Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

15960_496191677132686_384045419_n.jpg

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

par sjajnih odbrana  kao sto se i ocekuje uvjek od njega :D 

Nije imao baš nešto posla, samo onaj Rooneyjev udarac.

To govori sve ovima koji tvrde da je United toliko bolji i koji vec postaju skepticni.

Kad god to kažem, apsolutno svi kažu Casillas je najbolji, ali treba samo pogledati koliko puta Čech ima ovako nevjerojatne obrane, ne sjećam se da sam poslije Eura 2012 čitao da je Casillas imao neku obranu, a tamo je imao onu Rakitićevu, koja i nije baš toliko teška

Kad god to kažem, apsolutno svi kažu Casillas je najbolji, ali treba samo pogledati koliko puta Čech ima ovako nevjerojatne obrane, ne sjećam se da sam poslije Eura 2012 čitao da je Casillas imao neku obranu, a tamo je imao onu Rakitićevu, koja i nije baš toliko teška

Casillas u repki i Casillas u klubu su dva različita golmana, tko god kaže da je on sada vrhunski golman, griješi. Gledao sam Real madrid prije dosta na televiziji i unazad ajmo reći 7-8 godina ne pamtim neku njegovu vrhunsku utakmicu.

Ja ti mogu nabrojati njegove slabe točke. Nizak, slabo brani šuteve u kut (kao i Hart npr.), loše raspoređuje obranu, loša koncentracija, u situacijama 1 na 1 uvijek se baca na pod prije nego igrač ošutira loptu. Druga je stvar što del Bosque ne dopušta takva sranja u repki.

ÄŒech i Neuer najbolji, stvarno za klasu iznad svih. Buffon je joÅ¡ uvijek vrhunski golman, ali loÅ¡e procjenjuje Å¡uteve iz daljine, ali i on već ima 35 godina, tako da je za jednog Casillasa televizor u boji joÅ¡ uvijek. 

Jos ne mogu da vjerujem kako je  prculjak Saciri uspio ugurat loptu u gol 

Ma najbolji je kurac moj. Nije bez razloga na klupi u Realu.

Po meni pet najboljih golmana u ovom trenutku: 1. Cech 2. Neuer 3. Courtois 4. Buffon 5. Casillas . Pa onda 6. Handanovic 7. Hart 8. Begovic 9. Cesar 10. De Gea. To je to.

Diego Lopez je trenutno bolji golman od Casillasa, taj je ispao iz ovih kombinacija. Također, Begović je bolji od Harta i Handanovića, De Gea tu negdje.

Diego Lopez je trenutno bolji golman od Casillasa, taj je ispao iz ovih kombinacija. Također, Begović je bolji od Harta i Handanovića, De Gea tu negdje.

Koliko je god u ovom trenutku Diego Lopez pouzdan golman bio opet ne možeš ga staviti među 10 najboljih na svijetu. Dobar je i Valdes u Barci ove godine, pa opet nije u prvih 10 niti će ikad biti. Što se Begovića tiče vidjet ćemo. Napreduje. Ali još je uvijek u Stokeu. Uglavnom u ovom trenutku Čech je broj 1 na svijetu!

Hart iza sebe ima 4 vrhunske sezone od toga 3 u Cityu a Bega ima nekoliko dobrih ali u Stokeu, sto priznacete nije za proedjenje. Bega mora otici u veci klub kako bi se mogao porediti sa Hartom,  sto ne mjenja cinjenicu da je jedan od najboljih golmana u Engleskoj.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.