Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Previse je tereta na Cechu, previse tekmi igra. Pad koncentracije. A i nema konkurenciju na golu. Courtois ce dobro doci ne samo Chelseaju nego i Cechu.

Ma bas. Ko i Lopez Casillasu. Samo je jedan prvi golman, sto se mene tice prednost i dalje ima Cech.

Pa i Neur(po meni, a i mnogim drugima, najbolji na svijetu) prima pacerske golove, a brani u najdominantnijoj ekipi na svijetu i u ligi gdje se protiv Bayerna centar prijeđe 3 puta. Ajmo malo ozbiljnosti, do prije mjesec dana nam je bio ponajbolji na svijetu, a sad bi ga tjerali iz kluba. I to ne bilo koga, nego legendu kao sto je Petr Cech, hej PETR CECH. Nezahvalno, stavrno nezahvalno

Ne treba nikog terati,ali ako se ima bolji izbor na poziciji golmana onda ne treba da niko brani na svoje ime.Posto je ove sezone Cech najbolji izbor on i brani sledece mozda bude druga prica,a mozda i ne.

Piše Haber.rs

Čehu "sat i slika", Murinjo zove Kurtou!

Žoze Murinjo je prelomio! Od sledeće sezone Kurtoa prvi golman Čelsija, a Čehu će, ako ne bude želeo da sedi na klupi, biti odrešene ruke u izboru nove sredine.

Sapunica se približava kraju. Žoze Murinjo će na kraju popustiti i garantovati mesto prvog golmana mladom Belgijancu na početku sledeće sezone.

Tu tvrdnju je izneo Antonio Sanc, španski novinar koji je lični prijatelj Fernanda Toresa i bivši portparol Atletiko Madrida.

Sanc tvrdi da je treći golman Čelsija Ilario na stalnoj vezi sa Kurtoom, i da je sugerisao Murinju da Kurtoa neće produžiti ugovor ako sledeće sezone ne bude bio prvi golman Čelsija.

Murinjo je tako stavljen pred "svršen čin", i Sanc tvrdi da će popustiti i dati Kurtoi mesto među stativama.

Postojala je mogućnost da Belgijanac bude i četvrtu sezonu uzastopno pozajmljen Atletiku, kako bi Čelsi "naterao" Madriđane da im proda Dijega Koštu, ali Kurtoin "ultimatum" je sve promenio.

Videćemo da li ovaj događaj ugrožava potencijalni transfer Košte u Čelsi, Sanc tvrdi da bi Atletiko mogao da bude "namiren", ako Peter Čeh ode u suprotnom smeru.

Jeste li vidjeli što je izvukao u sudačkoj nadoknadi ? Mene su trnci prošli !! Legenda naša, nek se jebe ko u tebe ne vjeruje ! <3

Svaka cast Kurti na svemu i na igrama i na svemu,ali ovj covek nas vec koliko godina unazad vadi kada je najpotrebnije. 

Kada je bio najpotrebniji bio je prava hobotnica,sacuvao je juce 3-4 zajebana suta,otklonio opasnosti i sacuvao mrezu netaknutom i obezbedio nam na neki nacin prolaz dalje.

BRAVO PETR! <3 

Čupao sinoć, nije ko protiv Bayerna u Superkupu, ali koncentracija ko iz najboljih dana.. Sjajno je izvukao onaj šut na prvu stativu na kraju.

Odlican mec za Ceha,imao tri,cetri odlicne intervencije . Vidio je da je vrag odnio salu  pa se poceo vracat u formu :D 

• 2 sedmice kasnije...

imali kakav info kakva je povreda u pitanju?

najverovatnije povreda nekog dijela ruke ,valjda lakat  :P

SLUŽBENO: Cech se ove sezone više neće vraćati na teren! 

Procitao na NT .. pojeli smo govno ako je istina .

Samo da nije ozbiljna ozljeda, a što se tiče pozicije golmana, ja ne brinem, svatko tko je golman u Chelseau pa makar i 5. golman jako dobro brane, imaju i oni treninge

Imaju treninge ali brate mili da brani Schwarzer koji ima 41 godinu i kojega sam neki dan sreo u optici Bevanda kako uzima naočale tegluše? Neka hvala... 

Imaju treninge ali brate mili da brani Schwarzer koji ima 41 godinu i kojega sam neki dan sreo u optici Bevanda kako uzima naočale tegluše? Neka hvala... 

Joj odvalio sam se smijati xD hahahaha

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.