Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Sta se njemu zapravo desilo sa glavom 2006? Znam da se povredio protiv Readinga, ali jel imao neko tesko ostecenje?

Pa da. Zato i nosi kacigu... mislim da ima 2 plocice u glavi,a kada bi bio bez maske i primio jos jedan jak udarac,mogao bi ostati na mestu mrtav.

Koliko ja znam.

Sta se njemu zapravo desilo sa glavom 2006? Znam da se povredio protiv Readinga, ali jel imao neko tesko ostecenje?

Fraktura lubanje. I da, ima pločice u glavi, bar je imao prije. Ne znam jesu mu ih vadili. 

To da...

Ali mogao je Szczesny jučer da brani protiv Norwicha i ima 17 tj. 1 više lagano, ali nije jbg...tako da ovako je možda i najpravednije.

No ne gledajući Clean Sheetove, nego ovako gledajući, po meni Tim Howard najbolji golman ove sezone, lik je underrated već duže vrijeme, a kida, golmančina, ove sezone pokidao.

Hobotnici srecan rodjendan,sledece godine ce biti veca konkurencija,ali ne sumnjam da ce pokazati da je jos uvek jedan u TOP 3 sigurno.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Ne vjerujem da je Monaco njegova iduća destinacija jer zadnje informacije kažu da su doveli Valdesa. Real opet izgleda dovodi Keylora Navasa. Ja ne isključujem Zenit, ali sam prilično siguran da će u PSG iako imaju odličnog Sirigua

"Nothing changes. He has two years left on his Chelsea contract and has an interest to continue there. Mourinho did not tell him that he would not count on him anymore."

"We have not been given any signals that Petr would be made available [for transfer]. If that was the case, though, you have to realise that Petr is one of the world's top goalkeepers and has a certain salary. There are not many clubs who could afford to sign him."

"If he were to leave, we're discussing two or three clubs in the world. The situation has developed in a way, of course, but for now he is staying at Chelsea"

"Petr isn't 20 any more. His family are satisfied living in London. Petr is satisfied at Chelsea and there is interest in his services even after his active football career, so that they would want him to continue in some position at the club."

"Paris Saint-Germain have shown interest and we have also communicated with Monaco."

"[If the situation changed,] I would get in touch with Zubizarreta (Barcelona) and people at Real Madrid. These are clubs we would consider if Chelsea wanted to get rid of Petr. We would also consider Bayern but they have Neuer there. Then there are leagues Petr would not go to. For instance, the Serie A, because clubs in that league have problems."

• 3 sedmice kasnije...
Sto volim ovakve igrace koji kazu da ce ostati i boriti se za svoje mjesto u ekipi, nijee ko Lukaku hoce odmah mjesto u pocetnoj postavi a znamo kako Mourinho voli takve stvari, inace po meni Courtois je taj koji ce sjediti na klupi iduce sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.