Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

normalno da su svi uz nas jer ljudi shvaćaju onu ciganiju od uefalone...

jel ko gledao oko sokolovo s Beusanom na HRT-u u srijedu poslije Benfice? ako je, znate da je Beusan rekao da nemaju onu situaciju kad je mislim Pique Ibrahimovića obgrlio i trebao je biti penal za Milan, ali nije bio(Beusan je sam reko da je to trebao biti penal)...rekao je da tu situaciju uopće nemaju u sažetku....ova gamad iz televizije su maknuli tu situaciju da ljudi slučajno nebi to vidli ponovljeno i usporeno...koja je to gamad od farcelone...osim uefe, imaju i televiziju iza sebe

[media]http://www.youtube.com/watch?v=i3yUm3OqqqU&feature=related[/media]

kad gledam ovaj video točno mi dođe da plačem...kad vidim lica Lamparda, Essiena, Colea...

ako ima Boga i imalo pravde na ovom svijetu, mi ćemo proći dalje...
  • Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][left][left]We are Chelsea soldiers. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.[/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][left][left]Time For REVENGE!!!!!![/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][left][left] [/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][left][left]Bit ce tesko, jako tesko, al uz posteno suđenje nismo bez sansi za prolaz.. Mozda naivno, ali ja se uzdam u pravdu i Boga, jer među svim nepravdama u svijetu nogometa - nasa je bila najveca.. Zato, gazi te glumce, od nasih momaka trazim da ostave srce na terenu, da proliju krv sto se kaze i daju 150 % od sebe za prolaz, pa i da izgubimo bit cu ponosan na njih i ponosan sto sam navijac ovog kluba![/left][/size][/font][/color][/left]
[quote name='chelseathebest' timestamp='1333798652' post='40077']

ako ima Boga i imalo pravde na ovom svijetu, mi ćemo proći dalje...
[/quote]

Ovim si sve rekao!
Moramo osvojiti, moraju Drogba, Lamps i Terry zajedno doživiti to. Zaslužili su.
[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/560007_399933110025724_355700751115627_1569867_401618870_n.jpg[/img]
Tema za utakmicu protiv Barcelone je napravljena, kao što vidite i ima anketu:

http://forum.chelseabalkan.com/index.php/topic/440-semi-finals-barcelona-h-18042012-2045/

Bit će zaključana sve dok ne završi nedjeljni gradski derbi Tottenham - Chelsea u FA kupu.
[quote name='Elao' timestamp='1334257844' post='40914']
Tu trojicu mozda i cuvati ali Torresa nikako, Drogba mora igrati protiv Barcelone ;)
[/quote]

ja bi isto rađe Drogbu, ali negdje sam pročitao da je Torres zabio farceloni 7 golova u 10 utakmica dok je bio u Atleticu (neznam kolko je ta informacija točna)
mislim da bi se moglo naći mjesta i za obojcu, možda Torres na krilu jer sigurno neće biti lošiji od Kaloua :D
[size=4] - Pokazali smo Cityu kako pobjediti Napoli ![/size]
[size=4] - Pokazali smo Unitedu kako pobjediti Benficu ![/size]
[size=4] [/size]
[size=4] - Idemo pokazati Realu kako pobjediti Barcelonu !![/size]

[size=4]Robin Van Persie: "Navijam za Chelsea, protiv Barcelone".[/size]
[size=4]Wenger: "Nije samo Robin Van Persie uz Chelsea, već i cijeli Arsenal".[/size]
približava se tekma, tenzije su sve veće

prošli ili ne prošli, ja sam uvijek bio i uvijek ću biti ponosan na naše [b][color=#0000ff]BLUESE[/color][/b], kao što je i cijeli London
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor
Kako je kolega Šaptač predložio, ova tema će biti otvorena odnosno preimenovana te će služiti za uvod i zagrijavanje za veliko finale. Kada za to dođe vrijeme, otvorit ćemo i sami matchday topic. Barca topic i dalje ostaje i ostat će još neko vrijeme. :)
Kao što vidite, uplaćeno prije uzvrata s Barcelonom, 8 koef da Chelsea osvaja ligu prvaka :D

[img]http://i.imgur.com/ecpm5.jpg[/img]
ne znam sta mi je, ali nekako se ne osjecam dobro, i drago mi je zbog finala, a i nije, jer ako osvojimo ligu sampiona, bit ce mi onda glupo, jer onda necu imati vise zelju za tim trofejom, za tim osvajanjem, il je sve do mene, jer sam sinoc od Ramiresovog gola skroz zbunjen
Thomase legendo :) Samo se kladiš ko lud i dobivaš ;)

Finale će biti pakleno, ali meni je ta utakmica totalno nevažna. Sretan smo što smo s najgorom momčadi u posljednjih 10 godina izbacili "najbolju" Barcelonu svih vremena. A finale ko finale, sreća 50%, a 50% znanje.
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335378950' post='43323']
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/zuti-kartoni-se-brisu-nakon-cetvrtfinala-lige-prvaka/79326"]http://sportsport.ba...ge-prvaka/79326[/url]

Ne znam koliko nam ovo može značiti...
[/quote]
Ništa jer to ne vrijedi za tekuću sezonu već za budućnost.
Eto ipak nista od najavljivanog El Clasico finala :D :D bice ebeno Bayern ipak domacin a uz to ima najopasnija krila u LP malo izjednaceno sto se tice izostanaka, nea ni kod njih Badstubera, Alabe, Gustava, od ranije vec Brene i Van Buytena. Kako god ocekuje nas spektakl.
Eto Bayern , meni nekako draze da je Bayern nego Real , vidit cemo sta cemo kako cemo .
Samo nek se oporave štoperi skrpat cemo se nekako , nemaju ni oni igraca u odbrani :D
Jedva cekam utakmicu :D
Pomalo zaboravljeni Sturridge od prve, mislim da bi to bio pogodak na toj lijevoj desetkovanoj strani Bayerna :) osim ako Lahma ne stave tu
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.