Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

[url="http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577802_330824536987961_138837159520034_858924_1336388055_n.jpg"][img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577802_330824536987961_138837159520034_858924_1336388055_n.jpg[/img][/url]

I kroz grupu smo se provukli.
  • Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

E ovako ako se potvrdi da je Guardiola novi trener Chelseaja, ja sam pritajno za Bayern u finalu. Pljujte me čudite mi se, ali meni kriminalčev Mišelov klempavi pehar ne znači koliko mi znači ROBERTO DI MATTEO! On je Chelsea, a prije ću podnijeti poraz u finalu, nego nepravdu poput ove. Što bi se to Di Matteo mučio da osvoji trofej i uvede Chelsea direktno u Ligu prvaka kad zna da ga čeka noga na kraju sezone. Zbog čega? Neka ima i on obraz. Znam da će igrači ispaštati, ali ja vjerujem da oni koji zaslužuju Ligu prvaka, da će biti tu i iduće godine (Lampard, Drogba, Čech, Terry).

[b]CHELSEA I DI MATTEO IZNAD FUCKIN' LIGE PRVAKA!!![/b]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335529526' post='43799']
E ovako ako se potvrdi da je Guardiola novi trener Chelseaja, ja sam pritajno za Bayern u finalu. Pljujte me čudite mi se, ali meni kriminalčev Mišelov klempavi pehar ne znači koliko mi znači ROBERTO DI MATTEO! On je Chelsea, a prije ću podnijeti poraz u finalu, nego nepravdu poput ove. Što bi se to Di Matteo mučio da osvoji trofej i uvede Chelsea direktno u Ligu prvaka kad zna da ga čeka noga na kraju sezone. Zbog čega? Neka ima i on obraz. Znam da će igrači ispaštati, ali ja vjerujem da oni koji zaslužuju Ligu prvaka, da će biti tu i iduće godine (Lampard, Drogba, Čech, Terry).

[/quote]
mozda i ostane ako osvoji valjda abram nije toliko glup
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335529526' post='43799']

[/quote]

Nikad ne bih mogao da izjavim ovako nesto, da se odreknem uspeha voljenog kluba, zbog jednog pohlepnog coveka, makar on bio i predsednik istog !

Ne slazem se sa time da Guardiola bude trener, ali to nece umanjiti moju ljubav prema klubu i radost pri osvajanju najveceg trofeja u klupskom fudbalu.
Sta cu misliti o Abramovicu, ako do ovoga dodje je druga stvar, ali da kazem da se nadam porazu Chelsea-ja, to [size=5][u][b]NIKAD !!![/b][/u][/size]
Whisper ti mene ne shvataš. Ja idem u Minhen radi Chelseaja i sve bi dao za Chelsea, ali meni kao navijači kluba koji je 50 godina mogao bez trofeja, taj pehar ne znači ništa. Chelsea i legende kluba su mi iznad samog uspjeha kluba ;)[center][center] [/center][/center]
[center][center][i][b]CHELSEA IZNAD SVEGA![/b][/i]
[/center][/center]
Cae

Ja te ne razumijem. Svi mi ovdje smo za Robbia, ali da zbog dva čovjeka (legende kluba i nekog drugog), ja želim poraz svog tima i to u finalu LP, koju nikad nismo osvojili, koju milioni navijača žele, to nikako.

Klub je na prvom mjestu, na prvom i želim da se radujem uspjehu kluba, dal sa legendom na čelu, dal sa legendom Barcelone na čelu, svejedno mi je. Samo hoću da mi je klub za koji navijam, što uspješniji.

Podrška Di Matteu kao da mi je otac tamo umjesto njega, ako ga od sljedeće sezone ne bude, onda podrška novom treneru (Pepu ili bilo kome drugom).

btw.

Što se tiče tekme protiv Baye, ne može se ništa znat. Bayern je znao često podbacit ove sezone i sa tim famoznim trojcem naprijed. Mi smo još više podbacili u ovoj sezoni, ali smo se digli.
Kadar nam je jači fino od njihovog, imamo i dobrog trenera, sjajnog motivatora i na osnovu tekme protiv barce vidilo smo da je i odličan taktičar, tako da i tu ne zaostajemo.

Bayi je prednost taj njihov teren, ali nekako mi je teren sličan našem, nije veliki, širok i tako to, već dosta sličan našem, tako da ni tu nema problema. Što se tiče toga, da će oni imat više publike, nek imaju cijeli stadion, neće to toliko biti problem za preiskusne naše igrače.

Dakle mi smo po svemu u prednosti i po kadru i motivu i svemu, dok eto oni imaju tu manju prednostu u stadionu. Mada finale je, sve je moguće.

