17. juli 2012.14 god. comment_64736 [quote name='Whisper#2' timestamp='1342478236' post='64694'] U Engleskoj surovi golgeteri uspaevaju najbolje. Cavani, Falcao ili Gomez bi najbolje odmenili Drogbu. KAzem odmenili jer onog coveka je nemoguce zameniti. [/quote] Kakav Gomez ubaci jednu od 10 Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64747 Volio bi više nego ista da imamo jednog ovakog napadaca, ali ce se dobro zajebati ako ga dovedu, 1. sto ce unistiti jednog Torresa time i nece mu dati igrati, 2. stvara se pritisak i pometnje u napadu jer dva takva igraca (bar po meni) ne mogu igrati zajedno, guše jedan drugog, da je tu upitanju jedan okretniji igrac kao Aguero/Suarez onda bi mogao igradi sa jednom gigantom tipa Cavani Torres, Drogba, Ibrahimovic... ali ova dvojica po meni nikako, 3. Cavani samim dolaskom zasigurno ne bi imao onoliko minutaše koliko u Napoliju, jer bi nekada presjedio na klupi tok bi igrao Torres, a nekada bi Torres sjedio dok bi ovaj igrao.... Jest on meni predobar i jedan od jaci napadaca današnjice, ali unistavat i jednog i drugog bi bio grijeh, neka hvala, da je Torres onakakv kakav je bio prosle sezone, prihvatio bi ga objeručke, ali sad kad momak ulazi u golgeterski kontinuitet, neka hvala. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64772 čuj 60m funti HAHAHAHAHAHAHA pa on ne vrijedi ni upola tolko ni šeici nisu tolko ludi da daju te pare za njega Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64813 [quote name='chelseathebest' timestamp='1342524134' post='64772'] čuj 60m funti HAHAHAHAHAHAHA pa on ne vrijedi ni upola tolko ni šeici nisu tolko ludi da daju te pare za njega [/quote] Misliš ? Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64816 [quote name='chelseafan97' timestamp='1342481449' post='64709'] N Nadam se da si se šalio kad si spomenuo Gomeza. [/quote] [quote name='Chester' timestamp='1342513025' post='64736'] Kakav Gomez ubaci jednu od 10 [/quote] Ma ni meni se on ne svidja, ali je jako dobar u onome sto radi - postizanje golova. Ne daje lepe golove, ne zna da dribla, nije brz.. Ali je vrhunski egzekutor. Za njega nema polu-sanse, svaka lopta koja dodje do njega je pretnja po golmane i najcesce zavrsi iza njihovih ledja. Sa Matom, Hazardom, Lampsom, OScarom iza sebe mogao bi da bude jos bolji nego sto je bio u Bayern-u. Ponavljam da nisam njegov fan, ali njegova forma prethodnih sezona, broj golova... Sve govori njemu u prilog. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64818 Ne treba nam ni Cavani ni Gomez, treba dat priliku i Romelu. Ja se nadam da on neće na posudbu kako se priča i da će on ostat i na kraju dobit prilike da zaigra koju utakmicu kad Torres bude umoran, jer imat ćemo gust raspored. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64871 Previše 60 miliona, al kolko sam ja skonto 60 miliona ukupno i za njega i Oscara. Onaj 25, Cavani onda 40. Opet previše. 35 realno. A i ne treba nam možda.. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64881 [quote name='Kalouda' timestamp='1342548734' post='64871'] Previše 60 miliona, al kolko sam ja skonto 60 miliona ukupno i za njega i Oscara. [b]Onaj 25, Cavani onda 40. Opet previše. 35 realno. A i ne treba nam možda..[/b] [/quote] Prijavi
18. juli 2012.14 god. comment_65011 Kada bi doveli Edinsona odma bi otis'o uplatit' kucu na odbranu LS. Prijavi
18. juli 2012.14 god. comment_65074 http://www.chelsea-mad.co.uk/news/tmnw/chelsea_tempting_napoli_striker_cavani_in_35m_switch_749835/index.shtml Opet pocinje... Na kraju ce Roman dovesti pun autobus igraca na SB.... Prijavi
