Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

realno , rasut ce nas !
Sve sto zelim je da vidim borbu do zadnje sekunde , da ruse ona mala smrdljiva govna , igraju bolji fudbal od nas zato ubit ih snagom , silom kao prije 2-3 godine kada su nas pokrali , ako nam odbrana bude na TOP formi onda imamo neke sanse , mislim da im mozemo kod kuce parirat i tu trebamo trazit povoljan rezultat

zanima me zasto prvu igramo kod kuce ??
  • Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Caeruleus' timestamp='1333624662' post='39698']
[url="http://www.index.hr/sport/clanak/jos-jedna-bitka-barce-i-chelseaja-koji-vise-ne-zeli-gledati-ovakve-njuske/608103.aspx"]http://www.index.hr/...ske/608103.aspx[/url]

PROČITATI OBAVEZNO :)
[/quote]
ovo treba dat platiniju da procita i ocekujem u polu finalu nekog nepoznatog sudiju ko i dosad kad smo igrali protiv njih
mislim da bi Tito trebao početi jer bi on trebao biti posebno motiviran...
moramo nekakav bunker igrati po meni i na kontre, a u kontrama moramo paziti da napravimo dobar završni pas...sad protiv Benfice smo imali dobre kontre, ali završni pas nije uopće valjao

sjećam se jedne situacije, Mata je išao, imao je lijevo Kaloua, a desno neznam ko je bio, i dodao je Kalouu koji je bio previše lijevo pa nije baš nešto mogao, a trebao je dodati onom desnom igraču, koji bi tada imao čist put prema golu

treba maksimalno uvježbat kontre i to odigrat onda kako se spada, a ne da zbog neefikasnosti strepimo ko jučer
Mislim da bi Torres morao poceti ovu utakmicu , ako je nekoga nistio svojim golovima (naravno osim Chelsea) onda je to Barcelona .
U 10 utakmica protiv Barce je dao 7 golova .
Tacno je da su to bila neka druga vremena ali Barcelona mu nekako "lezi" . :)
  • Autor
Mislim da ih trebamo silovati u obje utakmice, ali doslovno silovati. Znači apsolutno ih raznijeti na terenu, borbom i startovima na loptu a ne igrača, snagom i trkom. Ako ih nadtrčimo imat ćemo priliku. Od vitalne važnosti je sredina terena još jednom, pogotovo u defanzivi. Da imamo Essiena iz 2008. ili 2009.-e bilo bi to drugačije. :) Ovako, Robbie će morati biti jako pametan i pronicljiv pa pokušati predvidjeti neke Pepove poteze i odmah ih osujetiti. Nadam se da će svi igrači biti fit, bez povreda naravno. Sad se treba koncetrisati na prvenstvo i kup, odigrati to maksimalno, pokušati pobjediti sve i kad dođe vrijeme za ovu tekmu onda ćemo više moći reći.

CAREFREE ! B)
[quote name='Wisey' timestamp='1333634019' post='39758']
Mislim da ih trebamo silovati u obje utakmice, ali doslovno silovati.[b] Znači apsolutno ih raznijeti na terenu, borbom i startovima na loptu a ne igrača, snagom i trkom.[/b] Ako ih nadtrčimo imat ćemo priliku. Od vitalne važnosti je sredina terena još jednom, pogotovo u defanzivi. Da imamo Essiena iz 2008. ili 2009.-e bilo bi to drugačije. :) Ovako, Robbie će morati biti jako pametan i pronicljiv pa pokušati predvidjeti neke Pepove poteze i odmah ih osujetiti. Nadam se da će svi igrači biti fit, bez povreda naravno. Sad se treba koncetrisati na prvenstvo i kup, odigrati to maksimalno, pokušati pobjediti sve i kad dođe vrijeme za ovu tekmu onda ćemo više moći reći.

