5. oktobar 2025.1 god. comment_368118 Pa trenerov posao i jeste da se zalaže za svoj tim na terenu, da se svadja i da se raduje, to su radili svi treneri Murinjo, Tuhel, Konte kada su pobedjivali i igrali najbolje, ajde Anćeloti je ko neka baba .... Naravno da će stadion reagovati ako na taj način proslaviš gol, i suprotno, dovešće do negativnih reakcija ako kriviš navijače za loše dodavanje golmana i sl. Prijavi
5. oktobar 2025.1 god. comment_368125 I ja sam iznenadjen vodjenjem utakmice. Najvise me iznenadio pritisak da zabijemo taj drugi gol na kraju utakmice, i na kraju smo ga zabili. Nadam se da ce Maresca nesto nauciti iz ove utakmice, a to je da treba napadati. boriti se i ne previse komplikovati. Doduse, uveliko nam je islo na ruku sto je Liverpool u nekoj krizi, ali opet, treba pohvaliti sto smo to uspjeli iskoristili. Prijavi
7. oktobar 2025.7. okt comment_368147 https://sportklub.n1info.rs/fudbal/fudbal-ostalo/celsi-je-podsetnik-svih-posledica-svetskog-klupskog-prvenstva/ Prijavi
9. oktobar 2025.9. okt comment_368171 Znali smo svi u šta se upuštaju odma na početku, ne razumem zašto se sad glume generali posle bitke druga stvar, verujem da samo stručna lica znaju, odnosno mogu da potvrde, da li postoji uzročno-posledična veza izmedju ovih povreda i igranja na tom svetskom prv. za klubove (tolko je bitno takmičenje da moram da ga skratim) i samo takmičenje je imalo neke bizarnosti, ono da je "navodno" original trofeja ostao kod predsednika amerike, i da isti bude na bini dok se trofej diže totalno je nebitno koji je predsednik, prosto nema šta političar tu da traži a tek ne verujem u to, da nam je igranje tamo osudilo sezonu Prijavi
16. oktobar 2025.16. okt comment_368221 Da taj Sanhcez dijeli lopte kao Ederson pa da mu se pola oprosti, ali njemu je svaka druga duga lopta aut za protivnika. Prijavi
16. oktobar 2025.16. okt comment_368222 3 hours ago, Adi said: Da taj Sanhcez dijeli lopte kao Ederson pa da mu se pola oprosti, ali njemu je svaka druga duga lopta aut za protivnika. Ovo apsolutno nije tacno. Ko prati primjetio je da je taj segment poboljsao i to jako. Pogledaj utakmicu protiv PSG koja je najbolji reper. Takodjer sam primjetio da vise ne komplikuje tj da se libi ispucati loptu u polje. Ali ajde to je Sanchez pa ide po defaultu kritika, Prijavi
16. oktobar 2025.16. okt comment_368223 47 minutes ago, Bari said: Ovo apsolutno nije tacno. Ko prati primjetio je da je taj segment poboljsao i to jako. Pogledaj utakmicu protiv PSG koja je najbolji reper. Takodjer sam primjetio da vise ne komplikuje tj da se libi ispucati loptu u polje. Ali ajde to je Sanchez pa ide po defaultu kritika, Potpisujem, pa ne samo protiv PSGa vec i protiv Liverpula je nekoliko puta izbacio Garnacha preko odbrane. Prijavi
16. oktobar 2025.16. okt comment_368224 55 minutes ago, Bari said: Ovo apsolutno nije tacno. Ko prati primjetio je da je taj segment poboljsao i to jako. Pogledaj utakmicu protiv PSG koja je najbolji reper. Takodjer sam primjetio da vise ne komplikuje tj da se libi ispucati loptu u polje. Ali ajde to je Sanchez pa ide po defaultu kritika, Za PSG se slažem, nakon toga sve po starom. Jedna lasta ne čini proljeće. Ove sezone je postigao mnoge uspjehe na tom polju Prijavi
16. oktobar 2025.16. okt comment_368225 Postotak uspješnosti dugih lopti u ligi - startni golmani, izvor whoscored (za prethodnu sliku izvor je bio sofascore) 1. Emiliano Martinez 42,11% 2. Alisson Becker 41,67% 3. Caoimhin Kelleher 41,22% 4. David Raya 40,74% 5. Jordan Pickford 40,66% 6. Gianluigi Donnarumma 40,38% 7. Jose Sa 39,39% 8. Đorđe Petrović 37,37% 9. Guglielmo Vicario 35,63% 10. Karl Darlow 32,63% 11. Matz Sels 32,50% 12. Robin Roefs 32,31% 13. Bernd Leno 32,18% 14. Altay Bayindir 31,00% 15. Bart Verbruggen 30,39% 16. Dean Henderson 29,77% 17. Mads Hermansen 29,33% 18. Robert Sanchez 28,83% 19. Nick Pope 25,53% 20. Martin Dubravka 25,45% Prijavi
