Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1333649283' post='39819']Tinmare, podcjenjuješ ove ostale igrače. Istina je da će stara garda goriti od želje, ali misliš li stvarno da Mata, Gary ili Danny neće imati ogroman motiv da izbace Barcelonu i pokažu se na svjetskoj pozornici ? ;) dvanaesti Ne možeš složiti nikakvu ekipu bez Ramiza. Jednostavno, nema teorije. On je glavni sastojak onoga šta ćemo prirediti Kataloncima. :D Ja bih prvu tekmu na Bridgeu igru sa Didijem, a drugu, ako sve bude išlo prema planu, gurnuti Nanda. Veliko je pitanje da li žrtvovati Matu za još jednog defanzivno jačeg veznjaka, trkača. :unsure: Hiddink je dao podršku Robbieju i pred njim je najveći test u trenerskoj karijeri.[/quote]

Ramires koliko koristan moze biti toliko moze biti i nekoristan. Loptu ne zna propisno iskontrolisati, pravovremen pas uputii a i nije neki suter. Da bar ima realizaciju, ali ni to nema protiv jakih ekipa vec samo protiv fenjerasa. Ne znam, bice rizik gledati ga protiv Barcelone.

E sad, pomenuo si zrtvovanje Mate za jos jednog defanzivnog igraca. Ne bih to volio. Jer onda bi to bio klasicni bunker bez igraca koji bi mogao uputiti pas i zadrzati loptu. Mi njih moramo napasti svim silama odmah na pocetku utakmice, jak presing sa dosta trke. Moramo traziti gol ili pobjedu na Bridgeu ako se ukaze sansa. Ne mozemo ih napadati stalno, to je ocigledno. Ali ih mozemo napasti i moramo, ne smijemo uci totalno defanzivno u utakmicu.
  • Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

I ja mislim da Drogba treba od prve pa jarane kad skontam i ja bi trcao 90 minuta nebi sekunde stao pa nek umrem..
Ali eto vidjet cemo..

Nadam se dobrom rezultatu i mislim ako prvu ne pobjedimo tesko da ce nas biti u finalu.
  • Autor
Mata je beskoristan u odbrani, ali ni ja nisam za njegovo izostavljanje. Rizik je gledati sviju protiv Barcelone, pa kad je mogao onaj Nocerino igrati onda može i Ramiz. Ha jašta. :)

Raul kad im rokne jednu sa naše polovine, samo pazite. :D
Mislim da ovdje Drogba mora poceti od prve, ako ce ko biti nabrijan onda je to on :) posto ce se braniti i udarati kontrama, Ramirez takodjer mora igrati, pretesko ce biti prije svega zbog jacine Barcelone ali i vjerovatno pomoci sudaca, neka momci daju sve od sebe pa sta bude.
Izvinite na izrazu al: SEREM TI SE NA BARCELONU :D
[img]http://oi43.tinypic.com/20zp3pf.jpg[/img]
Samo u sredi s Mikelom i Meirelesom ispred Ramires, Mata i Sturridge i msm da imamo sanse za dobar rezon ;)

Edit: I Torresa u vrh, prije svega zbog njegovog zalaganja i pritiska na stopere !

Uređeno , autor izmjene: sisa01

[quote name='Whisper#2' timestamp='1333650177' post='39826']

Ne moze to tako kume...

Ramiz mora da startuje. Farceloniste ne mozemo nadmudriti tehnicki, moramo se osloniti na takticke i fizicke aspekte.Tu nam je Ramiz najpotrebniji. On je najbolji trkac u timu, i mnogo ce pomoci u razgradnji igre Katalonaca. On je izuzetno defanzivno disciplinovan, i tokom utakmice pokupi mnogo lopti, koje vrlo brzo moze da iznese napred. Farcelona se ne brani organizovano, kad imaju dva ofanzivna beka, uglavnom ostanu pozadi samo sa stoperima i mozda zadnjim veznim. Svaki presecen napad, na sredini terena, je sansa za kontru. Pogledaj revans iz 2009 godine. Dva gola iz cistih kontri.
Opet paralela sa utakmica protiv Milana. Naime, Milan je imao dosta sansi za kontru, ali nije imao ko da je istrci.

Slazem se sa tobom, da ce stara garda, imati najveci motiv da dobije ovu utakmicu, ali novi igraci mogu dati veliki doprinos tome.

EDIT: Secam se polu-finalne utakmice Farcelone sa Interom, kada je Mou uveo Chivua, i stavio ga na levo krilo, a sve to da bi zaustavio Messija, koji je tad igrao uglavnom po desnoj strani.
[/quote]
Nitko ne kaže da Ramires neće igrati, zaigrat će on na krilu opet vjerojatno...

