Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

• Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[color=#ff0000][b]Quarterfinals:[/b][/color]

[b]Chelsea[/b] - Benfica

APOEL - [b]Real Madrid[/b]

[b]Bayern [/b]- Olympique Marseille

[b]Barcelona[/b] - [b]Milan [/b]

[color=#ff0000][b]Semi-finals:[/b][/color]

[color=#000000]If [b]Chelsea[/b] - Milan / if Chelsea - [b]Barcelona[/b][/color]

[color=#000000][b]Real Madrid[/b] - Bayern[/color]

[color=#ff0000][b]Final:[/b] [/color]

[color=#000000]Chelsea / Barcelona - Real Madrid [/color]

[color=#ff0000][b]After final:[/b][/color]

[color=#ff0000][b][img]http://www.replicatrophycollector.com/IMG_uefachampionsleaguetrophy.jpg[/img][/b][/color]
Taman, protivnik po mjeri, objektivno bolji smo od njih i racunam na prolaz u polufinale, a bit ce lijepe utakmice za gledat..
ps. @[url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php/user/584-chelseathebest/"]chelseathebest[/url] i ja cu tada negdje bit u Pragu, mogli smo neku cugu dogovorit u Češkoj kad nam se ne da u svojoj zemlji sastat :D
Drago mi je sto cemo ako prodjemo Benficu (a hocemo :D) igrati protiv Barcelone/Milana te bi naravno volio da prodje Farcelona pa da im se osvetimo za Ovreba :).
  • Autor
Nimalo lagan protivnik. Ipak, zadovoljan sam što smo izbjegli tu četvorku (Barca, Real, Bayern, Milan) i to je glavno. Nadam se da ćemo do te utakmice pobijediti sve i zadržati 100% omjer pod RDM-om, ali to će biti jako teško. ;)
Benficu ćemo valjda proći nekako.. a onda Barcelona. Vjerujte, ako budemo igrali protiv njih neće im biti lako. Većina ovih igrača su igrali ono polufinale i svi ga se vjerujem sjećaju kao jučer, igrat će tu utakmicu kao da im je zadnja. Biti će to nešto puno emocija, dao bih tri života da Chelsea Barcu izbaci i pokaže svijetu. Sve ovisi o Terryju, Lampardu i Drogbi, šteta samo što Ballacka nema, on je posebno pošemerio na toj utakmici. Ježim se na samu pomisao ove utakmice, jedva je čekam, iako znam da će biti suza poslije nje, kao što ih je bilo i prošli put, nadam se samo da će ovaj put biti radosnice. Drogba i Lampard moraju vjerovati da i dalje mogu osvojiti LP sa Chelseajem, tko god trener bio, oni to moraju uzeti. Terry ima nešto više vremena ali i njega se tiče ali ovoj dvojici su ovo zadnje šanse, svakom godinom će sve manje i manje igrati. Ne znam za vas ali ja vjerujem da možemo i do finala. Jer nitko nema srca ko Chelsea, nitko nema toliko hrabrosti i motiva :')
Veoma sam zadovoljan protivnikom u 1/4 finala . Mislim da bi smo uz igru prikazanu protiv Napolia (2. utakmica) trebali proci , a onda polufinale Milan/Barcelona ko god da dodje bit' ce tesko ali ne i nemoguce ;)
Treba uzimat utakmicu po utakmicu, ako sad vec mislimo na Barcelonu, ispast cemo i od Benfice..
Objektivno jaci smo, ali nema opustanja nikakvoga, igrati maksimalno ozbiljno i proći u polufinale, a o Barci il Milanu nek krenu priče tek kad dođemo do njih..
PS. Axel Witsel i Javi Garcia su se spominjali da dolaze u nas, sada cemo iz prve ruke vidjeti o kakvim se igracima radi :)
Benfica je odlična ekipa, imaju dosta dobrih pojedinaca, a i kao ekipa funkcionišu super, nisu džabe 1. u Portugalu. Ali ne treba da nas to sputava, možemo da ih dobijemo u obe utakmice, samo ako ostanemo mirne glave. A što se tiče Barcelone, to je utakmice koju željno isčekujem, i dušu ću ispustiti na njoj.
Razumijem šta govoriš, al kad se stvori medijska slika da je Chelsea vec u polufinalu, ne mislis li da ce i igracima to u podsvijesti biti? citaju novine, nisu roboti :)
[quote name='bbj26' timestamp='1331977216' post='36080']Razumijem šta govoriš, al kad se stvori medijska slika da je Chelsea vec u polufinalu, ne mislis li da ce i igracima to u podsvijesti biti? citaju novine, nisu roboti :)[/quote]

