Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Maresca (2024-2026, trener)

Istaknuti odgovori

Kod Pochetina je bilo sve na horuk i run and gun pa su igraci bili ko raspusteni dok ovaj celavi ide skroz kontra i previse ziheraski igra i gaji taj neki pozicioni fudbal gdje bek ne smije preci centar, nema protrcavanja i promjena i slobode da totalno ubija mladost ove ekipe.

Ne znam, ima i do igraca ali ima i do sistema. Dati mu sansu jos par mjeseci pa vidjeti sta dalje.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 58,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Njegovi izvori i dalje govore da je ovo samo magla i da ce Amorim doci  kao novi trener Chelsea

• hamco najjači, kad pobjeđujemo hvali na sva zvona, navlači maler, ne smije niko da kritikuje kad gubimo zove whispera da se vrati na forum da ga dokrajči 🤣

• Ko sto rekoh...   Kao kad je Lampard 2020 izjavio da ekipa nije spremna, a pola godine nakon toga skupili muda, osvojili LS.   Ne kazem da treba ocekivati od titulu sad, ali brt. o

Objavljene slike

Iz nekih razloga uziva u veliko povjerenju kod uprave. 

Pratio sam malo protiv Los Angelesa utakmicu, ovu zadnju nisam nikako. No po komentarima a i rezultatski vidim da je to daleko od ocekivanja kakav bi ova ekipa trebala da igra fudbal. 

Bicu iskren i priznati da sam se potajno nadao da cemo nesto pokazati na ovom svjetskom, posebno sad kad bi ekipu trebala da trese pozitivna euforija zbog ulaska u ligu sampiona, mislio sam da ce se to preliti na svjetsko i da ce se momci truditi, ali ocito da od toga nema nista. 

Nejasno je kako ova ekipa preko pola godine ne igra dobar fudbal. To vec nije do igraca, nego do samog trenera. 

Iskreno mislim da je za nas loše to što mi se čini da je sa jedne strane tvrdoglav, sa druge strane ćuti kod uprave, odnosno neće ući u sukob sa njima.

npr ne vidim šta je mogo da uradi po pitanju napadača ako mu niko nije doveden, Konte i Murinjo bi ih pojeli na presu posle dve izgubljene, Murinjo bi verovatno popio neku kaznu, Konte bi ih kulturno uz kukanje isprozivao 

zato smo i došli u tu situaciju da Dzekson udje u neku zonu komfora i onda se posle pitamo zašto se ponaša kao babun bez mozga

na drugu stranu, Mareska je jednom izjavio da bi voleo da ima kopiju Dzeksona ali ja stvarno ne vidim ijedan kvalitet kod senegalca, a vala posle toliko vremena ne vidim ni kako će napredovati, on je čak sve gori i gori, plašim se da više nije ni za backup napadača usled ogromnih propusta koji se manifesuju ili u promašajima, ili u izgubljenim loptama ili u kartonima

Ako je već mogo da klupira Sterlinga, Čilvela što mislim da bez njegove saglasnosti ne bi bilo moguće, daj ako boga znaš, daj iskukaj još jednog napadača majku mu mile

The Independent report that Chelsea head coach Enzo Maresca will rest a number of players for the team’s final Club World Cup group fixture against Esperance de Tunis on Tuesday, with Reece James among those likely to sit out.

evo zašto nema kredibiliteta, da je izveo drugi sastav i izgubio, ne bi mu niko ništa rekao, ali kada gubiš ili loše igraš a pričaš o nekim fantazijama onda moraš da budeš spreman na kritiku

ja stvarno ne razumem koja je razlika izmedju statusa Druzberi Hola, Nkunkura i Sterlinga, Čilvela

Gusto npr igra a malo malo pa greši, i kad izostanu greške, nema neke partije tolko da se ističe

ova prva dvojca su mi kriminalna, ponekad gotovo da nemaju apsolutno nikakav učinak u važnim utakmicama

jedino što ih razlikuje to je plata i to je to

zašto dovodimo sebe u situaciju da igramo bez napadača u presudnim delovima sezone, ili sa nekim prinudnim rešenjima koje nam nikako ne završavaju posao

osim što ih šalju na pozajmicu i skidaju sa platnog spiska, nemamo nikakav drugi efekat

2 hours ago, Whisper said:

Kakva si ti bruka od trenera. 

