4. mart 2014.12 god. comment_166391 Razumim ja sve a on na ovoj razini moze bit jos sigurno 4,5 godina... može 4-5 i to je super, al zato kurta murta može 15. Tako da sljedećih godina treba nešto iskombinovat Prijavi
5. mart 2014.12 god. comment_166578 Petr Cech named Cezch Republic player of the Year for the Seventh time Prijavi
10. mart 2014.12 god. comment_167054 http://www.youtube.com/watch?v=auAs0WwkB1o&feature=player_detailpage Prijavi
13. mart 2014.12 god. comment_167263 Svaka čast Thomasu na ekstra odrađenom videu o našem Cechu. Čovjek jednostavno mora i suzu pustiti za ovim čovjekom. Petr Cech je naš istinski heroj. Put njegove karijere nam je pokazatelj da za uspjeh čovjek mora proći i ono najteže, neočekivane padove i poraze ali i da nakon najtežeg poraza čovjek jednostavno mora ponovo ustati, ne gubiti nadu i boriti se da bi ostvario cilj. Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167694 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nzjJJ6XrDD8 Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168321 Imao par solidnih intervencija, nije primio gol, i sta ces vise! Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169133 Po meni je uvelik kriv za gol, gdje je samo zaplivao da mi je znati majko mila... Da je ostao na liniji samo bi pokupio onu loptu u naručje. Poslije toga je imao par dobrih odbrana, al šta kurac kad smo ga već usrali. Košto nas je protiv Stočana, protiv WBA isto plivanje. Mogo bi onaj mali Belgijanac dogodine lako ga izbaciti iz ekipe. Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169150 Po meni je uvelik kriv za gol, gdje je samo zaplivao da mi je znati majko mila... Da je ostao na liniji samo bi pokupio onu loptu u naručje. Poslije toga je imao par dobrih odbrana, al šta kurac kad smo ga već usrali. Košto nas je protiv Stočana, protiv WBA isto plivanje. Mogo bi onaj mali Belgijanac dogodine lako ga izbaciti iz ekipe. hehe pa da je znao gde ce lopta otici on bi tu i ostao i odbranio. covek je isao na loptu, logicno predpostavio da ce lopta preci JT i da ce joj preseci putanju i uhvatiti je , ali nije. jebi ga. to su delici sekunde, da on zna gde ce svaka lopta otic posle suta nikad ne bi gola primio. ;) Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169646 Kakav bezvezan gol primi... Neka kaže ko što hoće, ali Cech je ove sezone nesigurniji nego prijašnjih i igra na nižem nivou. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169649 Preloša utakmica večeras, totalno nesiguran, niđe veze.. Još nas na kraju vjerovatno koštao polufinala sa ovim golom na prvu stativu. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169652 Kod drugog gola je mogao izići na loptu, al ajde taj gol mu ni ne pripisujem toliko, ono je nesreća. Ali zato je po meni 3. gol 70 posto njegov, a 30 posto krivica obrane koju je Pastore provozao ko Čačić Mađare ispod kotača... Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169660 Pljujte po meni, ali meni on već dugo nije siguran kao prije 2 godine kad smo osvojili LP.. Ne uljeva mi sigurnost, nema on više one obrane da te izvuče, obrani ono što bi većina obranila. Courtois mora doći sljedeće sezone... Ne umanjujem njegov doprinos klubu kroz sve godine i sve one obrane, ali treba biti jak i zamijeniti kad ne ide Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169683 daj ga pitajte di je on dobio to gol jbt? pa u zupanijskog ligi mi nebi igrao, hvala mu na svemu ali njemu dat papire i cao, curtouis dolazi! Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169689 I kad je kriv, on nije kriv. Idemo dalje majstore. Glavu gore. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169696 Za dva gola je, za drugi je trebao boksati van to, a kod treceg nije pokrio stativu!! Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169752 Previse je tereta na Cechu, previse tekmi igra. Pad koncentracije. A i nema konkurenciju na golu. Courtois ce dobro doci ne samo Chelseaju nego i Cechu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.