CAREFREE ! B)
[/quote]

Wajz, svi oni glume ko za Oskara, svaki start ce iskoristiti da se valjaju po terenu... Mnogo toga ce zavisiti od kriterijuma sudije.
Ne znam zasto, al imam neki osecaj, da ce nam dati Lubosa Michela(ako jos uvek sudi) ili nekog Zabara...
  • Autor
Opet nam je to jedina prilika. Ime sudije ne igra nikakvu ulogu ako dobije upute 'odozgo', iz Centralnog Komiteta. ;)
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1333630045' post='39711']Dimenzije Stamford Bridgea - 103 x 67 m Dimenzije Camp Noua - 105 x 68 m A kad gledaš utakmicu na TV-u misliš da su dimezije Camp Noua 120 x 75 m.[/quote]

E nek si kralju stavio, bezveze se ja i Wisey ubjedjivali. :) To je to. Sve je do polozaja
kamere.

Ako se stvari odmaknu kontroli (ako sudije pocne suditi u korist Barcelone), onda ih sve polomiti startovima!
[quote name='Wisey' timestamp='1333634821' post='39765']
Opet nam je to jedina prilika. Ime sudije ne igra nikakvu ulogu ako dobije upute 'odozgo', iz Centralnog Komiteta. ;)
[/quote]
slazem se s tobom ali virujem da nebi suci bas trebali biti takvi jer ipak chelsea je engleska momcad i to bas engleska koja ide na snagu i sad da sude svaki faul protiv nas to bi bilo unistavanje i vidno popustanje barceloni jer ruku na srce barca isto zna radit gore startove i grublje od chelsea kako je messi samo ukliza ambrosiniju s leda bez milosti
[quote name='Wisey' timestamp='1333634821' post='39765']
[/quote]

S time da ih moramo dobiti, makar u prvom mecu, to se slazemo :)
Ali ja nisam mislio na ime sudije, vec na kriterijum istog. Nasi igraci ce morati dosta da seckaju igru Farce na sredini terena, bice tu mnogo sitnih faulova, jer nekad je to jedini nacin, da se oni zaustave. Sve te potencijalne prekrsaje oni ce da iskoriste da padnu i da pritiskaju sudiju. Ne mora biti do Centralnog komiteta, da se neki sudija, za takvu igru razmase kartonima. Treba biti oprezan, ne davati im povoda, da pokazuju svoje glumacke sposobnosti.
Fucking Disgrace...

Zelio bih da se Chelsea osveti.. Barca je jaca ali sve zavisi koliko ce nasi igraci biti motivisani.. Nikad im nismo lezali ali treba znati da je ovo najgori Chelsea u zadnjih 10 godina... Malo ko da ce vjerovati u nas. Barca se od 2009 pojacala a mi smo oslabili, to me jedino plasi...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1333636326' post='39779']
Baneta u spic, i samo rokati centarsuteve :D
Uterace im gol sigurno :D :P
[/quote]

Hmmm, to onda znaci Bosingwu na beka..
:P :P :P
[quote name='ADiS' timestamp='1333636862' post='39787']

Hmmm, to onda znaci Bosingwu na beka..
:P :P :P
[/quote]

Kad bolje razmislim, ipak ne valja tako :D
Mozda poceti tekmu sa Farcelonom u formaciji 4-4-2 (dijamant).

..............Mikel/Romeu.............
......Meireles..........Lampard....
....................Mata...................
...Sturridge.............Torres......

Milan je pokazao u 4 utakmice da se moze sa njima u takvoj postavci. Jer potrebno je imati sto guscu sredinu koja je u stanju da odigra jak presing i da je kompaktna. U 4-2-3-1 mislim da bi nam krila potpuno odsijekli, a Mikel/Romeu i Lamps na centru to ne bi uspjeli drzati i izgubili bismo u startu. Ogroman rizik bi bio stavljati Ramiresa u vezni protiv Barcelone. Potrebni su smireni igraci koji mogu iskontrolisati loptu i koju mogu opaliti sa distance. Staviti Studga umjesto Kalou pored Torresa, jer se prvi mec igra na Bridgeu, a on je brzi i prodorniji od Kaloua.

Za 4-2-3-1 su potrebna sjajna krila, tehnicki potkovana, strasno prodorna. A mi nemamo takve trenutno. Vidjecemo sta ce Robbie skontati, ali ja bih ovako nesto volio vidjeti.