Pokusao covek na vreme da sebi obezbedi alibi. 

By the way this is factually untrue. You can count the fixtures yourself. 

Since Chelsea's 24/25 opener on the 18th of August 2024 against Man City Chelsea have played 62 games. 

In the same period Fluminese have played 61.

Eto moze se izracunati. 

23 minutes ago, hamco said:

By the way this is factually untrue. You can count the fixtures yourself. 

Since Chelsea's 24/25 opener on the 18th of August 2024 against Man City Chelsea have played 62 games. 

In the same period Fluminese have played 61.

Eto moze se izracunati. 

Ono sto meni nije jasno je zasto ti imas problem s tim da priznas da nam je "trener" jebena kukavica koji u svemu trazi izgovore. 

Ovaj novi biser je za slucaj da ga Flumimense izblamira.

15 minutes ago, Whisper said:

Ono sto meni nije jasno je zasto ti imas problem s tim da priznas da nam je "trener" jebena kukavica koji u svemu trazi izgovore. 

Ovaj novi biser je za slucaj da ga Flumimense izblamira.

Kao prvo ne smatram da je kukavica vec da spusta loptu pred mec i ne zeli da se izjasnjava kao favorit vjv jer ne zeli na taj nacin pritisak staviti na igrace.

Kao drugo ti i ekipa koja ga ne simpatisete trazite svaku sitnicu ali obratite paznju da se traze sitnice da mu se nesto prigovori.

Dok s druge strane kada se pobjede ekipe kao Benfica ili Palmeiras i to bukvalno izdominirane su igrom zbog taktike a ne zbog infividualne kvalitete onda apsolutno nista ne napisete. 

Treba samo biti realan i kritikovati tamo gdje treba ali onda i pohvaliti kada treba.

Ja cu mu prvi jebati majku ako ispadne od Fluminensea ko sto sam jebavo majku i Potteru, Lampardu i Pochetinu. 
Nije Pochetino uopste tema ali cisto komparacije radi, zasto nisi Pochetina kritikovao dok je bio trener? Evo sasvim validno pitanje, zbog cega si sutio na puno vece blamaze i igru bez ikakvog plana, sistema, kontrole? 
U meni takva nefer prozivanja jednog trenera a sutnja i podrska prema drugom koji je u svemu bio losiji pravi u meni revolt da branim ovog koji eto ni meni nije nesto posebno ali mi je makar bolji od prethodnog.

Rastjerao pola ekipe, ne rotira u zgusnutom rasporedu, ne koristi sve izmjene niti mijenja tokom utakmice na vrijeme i onda se zali kako ima puno utakmica. Sta li ce tek dogodine biti kad Liga Sampiona dodje ? Tu se bas i nece moci igrati sa juniorima kao u Konferenciji.

Elem, takmicenje jeste bezveze i u glupom terminu, pa jos u Americi. Ali svima je isto i ne razumijem sta ce se postici s kuknjavom trenera. Nije Maresca prvi, tu se cak i Klopp s plaze ukljucio. Samo je ovo standardna njegova priprema izgovora, vec vidjeno nekoliko puta kako priprema teren i "osigurava se" u slucaju neuspjeha.

2 hours ago, hamco said:

Kao prvo ne smatram da je kukavica vec da spusta loptu pred mec i ne zeli da se izjasnjava kao favorit vjv jer ne zeli na taj nacin pritisak staviti na igrace.

