Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

Razumim ja sve a on na ovoj razini moze bit jos sigurno 4,5 godina...

može 4-5 i to je super, al zato kurta murta može 15. Tako da sljedećih godina treba nešto iskombinovat

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Petr Cech named Cezch Republic player of the Year for the Seventh time

1526687_773648202646147_2130917521_n.jpg

Svaka čast Thomasu na ekstra odrađenom videu o našem Cechu.

Čovjek jednostavno mora i suzu pustiti za ovim čovjekom.

Petr Cech je naš istinski heroj.

Put njegove karijere nam je pokazatelj da za uspjeh čovjek mora proći i ono najteže, neočekivane padove i poraze ali i da nakon najtežeg poraza čovjek jednostavno mora ponovo ustati, ne gubiti nadu i boriti se da bi ostvario cilj. 

Po meni je uvelik kriv za gol, gdje je samo zaplivao da mi je znati majko mila... Da je ostao na liniji samo bi pokupio onu loptu u naručje. Poslije toga je imao par dobrih odbrana, al šta kurac kad smo ga već usrali. Košto nas je protiv Stočana, protiv WBA isto plivanje. Mogo bi onaj mali Belgijanac dogodine lako ga izbaciti iz ekipe.

Po meni je uvelik kriv za gol, gdje je samo zaplivao da mi je znati majko mila... Da je ostao na liniji samo bi pokupio onu loptu u naručje. Poslije toga je imao par dobrih odbrana, al šta kurac kad smo ga već usrali. Košto nas je protiv Stočana, protiv WBA isto plivanje. Mogo bi onaj mali Belgijanac dogodine lako ga izbaciti iz ekipe.

hehe pa da je znao gde ce lopta otici on bi tu i ostao i odbranio.  covek je isao na loptu, logicno predpostavio da ce lopta preci JT i da ce joj preseci putanju i uhvatiti je , ali nije. jebi ga.

to su delici sekunde,  da on zna gde ce svaka lopta otic posle suta nikad ne bi gola primio. ;)

Kod drugog gola je mogao izići na loptu, al ajde taj gol mu ni ne pripisujem toliko, ono je nesreća. 
Ali zato je po meni 3. gol 70 posto njegov, a 30 posto krivica obrane koju je Pastore provozao ko Čačić Mađare ispod kotača... 

Pljujte po meni, ali meni on već dugo nije siguran kao prije 2 godine kad smo osvojili LP.. Ne uljeva mi sigurnost, nema on više one obrane da te izvuče, obrani ono što bi većina obranila. Courtois mora doći sljedeće sezone... Ne umanjujem njegov doprinos klubu kroz sve godine i sve one obrane, ali treba biti jak i zamijeniti kad ne ide

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.