Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Super ali po meni ne bi smio igrati prvu nego u rotaciji ponekad, je da je legenda kluba i moze jos uvijek u rotaciji ponekad biti dobar, ali ne vidim ga u prvom sastavu. Isto vrijedi i za Ivanovica ako ostane
Tu se slazem, ali za Ivanovica bas i ne, trebace nam svjez brz igrac sa klupe, treba se rijesiti staraca

Terry je ipak legenda

Sent from my E6653 using Tapatalk

Kina, Amerika, arapske zemlje... Kako god bilo, on ozbiljnog fudbala vise igrati nece. Mogao je komotno i da zavrsi karijeru, nije da nema od cega da zivi. Ali jbg, ogromna lova je u pitanju.

Kao igrač nema više šta da ponudi,kao mentor bi bio odličan,žalosno je što Ivanoviću ponuđen ugovor,a njemu ne,doduše Ivanović bi možda mogao da igra na štoperu,ali samo u tandemu sa nekim mlađim kao npr Zouma,ali naravno njega će Conte koristiti na beku kao i svi dosadašnji treneri,žalosno.

Komotno je mogao odigrat jos jednu sezonu s klupe. I oprostit se i od kluba i od nogometa ljudski. Mogao je igrat u kupovima i vako s vremena na vrijeme uci po 15-20 min prije kraja. Tuzno ce bit ako on ode a ostanu Mikel i Ramires. Klub nam se srozava na prosjek. Jos malo i rang smo Evertona.
Mikel i Oscar*

Neka ide, boli me kurac

Zar mu treba fudbal više u tim godinama? Neka se oprosti od fudbala pa bi mogao dobiti neku funkciju u klubu ili da ga gledamo na skysportu

ionako Chelsea ima maćehinski odnos prema svojim najboljim igračima, tako da ni ovaj nije izuzetak, a odlaskom u ameriku, kinu bi samo sjebao ovako dobru karijeru iza sebe

Neka ide, boli me kurac

Zar mu treba fudbal više u tim godinama? Neka se oprosti od fudbala pa bi mogao dobiti neku funkciju u klubu ili da ga gledamo na skysportu

ionako Chelsea ima maćehinski odnos prema svojim najboljim igračima, tako da ni ovaj nije izuzetak, a odlaskom u ameriku, kinu bi samo sjebao ovako dobru karijeru iza sebe

Sto bi sjebao karijeru, je li Drogba sjeb'o karijeru? Terryu ce sada biti najvaznije sto vise para utopiti i to je to.

Pa što se mene tiče jeste sjebo, ljepse je vidjeti kad se igrac sa titulom oprosti, i to jos u dobrim godinama kad bude, i onda ici lutati po kini, i americi.

a sad da im treba para, budimo realni, ti ljudi imaju milione i milione, kladim se da ni ne znaju koliko imaju na računu.

Ja bih Terryu ponudio ugovor od jos jednu godinu, pa neka se covjek oprosti kako treba, jer vjerujem da cemo sa Conteom osvojiti premier ligu.

Pa kad Scholes i Giggs nisu nigdje išli ne treba i Terry.

Nadam se da će Terry dobiti novi ugovor.

Sta i on sad ko nesto razmislja hoce li prihvatiti. Ako hoce neke garancije za minutazu il nesto onda nek se jebe, taman ne znam ti ni ja ko bio. Klub je ispravno postupio i nema im se ovdje sta prigovoriti.
https://twitter.com/ChelsTransfer/status/731190549248495617/photo/1

Biće da su mu u glavi kineski milioni..

Ne znam šta bi mogli da mu ponude, sem neke igrač/pomoćni trener opcije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.