Uglavnom, po mom mišljenju, lakše je sad osvojit LP, nego onda protiv Manche (koju nažalost i nismo osvojili).
Ne znam, ja malo drugačije razmišljam :) Ali nema veze. Idemo dalje...

Gledajte scene kada RDM u finalu izvede sastav, po običaju neuboičajen, pa Drogba bude na poziciji defanzivnog veznog, a Torres u napadu. Svi ćemo se sjebati, ali možda to bude formula uspjeha. Drogba se pokazao kao izuzetan defanzivac.
[font=comic sans ms,cursive][size=6]Pogled u budućnost! :) [/size][/font]
[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/544693_381392845232887_140385339333640_1071210_1839104276_n.jpg[/img]
[quote name='Whisper#2' timestamp='1335530216' post='43803']

Nikad ne bih mogao da izjavim ovako nesto, da se odreknem uspeha voljenog kluba, zbog jednog pohlepnog coveka, makar on bio i predsednik istog !

Ne slazem se sa time da Guardiola bude trener, ali to nece umanjiti moju ljubav prema klubu i radost pri osvajanju najveceg trofeja u klupskom fudbalu.
Sta cu misliti o Abramovicu, ako do ovoga dodje je druga stvar, ali da kazem da se nadam porazu Chelsea-ja, to [size=5][u][b]NIKAD !!![/b][/u][/size]
[/quote]

pa ti onda iz tolike ljubavi prema klubu, pustas da bilo ko sta radi sta hoce, boli abramovica qrac, kad je da Mourinhu, Carlu otkaz, nesumnjam da ce i Matteu dati

koliko smo samo trenera promjenili, i tebi je bitniji jedan trofej, od igraca koji je dao sve od sebe igrajuci za Chelsea, prakticno jedan od glavnih pojedinaca zasluzan sto je ovo Chelsea danas.

ja sam 100% uz Ceru
[quote name='Spaha' timestamp='1335549814' post='43895']

pa ti onda iz tolike ljubavi prema klubu, pustas da bilo ko sta radi sta hoce, boli abramovica qrac, kad je da Mourinhu, Carlu otkaz, nesumnjam da ce i Matteu dati

koliko smo samo trenera promjenili, i tebi je bitniji jedan trofej, od igraca koji je dao sve od sebe igrajuci za Chelsea, prakticno jedan od glavnih pojedinaca zasluzan sto je ovo Chelsea danas.

ja sam 100% uz Ceru
[/quote]
Di Matteo, ne moze dobiti otkaz, ima ugovor do kraja sezone taj ugovor definitivno nece biti raskinuti moze samo ( ako bog da) biti produzen!
[quote name='diablo_bih' timestamp='1335550650' post='43898']
Kad je mogao ostalim managerima raskinuti ugovor, moze i di matteo-u. Ali nece ja vjerujem. Bit ce sa nama celavi brat.
[/quote]
Jao jarane, opet smo u nesporzumu. <_< Dobiti otkaz znači raskinuti ugovor to je jasno.
Di Matteo ima ugovor do kraja sezone tako da čak i ako se Roman odluči da ga ne zadrži neće mu raskinuti ugovor nego mu ga jednostavno neće produžiti to nije otkaz.
Isto ko što Hidink prije dvije godine nije dobio okaz nego ga nije produžio.
Danas je takav slučaj u Barsi, Pepić nije dobio otkaz, on je odlučio da ne produži ugovor.

A što se tiče Di Matteovog ostanka tu si potpuno u pravu, iako je zaista zasluzio da ostane pitanje je šta će Roman uraditi. Ipak je Pepić sad slobodan a znamo da ga Abramovič priželjkuje. Sjetimo se Granta koji je došao do finala LP takođe odletio.
Stvarno ću bit razočaran ako Di Matteo ne produži ugovor i ako dođe ono Katalonsko bravče. :angry:
[quote name='how yes no' timestamp='1335531671' post='43816']
Cae

i želim da se radujem uspjehu kluba, dal sa legendom na čelu, dal sa legendom Barcelone na čelu, svejedno mi je.

