21. august 2013.13 god. comment_139885 Odlicno intervenisao u dva navrata, kod gola Bentakea nije mogao nista. Vrlo dobra partija. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139909 par sjajnih odbrana kao sto se i ocekuje uvjek od njega :D Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141328 Nije imao baš nešto posla, samo onaj Rooneyjev udarac. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141364 Nije imao baš nešto posla, samo onaj Rooneyjev udarac. To govori sve ovima koji tvrde da je United toliko bolji i koji vec postaju skepticni. Prijavi
31. august 2013.13 god. comment_142249 po kozna koji put a sinocnom utakmicom najvise pokazao da je daleko najbolji golman na svijetu u ovom trenutku. http://www.youtube.com/watch?v=kSYS1Yci8Sk Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142288 Kad god to kažem, apsolutno svi kažu Casillas je najbolji, ali treba samo pogledati koliko puta ÄŒech ima ovako nevjerojatne obrane, ne sjećam se da sam poslije Eura 2012 Äitao da je Casillas imao neku obranu, a tamo je imao onu Rakitićevu, koja i nije baÅ¡ toliko teÅ¡ka Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142307 Kad god to kažem, apsolutno svi kažu Casillas je najbolji, ali treba samo pogledati koliko puta ÄŒech ima ovako nevjerojatne obrane, ne sjećam se da sam poslije Eura 2012 Äitao da je Casillas imao neku obranu, a tamo je imao onu Rakitićevu, koja i nije baÅ¡ toliko teÅ¡ka Casillas u repki i Casillas u klubu su dva razliÄita golmana, tko god kaže da je on sada vrhunski golman, grijeÅ¡i. Gledao sam Real madrid prije dosta na televiziji i unazad ajmo reći 7-8 godina ne pamtim neku njegovu vrhunsku utakmicu. Ja ti mogu nabrojati njegove slabe toÄke. Nizak, slabo brani Å¡uteve u kut (kao i Hart npr.), loÅ¡e rasporeÄ‘uje obranu, loÅ¡a koncentracija, u situacijama 1 na 1 uvijek se baca na pod prije nego igraÄ oÅ¡utira loptu. Druga je stvar Å¡to del Bosque ne dopuÅ¡ta takva sranja u repki. ÄŒech i Neuer najbolji, stvarno za klasu iznad svih. Buffon je joÅ¡ uvijek vrhunski golman, ali loÅ¡e procjenjuje Å¡uteve iz daljine, ali i on već ima 35 godina, tako da je za jednog Casillasa televizor u boji joÅ¡ uvijek. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142315 Jos ne mogu da vjerujem kako je prculjak Saciri uspio ugurat loptu u gol Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142335 Kad god to kažem, apsolutno svi kažu Casillas je najbolji, ali treba samo pogledati koliko puta ÄŒech ima ovako nevjerojatne obrane, ne sjećam se da sam poslije Eura 2012 Äitao da je Casillas imao neku obranu, a tamo je imao onu Rakitićevu, koja i nije baÅ¡ toliko teÅ¡ka Ma najbolji je kurac moj. Nije bez razloga na klupi u Realu. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142339 Legenda. Da nije njega bilo izgubili bi 10-1. KTBFFH!!! Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142493 Po meni pet najboljih golmana u ovom trenutku: 1. Cech 2. Neuer 3. Courtois 4. Buffon 5. Casillas . Pa onda 6. Handanovic 7. Hart 8. Begovic 9. Cesar 10. De Gea. To je to. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142511 Diego Lopez je trenutno bolji golman od Casillasa, taj je ispao iz ovih kombinacija. Također, Begović je bolji od Harta i Handanovića, De Gea tu negdje. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142529 Diego Lopez je trenutno bolji golman od Casillasa, taj je ispao iz ovih kombinacija. TakoÄ‘er, Begović je bolji od Harta i Handanovića, De Gea tu negdje. Koliko je god u ovom trenutku Diego Lopez pouzdan golman bio opet ne možeÅ¡ ga staviti meÄ‘u 10 najboljih na svijetu. Dobar je i Valdes u Barci ove godine, pa opet nije u prvih 10 niti će ikad biti. Å to se Begovića tiÄe vidjet ćemo. Napreduje. Ali joÅ¡ je uvijek u Stokeu. Uglavnom u ovom trenutku ÄŒech je broj 1 na svijetu! Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142537 Hart iza sebe ima 4 vrhunske sezone od toga 3 u Cityu a Bega ima nekoliko dobrih ali u Stokeu, sto priznacete nije za proedjenje. Bega mora otici u veci klub kako bi se mogao porediti sa Hartom, sto ne mjenja cinjenicu da je jedan od najboljih golmana u Engleskoj. Prijavi
10. septembar 2013.13 god. comment_143735 Kažu oće ga Barca, pa ja mislim da oni nemaju 900 Miliona eura, a ne vjerujem da će dat Messija za njega tako da nema od ovog ništa Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.