Kao drugo ti i ekipa koja ga ne simpatisete trazite svaku sitnicu ali obratite paznju da se traze sitnice da mu se nesto prigovori.

Dok s druge strane kada se pobjede ekipe kao Benfica ili Palmeiras i to bukvalno izdominirane su igrom zbog taktike a ne zbog infividualne kvalitete onda apsolutno nista ne napisete. 

Treba samo biti realan i kritikovati tamo gdje treba ali onda i pohvaliti kada treba.

Ja cu mu prvi jebati majku ako ispadne od Fluminensea ko sto sam jebavo majku i Potteru, Lampardu i Pochetinu. 
Nije Pochetino uopste tema ali cisto komparacije radi, zasto nisi Pochetina kritikovao dok je bio trener? Evo sasvim validno pitanje, zbog cega si sutio na puno vece blamaze i igru bez ikakvog plana, sistema, kontrole? 
U meni takva nefer prozivanja jednog trenera a sutnja i podrska prema drugom koji je u svemu bio losiji pravi u meni revolt da branim ovog koji eto ni meni nije nesto posebno ali mi je makar bolji od prethodnog.

Vidi hamco, nema se tu šta pisati za svaku utakmicu, da li ti smatraš da će mareska ikad biti dovoljno dobar da uzme ligu ili ne? ligu prvaka? Ja smatram da neće, i ne smatram da je izdominirana utakmica ako protivnik ne napravi puno prilika samo, već ako ih i natamburamo 4-5 komada i ni u kom trenutku ne osjetim strah da će preokrenuti. S benfikom smo otišli na produžetke i nakon njihovog crvenog im zabili još 3 komada. Palmeiras smo dobili tako što je gusto napuco loptu u šumu nogu i ti kažeš to je dominacija. Ja tebi kažem da lik pojma nema, i da ni Delap ni Jackson ni Joao pedro neće napraviti ništa značajnije dok je ovaj debil trener. Ne zna da dadne upute igračima u napadu kako da se kreću bez lopte i kako da izigraju protivnika. Milion puta sam vidio kako desno ili lijevo krilo vuče loptu, iza njega je bek i jackson je među hiljadu igrača u sredini i onda ide Netovih 1249812305710235 lažnjaka i slično. Doće do finala ni kriv ni dužan. 

24 minutes ago, BT14 said:

Vidi hamco, nema se tu šta pisati za svaku utakmicu, da li ti smatraš da će mareska ikad biti dovoljno dobar da uzme ligu ili ne? ligu prvaka? Ja smatram da neće, i ne smatram da je izdominirana utakmica ako protivnik ne napravi puno prilika samo, već ako ih i natamburamo 4-5 komada i ni u kom trenutku ne osjetim strah da će preokrenuti. S benfikom smo otišli na produžetke i nakon njihovog crvenog im zabili još 3 komada. Palmeiras smo dobili tako što je gusto napuco loptu u šumu nogu i ti kažeš to je dominacija. Ja tebi kažem da lik pojma nema, i da ni Delap ni Jackson ni Joao pedro neće napraviti ništa značajnije dok je ovaj debil trener. Ne zna da dadne upute igračima u napadu kako da se kreću bez lopte i kako da izigraju protivnika. Milion puta sam vidio kako desno ili lijevo krilo vuče loptu, iza njega je bek i jackson je među hiljadu igrača u sredini i onda ide Netovih 1249812305710235 lažnjaka i slično. Doće do finala ni kriv ni dužan. 

Al to je skroz ok da tako mislis i kazes jer evo ni ja nisam nesto siguran da je on dovoljno dobar trener da nas povede na najvisi nivo i da sa njim mozemo osvojiti LS i Premierligu. Ali ne treba zbog da mu trazimo dlaku u jajetu i za svaku izjavu ili gestikulaciju, neizvrsenu izmjenu na vrijeme ili to sto je Chilwella poslao na tribine bude razlog da ga kritikujemo i pljujemo i etiketiramo kao luzera, to su sitnice. Zapravo ni to mi ne bi smetalo da ne dolazi od covjeka koji je podrzavao Pochetina i za mnogo gore stvari sutio i nije ga kritikovao. Znaci nije fer i to u meni izaziva revolt.

