Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kažu oće ga Barca, pa ja mislim da oni nemaju 900 Miliona eura, a ne vjerujem da  će dat Messija za njega tako da nema od ovog ništa

Ako se tibo vrati i izbaci iz prvog tima sve je moguće, ali ne u bližoj budućnosti...

• 4 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...

Mogao je ono da odbrani ali jbg jos milion da ih primi niko mu zamjerit ne moze 

Ma dobro, ne moš baš reći da je 100% kriv za gol i napasti ga, ali i ja se ne mogu oteti dojmu da ovo Petr Cech inače skida. Glavno da smo dali drugi.

Danas dobro branio,nije kriv ni za jedan gol 

kao prvi put da je stao na golu ,tako je izgledao kod drugog gola :( 

Čini mi se da je i kod prvog gola trebao ići na skok, bar mi je tako izgledalo po Terryjevoj reakciji koji je gradio Longa i ekipu kao da je čekao Cecha da pokupi tu loptu...

A kod drugog gola, katastrofa. Sve u svemu, loša partija.

kod prvog je Čech ležao na zemlji, jer je skinuo jak šut glavom koji ga je oborio, to nije njegova greška jer terry lamps i ivanović grade ne znam kog igrača wba, a Long im dolazi iza leđa i ubacuje u mrežu,trebo je neko od njih tri izbiti bar u korner

drugi gol ivanović dribla, možda je bio i faul nad njim, kontra-> šuplja desna strana štoper trči na mjesto beka brzo odigravanje igrača wba,nalijeće sesegnon i slabim šutom lijevom nogom po zemlji, daje gol, čech je ovo TREBAO I MORAO ODBRANITI, ne kažem da je 100% njegova greška,ali ima udio

Šta je samo radio na 5 metara od crte kod drugog gola, da mi je znati. Da je ostao na liniji, samo bi se sagnuo i pokupio loptu uz zahvalu Sessegnonu. Očajna reakcija.

Ima on tih situacija počesto..  Njegov gol je bio i onaj Aguero što nam je dao, pa ne mogu se sjetit protiv koga je još imao grešku..  Sve to ove sezone..

Po meni najveci krivac nasih izgubljenih bodova je njegova slaba forma.Jedva cekam sledecu sezonu da dodje Tibo i da se malo pojaca konkurencija jer ovako je Petr shvatio da je on prvi golman i ove sezone brani kao baba.Znam da mnoge sad nerviram jer nas je covek izbavljivao iz raznih situacija,ali kome god opadne forma kritikujem ga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.