Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Van forme je kao i Kejhil, mora to puno bolje.

Cahill van forme!?

Ne u zivotnoj je formi :D na 4 utakmice primio 6 golova :D Pa sta je nego je van forme jebote otac koji te napravi naopakog.

Ne u zivotnoj je formi :D na 4 utakmice primio 6 golova :D Pa sta je nego je van forme jebote otac koji te napravi naopakog.

Po tebi onda ni Ivanovic nije u formi.

Ako se ne varam, ovo mu je bila 625. a ne 600. utakmica za Chelsea. But nevermind..

Meni je bio žestok kad je ono oduzeo loptu, Bebek svira faul, a ovaj ko junac ide dalje i opali je ljevicom i zabi gol, cijele tribine skočile od veselja hah :D Opet, bezvezni žuti karton, sreća pa će se kasnije brisat.

Ako se ne varam, ovo mu je bila 625. a ne 600. utakmica za Chelsea. But nevermind..

Meni je bio žestok kad je ono oduzeo loptu, Bebek svira faul, a ovaj ko junac ide dalje i opali je ljevicom i zabi gol, cijele tribine skočile od veselja hah :D Opet, bezvezni žuti karton, sreća pa će se kasnije brisat.

Ako se ja ne varam ovo mu je 600 start u karijeri za Chelsea.
Ma car nas. CLL

Ako sutra bude u prvih 11 to ce mu bit 100 start u Ligi sampiona.

samo da ostane do kraja karijere u klubu

jbt kako bi to voleo

njegova je prednost je ta što mu većinu situacija rešava fantastičnim pozicioniranjem,nema jačeg igrača u 16 od njega bez obzira na to što bije 33 godine

pored toga odbrana nam je dosta povučena tako da nema potreba da juri za nekim što bi mu ipak predstavljalo problem

u sistemu kakav igra čelzi,može da igra još koju sezonu na visokom nivou,naravno uz nešto manju minutažu nego inače

Teri je poslednja ikona stare generacije 

10703764_790965277632610_519092469574446

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.