7. maj 2014.12 god. comment_174403 Sta se njemu zapravo desilo sa glavom 2006? Znam da se povredio protiv Readinga, ali jel imao neko tesko ostecenje? Prijavi
9. maj 2014.12 god. comment_174517 Sta se njemu zapravo desilo sa glavom 2006? Znam da se povredio protiv Readinga, ali jel imao neko tesko ostecenje? Pa da. Zato i nosi kacigu... mislim da ima 2 plocice u glavi,a kada bi bio bez maske i primio jos jedan jak udarac,mogao bi ostati na mestu mrtav. Koliko ja znam. Prijavi
9. maj 2014.12 god. comment_174519 Retko ko bi se usudio da se vrati na terenu posle tako teske povrede, ali jedan je Cech legenda. Prijavi
9. maj 2014.12 god. comment_174528 Sta se njemu zapravo desilo sa glavom 2006? Znam da se povredio protiv Readinga, ali jel imao neko tesko ostecenje? Fraktura lubanje. I da, ima pločice u glavi, bar je imao prije. Ne znam jesu mu ih vadili. Prijavi
12. maj 2014.12 god. comment_174677 hoce li Cech dobiti golden glove, on i Scezni imaju najvise clean sheetova, 16 Prijavi
12. maj 2014.12 god. comment_174688 hoce li Cech dobiti golden glove, on i Scezni imaju najvise clean sheetova, 16 Cech, vec je dobio. Prijavi
12. maj 2014.12 god. comment_174749 Golden Glove dijele Čeh i Wojciech. A nagrade još nisu dodjeljivane ja msm, bit će kroz ovih par dana vjerovatno. Prijavi
12. maj 2014.12 god. comment_174752 Trebalo bi da Cech dobije s obzirom da mu je manje utakmica trebalo da dođe do ovog broja. Prijavi
12. maj 2014.12 god. comment_174759 To da... Ali mogao je Szczesny jučer da brani protiv Norwicha i ima 17 tj. 1 više lagano, ali nije jbg...tako da ovako je možda i najpravednije. No ne gledajući Clean Sheetove, nego ovako gledajući, po meni Tim Howard najbolji golman ove sezone, lik je underrated već duže vrijeme, a kida, golmančina, ove sezone pokidao. Prijavi
20. maj 2014.12 god. comment_175346 Hobotnici srecan rodjendan,sledece godine ce biti veca konkurencija,ali ne sumnjam da ce pokazati da je jos uvek jedan u TOP 3 sigurno. Prijavi
30. maj 2014.12 god. comment_176012 Spekulacije se nastavljaju... http://www.givemesport.com/470734-petr-cech-transfer-listed-by-chelsea?autoplay=on Prijavi
14. juni 2014.12 god. comment_177678 Čeka se kraj SP kako bi se rešila sudbina Čeha više tu nema šta da se priča il Čeh il Kurta,nema druga opcija Murinjo je na potezu,sve zavisi od njega http://www1.skysports.com/watch/video/sports/football/9348541/courtois-silent-on-future? Prijavi
1. juli 2014.12 god. comment_179446 Sta mislite gde i za kolku lovu ide Ceh? Meni Monaco izgleda kao najverovatnija Cehova destinacija, za nekih 30/35 mil. al tu su i Real i psg koji imaju slabije golmane a imaju para! Prijavi
1. juli 2014.12 god. comment_179453 Ne vjerujem da je Monaco njegova iduća destinacija jer zadnje informacije kažu da su doveli Valdesa. Real opet izgleda dovodi Keylora Navasa. Ja ne isključujem Zenit, ali sam prilično siguran da će u PSG iako imaju odličnog Sirigua Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179614 "Nothing changes. He has two years left on his Chelsea contract and has an interest to continue there. Mourinho did not tell him that he would not count on him anymore." "We have not been given any signals that Petr would be made available [for transfer]. If that was the case, though, you have to realise that Petr is one of the world's top goalkeepers and has a certain salary. There are not many clubs who could afford to sign him." "If he were to leave, we're discussing two or three clubs in the world. The situation has developed in a way, of course, but for now he is staying at Chelsea" "Petr isn't 20 any more. His family are satisfied living in London. Petr is satisfied at Chelsea and there is interest in his services even after his active football career, so that they would want him to continue in some position at the club." "Paris Saint-Germain have shown interest and we have also communicated with Monaco." "[If the situation changed,] I would get in touch with Zubizarreta (Barcelona) and people at Real Madrid. These are clubs we would consider if Chelsea wanted to get rid of Petr. We would also consider Bayern but they have Neuer there. Then there are leagues Petr would not go to. For instance, the Serie A, because clubs in that league have problems." Prijavi
28. juli 2014.12 god. comment_182392 Sto volim ovakve igrace koji kazu da ce ostati i boriti se za svoje mjesto u ekipi, nijee ko Lukaku hoce odmah mjesto u pocetnoj postavi a znamo kako Mourinho voli takve stvari, inace po meni Courtois je taj koji ce sjediti na klupi iduce sezone. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.