Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

hemingveju ne prosipaj se s tim pričama o posjedu lopte, bukmejkerima, đubradi drogbi i torresu i budalaštinama o simuliranju...
očito navijač bayerna, znači pravac bajernbalkan a ako ostaješ ovdje, onda pssst.

imam svakodnevno oko sebe i previše onih koji vjeruju u chelsea koliko i ja u budu, i nisam se registrirao ovdje da bi kada dođem na sajt ili forum i dalje trpio takve...
takvi kao ti i ti tvoji bukmejkeri su se sprdali još u grupnoj fazi pa preko napolija, benfice i osobito farselone...a gle čuda chelsea autsajder se dovukao do finala...
toliko o tome koliko ti stoje tvrdnje o bukmejkerima...znači razligu i ne živciraj raju koja je ovdje zbog chelseaja..

nabijem ja svačiji posjed lopte ako od njega nema rezultatske koristi i te tečajeve na pobjede i prolaze...pričaš 1.80 na bayern sinte tante, ma da je i 1.25, libo me racku, tim više ću biti zadovoljniji ako chelsea osvoji LP,,,
eto dao Bog da bayern bude imao 99% vremena loptu u svojim nogama i ne zabije gola, a u ovih 1% chelsea zabije iz kontre ili penala dosuđenog nakon torresovog simuliranja prekršaja..
  • Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ne shvatam likove koji se registruju a ne navijaju za Chelsea. Dodju ovdje i onda popuju o svom omiljenom klubu, kao da to mene interesuje...
@ chelseathebest

http://www.youtube.com/watch?v=VVFTAtkDkI4
http://www.youtube.com/watch?v=ZCGc_ngufDM

Pogledaj ove klipove, pogotovo drugi - 1:46!

Barca je jača ekipa od Bayerna i to je realnost. Bayern bi u dvije utakmice teško izbacio Barcu. Barceloni savršeno odgovara Bayernova igra. Bayern ne zna igrati bunker i uvijek teži da se nadigrava i napada, a to protiv Barce ne prolazi.
Ja ću opet ponoviti da ste zasluženo prošli, ali ste imali sreće ko govana. Na SB su vam mogli realno dati nekoliko golova jer su imali dosta dobrih šansi (@ Ercov opet se koristim pričama šta bi bilo kad bi bilo, i meni je to bezveze, samo hoću da kažem da ste imali mnogo sreće, ali to nikako ne umanjuje vaš zaslužen prolazak u finale, vratiti se nakon 2:0 na Nou Campu sa igračem manje mogu samo velike i psihički jake ekipe). Imali ste 3 šanse u 2 utakmice i dali ste 3 gola - realizacija 100%.
Isto tako moraš znati da je Bayern nadigrao Reala u 2 utakmice, a Real je jači od Chelseaja.
Ne vjerujem da ćete imati sreće kao protiv Barce. Bilo bi malo previše. :)

@ Batigol

Hvala. :)

Meni je iskreno drago što je Chelsea u finalu. Protiv Barcelone bi bilo mnogo teže. Ja sam prije izvlačenja 1/4 finala želio da Bayern izbjegne Barcelonu na putu do finala zbog navedenih razloga u prvom dijelu posta.
Bayern je favorit jer ima prvenstveno mladju ekipu + nama nece biti Ramiresa, Terryja i Baneta sto je veliki hendikep. A ono sto je najvaznije Bayern igra na svom stadionu i to je veliki vjetar u ledja njihovim igracima. Oni su favoriti, ali nismo mi slucajno dosli gdje smo dosli.