16. oktobar 2025.16. okt comment_368226 Meni se cinilo da se puno popravio u tom segmentu igre, znam sta gledam. Vidjet cemo, malo bolje cu to gledati. Takodjer nije isto kad skace Pedro i npr Gyokeres, Woltemade ili Sesko. Sve u svemu drago mi je sto vise ne komplikuje nepotrebno nego ispucava tu loptu (pa makar i bilo netacno dodavanje). Prijavi
17. oktobar 2025.17. okt Autor comment_368227 10 hours ago, Bari said: Meni se cinilo da se puno popravio u tom segmentu igre, znam sta gledam. Vidjet cemo, malo bolje cu to gledati. Takodjer nije isto kad skace Pedro i npr Gyokeres, Woltemade ili Sesko. Sve u svemu drago mi je sto vise ne komplikuje nepotrebno nego ispucava tu loptu (pa makar i bilo netacno dodavanje). Popravio se. Imao 0/10, pa je i 2/10 ogroman napredak u tom smislu. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368246 Kakva rasprava, kao neka imaginarna realnost, a ono Adi u pravu u potpunosti, lik jedan od 20 duge lopte ima, a i to, jer je pod pritiskom, pa mu ode u aut prije centra negdje otprilike. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368291 mi ne napravimo jednu priliku 40 minuta, ovaj priča o nekakvim taktikama, dobili na sreću i na hrabrost jebani, i poljuljani NF koji ne zna gde bije, a ovaj kao da je nadmudrio prajm Gvardiolu zato kažem, za njegovo dobro, bolje da se malo smiri sa izjavama, neka ga neka pobedjuje i neka što manje širi priču jel uopšte nam/njemu ne ide u korist ponovo potop, pogotovo što nam fali gomila igrača ja stvarno goru kombinaciju stanja na terenu i izjava u vezi sa tim nisam video kod nijednog trenera Čelzija, on se ne snalazi i to ide njemu na štetu Prijavi
25. oktobar 2025.25. okt comment_368470 Samo da i njemu jebem celavu mamu, jebo li mu pozicioni mrtvi spori fudbale oca mrtvog. Pa bolan 85 minut umjesto da se zuri, da brze ide lopta, da se vidi da nam je stalo nasi se na centru dodavaju u krug, Chaloba, Tosin, Caicedo... pa to je nista drugo nego direktiva celavog. Prijavi
25. oktobar 2025.25. okt comment_368472 52 minutes ago, hamco said: Samo da i njemu jebem celavu mamu, jebo li mu pozicioni mrtvi spori fudbale oca mrtvog. Pa bolan 85 minut umjesto da se zuri, da brze ide lopta, da se vidi da nam je stalo nasi se na centru dodavaju u krug, Chaloba, Tosin, Caicedo... pa to je nista drugo nego direktiva celavog. Instrukcije da se brani bod moj Hamco... Prijavi
25. oktobar 2025.25. okt Autor comment_368474 Prema ovoj izjavi, haman smo danas igrali protiv Arsenala ili Cityja. Kada u Premier ligi nisi na svom nivou, znaš da posljedice mogu biti loše. Više puta sam rekao – ako već ne možeš pobijediti, važno je barem da ne izgubiš. Prijavi
25. oktobar 2025.25. okt comment_368476 Alan Ford izjave. Mogu misliti igrace u svlacionici kad im ovakve instrukcije daje. Krenuo bih u temama igraca da pisem i analiziram koliko su pojedinci losi bili, ali onda skontam bih morao pisati o 70% ekipe i da to ne moze biti slucajnost. Prijavi
25. oktobar 2025.25. okt Autor comment_368479 4 minutes ago, Whisper said: Zasto si menjao Acheamponga klipane celavi ? Ufurao se - nakon nekoliko utakmica gdje je na sreću pogodio s izmjenama, mislio da ga je krenulo - kad ono kurko. btw. poruka za njega Prijavi
25. oktobar 2025.25. okt comment_368480 Iz 9 utakmica 14 bodova uz to dva poraza kuci od Brigtona i Sunderlanda. Cak nas je i United prestigao na tabeli, lahko se kurciti protiv buranije Ajaxa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.