9. novembar 2013.12 god. comment_150516 Bio je glavni i prošle sezone (Turnbull)... Ako ovako nastavi, očekujem Kurtu među stativama sledeće sezone. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150523 Poznajući Mourinha, naredni put ćemo Schwarzera gledati na golu. Kad ste to na kavi bili? Prijavi
15. novembar 2013.12 god. comment_151028 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QKJGiCRTbEw Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152726 FIFA i FIFPro su zajedničkim snagama spisak sveli na svega pet imena, a na njemu maltene i da nema iznenađenja. Među najboljih pet čuvara mreže našli su se: Đanluiđi Bufon, golman Juventusa i Italije, Petr Čeh (Čelsi, Češka) , Manuel Nojer (Bajern, Nemačka), Iker Kasiljas (Real Madrid, Španija) i Viktor Valdes (Barselona, Španija). Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152733 Kasiljas i Valdez ovdje nemaju mjesta definitivno, Valdez nikad nije ni imao. Cech je trenutno daleko ispred svih navedenih, ubjedljivo najbolji golman na svijetu. Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152734 FIFA i FIFPro su zajedničkim snagama spisak sveli na svega pet imena, a na njemu maltene i da nema iznenađenja. Među najboljih pet čuvara mreže našli su se: Đanluiđi Bufon, golman Juventusa i Italije, Petr Čeh (Čelsi, Češka) , Manuel Nojer (Bajern, Nemačka), Iker Kasiljas (Real Madrid, Španija) i Viktor Valdes (Barselona, Španija). Koji apsurd od liste, Kurta proglašen za najboljeg golmana u Španiji, a na listi su Valdes (lol) i Kasiljas koji jedva da brani. Bravo sa Petra mačku. Prijavi
5. decembar 2013.12 god. comment_152982 Sinoc ni kriv ni duzan primio 3 gola . BTW:Kako bi ovo Drogba primio :') Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153203 Traljava, neodlučna reakcija i eto nam gola. A Stoke kurca nije mogao. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153206 Zato Curto tu treba biti da ga stalno podsjeća na konkurenciju. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153257 Kasiljas i Valdez ovdje nemaju mjesta definitivno, Valdez nikad nije ni imao. Cech je trenutno daleko ispred svih navedenih, ubjedljivo najbolji golman na svijetu. Ma vala i on ga ove sezone, ali i prošle, zna često kiksati, kao danas npr. Kurta je najbolji golman na svijetu trenutno uz Neuera. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153266 Ocajan ,jbg nema konkurencije i onda se zajebava treba u Kurta dovest pa ce opet branit ko macka :D Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153324 a bas ce ti kurto sjediti na klupi treba Blackmanu pruziti sansu nekad, boli Cecha briga za Schwarzerom kad zna da mu ne moze prismrditi Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153326 Sta ste navalili na Cecha ko da nas je izbacio u Championship.Pogrijesio je za prvi gol i taj gol jeste okrenuo utakmicu ali za ostale golove nije kriv.Courtois jeste mlad i kvalitetan golman a Cech je sigurano nas prvi golman jos nekoliko sezona. Prijavi
8. decembar 2013.12 god. comment_153335 Realno gledano, United ima mladog, kvalitetnog golmana, Bayern ima golmana u najboljim godinama. Niti jedan drugi veliki tim u Evropi nema golmana kao sto je Courtois. Decko moze da bira gde ce da brani, i jedina sansa da on dodje u Chelsea je da bude prvi golman. Cech jeste legenda, ali je u godinama u kojima ne moze napredovati. Nevezano za danasnji mec, vreme je da polako prepusti tron svom nasledniku. Prijavi
8. decembar 2013.12 god. comment_153339 Pa i taj je Courtois kiksao čak i gore nego Cech tek nedavno, u Ligi Šampiona. Jedino ako Cech nastavi sa teškim greškama pa da ga skidamo s gola, inače je čovjek golmančina. Ono šta je radio prije koji mjesec protiv Bayerna su golmanska čuda. Prijavi
8. decembar 2013.12 god. comment_153354 Dovedemo Kurtu i Cech ode u City ili Arsenal. Pa on bi mogao da bira u koji klub da ide, od Barce, Arsenala, Citya, Liverpoola, Milana, İntera, PSG, itd... Znaci samo da kaze: "Zelim tu" i posao je rijesen. Prijavi
8. decembar 2013.12 god. comment_153358 Pa da, jedina razlika je godina proizvodnje ;) Kako neki ljudi ne kapiraju stvari. Prijavi
8. decembar 2013.12 god. comment_153363 Cech je najbolji golman na svijetu,posle onakve povrede ni jedan igrac nebi nastavio braniti a on je i dalje na golu i cijelo to vrijeme je branio bez greske i on nam je uz Drogbu najzasluzniji za ligu prvaka,FA Cup protiv Portsmoutha odbranjeni penal kod 0:0,nemam ja nista protiv Courtoisa ali mislim da on nemoze prici Cechu po kvalitetu. Prijavi
8. decembar 2013.12 god. comment_153364 Ja mislim da je Courtois u najmanju ruku ravnopravan Cechu po kvaliteti. Da gledam iz neke neutralne pozicije, istog trenutka bih ga vratio s posudbe i gurnuo u prvu ekipu. Ali naravno, nisam neutralan i velik sentiment je ovdje umiješan. Točno se vidi ta razlika u odlučnosti i nabrijanosti kod Courtoisa i Cecha. Loša reakcija se može dogoditi uvijek i svakome (imao je i Kurta sada nedavno neki kiks), ali kad vidim nekakvu neodlučnost, nesigurnost i zastajkivanje kod igrača, onda me to zabrinjava. I to ne temeljim samo na jučerašnjoj pogreški, takav sam dojam stekao na temelju utakmica koje redovito pratim. U svakom slučaju, bit će to teška odluka između Courtoisa i Cecha, a vrijeme kada će se ona morati donijeti se sve više i više približava. Prijavi
8. decembar 2013.12 god. comment_153372 Evo, jučer je odigrao lošu utakmicu nakon ne znam kolko godina. I baš u najgore vrijeme. Ali, ima kredita kod mene i vjerujem da onakav kiks neće tako skoro napraviti. Prijavi
9. decembar 2013.12 god. comment_153573 Petr Cech vec 270 minuta u PL nije napravio nijednu odbranu, primivši 7 golova. S facebook stranice ne znam da li je tacno . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.