Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

Odličan tekst o Plavima
http://www.hrsport.net/analize/439028/nogomet-liga-prvaka/srcem-nadomak-trofeja-koji-nedostaje

Mislio sam da će bit i manje karata za nas.
Bayern ulazi kao favorit, domaći teren, navijači. Na nama ostaje pokazat najbolje što možemo i srušit ih doma i pred očima domaćih navijača dignut taj pehar.
  • Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ima jedna dobra stvar u ovim silnim suspenzijama.

Čak i u slučaju da svi dostupni prvotimci (Čech, Cole, Luiz, Essien, Romeu, Lamps, Torres, Mata, Drogba, Mikel, Malouda, Bosingwa, Ferreira, Kalou, Sturridge, Turnbull) budu zdravi, ostaje jedno slobodno mjesto kojeg će morati popuniti netko od sljedećih igrača:

Josh McEachran, Conor Clifford (ako se vrate s posudbe dotad), Billy Clifford, Aziz Deen-Conteh, Marko Mitrovic, Todd Kane, James Ashton, Archange Nkumu, Daniel Pappoe, ili nedaj bože Rohan Ince ili George Saville.

Ja osobno priželjkujem Josha, Billyja, Aziza ili Kanea.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1335445525' post='43495']

Čak i u slučaju da svi dostupni prvotimci (Čech, Cole, Luiz, Essien, Romeu, Lamps, Torres, Mata, Drogba, Mikel, Malouda, Bosingwa, Ferreira, Kalou, Sturridge, Turnbull) budu zdravi, ostaje jedno slobodno mjesto kojeg će morati popuniti netko od sljedećih igrača:

Josh McEachran, Conor Clifford (ako se vrate s posudbe dotad), Billy Clifford, Aziz Deen-Conteh, Marko Mitrovic, Todd Kane, James Ashton, Archange Nkumu, Daniel Pappoe, ili nedaj bože Rohan Ince ili George Saville.

[/quote]

Steta sto medju navedenima nema Shalo-a, Feruza, Piazona....

Ocekivanja ista kao i kod Dubra ;)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1335439473' post='43471']

Karte od 70€?

:lol: :lol: :lol:

Ne možeš naći kartu ispod 1.500€ da si bog, i to su one najjeftinije.
[/quote]

šta ti na kraju ideš tamo ili ne?

a što se tiče karata, pitat ću frenda iz Munchena ako zna otprilike za kolko bi se mogli nabavit u ovom trenutku
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1335445525' post='43495']

[/quote]
A di ti je Cahill?
http://www.guardian.co.uk/football/2012/apr/26/uefa-pardon-chelsea-bayern-union

http://uk.eurosport.yahoo.com/26042012/63/fifpro-clemency-plea-uefa.html

Mnogo je apela na UEFU da izbrise kartone suspendovanim igracima za finale. Videcemo sta ce se dalje desavati.
Čak i nisam da se maknu kartoni.
Ovako je Bayernu oslabljena zadnja linija dosta i imamo veće šanse onda.
  • Autor
[quote name='Elao' timestamp='1335442344' post='43480']
Ko bi 16. marta mogao znati da ce tim za koji navija biti u finalu a pogotovo Chelsea hehe
[/quote]
Pogledaj temu Liga Prvaka u drugom podforumu pa ćeš vidjeti ko je znao. ;)
Ja se sad vratio iz škole ušo na CHELSEA BALKAN i učini mi se da piše da suspendovani igrači igraju u finalu. Na trenutak sam bio sretan... :angry:
Imam jako dobar osjećaj u svezi ove utakmice, a ne znam zašto....Jednostavno nekako mislim previše smo sreće imali da bi nas sad napustila. Sreća nas je preuzela i neće nas puštatiti dok klempavi pehar ne bude u vitrinama Stamford Bridgea.
[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/574443_320811577991852_1600251174_n.jpg[/img]

Kako je Platini reagovao kad je saznao da Barse i Reala nema u finalu! B)
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1335461192' post='43573']
jedna zanimljivost chelsea u 6 utakmica u gostima ima 1 pobjedu 3 remija i 2 poraza
doista ohrabrujuca statistika pred finale
[/quote]
kakve to ima veze.... Sine ovo je finale jesi normalan
Davno sam spominjao da li ce biti povratak otpisanih a eto jos jedna utakmica ostala.. I ovo sto su ucinili je kao *povratak* otpisanih al pobjeda nad bayernom nam treba da bude slag na tortu.
Samo da osvojimo ovo ! Da nepametuju dusmani da nemamo LP , imamo priliku mozemo moramo :D
Samo polako bit ce spektakl 19.5 od 20:45 samo da pobjedimo :)
Nece ni Bayern imazti toliko problema u sastavljanju ekipe .

Umjesto Badstubera ce igrat van Buyten , Lahm ce ici lijevo , Rafinha desno . Drugi stoper ce biti Boateng .

Kod nas najveci problem ce biti pozicija Ramiresa .
[quote name='Blues_95' timestamp='1335509176' post='43744']

Umjesto Badstubera ce igrat van Buyten , Lahm ce ici lijevo , Rafinha desno . Drugi stoper ce biti Boateng .

[/quote]
ne vec pozicija na kojoj igra Bane na krilu imas Dannya
[quote name='Blues_95' timestamp='1335509176' post='43744']

[/quote]
Ja koliko znam Van Buyten je povrijedjen vec duze vrijeme tako da ne vjerujem da ce biti spreman za finale. Kod nas najvise skripi ta desna strana gdje ce vjerovatno igrati bossingva a ne smijem ni pomisliti sta ce mu ribery raditi. Ja bi tu radije essiena stavio jer vidjeli ste cim je ribery izasao protiv reala Bayern nije mogao ni jedan napad organizovati. On im je pokretac svega.
Ako se bude Chelsea branio onda nista ne znaci jacina odbrane Bayerna, ipak njihov savrseni trojac Robben Gomez Ribery je ono sto me brine i kad bi se makar Robben povrijedio pred finale ^_^
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.