Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

------Mikel--------Lampard----
------------Mata--------------

ili

-----Essien--------Romeu----
---------Malamuda------

Koju soluciju za finale Lp, izabrati ?? Bit će zajebano, Robbie-u.

PS. postavih ovo na temi tekme s Liverpoolom, mada ovdje je trebalo ići..
  • Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='how yes no' timestamp='1336515892' post='46980']
------Mikel--------Lampard----
------------Mata--------------

ili

-----Essien--------Romeu----
---------Malamuda------

Koju soluciju za finale Lp, izabrati ?? Bit će zajebano, Robbie-u.

PS. postavih ovo na temi tekme s Liverpoolom, mada ovdje je trebalo ići..
[/quote]
a sta je ovo drugo da mi je znati ?
[quote name='how yes no' timestamp='1336515892' post='46980']------Mikel--------Lampard---- ------------Mata-------------- ili -----Essien--------Romeu---- ---------Malamuda------ Koju soluciju za finale Lp, izabrati ?? Bit će zajebano, Robbie-u. PS. postavih ovo na temi tekme s Liverpoolom, mada ovdje je trebalo ići..[/quote]
Koju li ce Boze odabrati soluciju bas se ono pitam :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336513464' post='46948']
Sada se pojavio veliki problem. Liga prvaka nam je postala pitanje života ili smrti što nikako nije dobro. Ne osvojimo li Ligu prvaka, a veću su šanse objektivno da nećemo nego da hoćemo, u tom slučaja raspada nam se čitav jedan svijet i nema nas u elitnom nogometu barem godinu i nešto :/ ... što nije malo. Iduće godine se finale igra u Londonu i bit će vrlo neugodno igrati Europa Ligu i ne moći ni prismrditi Wembleyju..Znači previše je uloženo u Ligu prvaka, nemamo više alternativa :( :( :( Najlakše je reći "Uzet ćemo Ligu prvaka", a šta ako ne uzmemo? Veliki veliki belaji za nas.
[/quote]
Jesi u pravu naravno,jeste pitanje zivota i smrti u sportskom smislu svakako, ali iskreno ,ne znam da li ces se sloziti,to finale je ipak 90 % finale ostvarenja snova svih navijaca,korak od ulaska u slavu Celsija,korak od osvajanja najvaznijeg klupskog trofeja u fudbalu,korak od jednog zlatnog rama na slici ovog doba Celsija koji traje 10ak godina.A plasman u Ligu Sampiona naredne godine je tek onih 10%,.
Poprilicno sam siguran da velika vecina navijaca Celsija moze da prihvati ne samo da ne igramo Ligu Sampiona naredne godine ako osvojimo LS, nego ne moramo ni Evro-kupove da igramo 1 sezonu ako osvojimo 19.5. titulu.
Igracemo Super Kup Evrope i SP za klubove :P

Iz ove perspektive svakako izgleda strasno da smo kroz PL ostali bez plasmana u Ligu Sampiona i jeste veliki pritisak na timu, ali sam siguran da je za njih titula prvaka Evrope najmanje znacajna zbog igranja u Ligi Sampiona naredne godine.
Jebi ga,mnogim velikim klubovima se desava tako jedna losa,bas losa sezona u prvenstvu...Barselona je skoro igrala Ligu UEFA sa Ronaldinjom,mislim kad je bas dosao,Bajern pre nekoliko godina,Liverpul vec 2-3 ako se ne varam,Inter ce igrati Ligu Evrope,Milan je igrao pre 3-4 godine,tako je kako je,desi se ocajna sezona i ides dalje,nastavljas dalje,nema ti druge.

Nema mnogo filozofije,mec u Minhenu je najvazniji mec u istoriji kluba, a fascinantno je da igramo to finale u sezoni kad smo nikad gori u poslednjoj deceniji.
Ako uzmemo titulu, ova sezona je najuspesnija otkad postoji Celsi,ako izgubimo ipak ostaje gorak ukus ali ja cu je i u tom slucaju smatrati vrlo uspesnom bez obzira sta ko mislio.Kako je izgledalo u februaru i martu,ja sam ponosan na ekipu danas u maju.

Fudbal je pun cuda,nama je ova sezona donela nekoliko cuda,ako je sudjeno a nadam se da jeste,neka nam se najvecim cudom i zavrsi.
I najvecom radoscu.
Ovo je napisao neki lik, Sarajlija, u komentarima ispod jednog članka na klix.ba portalu, valjao sam se od smjeha xD

Sinoc sam imo’ cudan san
Ko’ setam gradom jedan dan
Kad kod Vjecne Vatre rece mi gdje si
Niko drugi do Lionel Messi

Sta ces ti ovdje pitam ga ja

Dodjem u Sara’jvo cesto u maju
Da proslavim titulu i vidim raju
Sutra se kuci u Barsu vracam
Hajmo na cevape ja veceras placam

I tako setamo ja i Messi
Kad neko s klupe opet ce gdje si?
Okernuh se da vidim ko je to reko’
Kad na klupi sjedi Edin Dzeko

Sjedi ti on s onom budalom
Maloumnim Mariom Balom

I ovdje na klupi zeza ga Messi
Dok se Dzeko kiselo kesi
Tebe Edine men’ se cini
J.be onaj zabar Mancini

Daj suti bolan i odj.bi
Lako je u Barsi igrati tebi
Da dodjes malo igrat za City
Bio bi Messi na klupi i ti

Pustite svadju rekoh im ja
J.bla vas glupa prica ta
Hajmo kod ‘Zelje’ na cevape
Reko je da tamo doce i Pape

Idemo Dzeko, Bala, Messi i ja
Gleda nas cijela Carsija
Stigo smo brzo tako do ‘Zelje’
Unutra cini se neko veselje.