[quote name='Wisey' timestamp='1333649283' post='39819']
Tinmare, podcjenjuješ ove ostale igrače. Istina je da će stara garda goriti od želje, ali misliš li stvarno da Mata, Gary ili Danny neće imati ogroman motiv da izbace Barcelonu i pokažu se na svjetskoj pozornici ? ;)
dvanaesti
Ne možeš složiti nikakvu ekipu bez Ramiza. Jednostavno, nema teorije. On je glavni sastojak onoga šta ćemo prirediti Kataloncima. :D Ja bih prvu tekmu na Bridgeu igru sa Didijem, a drugu, ako sve bude išlo prema planu, gurnuti Nanda. Veliko je pitanje da li žrtvovati Matu za još jednog defanzivno jačeg veznjaka, trkača. :unsure: Hiddink je dao podršku Robbieju i pred njim je najveći test u trenerskoj karijeri.
[/quote]
Sturridge će imati motiv koji će ga pojest, ne vjerujem da on može izdržat taj pritisak. Mata i Cahill (ako bude igro) će i imat neki utjecaj ali ne može Chelsea Barci apsolutno ništa bez pogona od stare mašinerije.. Pa Chelsea je miljama daleko od Barce i samo neko herojstvo Chelseajevih igrača može zaustaviti Barcelonu. A tko je bolji za herojstvo od heroja samih..
Da igramo ultra defanzivno. 4-1-3-1-1

Romeu/Mikel; Mikel/Romeu, Essien, Lampard; Mata; Torres
nemojmo pretjerivat, nesmijemo se prenabrijat i izgorit na terenu onda smo tek jebali ježa, u obje utakmice mi se sigurno nečemo nadigravat s Barcom i odma se pripremite na jedenje prstiju , šteku cigra i nešto za ušmrkat makar sumnjam da nas ni to neče zadržat od šetkanja i lupanja nogama, ispijanja vode svako malo itd. mi se nemamo šta nadigravat sa ekipom koja ima preko 10000 pasova po utakmici u kojoj je svaki igrač odgajan da igra na način an koji igra od svoje 6. godine života pa se do danas, oni će imat igru, više pasova , više šutova, vjerojatno če poslje izjavljivat antinogomet , trava nevalja itd. al ono što je naš primarni i jedini cilj na SB-u je obranit svoj gol na koji god način, u napadu što se napravi ali bitno je izvuč nulu. A onda na Camp Nou tražit prolaz, tamo će bit bodreni svojim navijačim, željni pobjede i prolaska i sigurno dominirat još više imat više šutova itd. a naš cilj tamo je taj da im to omogućimo, da im damo loptu da im omogućimo što veći broj pasova, da pletu mrežu, dobit ih njihovom igrom, njihovim oružjem , bolje rećeno USPAVAT IH pustit bekove da dođu napred da se malo zaigraju da lopta poteće, mi ćemo je imat svega 20% na utakmici i to moramo iskoristit što bolje i što prije je se rješavat, kad zaspu uzet im loptu i onda preko brzanaca toprebacivat na njihovu polovicu, tamo gdje su najslabiji a to je obrana, tamo se nesmiju promašivat ziceri kao Ramizev jučer il kakve Torke zna, tamo ćemo imat par šansi one če bit 100% i to moramo zgrabit, nadigravanje ne dolazi u obzir, s tim stavom možemo ostat i doma, ono što su nam 2009. pružili tad je bila katastrofa i suze, dans je želja za osveom i velika mržnja na krilima koje ćemo moć trčat u obje utakmice po 90. minuta.
Vjerujem u prolaz a o taktici ću kad dođe vrijeme, neznaš nikad koja ozljeda nedaj bože naleti ili se netko pokaže u odličnom svjetlu kroz ova 2 tjedna.
Al mrzim patuljke , Iniestu i sve zbog 2009 godine , morat ce svaki nas igrac dat preko 120 posto mogucnosti u obe utakmice .
Daj boze da odemo u finale da im vratimo za ono , al realno bolji su oni nego 2009 , a mi losiji ,daj boze da nam se vrati sreca ..
Come on Chelsea !
Slazem se sa Wiseyom, Ramires mora igrati... Takodjer sam misljenja da Essien mora istracati a ne Obi Mikel... Nisam siguran Kaloua ili Sturridge, Drogba ili Torres...
U sudaru s Barcelonom ce bit bitno samo da na SB-u ne primimo gol, na sve moguce nacine to treba pokusat ostvarit, u napadu ako upadne dobro upadne.. onda tamo na Camp Nou igrat na brze kontre i polukontre jer od nadigravanja s njima nema nista, oni drze loptu po 60 % utakmice i mnogo boljim ekipama od nas u ovom trenutku, a di nece nama.. Ipak bi stavio Mikela, s Essienom ne bih riskirao u tako vaznoj utakmici jer je on svojim igrama pokazao da nije onaj stari i da puno grijesi, a to se ne moze ispravljati u polufinalu lige prvaka.. dalje, nikako ne bi stavio Kaloua, usporava nam napade a protiv njih nam je to isto kao da im odmah preda lotpu
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1333708045' post='39950']
Jel određeno ko nam sudi? Ja oću švaba.
[/quote]

Nije još
Drogba ako bude od prve igrao mislim da ce biti najbolji da ce svaku cechovu loptu primit prsima.. Jedva cekam :D$
  • Autor
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=glv96pXFjBM

Dobar preview. Kako je zajebano što imamo Spudse u FA kupu samo dva dana prije. Vjerovatno će Robbie morati birati. Trebaju nam ovi momci iz drugog plana da odigraju jednu strašnu utakmicu tu. Kad bi pobijedilu, uf... B) Bio bi to strašan uvod pred Farcu.
Jeste skontali komentare? Svi su uz nas! :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.