I de nemojte zivi bili vise jedno te isto pricati...
@Hemingway

Bayern jeste nadigrao Real u obe utakmice,ali je tek prosao na penale,dakle na srecu.Tako da mozda i njemu ponestane u finalu.
Bayern će biti favorit po svim pokazateljima. Hemingway meni govori danima već da mu je ta činjenica sasvim dovoljna da bi Bayern osvojio LP. On je 100% uvjeren da će Bayern osvojiti. Ja, osobno, bez obzira što sam navijač Chelseaja, mislim da su šanse 50% - 50%, jer je to ipak FINALE, a to je nešto posebno. Tu statistike padaju u vodu, tu se gine i igra srce. To je moje mišljenje.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336485015' post='46658']
Bayern će biti favorit po svim pokazateljima. Hemingway meni govori danima već da mu je ta činjenica sasvim dovoljna da bi Bayern osvojio LP. On je 100% uvjeren da će Bayern osvojiti. Ja, osobno, bez obzira što sam navijač Chelseaja, mislim da su šanse 50% - 50%, jer je to ipak FINALE, a to je nešto posebno. Tu statistike padaju u vodu, tu se gine i igra srce. To je moje mišljenje.
[/quote]
cae jadan ti ako je on uporan i privatno :P :P :P
[quote name='drogba 11' timestamp='1336483167' post='46644']hemingveju ne prosipaj se s tim pričama o posjedu lopte, bukmejkerima, đubradi drogbi i torresu i budalaštinama o simuliranju... očito navijač bayerna, znači pravac bajernbalkan a ako ostaješ ovdje, onda pssst. imam svakodnevno oko sebe i previše onih koji vjeruju u chelsea koliko i ja u budu, i nisam se registrirao ovdje da bi kada dođem na sajt ili forum i dalje trpio takve... takvi kao ti i ti tvoji bukmejkeri su se sprdali još u grupnoj fazi pa preko napolija, benfice i osobito farselone...a gle čuda chelsea autsajder se dovukao do finala... toliko o tome koliko ti stoje tvrdnje o bukmejkerima...znači razligu i ne živciraj raju koja je ovdje zbog chelseaja.. nabijem ja svačiji posjed lopte ako od njega nema rezultatske koristi i te tečajeve na pobjede i prolaze...pričaš 1.80 na bayern sinte tante, ma da je i 1.25, libo me racku, tim više ću biti zadovoljniji ako chelsea osvoji LP,,, eto dao Bog da bayern bude imao 99% vremena loptu u svojim nogama i ne zabije gola, a u ovih 1% chelsea zabije iz kontre ili penala dosuđenog nakon torresovog simuliranja prekršaja..[/quote]
Kad naučiš lijepo da razgovaraš onda ćemo pričati. Nemam namjeru da živciram navijače Chelseaja. Na forum sam se prijavio najviše zbog Caeruleusa koji je moj najbolji prijatelji i zbog predstojeće utakmice jer želim čuti i mišljenja navijača Chelseaja. Nijednim svojim postom nisam umanjio zaslužen prolaz Chelseaja u finale i nijednim postom nisam vrijeđao vaš klub.

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1336484273' post='46649']Ne shvatam likove koji se registruju a ne navijaju za Chelsea. Dodju ovdje i onda popuju o svom omiljenom klubu, kao da to mene interesuje...[/quote]
Ne popujem ja ništa samo iznosim svoje mišljenje o predstojećem finalu. Razlog moje registracije sam objasnio.
Ako Van Buyten i bude spreman tesko da ce se on moci nositi s Drogbom . Igra Bayerna u velikoj mjeri ce zavisiti od Roberia . AKo njih dvojica nebudu na nivou nece ni Bayern . A svima je jasno da Lampard nije taj igrac kao od prije 3-4 sezone , ali vidio si i sam protiv Barcelone da moze jednim dodirom lopte rijesiti utakmicu (pas iz okreta izmedju petorice igraca Barcelone za Ramiresa) .
Motiv vise za Drogbu , Lamparda , Essiena , Terrya(nece igrat) , Cecha , Cola jest taj da jedna ovakva generacija nema Ligu Prvaka . Svim silama ce se boriti i ostaviti srce na terenu da oni budu jedina generacija Chelsea sa ligom prvaka . (jos ako Tata Roman da neki novcani motivcici kao protiv Barcelone :D )

Mene je samo strah Bossingwe da nebude "imao" svoju noc . Nadam se da ce Sturridge igrati na krilu .
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1336485095' post='46661']
cae jadan ti ako je on uporan i privatno :P :P :P
[/quote]

