru i protivnik ponovo lako dolazi do lopte. Tako im samo puštamo da lakše dolaze do prilika, da dolaze u veći broj prilika i na našu odbranu to će biti dovoljno za zabiti potreban broj golova. Evo sve i da se dođe blizu protivničkom golu, opet nema ko da iskoristi neku priliku jer u priliku za šut mogu doći samo igrači kojima zabijanje golova nije jača strana. Kada je Lavia treći najbolji šuter na terenu, teško će se doći do gola. Uvođenjem petog, šestog i sedmog odbrambenog igrača uvodimo igrače slabije kvalitete i manjeg iskustva. Na klupi ostaju igrači višeg kvaliteta. Sve zato što trener vodi utakmice tako da spasi sebe umjesto da proba nekako da pobijedi. Ovakvim izmjenama se nanosi i šteta igračima od kojih se puno očekuje u budućnosti, ali ne mogu doći do izražaja jer jedni napuštaju teren rano, a drugi ostaju na klupi po čitavu utakmicu. Zašto je Gittens otpisan poslije dvije utakmice? Zašto mu se ne da prilika u ligi? Jako bi nam značilo da dobijemo Gittensa iz Borussije, da dobijemo nešto od Garnacha i ostalih. Prijavi
28. septembar 2025.1 god. comment_367896 Sad samo paljba po treneru, a što ćemo s činjenicom da prvo poluvrijeme (kad smo bili 11 na 11) Brighton nije mogao apsolutno ništa i da smo ih u potpunosti izdominirali? Prijavi
28. septembar 2025.1 god. Autor comment_367897 6 minutes ago, ja13 said: Sad samo paljba po treneru, a što ćemo s činjenicom da prvo poluvrijeme (kad smo bili 11 na 11) Brighton nije mogao apsolutno ništa i da smo ih u potpunosti izdominirali? Trener je tako spremio ekipu da može odigrati samo 45 minuta na zadovoljavajućem nivou. Prijavi
28. septembar 2025.1 god. comment_367900 1 hour ago, ja13 said: Sad samo paljba po treneru, a što ćemo s činjenicom da prvo poluvrijeme (kad smo bili 11 na 11) Brighton nije mogao apsolutno ništa i da smo ih u potpunosti izdominirali? To ne mijenja činjenicu da je trener loš i da ćemo izgubiti svaku utakmicu sa igračem manje. Prijavi
28. septembar 2025.1 god. comment_367902 I igraci su glupi, prvo proslu tekmi sanchez a sad chalobah. Razumijem da smo u 80+ pa bolje crveni nego gol. Pusti gol pa cemo pobit se 11 na 11 ima jos vremena, pogotovo sanchez u petoj minuti glupan pravi crveni. Jos kad dodas na to naseg takticara koji ne zna sta ce sa igracem manje, dobijemo katastrofu Prijavi
28. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367904 Nije još pola sezone, tek je početak. Prijavi
28. septembar 2025.1 god. comment_367910 Uprava treba da se pozabavi relacijom igrači - trener, ako tu nešto ne štima nema šanse da preokrenemo situaciju u kojoj smo trenutno, svlačionica se gubi jednom a ne 100 puta. Ne štitim nikog, igrači su sa svojim individualnim odlukama bukvalno kamikaze, rezervisti koji ulaze sa klupe su odsjeceni od bilo kakvog sistema i igre, kao da su sa Marsa pali, ali i Marseca mi je pokretni cirkus kada je u pitanju vođenje ekipe i samih utakmica. Prijavi
28. septembar 2025.1 god. Autor comment_367915 Naši su Marescu doveli iako su mu ovako izgledali rezultati od februara te godine: Šta onda da očekujemo koji kurac? Neke konstantne nizove od 5-6 utakmica bez poraza? Nema od toga ništa. Prijavi
29. septembar 2025.1 god. comment_367928 @hamco to u nasem slucaju uglavnom znaci "dok ne nadjemo drugog". Prijavi
29. septembar 2025.1 god. comment_367936 Ajde barem vidim da je javno, doduse na jedvite jade, priznao da je grijesio u prosle 2 utakmice i da mora bolje. Benfica mu je apsolutni must-win sutra vece. Prijavi
29. septembar 2025.1 god. comment_367940 Pobijedio i ne pobijedio za mene je bivsi, dokazo je da ne zna. Prijavi
30. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367943 Čovjek došao da se na nama uči. Prije svega on treba da ulije samopouzdanje igračima, pobjednički mentalitet i borbenost a ne da im svojim kukavičkim mentalitetom (sve u odbranu) ubije samopouzdanje i draž za pobjedom čim dobijemo crveni. Pa mi smo izbacili Barcelonu u prajmu sa deset igrača a on me može jednog Brajtona i najgoreg Man. Uniteda ikada. Igrači se ne mogu naviknuti a možda ni naučiti na njegov način igre i zato mu ja želim otkaz, što prije. Prijavi
30. septembar 2025.1 god. comment_367945 Evo jednog ociglednog problema Covek je pristao na to da mu Uprava dovodi pojacanja i ne moze protiv toga i umesto da u toj situaciji pokaze fleksibilnost on i dalje pokusava da gura neku svoju "taktiku" i otpisuje ih posle dve odigrane utakmice. Prijavi
30. septembar 2025.1 god. comment_367950 Koji će to ofanzivac pristati da dođe kod nas ako zna da neće dobiti šansu i da će letiti sa terena čim se crveni karton pokaže. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.