Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

Vise sam za opciju da Courtois brani u premiershipu a Cech u ligi prvaka, slicno nesto kao sto je bio slucaj u Real Madridu prosle sezone, time bi dobili situaciju da imamo dva golmana koji redovno brane i nebi bili nezadovoljni, a Cech je pravi profesionalac i dao je ovom klubu mozda najvise od svih igraca i jos je kvalitetan igrac.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Vise sam za opciju da Courtois brani u premiershipu a Cech u ligi prvaka, slicno nesto kao sto je bio slucaj u Real Madridu prosle sezone, time bi dobili situaciju da imamo dva golmana koji redovno brane i nebi bili nezadovoljni, a Cech je pravi profesionalac i dao je ovom klubu mozda najvise od svih igraca i jos je kvalitetan igrac.

Sve to lijepo, ali šta ako Čech sa svojim epitetom jednim od 5 najboljih golmana u svijetu želi da brani više utakmica od Lige prvaka? Možda da je bilo neke pameti u nas i u Atleticu pa da je npr. Courtois ostao još jednu godinu u njih, a onda iduće godine da oni obećaju da će preuzeti (kupiti) Čecha kad se Courtois vrati u CFC. Tako bi on i dalje ostao u jednoj od najboljih liga svijeta, branio bi u odličnom Atleticu kojeg vodi Simeone, svi bi bili na dobitku.

Ali nije ispalo tako i šta sad? Mislim da nas Čehulja napušta do kraja prijelaznog roka. Jednostavno je pre-pre kvalitetan da bude rezerva ili golman samo za LP.

Tu je i Capital cup i Fa cup, nebi bio nezadovoljan siguran sam, nisam nikako za njegovu prodaju pogotovo sto je Schwarcer dosta stariji i nebi imali pravu zamjenu, Blackmana i Delaca nezelim spominjati.

Bog :D kako ih je izvozao :D

10570490_630152673773000_454420453970006

Sta su napali coveka jbt 

Uređeno , autor izmjene: grena

Ako spomenik ispred stadiona zaslužuju Lampard, Drogba i Terry, zaslužuje i ovaj čovjek potpuno ravnopravno kao i ovi nabrojani! Čovjek je duša Chelseaja, čovjek je Chelsea. Lomio glavu za klub, još mu ona metalna pločica umjesto dijela lobanje. I još ovako twittera i gospodari tom društvenom mrežom ispuštajući penisnu bijelu tekućinu u usta ovom navijaču Manchester Uniteda i Amiru Ramizu poznatom kao Aaron Ramsey.

I ako ne ostane u klubu zbog Courtoisa ostat će zlatnim slovima upisan u povijest plavog kluba iz Zapadnog Londona.

Ako spomenik ispred stadiona zaslužuju Lampard, Drogba i Terry, zaslužuje i ovaj čovjek potpuno ravnopravno kao i ovi nabrojani! Čovjek je duša Chelseaja, čovjek je Chelsea. Lomio glavu za klub, još mu ona metalna pločica umjesto dijela lobanje. I još ovako twittera i gospodari tom društvenom mrežom ispuštajući penisnu bijelu tekućinu u usta ovom navijaču Manchester Uniteda i Amiru Ramizu poznatom kao Aaron Ramsey.

I ako ne ostane u klubu zbog Courtoisa ostat će zlatnim slovima upisan u povijest plavog kluba iz Zapadnog Londona.

al bila bi dobra statua njih cetvorica zajedno ispred stadiona, vrh

Have a lovely day / night and enjoy the last hours of the transfer window football fans ... It will be interesting till the last minute. 

napisao sad na fb-u :D  da li ce on biti jedan od transfera u "minut do 12"

Nisam od jucer bio na forumu i kontam sad reko kad udjem samo da Cech ne bude u temi bivsi igraci i treneri kad sva sreca ostao je u klubu. Kroz sta je sve prosao ovaj golman i kakvu je povredu imao i nastavio karijeru i uz to jedan od najboljih golmana na svijetu. Sigurno medju najzasluznijim za sav uspjeh kluba u zadnjih nekoliko sezona.

• 2 sedmice kasnije...

1410510885880.jpg

Petr Čech je danas primio 'Premier League Golden Glove' nagradu, koju je osvojio na kraju prošle sezone.

Čech je nagradu podelio sa Arsenalovim golmanom, Wojciechekom Szczesnyem, jer su obojica uspeli sačuvati mrežu netaknutom u 16 mečeva prošle sezone.

'Veoma sam srećan na svojoj trećoj 'Zlatnoj rukavici Premier lige' rekao je Čech
'Uvek je lepo dobiti neku individualnu nagradu, ali znam da to nije moguće bez pomoći mojih sjajnih saigrača koji se jako trude da ekipa uspe sačuvati mrežu netaknutom'

Čech je ovu nagradu dobijao još i u sezoni 2004/05 i 2009/10.

preveo sa chelseafc.com Kalouda

U nedelju legenda od prvog minuta :D Nekako je odbrana sigurnija kad znaju da je iza njih EL GRANDE MILOVAN

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.