Hahahaha, meni uvijek gode te rasprave. Jednu smo se večer raspravljali od ponoći do četiri ujutro bez prestanka i probudili i rođu mog koji ima kuću do moje vikendice :) Znači kad se on i ja raspravljamo gori :)
  • Autor
Neka ga, kad ja mogu biti fan Danija Alvesa može i on Bayerna. :lol: :P
Meni je iskreno jako jako drago što navijači Bavaraca imaju tako visoko mišljenje o svojoj ekipi. Ne kažem da nije utemeljeno ili da ne stoji, nego samo mi je drago što tako razmišljaju. Još je bolje kad pričaju ovako o domaćem stadionu. Ma super, volio bih da svi ovako govore.
[quote name='Wisey' timestamp='1336491439' post='46696']
Neka ga, kad ja mogu biti fan Danija Alvesa može i on Bayerna. :lol: :P
Meni je iskreno jako jako drago što navijači Bavaraca imaju tako visoko mišljenje o svojoj ekipi. Ne kažem da nije utemeljeno ili da ne stoji, nego samo mi je drago što tako razmišljaju. Još je bolje kad pričaju ovako o domaćem stadionu. Ma super, volio bih da svi ovako govore.
[/quote]
Goni to cudo sa avatara.
Sigurno je neka opklada ? :lol:
[quote name='diablo_bih' timestamp='1336487818' post='46681']
Eh da cujem i da je Torres simulator lol :D Pa vidis li da covjek ustaje odmah i da ne trazi nista, nije to simuliranje.
[/quote]

ma ne vrijedi opće raspravljati :)

a što se tiče finala, Bayern je 100-postotni favorit :) , kao što je bila i Barcelona
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1336501397' post='46765']
ma bezi bre
[/quote]

Jbg brate.... Probudio se obliven znojem, a srce lupa ko ma'nito....
Ni meni se ne dopada.
Znaci dobijamo ih sigurno :D
[quote name='Hemingway' timestamp='1336485357' post='46667'] Kad naučiš lijepo da razgovaraš onda ćemo pričati. Nemam namjeru da živciram navijače Chelseaja. Na forum sam se prijavio najviše zbog Caeruleusa koji je moj najbolji prijatelji i zbog predstojeće utakmice jer želim čuti i mišljenja navijača Chelseaja. Nijednim svojim postom nisam umanjio zaslužen prolaz Chelseaja u finale i nijednim postom nisam vrijeđao vaš klub. Ne popujem ja ništa samo iznosim svoje mišljenje o predstojećem finalu. Razlog moje registracije sam objasnio.[/quote]

znam ja itekako lijepo razgovarati, ali sa onima koji to zaslužuju..
pitaj me jel briga zbog koga ili čega si se ti registrirao ovdje, lafo ne podcjenjuješ chelsea a ističeš kako si uvjeren u pobjedu bayerna...
pa šta je to onda nego indirektno podcjenjivanje...
lupetaš tu o đubradi simulantskoj drogbi i torresu, izvukao ta 2 videa iz mora odigranih utakmica i sad je to kao neko argumentiranje tvoje tvrdnje pihh...tako komentiraj na bayernbalkan a ne ovdje...
ne kažem da si vrijeđao klub, jer da jesi vjerojatno bi te već uklonili admini kao onog mrtvog pestu i sl...

praktički svaki dan slušam o tome kako se chelsea provukao, kako nemaju šanse u finalu, kako je bayer strašan favorit, kako igraju na svom terenu itd itd...
a te i slične gluposti ne želim vidjeti ovdje, ne kažem da su 100% u krivu, naravno svatko realan zna kako stvari stoje...
ali ovo je forum i sajt navijača chelseaja, i nisam se ovdje registrirao kako bi čitao mišljenja nekog bavarca (ili bilo koga drugoga) i njegova pretjerana uvjerenja u trijumf ekipe koju on simpatizira, lafo bez trunke podcjenjivanja..
Malouda je zasluzio da bude glavna karika u finalu LP nakon danasnje utakmice protiv Luzerpola
Sada se pojavio veliki problem. Liga prvaka nam je postala pitanje života ili smrti što nikako nije dobro. Ne osvojimo li Ligu prvaka, a veću su šanse objektivno da nećemo nego da hoćemo, u tom slučaja raspada nam se čitav jedan svijet i nema nas u elitnom nogometu barem godinu i nešto :/ ... što nije malo. Iduće godine se finale igra u Londonu i bit će vrlo neugodno igrati Europa Ligu i ne moći ni prismrditi Wembleyju..Znači previše je uloženo u Ligu prvaka, nemamo više alternativa :( :( :( Najlakše je reći "Uzet ćemo Ligu prvaka", a šta ako ne uzmemo? Veliki veliki belaji za nas.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.