18. juli 2012.14 god. comment_65077 [quote name='Whisper#2' timestamp='1342613709' post='65074'] [url="http://www.chelsea-mad.co.uk/news/tmnw/chelsea_tempting_napoli_striker_cavani_in_35m_switch_749835/index.shtml"]http://www.chelsea-m...835/index.shtml[/url] Opet pocinje... [b]Na kraju ce Roman dovesti pun autobus igraca na SB....[/b] [/quote] A upravo to ne zelim . Ako ce dovesti Cavania neka proda ili Torresa ili Lukakua , ne posudbe nego da ih proda . Drugacije Cavani NE ! Prijavi
18. juli 2012.14 god. comment_65086 Previše bi bilo da dođe Cavani ili neko sličan. Stvarno nije nam potreban, osim ako ne prodaju Torresa, a to se neće desiti. Imamo Španca kao glavnog napadača (trebao bi ispuniti očekivanja, konačno) te dva fantastična mlada napadača, u vidu Sturridgea i Lukakua, šta će nam bolje ?? Prijavi
18. juli 2012.14 god. comment_65113 Opste je poznato Da Roman ima problem sa strpljenjem... U slucaju da Torres zakaze(ponovo) hoce da ima vrhunsku alternativu. Nesto kao situacija Benzema - Higuain. Dva vrhunska napadaca, dele minutazu kroz sezonu.. Mozda e i u Chelsea-ju tako biti... Prijavi
18. juli 2012.14 god. comment_65120 Iskreno, ja smatram da Chelsea uopće neće ni poslati ponudu za Cavanija u ovom trenutku. Torres je tu, Lukaku također, a i Danny može uletjet ako prigusti. Još jedan napadač naprosto nije potreban. Prijavi
18. juli 2012.14 god. comment_65146 [quote name='Whisper#2' timestamp='1342621624' post='65113'] Opste je poznato Da Roman ima problem sa strpljenjem... U slucaju da Torres zakaze(ponovo) hoce da ima vrhunsku alternativu. Nesto kao situacija Benzema - Higuain. Dva vrhunska napadaca, dele minutazu kroz sezonu.. Mozda e i u Chelsea-ju tako biti... [/quote] Real ima tu dvojicu i tapija. Dok mi pored Torketa, imamo još dva napadača. Razlika je velika Prijavi
18. juli 2012.14 god. comment_65149 [quote name='Whisper#2' timestamp='1342621624' post='65113'] Mozda e i u Chelsea-ju tako biti... [/quote] Ne može tako kod nas. Moglo je kad se igrao sistem s dva napadača (Guddie-JFH) ali u Romanovoj eri nikad nije uspijevalo. Jedino da imaš jednog glavnog napadača i drugog koji nije zvijezda da se rotiraju (Didier i Guddie pod Mouom). Sheva i Didier nisu uspjeli zajedno, Didier i Torres nisu uspjeli, tako da je sada vrijeme na Nanda. Ne smijemo iznevjeriti njegovo povjerenje i nećemo. A i Cavani me nije nešto pretjerano impresionirao, Falcao je za njega doktor nauka. Prijavi
18. juli 2012.14 god. comment_65172 Cavani je previse defanzivan napadac, Torres je mnogo vise ofanzivniji a nama takav i treba (vidjeli smo ga na Euru da je sanse vrlo dobro znao iskoristiti), treba naglasiti da iza sebe ima vrhunske tehnicare kao sto su Mata, Hazard i Marin, a doci ce sigurno jos koji tehnicki potkovan igrac, siguran sam.. Torres je na kraju sezone i na Euru dokazao da ako ima dobre i raspolozene igrace iza sebe da moze vrlo lahko pretvoriti priliku u gol... Cavani nije bolji od Torresa niti nam je potreban. Te pare bolje uloziti u nekog drugog igraca... Prijavi
18. juli 2012.14 god. comment_65209 Ma meni je vala svejedno ko ce igrati centarfora sljedece sezone,da li ce to biti Torres,Lukaku,Cavani,Sturridge ili neko deseti svejedno mi je,samo hocu da imamo nekog kao Drogbu prije par sezona,nekog ko ce zabijati 20+ golova u sezoni,ko ce biti covjek odluke u vecini utakmica. Prijavi
