Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

Bio je glavni i prošle sezone (Turnbull)... Ako ovako nastavi, očekujem Kurtu među stativama sledeće sezone.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

FIFA i FIFPro su zajedničkim snagama spisak sveli na svega pet imena, a na njemu maltene i da nema iznenađenja.
Među najboljih pet čuvara mreže našli su se:

Đanluiđi Bufon, golman Juventusa i Italije,
Petr Čeh (Čelsi, Češka) ,
Manuel Nojer (Bajern, Nemačka),
Iker Kasiljas (Real Madrid, Španija) i
Viktor Valdes (Barselona, Španija).

Kasiljas i Valdez ovdje nemaju mjesta definitivno, Valdez nikad nije ni imao. Cech je trenutno daleko ispred svih navedenih, ubjedljivo najbolji golman na svijetu.

FIFA i FIFPro su zajedničkim snagama spisak sveli na svega pet imena, a na njemu maltene i da nema iznenađenja.
Među najboljih pet čuvara mreže našli su se:

Đanluiđi Bufon, golman Juventusa i Italije,
Petr Čeh (Čelsi, Češka) ,
Manuel Nojer (Bajern, Nemačka),
Iker Kasiljas (Real Madrid, Španija) i
Viktor Valdes (Barselona, Španija).

Koji apsurd od liste, Kurta proglašen za najboljeg golmana u Španiji, a na listi su Valdes (lol) i Kasiljas koji jedva da brani.

Bravo sa Petra mačku.

Kasiljas i Valdez ovdje nemaju mjesta definitivno, Valdez nikad nije ni imao. Cech je trenutno daleko ispred svih navedenih, ubjedljivo najbolji golman na svijetu.

Ma vala i on ga ove sezone, ali i prošle, zna često kiksati, kao danas npr. Kurta je najbolji golman na svijetu trenutno uz Neuera.

Ocajan ,jbg nema konkurencije i onda se zajebava treba u Kurta dovest pa ce opet branit ko macka :D 

a bas ce ti kurto sjediti na klupi

treba Blackmanu pruziti sansu nekad, boli Cecha briga za Schwarzerom kad zna da mu ne moze prismrditi

Sta ste navalili na Cecha ko da nas je izbacio u Championship.Pogrijesio je za prvi gol i taj gol jeste okrenuo utakmicu ali za ostale golove nije kriv.Courtois jeste mlad i kvalitetan golman a Cech je sigurano nas prvi golman jos nekoliko sezona.

Realno gledano, United ima mladog, kvalitetnog golmana, Bayern ima golmana u najboljim godinama. Niti jedan drugi veliki tim u Evropi nema golmana kao sto je Courtois. Decko moze da bira gde ce da brani, i jedina sansa da on dodje u Chelsea je da bude prvi golman. 
Cech jeste legenda, ali je u godinama u kojima ne moze napredovati. Nevezano za danasnji mec, vreme je da polako prepusti tron svom nasledniku.

Pa i taj je Courtois kiksao čak i gore nego Cech tek nedavno, u Ligi Šampiona. Jedino ako Cech nastavi sa teškim greškama pa da ga skidamo s gola, inače je čovjek golmančina. Ono šta je radio prije koji mjesec protiv Bayerna su golmanska čuda.

Dovedemo Kurtu i Cech ode u City ili Arsenal. Pa on bi mogao da bira u koji klub da ide, od Barce, Arsenala, Citya, Liverpoola, Milana, İntera, PSG, itd... Znaci samo da kaze: "Zelim tu" i posao je rijesen.
Cech je najbolji golman na svijetu,posle onakve povrede ni jedan igrac nebi nastavio braniti a on je i dalje na golu i cijelo to vrijeme je branio bez greske i on nam je uz Drogbu najzasluzniji za ligu prvaka,FA Cup protiv Portsmoutha odbranjeni penal kod 0:0,nemam ja nista protiv Courtoisa ali mislim da on nemoze prici Cechu po kvalitetu.

Ja mislim da je Courtois u najmanju ruku ravnopravan Cechu po kvaliteti. Da gledam iz neke neutralne pozicije, istog trenutka bih ga vratio s posudbe i gurnuo u prvu ekipu.

Ali naravno, nisam neutralan i velik sentiment je ovdje umiješan.

Točno se vidi ta razlika u odlučnosti i nabrijanosti kod Courtoisa i Cecha. Loša reakcija se može dogoditi uvijek i svakome (imao je i Kurta sada nedavno neki kiks), ali kad vidim nekakvu neodlučnost, nesigurnost i zastajkivanje kod igrača, onda me to zabrinjava.

I to ne temeljim samo na jučerašnjoj pogreški, takav sam dojam stekao na temelju utakmica koje redovito pratim.

U svakom slučaju, bit će to teška odluka između Courtoisa i Cecha, a vrijeme kada će se ona morati donijeti se sve više i više približava.

Evo, jučer je odigrao lošu utakmicu nakon ne znam kolko godina. I baš u najgore vrijeme. Ali, ima kredita kod mene i vjerujem da onakav kiks neće tako skoro napraviti.

Petr Cech vec 270 minuta u PL nije napravio nijednu odbranu, primivši 7 golova.  

S facebook stranice ne znam da li je tacno . 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.