Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Maresca (2024-2026, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 58,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Njegovi izvori i dalje govore da je ovo samo magla i da ce Amorim doci  kao novi trener Chelsea

• hamco najjači, kad pobjeđujemo hvali na sva zvona, navlači maler, ne smije niko da kritikuje kad gubimo zove whispera da se vrati na forum da ga dokrajči 🤣

• Ko sto rekoh...   Kao kad je Lampard 2020 izjavio da ekipa nije spremna, a pola godine nakon toga skupili muda, osvojili LS.   Ne kazem da treba ocekivati od titulu sad, ali brt. o

Objavljene slike

42 minutes ago, reLo said:

Zamjena za igrača koji odigra prosječno 89 od 90 minuta.

Nije sigurno doveden kao zamjena za Colwilla i Tosina.

3 hours ago, Wisey said:

Kupili mu stopera od 40 miliona nema 10 dana, pa sta hoce vise? 

Hato ima 19 godina, sigurno to nije ono što bi normalna uprava, normalan trener i normalan navijač htjeli u prvih 11. Svaka njemu čast na potencijalu.

2 hours ago, reLo said:

Zamjena za igrača koji odigra prosječno 89 od 90 minuta.

pa da ne bi igrao 89 od 90

6 minutes ago, Adi said:

Hato ima 19 godina, sigurno to nije ono što bi normalna uprava, normalan trener i normalan navijač htjeli u prvih 11. Svaka njemu čast na potencijalu.

pa da ne bi igrao 89 od 90

Hato ima seniorskog fudbala skoro isto kao i Colwill. Decko je 2 i po sezone standardan u Ajaxu, igrao vecinu meceva. Takodjer nastupao je u evropskim takmicenjima. Daleko je to od samo nedokazanog potencijala. Za sta si onda platio 40 miliona? Da odigra koju kup utakmicu kad se nas vrli strucnjak sjeti da odmori svog glavnog igraca? 

Momka treba gurnuti u vatru, ne vidim problem. 

11 hours ago, Kun Aguer0 said:

Hato je genijalan potez uprave i vjerovatno će igrati lijevog beka kad se pudlać bude odmarao i kad bude suspendovan, može u slučaju nužde da uđe kao lijevi stoper

u slučaju nužde poput ove, ali ne, može achempong i chalobah koji lijevom ne znaju ama baš ništa. I hajd što si pokušo to uraditi, ali zar ti nije bilo jasno nakon prvih 45 minuta da to ne ide i gurni momka u vatru kud puklo da puklo.

Ja ne podržavam ovakav pristup davanja izjava o igračima, jedan dan priča za Dzeksona da je "najbolji" i da bi voleo da ima njegovu kopiju i šta ti ja znam, posle par meseci pusti ga niz vodu

znači kad navijačiji nekog igrača ocrne, a Mareska ne, onda je trener u pravu, a kad ga prvi sledeći rok klub proda ko staro gvozdje onda nikom ništa

on je ili tolko nadmen, pun sebe ili je tolko glup i ne snalazi se u izjavama, ako je ovo prvo ne znam na osnovu čega je tolko pun sebe jel nema osvojene tri LŠ i tri titule prvenstva pa da se tako ponaša

a definitivno mi je postao omražen onda kada je pravdao greške Sančeza ponašanjem navijača iza gola

i da se razumemo, ovde pričam samo o njegovim izjavama, ne pričam o drugim elementima

on nije dorastao Čelziju i nikada neće moći da se izbori sa pritiskom koji taj klub nosi, samo može da moli boga da skauting služba odradi svoj deo posla 

treba mu dati nadimak "nebitan lik"

Nek priča ko šta hoće, ja ni večeras nisam zadovoljan.Isti šabloni u igri kao i protiv Crystal Palace, samo dosta gori protivnik, koji vjerujem da je sazrio za championshipa. Bowen ako ode, oni nemaju jednog ozbiljnijeg igrača. Koliko puta sam vidio vraćanje lopte cucurelle caicedu  koji je vrati štoperima koji onda opet idu uokolo sa njom, morao sam otići odmoriti prvih 20 minuta. 3 ili 4 gola smo dobili na poklon, a inače nismo smislenu akciju mogli odigrati dok ih nismo njihovim greškama natamburali.