Uglavnom, po mom mišljenju, lakše je sad osvojit LP, nego onda protiv Manche (koju nažalost i nismo osvojili).
[/quote]

you couldn't be more wrong ;)

Vjerujem da si se žuriopa da kad sve smireno pročitaš , da češ shvatit i da češ se ispravit :)

naravno da bi mi svi željeli vidjet trofej Lige Prvaka u rukama Johna Terriya i onaj trenutak kad ga diže i padaju konfeti, jedinu sliku kvari mišel (koji nije zaslužio da ga se piše velikim slovom) time što će bit u tom kardu, al ajde valjda ga nećemo primjetit od tolkog uzbuđenja :) a pogotovo oni trenutci kad tvoja ekipa zabije za vodstvo ili pobjedu, sama utakmica wooow to je pogotovo posebno. Al ono kakav ja dojam imam i mislim da Cae pokušava reć jest da Roman želi više taj trofej od uspijeha kluba, da muje taj trofej ipak ispred kluba i da mu je Chelsea samo sredstvo da dođe do njega, nažalost nekad imam takav osjećaj, a bome i s pravom, istina jest da još ništa nije odlučeno, nit da je RDM dobio pedalu zbog nekog drugog trenera, bio to Guardiola ili netko drugi, ali mislim da lagano sve vodi tome, Roman nije unjeo sigurnost u klub nit navijačima, već sutra se može desit tko zna što i to nas jednostavno uništava, mediji makar znamo kolko mogu srat mi na temelju par članaka već razapinjemo ni krivog ni dužnog Pepa :/ Mislim da ipak to sve treba ostavt po strani, idemo na 2 trofeja i na još to 4. mjesto, borimo se na 3 fronta i mislim da nema vremena ni potrebe obairat nse na novinare i njihove patke, kad se okonča sezona onda ćeo znat na čemu smo i moč kritizirat, do tada ima puno posla...
Ono što me veseli jest to da je Mou dao podršku RDM-u i uputio apel Romanu za kojeg smatram da mu je stalo i da jako cjeni Mourinhovo mišljenje, ja bi volio naravno da RDM-ostane pa makar popuši to 4. mjesto i oba finala i da dobije pravu priliku naredne sezone, al ja iskreno nisam siguran čak i da uspije to sve ostvarit da će ostat... nažalost...
Pošto se bliži utakmica prijavite se ovdje ako ste voljni.Jedini Bayernov forum na našem jeziku je taj Bayern Cro. Nismo baš omiljen klub tamo.

http://www.bayern-cro.com/forum/index.php
Vinko na šta si tačno mislio?

Ako je u vezi trenera, moram ti reć da stojim iza toga. Klub je najbitniji, te ako ćemo prije doći do trofeja (nije vazno kojeg) sa recimo Guradiolom nego Di Matteom, onda daj Guardiolu ili nekog petog. Svejedno mi je.

Iako opet kažem, volio bih i ja da Di Matteo što više uspije u Chelseaju, da osvoji ova dva finala, da dobije ugovor, da sljedeće sezone osvoji sve titule. Ali ako ne dobije ugovor, Roman se odluči za nekog drugog, jel trebam ja onda mrzit tog novog trenera (kao što su neki AVB-a), jel trebam da budem protiv svog kluba u nekim utakmicama, samo zato što nije legenda na klupi??

Nije ni Zola u klubu, nije ni Wise i koliko ih još nije, al smo ostvarivali uspjehe, sa Portugalcem, sa Holanđaninom, sa Italijanom..

A opet, ako je zbog ovoga drugog, opet ostajem pri svome. Po meni je lakše dobit ovog Byerna sa ovom našom ekipom, nego onda Manchestera, kojeg i nismo dobili.
U Chelseaju iz Bayerna mogu igrati 3-4 igrača, dok iz Chelseaja u Bayernu mogu GOTOVO svi. Mada, to ništa ne znači u ovakvim tekmama.
vidim mnogo se podcjenjuje Bayern
Bayern će biti sve, samo ne lako dobit usred Münchena

po meni će protiv Bayerna biti puno teže nego protiv Farcelone, samim time što se i Bayern može prilagoditi protivniku dok Farcelona uvijek istu pjesmu svira
o napadu Bayerna netreba trošiti previše riječi, samo reći da je u stanju probiti bilo kakvu obranu

ali naravno, ako pokažemo više želje i motiva od protivnika kao što smo protiv Farcelone, nesumnjam u naslov prvaka
[quote name='chelseathebest' timestamp='1335556772' post='43947']vidim mnogo se podcjenjuje Bayern Bayern će biti sve, samo ne lako dobit usred Münchena po meni će protiv Bayerna biti puno teže nego protiv Farcelone, samim time što se i Bayern može prilagoditi protivniku dok Farcelona uvijek istu pjesmu svira o napadu Bayerna netreba trošiti previše riječi, samo reći da je u stanju probiti bilo kakvu obranu ali naravno, ako pokažemo više želje i motiva od protivnika kao što smo protiv Farcelone, nesumnjam u naslov prvaka[/quote]

A čuj, svaka ekipa koja kroči u Lp, ona je zajebana i ne možeš je lahko dobit. Da ne pričamo o ekipama koje dođu do polufinala i finala.