Na vratima stoji neka rugoba
Kraj nje se smijesi Tito Drogba
Gdje ste momci kol’ko vas cekam
Shvati smo to je Victoria Beckham

Kako ste znali da ce mo doci?
Nama ne moze nista proci
Nego hajmo unutra neko nas mjeri
Pogledah bolje kad ono Terry

Udjosmo Dzeko, Messi i ja
Prate nas Balo i Victoria
Zadnji udjose Drogba i Terry
Kad cujem neko se za stolom ceri

Pogledah lijevo kad za stolom
Sjedi Pape sa Spahom i Bolom
Gdje si Terry smije se Pape
Jel’ te to Messi posl’o po cevape

Daj suti Pape Terry mu rece
Ne pravi belaj ovo vece
Nisi ti sto si nekad bio
Nisi se ko’ trener proslavio

Ne diraj Papeta rekoh mu ja
Pape je jos uvijek legenda
Reci mu Pape bar u snu i ti
Da ce mo prvi u grupi biti

I tako dok sam odgovor ceko
Neko me prodrma i rece meko
Evo ti pape moj dragi babo
Da se ne bi na nesto nabo’

Ne znas ti sine ko ja Pape
Nesto mi u grlu odjednom zape
To su bili sretni dani
Ne mozes to znati - ti si rodjen vani
Joj što volim kad smo outsajderi, kad nas svi otpišu i kad se sprdaju s našim imenom i sretnim prolaskom, prvo osmine finala vs Napolija, pa zatim protiv Benfice, Barcelone, a evo sad opet govore da Bayern pobjeđuje i to s hendikepom.. Lijepo :)
Bookmakerse svezi macku o rep, jer su cijelu sezonu okrenuti "protiv" Chelseaja, u svakoj utakmici su kvote na nasu pobjedu bile u nebesima.. al to je dobro..
Pricate o sreci, istina, chelsea je imao srece, ali zar nije sreca za Bayern onaj Ramosov penal, kad je lopta otisla u oblake, onakvi penali se ne viđaju cesto, pogotovo u Ligi prvaka, pa bi bilo lako moguce da sada u naslovu teme bude ime Reala, a ne Bayerna... ali to su sve priče "što bi bilo kad bi bilo"
Ovo je utakmica u kojoj sve to pada u vodu, u kojoj je naboj na strašno visokom nivou jer obje ekipe žarko žele uzeti tu kantu napokon..
Chelsea je hendikepiran izostankom Meirelesa, Ramiresa, Baneta i Terrya, al isto tako je i Bayern.. što se tiče obrane, tu Bayern izgleda kao GOŠK Gabela naspram Chelseaja, protiv Drogbe i Nanda nikome nije lako, pa ni njima, a ova nasa iako desetkovana obrana je puno bolja od njihove..
Chelsea mozda vise nema najbolje igrace na svijetu, al su usprkos tome najbolje organizirana i taktički najsavršenija momčad na svijetu, što su pokazali u Ligi prvaka ove godine.. Kad se brane, brane se svi, nema priče tko je u obrani tko u napadu, a opet to ne izgleda da letaju kao muhe bez glave, nego bas svatko zna gdje u određenom trenutku treba biti.. Kad napadaju, opet je to smisleno, imaju posjed o kome se toliko prica nekih 20 % a u 3 kontre su dali 3 gola Barceloni, valjda je to dovoljno za shvatit o cem pricam
Bayern je favorit, to je istina, ali najvećim dijelom zbog toga sto Chelsea ulazi u finale pod strahovitim pritiskom, sada kad smo se oprostili od 4. mjesta u PL - osvajanje Lige prvaka je jedina sansa za nastup u tom natjecanju sljedeće sezone. Ako prevladaju taj pritisak, tu psihicku blokadu, vjerujem u pobjedu..

Bit ce to igra zivaca, ali [color=#0000ff]ktbffh!! [/color]vjerujte, samo vjerujte!!
Ja sam 100% siguran ako bi Sam dobio priliku u finalu, odigrao bi vrlo kvalitetno i disciplinovano.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[quote name='Spaha' timestamp='1336651605' post='47484']
Ja sam 100% siguran ako bi Sam dobio priliku u finalu, odigrao bi vrlo kvalitetno i disciplinovano.

[/quote]

napisi da se salis , skontat ce te ko ozbiljno ;)
[quote name='antonius luiz' timestamp='1336742476' post='47725']
Luiz i Cahill se vracaju,odlicna vijest :)
[/quote]
a jedan dan pisu da su spremni za utakmicu drugi dan da nisu
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.