pa do sad smo utvrdili da ti neki pojedini igrači moraju da mu igraju.... sad jbg, zavisi kako se to posmatra, zato sam i napisao da mislim da Esuago neće nešto igrati posebno..

pozdravljam potez da pokušao sa Estevaom, dečko je pokazao više koncentracije nego madueke za celu sezonu

Žao Pedro dominira, Delap ne može da dodje do izražaja, dok se za Pedra lepi lopta a i dečko zna fudbala

Neto mi je u pojedinim momentima baš izgledao preumoran, tu mislim da je morao/mogo Gitensa ranije da stavi, ne znam stvarno čemu Dzejms ali ajde

pobeda nam je bila prekopotrebna, samo ne razumem zašto nije pokušao da pretisne WH od prve minute, imao sam utisak kao da je totalno prepustio njima inicijativu u početku zato su ovi invalidi i napravili par šansi, što mislim da se ne bi desilo da ih je stisnuo kako je mogo, ispada da je više napao PSG nego WH

Hoćeṣ̌ kad pogoditi taktiku prije početka meča, a ne svaki put neṣ̌to majmunisati tokom meča jebem ti hljeb i majku mrtvu

Kurčina od trenera koji iz nekog razloga ima dosta kredita kod uprave i koji uspjesno prodaje maglu. 

Zao mi je ove generacije talentiranih mladica koji ce potrositi svoje najbolje godine pod palicom ovog prevaranta. Isto kao Belgija pod Martinezom. 

Ja sam mislio da je lik nesto i naucio tokom ljeta kad smo razmontirali PSG, ali CP i Fulam danas katastrofa, imamo srece pa se ponistavaju golovi inace bi oba meca izgubili. Ne znam iskreno, ja bih volio da mogu da kazem da ima moju podrsku, ali nikako ne shvatam ove njegove egzibicije, danas Tajrik igra centarfora... Nisam pametan

• 2 sedmice kasnije...

da mi je znati samo dal neko u klubu ne razmišlja o posledicama njegovih odluka da neke igrače totalno odstrani iz ekipe

a, ako njima to ne smeta, neka im plaćaju onda pola miliona funti nedeljno, samo nemoj posle da istog tog trenera pravdaju preko novina, da nije mogo da registruje igrača zbog finansijskih razloga

20 minutes ago, chiba said:

da mi je znati samo dal neko u klubu ne razmišlja o posledicama njegovih odluka da neke igrače totalno odstrani iz ekipe

a, ako njima to ne smeta, neka im plaćaju onda pola miliona funti nedeljno, samo nemoj posle da istog tog trenera pravdaju preko novina, da nije mogo da registruje igrača zbog finansijskih razloga

Chiba zar ti zaista mislis da trener u ovom slucaju Maresca moze uraditi nesto tako bez saglasnosti ljudi u vrhu? Ja cak mislim da je ovdje obrnuto, da su ti igraci odstranjeni na zahtjev ljudi iz uprave, mozda je i bilo dogovora sa Marescom da vide sta i on misli ali incijalno mislim da je to ideja ovih iz vrha.

Naravno da se neko još pita (valjda), ali pre par dana je neko od pouzdanih insajdera napisao da prosto on smatra da igrače u odredjenim situacijama treba odstraniti i to je to

Ja ne sporim da to nije legitimna odluka, čak šta više ima i opravdanja

ali ajde da krenemo od sebe, da li bi Vi, ili bilo koji direktor/gazda kako god, držao nekoga na poslu da ništa ne radi, a kamoli da ga plaća milione, to bi cirkus bio, čupanje kosa, svadja bi vrlo brzo izbila medju ostalima

ja ne mogu da shvatim da se treneru koji ništa nije osvojio dozvoljava tako nešto, plus dodaj na to ostale problema tipa da nam je LŠ visila o koncu, da nemamo glavnog sponzora, da su nas već kaznili finansijski, plus na sve to, sami sebe prijavljujemo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.