P.S. Samo Modrica da imamo na sredini, pa u ovom "dijamantu" bi bilo sjajno gledati nas.
Drogba mora popraviti formu kako bi mogao igrati. On mora igrati. Lampard mora igrati i Terry mora igrati. Essien također ako se popravi. Pa i Cole. Neće Barcu dobit nikakvi Mate, Cahilli, Torresi itd. nego strojevi probuđeni plemenitim motivom, osvetom i dolaskom po ono što im pripada. Iako ni to vjerojatno neće pomoći jer je Barcelona kudikamo kvalitetnija. Ako padnemo, da padnemo časno. Ali ovaj puta POŠTENO.
[quote name='Tinmar' timestamp='1333644468' post='39803']
Drogba mora popraviti formu kako bi mogao igrati. On mora igrati. Lampard mora igrati i Terry mora igrati. Essien također ako se popravi. Pa i Cole. Neće Barcu dobit nikakvi Mate, Cahilli, Torresi itd. nego strojevi probuđeni plemenitim motivom, osvetom i dolaskom po ono što im pripada. Iako ni to vjerojatno neće pomoći jer je Barcelona kudikamo kvalitetnija. Ako padnemo, da padnemo časno. Ali ovaj puta POŠTENO.
[/quote]

slažem se...Lampard, Terry, Cole i Drogba moraju igrati...a za Essiena ima još malo vremena da vidimo u kakvom je stanju što se tiče forme
http://www.talksport.co.uk/magazine/features/120405/how-chelsea-can-beat-barcelona-mourinho-disguise-ghost-goals-and-ash-clo-168929

Cega sve nema na internetu :D
Volim sto nas podcjenjuju.
Nismo favoriti,nismo pod pritiskom,nemamo sta izgubiti,odigrat muski i nema problema.
Na nasem terenu ih ubit',ako ne primimo gol na svom terenu uvjeren sam u prolaz.
Vidjeli ste protiv Milana kako im je odbrana tanka,jedna ozbiljnija kontra i eto gola.
Mi u zadnje vrijeme igramo odlicno na kontra napade pa to treba iskoristit'.
  • Autor
Tinmare, podcjenjuješ ove ostale igrače. Istina je da će stara garda goriti od želje, ali misliš li stvarno da Mata, Gary ili Danny neće imati ogroman motiv da izbace Barcelonu i pokažu se na svjetskoj pozornici ? ;)
dvanaesti
Ne možeš složiti nikakvu ekipu bez Ramiza. Jednostavno, nema teorije. On je glavni sastojak onoga šta ćemo prirediti Kataloncima. :D Ja bih prvu tekmu na Bridgeu igru sa Didijem, a drugu, ako sve bude išlo prema planu, gurnuti Nanda. Veliko je pitanje da li žrtvovati Matu za još jednog defanzivno jačeg veznjaka, trkača. :unsure: Hiddink je dao podršku Robbieju i pred njim je najveći test u trenerskoj karijeri.
[quote name='Tinmar' timestamp='1333644468' post='39803']
[/quote]

Ne moze to tako kume...

Ramiz mora da startuje. Farceloniste ne mozemo nadmudriti tehnicki, moramo se osloniti na takticke i fizicke aspekte.Tu nam je Ramiz najpotrebniji. On je najbolji trkac u timu, i mnogo ce pomoci u razgradnji igre Katalonaca. On je izuzetno defanzivno disciplinovan, i tokom utakmice pokupi mnogo lopti, koje vrlo brzo moze da iznese napred. Farcelona se ne brani organizovano, kad imaju dva ofanzivna beka, uglavnom ostanu pozadi samo sa stoperima i mozda zadnjim veznim. Svaki presecen napad, na sredini terena, je sansa za kontru. Pogledaj revans iz 2009 godine. Dva gola iz cistih kontri.
Opet paralela sa utakmica protiv Milana. Naime, Milan je imao dosta sansi za kontru, ali nije imao ko da je istrci.

Slazem se sa tobom, da ce stara garda, imati najveci motiv da dobije ovu utakmicu, ali novi igraci mogu dati veliki doprinos tome.

EDIT: Secam se polu-finalne utakmice Farcelone sa Interom, kada je Mou uveo Chivua, i stavio ga na levo krilo, a sve to da bi zaustavio Messija, koji je tad igrao uglavnom po desnoj strani.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.