19. august 2025.1 god. comment_366647 Pa svi znamo da je Hato doveden kao zamjena za Cucurellu, ne znam zasto pojedinci imaju potrebu da se prave ludi. Prijavi
19. august 2025.1 god. Autor comment_366648 16 minutes ago, hamco said: Pa svi znamo da je Hato doveden kao zamjena za Cucurellu, ne znam zasto pojedinci imaju potrebu da se prave ludi. Zamjena za igrača koji odigra prosječno 89 od 90 minuta. Prijavi
19. august 2025.1 god. comment_366649 42 minutes ago, reLo said: Zamjena za igrača koji odigra prosječno 89 od 90 minuta. Nije sigurno doveden kao zamjena za Colwilla i Tosina. Prijavi
19. august 2025.1 god. comment_366650 3 hours ago, Wisey said: Kupili mu stopera od 40 miliona nema 10 dana, pa sta hoce vise? Hato ima 19 godina, sigurno to nije ono što bi normalna uprava, normalan trener i normalan navijač htjeli u prvih 11. Svaka njemu čast na potencijalu. 2 hours ago, reLo said: Zamjena za igrača koji odigra prosječno 89 od 90 minuta. pa da ne bi igrao 89 od 90 Prijavi
19. august 2025.1 god. comment_366651 6 minutes ago, Adi said: Hato ima 19 godina, sigurno to nije ono što bi normalna uprava, normalan trener i normalan navijač htjeli u prvih 11. Svaka njemu čast na potencijalu. pa da ne bi igrao 89 od 90 Hato ima seniorskog fudbala skoro isto kao i Colwill. Decko je 2 i po sezone standardan u Ajaxu, igrao vecinu meceva. Takodjer nastupao je u evropskim takmicenjima. Daleko je to od samo nedokazanog potencijala. Za sta si onda platio 40 miliona? Da odigra koju kup utakmicu kad se nas vrli strucnjak sjeti da odmori svog glavnog igraca? Momka treba gurnuti u vatru, ne vidim problem. Prijavi
21. august 2025.1 god. comment_366663 Hato je genijalan potez uprave i vjerovatno će igrati lijevog beka kad se pudlać bude odmarao i kad bude suspendovan, može u slučaju nužde da uđe kao lijevi stoper Prijavi
21. august 2025.1 god. comment_366685 11 hours ago, Kun Aguer0 said: Hato je genijalan potez uprave i vjerovatno će igrati lijevog beka kad se pudlać bude odmarao i kad bude suspendovan, može u slučaju nužde da uđe kao lijevi stoper u slučaju nužde poput ove, ali ne, može achempong i chalobah koji lijevom ne znaju ama baš ništa. I hajd što si pokušo to uraditi, ali zar ti nije bilo jasno nakon prvih 45 minuta da to ne ide i gurni momka u vatru kud puklo da puklo. Prijavi
21. august 2025.1 god. comment_366689 Ja ne podržavam ovakav pristup davanja izjava o igračima, jedan dan priča za Dzeksona da je "najbolji" i da bi voleo da ima njegovu kopiju i šta ti ja znam, posle par meseci pusti ga niz vodu znači kad navijačiji nekog igrača ocrne, a Mareska ne, onda je trener u pravu, a kad ga prvi sledeći rok klub proda ko staro gvozdje onda nikom ništa on je ili tolko nadmen, pun sebe ili je tolko glup i ne snalazi se u izjavama, ako je ovo prvo ne znam na osnovu čega je tolko pun sebe jel nema osvojene tri LŠ i tri titule prvenstva pa da se tako ponaša a definitivno mi je postao omražen onda kada je pravdao greške Sančeza ponašanjem navijača iza gola i da se razumemo, ovde pričam samo o njegovim izjavama, ne pričam o drugim elementima on nije dorastao Čelziju i nikada neće moći da se izbori sa pritiskom koji taj klub nosi, samo može da moli boga da skauting služba odradi svoj deo posla treba mu dati nadimak "nebitan lik" Prijavi
21. august 2025.1 god. comment_366692 Pa prošlog ljeta smo se žalili što trener precrta nekoga javno i tako mu obore cijenu. Sad je to malo mudrije, hvali ga, nabija cijenu i onda hop - prodaja. Prijavi
22. august 2025.1 god. comment_366718 Kako cudne izmjene radi, citavu odbranu izmijeni a igrace koji najvise treba da odmori Caiseda, Enza i Neta pusti cijeli mec. Prijavi
22. august 2025.1 god. comment_366722 Nek priča ko šta hoće, ja ni večeras nisam zadovoljan.Isti šabloni u igri kao i protiv Crystal Palace, samo dosta gori protivnik, koji vjerujem da je sazrio za championshipa. Bowen ako ode, oni nemaju jednog ozbiljnijeg igrača. Koliko puta sam vidio vraćanje lopte cucurelle caicedu koji je vrati štoperima koji onda opet idu uokolo sa njom, morao sam otići odmoriti prvih 20 minuta. 3 ili 4 gola smo dobili na poklon, a inače nismo smislenu akciju mogli odigrati dok ih nismo njihovim greškama natamburali. Prijavi