Ovo si napisao zbog mog posta vjerovatno. Dakle nisam i jednostavno ne mogu, ni ja ni ti, nit bilo ko drugi podcjenjivat toliko Bayern.
Ali kad sve pogledaš, mi imamo i jaču ekipu, trenera koji je sigurno veći motivator, a to nam je važno.

Tako da imam pravo da očekujem uspjeh našeg tima na kraju. Moguće je i da griješim, ali eto, tako kod mene stvari stoje.

Bayern je jak, mi smo jači i možemo ovo završit kako treba. I da se razumijemo, razlike su u nijansama, ali po meni postoje.
[quote name='how yes no' timestamp='1335561174' post='43964']

A čuj, svaka ekipa koja kroči u Lp, ona je zajebana i ne možeš je lahko dobit. Da ne pričamo o ekipama koje dođu do polufinala i finala.

Ovo si napisao zbog mog posta vjerovatno. Dakle nisam i jednostavno ne mogu, ni ja ni ti, nit bilo ko drugi podcjenjivat toliko Bayern.
Ali kad sve pogledaš, mi imamo i jaču ekipu, trenera koji je sigurno veći motivator, a to nam je važno.

Tako da imam pravo da očekujem uspjeh našeg tima na kraju. Moguće je i da griješim, ali eto, tako kod mene stvari stoje.

Bayern je jak, mi smo jači i možemo ovo završit kako treba. I da se razumijemo, razlike su u nijansama, ali po meni postoje.
[/quote]
ovo finale je izjednaceno i ne moze niko nikog podcjenjivat(al vec su neki poceli bayern igra doma razmontirat ce chelsea i tako)
to je prednost ali nije znacajna
  • Autor
Ova situacija oko Romana i Robbieja o čemu ste gore raspravljali školski je primjer zašto sam jedan od rijetkih (a vjerovatno i jedini na forumu) bio uz SayNo inicijativu prilikom odluke o pravima koje CPO polaže na zemljište Stamforda odnosno sam stadion. ;)

Da ne idem previše u ot, više bih volio da oni nas podcijene što se počelo dešavati i da mi zadržimo tu ulogu autsajdera koja nam itekako godi.
@HYNmislim an to kaj si rekao da ti je svejedno tko je na klupi i tko će nas obradovat, mislim da bi svima pa i tebi bilo draže da RDM podigne trofej Lige prvaka nego da ga Guardiola podigne ;)

[quote name='chelseathebest' timestamp='1335556772' post='43947']
vidim mnogo se podcjenjuje Bayern
Bayern će biti sve, samo ne lako dobit usred Münchena

po meni će protiv Bayerna biti puno teže nego protiv Farcelone, samim time što se i Bayern može prilagoditi protivniku dok Farcelona uvijek istu pjesmu svira
o napadu Bayerna netreba trošiti previše riječi, samo reći da je u stanju probiti bilo kakvu obranu

ali naravno, ako pokažemo više želje i motiva od protivnika kao što smo protiv Farcelone, nesumnjam u naslov prvaka
[/quote]

naravno da neće bit lako ,nije lako proti Fulhama na Cravenu kako bi onda moglo bit protiv Bayerna na Alianz Areni, al netreba uč sa previše respekta, ipak mislim da mi uzeviši u obzir kartonirane igrače imamo kvalitetniji i širi kadar i da bi trebali uzet taj trofej, jest da će imat prednost domaćeg terena ali to im moože bit i velik tere, samo ih treba na to podsjetit nekom izjavom, što ljudi očekuju od njih i kolko bi to značilo njihovim nvijačima da osvoje i kakva imje ovo velika prilika, trba bit mudar i stavit pritisak na njih malo prije utakmice. A i kao što Wis reće, a i dečko pokazaše protiv Napolia 2. utakmicu i protiv barce u 2 utakmice, nama/njima godi uloga autsajdera, tako da će dečki doć tamo opušteni i imat što bi se reklo "lakše noge" dok su Bayern već svi proglasili favoritom i budućim prvakom, treba ih samo podsjetit na to i vjerujem da će im to bit velikk pritisak...
Vinko, valjda si mogao skontat da isto mislim. Normalno, bolje je da Robbie digne pehar, nego Guardiola, Bielsa i dr. Ali ne vidim nikakav problem u tome, da ako već "nedaju" Robbiu, digne neko drugi.

To ja govorim.
pa o tome ja i govorim, bolje da smo autsajderi, ta uloga nam bolje paše
okolo po forumima vidim da Bayerna proglašavaju pobjednicima, često se i petarde spominju
ali ja neću biti takav da nas odmah proglasim pobjednicima, još smo jako daleko od toga, i što se mene tiče Bayen je favorit, kao što je i Farcelona bila
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.