19. juli 2012.14 god. comment_65434 [url="http://www.weaintgotnohistory.com/2012/7/19/3169528/chelsea-fc-transfer-rumours-cavani-agent-claims-colossal-bid?"]http://www.weaintgot...s-colossal-bid?[/url] Izgleda da je Chelsea ipak bio poslao ponudu za Edinsona. [size=3][i]As for the vice [captain] Cavani think Vargas will replace it, but eye to the temptation of the market, see last bid for Chelsea's Edinson.[/i][/size] [size=3][i]I think Vargas will replace vice captain Cavani, but it all depends on the market. [b]The last bid for Edinson was Chelsea's.[/b][/i][/size] [size=3][i]It will be tough to detain him, the offensive on him by top European clubs did not stop by the species Chelsea will be hard to resist. There is a concentration of fire on Matador, Chelsea seek him seriously.[/i][/size] Izjavu je dao Claudio Pasqualin, Cavanijev agent. Moja želja je da ovaj transfer propadne i ne bih ga volio vidjeti u Chelseaju. Nije radi samog Cavanija, nego ne želim još jednog napadača, idemo dati priliku Nandu, Lukakuu i eventualno Dannyu. Prijavi
19. juli 2012.14 god. comment_65448 [quote name='how yes no' timestamp='1342624168' post='65146'] Real ima tu dvojicu i tapija. Dok mi pored Torketa, imamo još dva napadača. Razlika je velika [/quote] Real-u Ronaldo daje 70% golova dok su ova dvojica tu i skupljaju lopte koje Kristina ne uspije ubacit u gol, a imaju i onog Caljehona ili kako već Prijavi
19. juli 2012.14 god. comment_65460 Samo da ne dodje Cavani. Po prvi put cu prizeljkivati da nam jedna ovakva igracina ne dodje. Prijavi
19. juli 2012.14 god. comment_65481 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1342719829' post='65460'] Samo da ne dodje Cavani. Po prvi put cu prizeljkivati da nam jedna ovakva igracina ne dodje. [/quote] Ako se Lukaku posalje na posudbu i ne kupi desno krilo(onda Danny tu ostaje)ja sam za kupovinu Cavanija. Prijavi
19. juli 2012.14 god. comment_65483 [quote name='Wisey' timestamp='1342624386' post='65149'] Ne može tako kod nas. Moglo je kad se igrao sistem s dva napadača (Guddie-JFH) ali u Romanovoj eri nikad nije uspijevalo. Jedino da imaš jednog glavnog napadača i drugog koji nije zvijezda da se rotiraju (Didier i Guddie pod Mouom). Sheva i Didier nisu uspjeli zajedno, Didier i Torres nisu uspjeli, tako da je sada vrijeme na Nanda. Ne smijemo iznevjeriti njegovo povjerenje i nećemo. A i Cavani me nije nešto pretjerano impresionirao, Falcao je za njega doktor nauka. [/quote] Pa zbog Drogbe, drugi špicevi nisu uspevali. Jednostavno se nisu mogli nositi s njim u konkurenciji. A sad kad njega nema, možda Torres i Cavani pronađu zajednički jezik. Ili neka Cavani izbaci Torresa, bmk samo da dajemo golove. Hoću da imamo špica koji će davati 30+ golova po sezoni. A ne ko Torres 11... Prijavi
19. juli 2012.14 god. comment_65484 da šaljemo Lukaku na posudbu radi njega? pa nismo ni mi toliko ludi, za sezonu dvije Lukaku će biti jedan od najboljih napadača na svijetu! Prijavi
19. juli 2012.14 god. comment_65500 [quote name='razbijach' timestamp='1342724365' post='65484'] da šaljemo Lukaku na posudbu radi njega? pa nismo ni mi toliko ludi, za sezonu dvije Lukaku će biti jedan od najboljih napadača na svijetu! [/quote] ALi to je tek za sezonu dve... A cekanje ne donosi trofeje, a svi znamo kako manjak trofeja utice na Romana. On se osilio osvajanjem Lige Sampiona i sada zeli da sto pre skolpi mocan tim kako bi branio taj trofej. Cavani je igracina, masina za golove, a to Chelsea-ju ocajno nedostaje prethodne dve sezone. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.