Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

Evo teme u kojoj odmah po završetku grupne faze LP možemo raspravljati o nastavku takmiÄenja u istoj, ali iz perspektive Chelsea s obzirom da u drugom podforumu imamo temu za ostale klubove.

Dakle, ovdje ćemo priÄati o mogućim protivnicima, žrijebu, vašim željama i sliÄno.

Mogući protivnici jesu:

-Napoli

-Lyon

-CSKA Moskva

-Marseille

-Zenit

-Milan

-Basel

Od navedenih nikako ne bih volio da igramo sa Talijanima, dakle Milan ili Napoli. A ako baš moramo onda neka to bude Milan jer su mi Napolitanci nekako najopasnija ekipa. Francuzi takoÄ‘er znaju biti izuzetno neugodan.

Dobar žrijeb za mene predstavlja Basel (bez obzira na veÄerašnju tekmu), te dvije ruske ekipe.

• Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Cudna je Liga Sampiona ove sezone. . .

Kliknuo sam na Zenit, cisto da ne bude, da sam birao najslabijeg... Mada, ko je ovde najslabiji..... Rekoh, cudna sezona.

A vreme je, da i Celsi jednom pogleda sreca, da dobije par laksih rivala.

Izbjeci Talijane.... Ostalo manje vishe nije bitno

Glasao sam za Basel ;)

Bjež'te od Zenita ako boga znate, Ä‘e ćeš u Rusiju u martu brate, -28 stupnjeva ima da bude, Ramires će se zaledit u po utakmice :D

Neka brate, igrace on i Luiz sambu, pa ce nam bar biti smesno :D

Mi bi najlakše na zemlju spustili Hamšika i ekipu koliko god vam se to Äinilo Äudno. Talijani su to, teško se nose s nama. Još Napoli neiskusna ekipa u LP. Basel bi nas napatio kao i Uniteda što je. Ja sam glasao za Napoli, a poslije Napolija želio bih CSKA.

Po meni protiv svih protivnika imamo 75 posto izgleda osim protiv milana...Iako bi ruse tribalo izbjeć... Ovi ostali mislin da nam nisu dorasli u ni jednom segmentu igre..

Samo da smrdljive zabare izbjegnemo. Italijane ne mogu ocima smisliti. A realno i Milan i Napoli su zajebani...

Moja zelja je Basel a moze i Zenit. :D

Brate u Rusiji u martu je i Krilya Sovyetov opasna..

Pa neće oba meÄa igrat u Rusiji, ako je zima taj veliki problem.

• Autor

Basel je idealan. Nema dalekog putovanja, biće dosta naših navijaÄa, protivniÄka ekipa igra u znatno slabijoj ligi i kvalitetom nije dorasla našem timu. Mislim da bismo tu tekmu riješili već u prvom meÄu.

Imam osjećaj da ćemo izvući Lyon.

Svejedno, doma bi trebalo onda uzet bar 3-0 za bit siguran, a to nije baš lako.

Dubrovcanine opet precjenujes CSKA ... jesu oni mlada , talentovana , tehnicki potkovana momcad ali mislim da je osmina za njih VRH !

Jedan Lille je dobio CSKA-a u Rusiji sa 2:0 , Inter ih je dobio 2:3 (znamo u kakvoj je formi Inter) i ta hladnoca nije toliko BAUK ! ! Navijaci bi bili najveci problem , jer sumnjam da bi imali neku podrsku ... ali svakako bi imali velike sanse .

Imam neki osjecaj da cemo dobiti ili Milan ili Lyon ! :)

Edit: ispadanjem i oba Manchestera engleska je ostala na "samo" dva predstavnika sto se nije desilo od sezone 2003/2004 .

To dovoljno govori o jacini Premiership-a ;)

Uređeno , autor izmjene: Blues_95

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.