Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

U pravu ste i jedan i drugi, oni stariji su vecinom za Nijemce, bez obzira protiv koga igraju upravo zbog tog sto si ti naveo Cae, al ja govorim o ovoj populaciji s kojom se stalno susrecem - do max. 30 godina starosti ;)
  • Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Inače. slovenci su se organizovali i idu zajedno na finale.. Sledećih godina da poraste i ovaj comunity i da idemo zajedno i mi negde!
[quote name='Zxenox95' timestamp='1336216557' post='45609']
Inače. slovenci su se organizovali i idu zajedno na finale.. Sledećih godina da poraste i ovaj comunity i da idemo zajedno i mi negde!
[/quote]

Treba prvo zivotni standard da nam poraste na nivo Slovenaca ;)
Dobro kaže Whisper, vecini nam je problem u financijama, sto se tice zelje ja sam vec tamo, al pare, pare vrag ih odnio :mellow:
[quote name='Whisper#2' timestamp='1336216654' post='45610']

Treba prvo zivotni standard da nam poraste na nivo Slovenaca ;)
[/quote]
i to što kažeš :D
ja čekam 6 nagradnih igara, ako dobijem, idem :D
[quote name='bbj26' timestamp='1336158991' post='45504']
Pricam malo s ljudima ovdje u mom kraju, i to s onima koji nisu navijaci Chelseaja, eventualno simpatizeri ili ni to, i uvjerio sam se da veeelika većina navija za nas u finalu. Naravno, s izuzetkom Bayernovih navijaca i umjetnih navijaca Uefalone koju smo izbacili i koji moraju tako navijat po sluzbenoj duznosti. Mozda nismo kvalitetni kao nekad, mozda nemamo ni sirinu momcadi kao prije par godina, ali smo u Ligi prvaka ove sezone pokazali nesto sto odavno nisam kod nas vidio u ovolikoj kolicini - srce! Ljudi to prepoznaju i od igraca zelim u finalu upravo ono sto su pokazali do sad - nek ostave srce na terenu, nek daju 150 % od sebe i ja vjerujem u osvajanje! Toliko puta su nas ove sezone iznenadili, koliko smo puta bili otpisani i gle di smo sad - na korak od najslavnije kante na svijetu. Osvajanje ? Zašto ne! :)
[/quote]
Care u mene čitava čaršija navija za Bayen jer su navijači UEFAlone,jedino što ima nas bluesa i madriđana :D
Ako se Luiz i Cahill oporave do finale(a trebali bi) onda Luiz na desnog bocnog a Cahill stoper.Bosingwa ne smije igrati bocnog,juce nas je kostao jednog gola.Nekako imam osjecaj da Bosingwa bolje igra na stoperu,a Luiz bi zaustavio Ribery-a a samim tim i Gomeza.U finalu ne smije biti ni jedna greska u odbrani jer to Bayern kaznjava. :D
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336218225' post='45617']Evo trebali smo i nas trojica (ja, Caeruleus, Lampard) ići sa Slovencima, ali Cae najvjerojatnije neće moći. Ako je tko zainteresiran da ide, preporučavam vam da im se pridružite, vrlo su susretljivi :)[/quote]

Detalji?
Jel imaju karte?
imate na youtubeu snimke o njima,inače znam neke iz te grupe :D
http://www.youtube.com/watch?v=1FsFMKeQPZA
ako trebate prevoditelja,koliko pšlaćate po satu :P :)
Jos 12 dana :D , ABD da i osvojimo LP , ako i ne osvojimo treba posebno opisati ovu sezonu punu preokreta , placa , tuge , psovanja na Boasa ekipu , misljenja da nema vise starog Chelsea , pobjeda , osvajanja trofeja ,svega :D

Volio bi da uzmemo ovaj trofej zasluzila ga je stara garda Drogba , Terry ,Lampard :)
Nek zabije Tito u Munchenu :)
[quote name='lampard8' timestamp='1336343387' post='46150']
Nek zabije Tito u Munchenu :)
[/quote]

To je najmanje bitno. Samo da trofej dodje u London, pa ga makar i Bosingwa zabio...
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336218225' post='45617']
Evo trebali smo i nas trojica (ja, Caeruleus, Lampard) ići sa Slovencima, ali Cae najvjerojatnije neće moći. Ako je tko zainteresiran da ide, preporučavam vam da im se pridružite, vrlo su susretljivi :)
[/quote]

hvala kaj si zvao :P

[quote name='Ercov' timestamp='1336346478' post='46155']
Neka lopta pogodi glavnog sudiju i udje u Bajernov gol,samo da pobedimo.
[/quote]

ma nek ga Lamps zabije ono u zadnjoj minuti, poljubi grb i pogleda u Boga ,kako on to inaće radi, Alianz Arena proključa, mi svi u transu komentator ludi, ekipa Chelsija ispisuje povjest :D
[quote name='Vinko' timestamp='1336349545' post='46161']
ma nek ga Lamps zabije ono u zadnjoj minuti, poljubi grb i pogleda u Boga ,kako on to inaće radi, Alianz Arena proključa, mi svi u transu komentator ludi, ekipa Chelsija ispisuje povjest :D
[/quote]

Batali ti gol u zadnjem minutu. Ili hoces da ja umrem dotle :huh:

:D
[quote name='Whisper#2' timestamp='1336351036' post='46163']

Batali ti gol u zadnjem minutu. Ili hoces da ja umrem dotle :huh:

:D
[/quote]
Zamisli erupciju odusevljenja kada bi dali go u 89 minuti ? :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1336374059' post='46167']
Zamisli erupciju odusevljenja kada bi dali go u 89 minuti ? :D
[/quote]

Pa silom bi mi izasle suze ko kad je Torres uvalio Farceloni....
batalite te priče do 89. minute,ja bi se 2 put išao tuširati koliko bi se oznojio od neizvjesnosti :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.