Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

• Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• Autor
Kakva bi tragedija bila da Cahill ne bude spreman. :( Ali ako će biti tako onda moramo brzo smisliti šta ćemo i kako ćemo bez njega te uigravati tu zadnju liniju. Nekoliko je opcija uz računicu da će Cole i Luiz biti spremni:

1. Essien desni bek, Bosingwa stoper
2 Bosingwa desni bek, Essien stoper
3. Ferreira desni bek, Bosingwa stoper
4. Ferreira desni bek, Essien stoper
5. Romeu stoper, bek bilo ko od te trojice
6. Mikel stoper, bek bilo ko od te trojice
7. Drogba stoper (nemojte se smijati)

Ključ će biti Luiz u odbrani. To mora biti njegova tekma života. Mora preuzeti ulogu lidera i zajedno sa Cechom dirigirati odbranom. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1335620856' post='44095']
Kakva bi tragedija bila da Cahill ne bude spreman. :( Ali ako će biti tako onda moramo brzo smisliti šta ćemo i kako ćemo bez njega te uigravati tu zadnju liniju. Nekoliko je opcija uz računicu da će Cole i Luiz biti spremni:

1. Essien desni bek, Bosingwa stoper
2 Bosingwa desni bek, Essien stoper
3. Ferreira desni bek, Bosingwa stoper
4. Ferreira desni bek, Essien stoper
5. Romeu stoper, bek bilo ko od te trojice
6. Mikel stoper, bek bilo ko od te trojice
7. Drogba stoper (nemojte se smijati)

Ključ će biti Luiz u odbrani. To mora biti njegova tekma života. Mora preuzeti ulogu lidera i zajedno sa Cechom dirigirati odbranom. :)
[/quote]

Mislim da bi najbolja bilo Fereiru na beka a Essa na stopera... Mada nisam siguran kakvog je DI Matteo misljenja. Necu se iznenaditi da Fereira bude stoper a Bozz desni bek...
Mene nebi iznenadilo da bude Romeu ili Drogba na stoperu. Čak su mi te opcije nekako najrelnije.

Bosingwa i Ferreira mogu na stoperu, al kad se totalno branimo, pa uz njih jos 5-6 igrača nazad, ovako, sumnjam.

Essien ili Mikel, hm... Pa dobro i to nije sad totalno slaba opcija, mada skloni su prekršajima, a onde treba pametan igrač.

Bgm, Drogba ili Romeu, najbolje bi bilo. Al naravno, nadamo se Cahillu, aBd i bit će spreman.
Ja se nadam da i mi ovo možemo učiniti:

http://www.imagebam.com/gallery/16531f5026c28e003d31e449d1b9b3f5/5

I Chelsea i Bayern su izgubili posljednje finale što su igrali. (Chelsea 2008., a Bayern 2010.), e sada kako god okreneš netko će izgubiti i drugo finale za redom. A ako se ide po redu, mi bi trebali sad osvojiti, a Bayern za 2 godine u Portugalu.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335630284' post='44130']

[url="http://www.imagebam.com/gallery/16531f5026c28e003d31e449d1b9b3f5/5"]http://www.imagebam....1e449d1b9b3f5/5[/url]

I Chelsea i Bayern su izgubili posljednje finale što su igrali. (Chelsea 2008., a Bayern 2010.), e sada kako god okreneš netko će izgubiti i drugo finale za redom. A ako se ide po redu, mi bi trebali sad osvojiti, a Bayern za 2 godine u Portugalu.
[/quote]

[quote name='Caeruleus' timestamp='1335630284' post='44130']

[url="http://www.imagebam.com/gallery/16531f5026c28e003d31e449d1b9b3f5/5"]http://www.imagebam....1e449d1b9b3f5/5[/url]

[/quote]

