2. april 2014.12 god. comment_169787 Pa najbolji golmani su oni koji najgluplje golove primaju, to je svima jasno. Kao sto je i nas Cech danas, jbg. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169816 Previse je tereta na Cechu, previse tekmi igra. Pad koncentracije. A i nema konkurenciju na golu. Courtois ce dobro doci ne samo Chelseaju nego i Cechu. Ma bas. Ko i Lopez Casillasu. Samo je jedan prvi golman, sto se mene tice prednost i dalje ima Cech. Pa i Neur(po meni, a i mnogim drugima, najbolji na svijetu) prima pacerske golove, a brani u najdominantnijoj ekipi na svijetu i u ligi gdje se protiv Bayerna centar prijeđe 3 puta. Ajmo malo ozbiljnosti, do prije mjesec dana nam je bio ponajbolji na svijetu, a sad bi ga tjerali iz kluba. I to ne bilo koga, nego legendu kao sto je Petr Cech, hej PETR CECH. Nezahvalno, stavrno nezahvalno Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169817 Ne treba nikog terati,ali ako se ima bolji izbor na poziciji golmana onda ne treba da niko brani na svoje ime.Posto je ove sezone Cech najbolji izbor on i brani sledece mozda bude druga prica,a mozda i ne. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169860 Ostaje No1 i iduće sezone. Čech No1, Courtois u Atleticu. Prijavi
4. april 2014.12 god. comment_170010 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2596257/PETR-CECH-EXCLUSIVE-Im-No-1-Chelsea-Courtois-does-NOT-scare-me.html PETR CECH EXCLUSIVE: I'm still the No 1 at Chelsea... Courtois does NOT scare me Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170582 Piše Haber.rs Čehu "sat i slika", Murinjo zove Kurtou! Žoze Murinjo je prelomio! Od sledeće sezone Kurtoa prvi golman Čelsija, a Čehu će, ako ne bude želeo da sedi na klupi, biti odrešene ruke u izboru nove sredine. Sapunica se približava kraju. Žoze Murinjo će na kraju popustiti i garantovati mesto prvog golmana mladom Belgijancu na početku sledeće sezone. Tu tvrdnju je izneo Antonio Sanc, španski novinar koji je lični prijatelj Fernanda Toresa i bivši portparol Atletiko Madrida. Sanc tvrdi da je treći golman Čelsija Ilario na stalnoj vezi sa Kurtoom, i da je sugerisao Murinju da Kurtoa neće produžiti ugovor ako sledeće sezone ne bude bio prvi golman Čelsija. Murinjo je tako stavljen pred "svršen čin", i Sanc tvrdi da će popustiti i dati Kurtoi mesto među stativama. Postojala je mogućnost da Belgijanac bude i četvrtu sezonu uzastopno pozajmljen Atletiku, kako bi Čelsi "naterao" Madriđane da im proda Dijega Koštu, ali Kurtoin "ultimatum" je sve promenio. Videćemo da li ovaj događaj ugrožava potencijalni transfer Košte u Čelsi, Sanc tvrdi da bi Atletiko mogao da bude "namiren", ako Peter Čeh ode u suprotnom smeru. Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170785 Jos jednom sacuvao mrezu. Ako zeli da ostane No.1, mora ovako svaku! Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170852 Jeste li vidjeli što je izvukao u sudačkoj nadoknadi ? Mene su trnci prošli !! Legenda naša, nek se jebe ko u tebe ne vjeruje ! <3 Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170864 Cech: "What I liked was the moment when we hit the crossbar twice in a row, nobody put their head down. We just kept digging." (Sky Sports) Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170911 Svaka cast Kurti na svemu i na igrama i na svemu,ali ovj covek nas vec koliko godina unazad vadi kada je najpotrebnije. Kada je bio najpotrebniji bio je prava hobotnica,sacuvao je juce 3-4 zajebana suta,otklonio opasnosti i sacuvao mrezu netaknutom i obezbedio nam na neki nacin prolaz dalje. BRAVO PETR! <3 Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_171034 Čupao sinoć, nije ko protiv Bayerna u Superkupu, ali koncentracija ko iz najboljih dana.. Sjajno je izvukao onaj šut na prvu stativu na kraju. Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171496 Odlican mec za Ceha,imao tri,cetri odlicne intervencije . Vidio je da je vrag odnio salu pa se poceo vracat u formu :D Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172516 imali kakav info kakva je povreda u pitanju? najverovatnije povreda nekog dijela ruke ,valjda lakat :P Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172532 SLUŽBENO: Cech se ove sezone više neće vraćati na teren! Procitao na NT .. pojeli smo govno ako je istina . Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172537 ne Bože ne, ne njega pa ko će braniti protiv Reala ili Bajerna :( Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172539 Ovo bi bio najveci moguci hendikep ukoliko se ne oporavi :S Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172547 Samo da nije ozbiljna ozljeda, a što se tiče pozicije golmana, ja ne brinem, svatko tko je golman u Chelseau pa makar i 5. golman jako dobro brane, imaju i oni treninge Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172551 Imaju treninge ali brate mili da brani Schwarzer koji ima 41 godinu i kojega sam neki dan sreo u optici Bevanda kako uzima naočale tegluše? Neka hvala... Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172628 Imaju treninge ali brate mili da brani Schwarzer koji ima 41 godinu i kojega sam neki dan sreo u optici Bevanda kako uzima naočale tegluše? Neka hvala... Joj odvalio sam se smijati xD hahahaha Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172644 Sta kaze Negro Sport kakva je povreda na kraju u pitanju? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.