22. august 2025.1 god. comment_366732 pa do sad smo utvrdili da ti neki pojedini igrači moraju da mu igraju.... sad jbg, zavisi kako se to posmatra, zato sam i napisao da mislim da Esuago neće nešto igrati posebno.. pozdravljam potez da pokušao sa Estevaom, dečko je pokazao više koncentracije nego madueke za celu sezonu Žao Pedro dominira, Delap ne može da dodje do izražaja, dok se za Pedra lepi lopta a i dečko zna fudbala Neto mi je u pojedinim momentima baš izgledao preumoran, tu mislim da je morao/mogo Gitensa ranije da stavi, ne znam stvarno čemu Dzejms ali ajde pobeda nam je bila prekopotrebna, samo ne razumem zašto nije pokušao da pretisne WH od prve minute, imao sam utisak kao da je totalno prepustio njima inicijativu u početku zato su ovi invalidi i napravili par šansi, što mislim da se ne bi desilo da ih je stisnuo kako je mogo, ispada da je više napao PSG nego WH Prijavi
25. august 2025.1 god. Popularna objava comment_366804 @reLo ajde malo zapali Facebook sa objavom: Da li smo dobili najboljeg trenera jos od vremena Mourinha Prijavi
25. august 2025.1 god. comment_366809 5 hours ago, hamco said: xexexexexe Al jede mali govna, a tek doso. Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367011 Hoćeṣ̌ kad pogoditi taktiku prije početka meča, a ne svaki put neṣ̌to majmunisati tokom meča jebem ti hljeb i majku mrtvu Prijavi
30. august 2025.1 god. Popularna objava comment_367014 Palmera u kurac da ljubis pizda ti materina. 79 igraca da ti jos dovedu ne bi znao taktiku da napravis. Inovator moj kurac, jebena celava prepotentna neznalica. Prijavi
30. august 2025.1 god. Popularna objava comment_367017 Milijardu funti kasnije, godinu dana iskustva, treble assistant manager winner, Gvardiolin pulen, igra iz zadnje linije i na kraju dolove samo dajes iz kornera, pravi Dyche Ball Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367042 Kurčina od trenera koji iz nekog razloga ima dosta kredita kod uprave i koji uspjesno prodaje maglu. Zao mi je ove generacije talentiranih mladica koji ce potrositi svoje najbolje godine pod palicom ovog prevaranta. Isto kao Belgija pod Martinezom. Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367067 Ja sam mislio da je lik nesto i naucio tokom ljeta kad smo razmontirali PSG, ali CP i Fulam danas katastrofa, imamo srece pa se ponistavaju golovi inace bi oba meca izgubili. Ne znam iskreno, ja bih volio da mogu da kazem da ima moju podrsku, ali nikako ne shvatam ove njegove egzibicije, danas Tajrik igra centarfora... Nisam pametan Prijavi
13. septembar 2025.1 god. comment_367367 da mi je znati samo dal neko u klubu ne razmišlja o posledicama njegovih odluka da neke igrače totalno odstrani iz ekipe a, ako njima to ne smeta, neka im plaćaju onda pola miliona funti nedeljno, samo nemoj posle da istog tog trenera pravdaju preko novina, da nije mogo da registruje igrača zbog finansijskih razloga Prijavi
13. septembar 2025.1 god. comment_367368 20 minutes ago, chiba said: da mi je znati samo dal neko u klubu ne razmišlja o posledicama njegovih odluka da neke igrače totalno odstrani iz ekipe a, ako njima to ne smeta, neka im plaćaju onda pola miliona funti nedeljno, samo nemoj posle da istog tog trenera pravdaju preko novina, da nije mogo da registruje igrača zbog finansijskih razloga Chiba zar ti zaista mislis da trener u ovom slucaju Maresca moze uraditi nesto tako bez saglasnosti ljudi u vrhu? Ja cak mislim da je ovdje obrnuto, da su ti igraci odstranjeni na zahtjev ljudi iz uprave, mozda je i bilo dogovora sa Marescom da vide sta i on misli ali incijalno mislim da je to ideja ovih iz vrha. Prijavi
13. septembar 2025.1 god. comment_367370 Naravno da se neko još pita (valjda), ali pre par dana je neko od pouzdanih insajdera napisao da prosto on smatra da igrače u odredjenim situacijama treba odstraniti i to je to Ja ne sporim da to nije legitimna odluka, čak šta više ima i opravdanja ali ajde da krenemo od sebe, da li bi Vi, ili bilo koji direktor/gazda kako god, držao nekoga na poslu da ništa ne radi, a kamoli da ga plaća milione, to bi cirkus bio, čupanje kosa, svadja bi vrlo brzo izbila medju ostalima ja ne mogu da shvatim da se treneru koji ništa nije osvojio dozvoljava tako nešto, plus dodaj na to ostale problema tipa da nam je LŠ visila o koncu, da nemamo glavnog sponzora, da su nas već kaznili finansijski, plus na sve to, sami sebe prijavljujemo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.