Recimo evo i za Benficu i Palmeires ti nisi bio realan, jesmo primili gol protiv Benfice za produzetke ali smo ih prije toga dobro nadigrali, promasili smo nekoliko prilika za 2-3 razlike i da mec privedemo kraju. Ne treba mi spominjati pauzu i penal koji je smijesan. Isto vazi i za Palmeiras, doslovno smo bili bolje od njih za 2-3 razlike, na kraju su igraci ti koji realizuju ili ne.

Elem, nisu bitni u ovom slucaju ni Benfica ni Palmeiras, oni su navedeni samo kao primjer da kad je dobro odradjeno sa takticke strane onda se to ne prica, dok kad se izgubi odmah se poleti. Ok shvatam i to, nervoza huja ali ni to nije dovoljno nego se ide dalje i traze se izjave, gestikulacije, jel ima kosu ili nema i slicne nebuloze. Ukratko, trazi mu se dlaka u jajetu.

Benfika se po meni mogla dosta bolje taktički odraditi. O skautingu protivnika neću govoriti jer nisam pogledao nijednu utakmicu Benfike na turniru, ali se poslije 10 minuta utakmice moglo vidjeti da njima ne pada na pamet da igraju pressing. Samim tim vezni red sa Enzom, Caicedom i Lavijom je suvišan, ili preciznije Lavia je suvišan na terenu i trebalo se odmah poslije pauze između dva poluvremena preći na nešto ofanzivnije. Drugo, Palmer na lijevom krilu, nadam se da to nikad više neću vidjeti. Ne znam kome je podredio taktiku za tu utakmicu i šta je bio cilj. Imali prilike jesmo, bili bolji jesmo, ali gol za vodstvo smo dali slučajno, a u produžetku smo proigrali kad oni više nisu mogli da stoje. Do tada su nas držali na konopcima iako smo imali igrača više.

Ma jebat mu mater, da se razumijemo svi mi zelimo da Chelsea bude najbolji. Niti smatram da je Maresca neki strucnjak niti smatram da je toliko los koliko se ovdje pise. Malo je trenera za koje mozemo sa sigurnoscu reci da su bolji od njega a da ih mozemo dovesti. Propustili smo prilike prije 2 godine kada su bili na raspolaganju Enrikea i Nagelsman. Prosle godine smatram da smo trebali svim silama ici prema De Zerbiju, mada mi je sad i on upitan zbog naravi kakvu ima jer je spreman sa svima da se svadja kada nije onako kako je on ocekivao. 
Vidjet cemo, moram priznati da i dalje nisam za Maresca out. Nije da sam pretjerano siguran u tu svoju odluku ali nisam siguran koga bi mogli dovesti trenutno. Mozda Xavija, ne znam zaista.

ušo je sam u zamku sa tom izjavom, ja nisam to komentarisao zato što sam već primetio da se ne snalizo tolko na konferencijama i već sam pisao o tome, plus što je malo smotan sa engleskim, neke rečenice mu zvuče čudno...

naravno, ne kažem da su drugi savršeni, svakakve izjave smo čuli i od Klopa, nešto i od Pepa ali drugo je to zato što su rezultati iza njih pa im se može

fakt jeste da smo mi baš u kanalu, dugo godina bez titule, da nije bilo one LŠ, bilo bi tek katastrofa

plašim se da sa takvim stavom neće uspeti nešto mnogo da promeni, a znamo svi da neće biti dovoljno da samo drži klub u top 4

On 7/8/2025 at 12:23 PM, hamco said:

Recimo evo i za Benficu i Palmeires ti nisi bio realan, jesmo primili gol protiv Benfice za produzetke ali smo ih prije toga dobro nadigrali, promasili smo nekoliko prilika za 2-3 razlike i da mec privedemo kraju. Ne treba mi spominjati pauzu i penal koji je smijesan. Isto vazi i za Palmeiras, doslovno smo bili bolje od njih za 2-3 razlike, na kraju su igraci ti koji realizuju ili ne.

