21. august 2014.12 god. comment_184459 Vise sam za opciju da Courtois brani u premiershipu a Cech u ligi prvaka, slicno nesto kao sto je bio slucaj u Real Madridu prosle sezone, time bi dobili situaciju da imamo dva golmana koji redovno brane i nebi bili nezadovoljni, a Cech je pravi profesionalac i dao je ovom klubu mozda najvise od svih igraca i jos je kvalitetan igrac. Prijavi
21. august 2014.12 god. comment_184486 Vise sam za opciju da Courtois brani u premiershipu a Cech u ligi prvaka, slicno nesto kao sto je bio slucaj u Real Madridu prosle sezone, time bi dobili situaciju da imamo dva golmana koji redovno brane i nebi bili nezadovoljni, a Cech je pravi profesionalac i dao je ovom klubu mozda najvise od svih igraca i jos je kvalitetan igrac. Sve to lijepo, ali šta ako Čech sa svojim epitetom jednim od 5 najboljih golmana u svijetu želi da brani više utakmica od Lige prvaka? Možda da je bilo neke pameti u nas i u Atleticu pa da je npr. Courtois ostao još jednu godinu u njih, a onda iduće godine da oni obećaju da će preuzeti (kupiti) Čecha kad se Courtois vrati u CFC. Tako bi on i dalje ostao u jednoj od najboljih liga svijeta, branio bi u odličnom Atleticu kojeg vodi Simeone, svi bi bili na dobitku. Ali nije ispalo tako i šta sad? Mislim da nas Čehulja napušta do kraja prijelaznog roka. Jednostavno je pre-pre kvalitetan da bude rezerva ili golman samo za LP. Prijavi
21. august 2014.12 god. comment_184509 Tu je i Capital cup i Fa cup, nebi bio nezadovoljan siguran sam, nisam nikako za njegovu prodaju pogotovo sto je Schwarcer dosta stariji i nebi imali pravu zamjenu, Blackmana i Delaca nezelim spominjati. Prijavi
21. august 2014.12 god. comment_184527 Posudba u Monaco http://chelseabalkan.com/201408213605/vijesti/transferi/chelsea-salje-cecha-na-posudbu.html Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184867 BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN UNIŠTAVAJ PIŠAJ GAZII SERIIIII OOOOOOOOOOOOOO MAJKOOOOOOOOOOOOO KOJA DOMINACIJAAAAAAAAAAAAA Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184880 http://www1.thesportbible.com/images/content/630w/53fb279d59f8c.jpg i za kraj ovog ponizavanja. https://twitter.com/PetrCech/status/503870777385811968 Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184883 Bog :D kako ih je izvozao :D Sta su napali coveka jbt Uređeno 25. august 2014.12 god., autor izmjene: grena Prijavi
25. august 2014.12 god. comment_184901 Ako spomenik ispred stadiona zaslužuju Lampard, Drogba i Terry, zaslužuje i ovaj čovjek potpuno ravnopravno kao i ovi nabrojani! Čovjek je duša Chelseaja, čovjek je Chelsea. Lomio glavu za klub, još mu ona metalna pločica umjesto dijela lobanje. I još ovako twittera i gospodari tom društvenom mrežom ispuštajući penisnu bijelu tekućinu u usta ovom navijaču Manchester Uniteda i Amiru Ramizu poznatom kao Aaron Ramsey. I ako ne ostane u klubu zbog Courtoisa ostat će zlatnim slovima upisan u povijest plavog kluba iz Zapadnog Londona. Prijavi
26. august 2014.12 god. Autor comment_184999 Postao je kralj twittera, mnogo je aktivan tamo... Svaki dan po par statusa objavi. Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_185026 Ako spomenik ispred stadiona zaslužuju Lampard, Drogba i Terry, zaslužuje i ovaj čovjek potpuno ravnopravno kao i ovi nabrojani! Čovjek je duša Chelseaja, čovjek je Chelsea. Lomio glavu za klub, još mu ona metalna pločica umjesto dijela lobanje. I još ovako twittera i gospodari tom društvenom mrežom ispuštajući penisnu bijelu tekućinu u usta ovom navijaču Manchester Uniteda i Amiru Ramizu poznatom kao Aaron Ramsey. I ako ne ostane u klubu zbog Courtoisa ostat će zlatnim slovima upisan u povijest plavog kluba iz Zapadnog Londona. al bila bi dobra statua njih cetvorica zajedno ispred stadiona, vrh Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_185955 Have a lovely day / night and enjoy the last hours of the transfer window football fans ... It will be interesting till the last minute. napisao sad na fb-u :D da li ce on biti jedan od transfera u "minut do 12" Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_185966 Bolje da ostane ako je to moguće, jer svi znamo kako smo bili hendikepirani prošle sezone kada je se Cech povredio, ako bi se povrredio Tibo onda bi opet bili u problemu.. Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_186009 nadam se da ce ostati, jer jednom kad tiba sjedne na klupu (daBogda vec protiv svonsija) cech ce zabetonirati prvo mjesto Prijavi
1. septembar 2014.12 god. Autor comment_186034 Volim ga! https://twitter.com/PetrCech/status/506560942340325377 Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_186036 Bravo legendo naša, neka si ti nama ostao u Chelsea.. Bio ti na klupi ili između stativa ti si naša legenda :sal: Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186160 Nisam od jucer bio na forumu i kontam sad reko kad udjem samo da Cech ne bude u temi bivsi igraci i treneri kad sva sreca ostao je u klubu. Kroz sta je sve prosao ovaj golman i kakvu je povredu imao i nastavio karijeru i uz to jedan od najboljih golmana na svijetu. Sigurno medju najzasluznijim za sav uspjeh kluba u zadnjih nekoliko sezona. Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186178 ... osim ove teme, moze da bude jedino u temi Legende kluba! Prijavi
3. septembar 2014.12 god. comment_186201 Mislim da je trebao otići . Nije ispravno da golman koji je u TOP5 na svijetu sjedi na klupi . Moje mišljenje. Prijavi
12. septembar 2014.12 god. comment_187057 Petr Čech je danas primio 'Premier League Golden Glove' nagradu, koju je osvojio na kraju prošle sezone. Čech je nagradu podelio sa Arsenalovim golmanom, Wojciechekom Szczesnyem, jer su obojica uspeli sačuvati mrežu netaknutom u 16 mečeva prošle sezone. 'Veoma sam srećan na svojoj trećoj 'Zlatnoj rukavici Premier lige' rekao je Čech 'Uvek je lepo dobiti neku individualnu nagradu, ali znam da to nije moguće bez pomoći mojih sjajnih saigrača koji se jako trude da ekipa uspe sačuvati mrežu netaknutom' Čech je ovu nagradu dobijao još i u sezoni 2004/05 i 2009/10. preveo sa chelseafc.com Kalouda Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187941 U nedelju legenda od prvog minuta :D Nekako je odbrana sigurnija kad znaju da je iza njih EL GRANDE MILOVAN Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188044 Očekivao sam ga na golu sinoć. Ja ne znam stvarno, ako ne dobije priliku sada u ligi neće nikad. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.