ABD , Daj Boze da osvojimo LP , zasluzili smo :D
Kakav crni Drogba na stoperu cc manite se gluposti, ili ce Ferreira ili Bosingwa ili mozda Essien a kao 4. opcija Romeu.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335633685' post='44159']
Sta lupate stoperi Luiz Cahill bekovi Cole i ja bi stavio Essiena :)
[/quote]
Mislim da je kolega How yes no to za Drogbu rekao u šaljivom tonu. B)
Slažem se može Essien na beka( igrao je prije par godina) samo ne Bosingwa pojesce ga Ribery za dorucak, Bosi je malo djete za njega. <_<
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335633685' post='44159']Sta lupate stoperi Luiz Cahill bekovi Cole i ja bi stavio Essiena :)[/quote]

Priča je o tome, šta ako ne bude mogao Cahill. Uopšte nije lupanje, pročitaj malo, šta se piše.
Mi smo trenuno u velikom naletu, ako osvojimo fa cup mislin da nas niko neće moć zaustavit u finalu... Jer dok te rezultati prate sve jači i jači si.....
[quote name='essien5' timestamp='1335733281' post='44454']
Mi smo trenuno u velikom naletu, ako osvojimo fa cup mislin da nas niko neće moć zaustavit u finalu... Jer dok te rezultati prate sve jači i jači si.....
[/quote]
upravu si onda jos kad na anfieldu useremo looserpool
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1335733375' post='44457']
upravu si onda jos kad na anfieldu useremo looserpool
[/quote]
hehehehe vrh
Na pozadini ovoga trofeja ce biti upisano Chelsea 2012

[attachment=55:Champions-League-Trophy.jpg]
[i][b]AKO SE OPORAVE SVI:[/b][/i]
____________Čech____________

Bozzy__Luiz______Cahill_____Cole

___Essien__________Mikel_______
______Lampard_________________
_______________Mata___________

______Drogba_______Torres______

[b][i]AKO SE CAHILL NE OPORAVI:[/i][/b]

______________Čech_____________

Bozzy_____Luiz_______Oriol_____Cole

_________Essien_____Mikel_________

______Lampard_________Mata________

_________Drogba_____________
___________________Torres________
Kad se igra finale,ja sam na 18.rodjendamu

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Stalno trazimo neke znakove zasto bi bas Celsi morao da osvoji Ligu Sampiona :D

Ovo sa datumom finala i godinom osnivanja je lep znak.19.05. i 1905.
Dobar je i onaj podatak da kad god se finale igralo u Minhenu,da je uvek neki novi klub postao sampion koji do tada to nije bio.
Marsej,Dortmund i jos jedan,trenutno ne mogu da se setim,moguce Notingem Forest.Ako su oni,to znaci da su takodje engleski klub koji je svoju prvu titulu prvaka Evrope osvojio u Minhenu.

Poslednji "novi" sampion bila je Borusija Dortmund 1997. godine,zanimljivo,upravo u Minhenu.
Znaci 15 godina se ceka na "novog" sampiona.
Izgubili su Valensija,Leverkuzen,Monako,Arsenal i nazalost mi 2008. :(

Londonski klubovi su izgubili svoja jedina 2 finala,ovo je trece i London nikada nije imao sampiona Evrope.
Engleski klubovi(tj, Mancester J.) su izgubili prethodna 2 finala,ovo je trece finale posle ta 2.
Dakle,ima malo i "treca sreca" :D

Tako da ,ima nekih pokazatelja da mi mogli da podignemo klempavi pehar ove godinee B) Daj Boze.
Ove godine imam neki dobar predosjecaj ne znam sto.. Valjda zbog Drogbe i Lampsa koji su sjajni u ovim utakmicama..Briga mi samo sto nam je dosta igraca suspendovano.. :)
Nego i njima je Alaba suspendovan jedan od boljih igraca.. Bas sam navijao da on dobije zuti a i lahm :D
Kladionice su objavile kvote za finale i po njima Bajern je veliki favorit...
Sad,jesu Bavarci favoriti,igraju na svom stadionu,realno imaju odlicnu ekipu, ali mislim da je kvota 4.50 + na nas zaista jedno veliko potcenjivanje...

Ne pamtim finale gde je po kladionicama jedan tim bio ovako favorizovan.

1.75 3.50 4.60
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.