Elem, nisu bitni u ovom slucaju ni Benfica ni Palmeiras, oni su navedeni samo kao primjer da kad je dobro odradjeno sa takticke strane onda se to ne prica, dok kad se izgubi odmah se poleti. Ok shvatam i to, nervoza huja ali ni to nije dovoljno nego se ide dalje i traze se izjave, gestikulacije, jel ima kosu ili nema i slicne nebuloze. Ukratko, trazi mu se dlaka u jajetu.

Kažeš nisam bio realan, ali za mene nije dominacija ako se ne zabiju tri ili četri gola ili ako imaš retarda kao jacksona u napadu da se promaše 2 ili 3 mrtva zicera i pobijedi 1 0, a takvih prilika nije bilo.Eto primjer benfike, nije to loše odrađeno, ali opet sve visi o koncu do zadnjeg trenutka. Ok utakmica, ali to ne bi trebao biti nikakav standard bar za mene. Defanzivni dio igre odlično odrađeno, ali u napadu nedostaje smišljenih napada u kojem učestvuju 3 ili 4 igrača, eto što ja mrzim kod Mareske. evo i sad protiv Fluminensea, defanzivni dio odlično opet, u napadu isto fino prilika, ali su opet 2 gola postignuta na individualnu brilijantnost. Drugi doduše je bio nakon kontre, iskopeljana lopta i gurnuta lopta čovjeku u prostor, što se i trebalo uraditi, ali nije to neka trenerska filozofija. 

Što se tiče njegovog nerotiranja i treba mu se majka jebati, propast će igrač poput Santosa i prosut će se mnogi bodovi zbog toga ne unosi svježinu s izmjenama na vrijeme, nego ostavlja iste igrače da meljaju loptu onako izmoreni. 

on je došo u klub koji je nakon preuzimanja Abramoviča dosta osvajao, steko reputaciju kluba koga se drugi plaše, jedne arogantne sredine koja će gaziti i čiji je cilj LŠ

To je uprava sama kriva što dovodi trenere kao što je Marseska ili Poter, ne može tako, poješće ga na konferencijama, možda je istina to da je malo manja šansa sad da dobije otkaz nego pod Romanom, ali to ne znači da pritisak javnosti/navijača neće izostati što se i videlo tokom sezone kada su ga prozivali i kada je ušo u po mom mišljenju totalno nepotrebnu raspravu i teren koji nije smeo da dira a to je da krivi navijače da su oni doveli do grešaka golmana

u engleskoj su "stručnjaci" poštovani, neću da zalazim u to dal je zasluženo ili ne, ali primaju ogromne pare, sve to što pričaju Nevil, Karager i ostali se vrti po svim medijima, i ako te oni isprozivaju za trošenje novca, onda moraš da spremaš da odgovoriš na pitanja, a on izgleda da nije dorastao tom zadatku i tu je ponovo uprava kriva jel ti potrošiš milijardu a dovedeš trenera koji je jednu sezonu vodio Lester i posle ti kriv djavo što ga krave žvaću 

Ja sam uveren da sad dovedeš Murinja da bi napravio bolji, u najgorem slučaju isti rezultat kao Mareska kolko god da je otac istrošen 

Mi smo bre izbacivali najjaču Barselonu, igrali lude utakmice u LŠ, osvajali prvenstva protiv Fergusona, Klopa, Pepa a ti sad hvališ PSG, skorojeviće, to prosto navijačima bode oči, prosečan navijač neće da se bavi njegovom nuklearnom fizikom 

on nema povezanost sa klubom, da li će je imati, videćemo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.