ma nevjerujem...ti ljudi već predugo igraju nogomet da bi ih navijači mogli u takvo što uvjeriti :)
normalno je da razmišljju o Barci, ono o ćem mi pričamo njima se stvarno desilo i sigurno da su željni osvete i ponižavanja Barce, pa i mi smo, i sad kad se otvorila mogućnost da igramo protiv Barce u polufinalu da mi njima uzmemo finale kao oni nama one godine (samo što bi mi tad osvojili LP dok bi njih Real ili Bayern vjerojatno pobijedili ove) normalno je da razmišljamo i mi i igrači o tome, samo što kao što Slavko reče mi smijemo a igrači nesmiju, e sad nasupa trener u ovom slućaju RDM koji mora smirit strasti, spustit na zemlju, privuć njihovu koncentraciju, jednostavno bit trener, nije trenerovo samo izabrat tko če istrčat na teren nego puno puno više, za trenera moraš bit lukav, snalažnljiv, pametan, autoritativan, i puno još toga + što se moraš kužit u nogomet, jer inače sve pada u vodu, bit trener nije nimalo jednostavno, a RDM če u daljnjim utakmicama morat pokazat i dokazat puno toga, al ja sam uz njega, vjerujem da mi to možemo, i sa ovim igračima i sa RDM-om počevši od Lisica sutra pa do finala u Munchenu :)
zadovoljan ždrijebom, povoljniji bi bio jedini Marseille no izbjegli smo dvije jače momčadi.

očekujem riješenje u uzvratu, tamo bi bilo dobro sve osim poraza.
ja prezadovoljan ždrijebom,moglo je i bolje.mozemo laganini proci dalje ako ne zaseremo :)
samo se ne treba opustit i sve ce biti dobro.vjerujem u njih :)
[size=5][color=#0000ff]KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!!![/color][/size][color=#0000FF][size=5] [/size][/color]
  • 2 sedmice kasnije...
Realno gledano šanse su nam minimalne sa ovakvom ekipom, UEFAlona jednostavno ima puno bolju momčad (i puno bolje suce)...
Ali s druge strane tu je i velik motiv. Polufinale lige prvaka, motiv je velik i nama i UEFAloni. Ali naravno motiv nije samo ovo polufinale lige prvaka, vjerujem da će svi u Chelseau grist ko nikada da pokušaju osvetit' onu krađu iz polufinala 2009. godine. Iskreno da ja igram tu utakmicu ja bi dao 1000% svojih mogućnosti.
S druge strane i igrači katalonskog rugla će imat motiv- dokazat svima da nas mogu izbacit i bez sudaca.

Sve u svemu ovo će bit vrlo zanimljiva utakmica i nadam se da će pobijediti momćad koja to više zasluži i da se neće povlačiti repovi oko suđenja iza utakmice. I naravno nadam se da Chelsea neće doživjeti debakl.

[b][color=#0000ff]COME ON YOU BLUES!! <3 <3 [/color][/b]
čitam komentare po forumima i 95 posto kaže da Chelsea nema nikakve šanse

neka nas oni samo otpišu, tako će nam olakšat osvetu :)

i da, već zamišljam ovakav scenarij
na SB-u završi 0:0, na Campu farca povede 1:0 golom Inieste i onda u 93. minuti Meireles opali bombu iz gorica i zabije za 1:1 i za prolazak dalje! :)
Postoji i ono UEFA-ino nepisano pravilo, da niko nije odbranio trofej Lige Sampiona.

Mozda je red, da i Farcelonu sklone sa trona :D

A sad ozbiljno...

Jedina nada Chelseau je pobeda kod kuce, bez primljenog gola. Sve drugo bice ravno ispadanju. Milan je sam sebe pokopao, u prvoj utakmici. Imali su dve odlicne sanse, i to na pocetku meca, koje nisu iskoristili i to ih je kostalo plasmana. Oni su postavili dobru defanzivnu taktiku, i uspeli su da vecim delom zaustave napade Hobita. Da su otisli sa 2:0 na revans, sad bi ih gledali u polu-finalu.
Stvar je u tome, da Farcelona nije navikla da bude pod pritiskom, naucili su da sve bude po njihovom, da uvek oni diktiraju tok svake utakmice. To je njihova najveca slabost. Previse su arogantni. Ako bi im Chelsea uspeo da im nametne rezultat, da za promenu oni malo jure nesto, sigurno bi posao u revansu bio laksi.
Ja se najviše brinem što imamo u ekipi puno ovih "novih" igrača tipa Meireles, Ramires, Torres. Ne znaju oni šta znači pobjediti ili izbaciti Barcelonu, a to učiniti u plavom dresu. Da su Ballack, Joe Cole i ostali tu (igrači iz 2009. godine) bio bi čak i siguran da ćemo ih proći uz pošteno suđenje. Ovako uz ove klince, teško. Ali budemo vidjeli.

Ali jedno osnovno pravilo Di Matteu mora biti sljedeće - DAVID LUIZ NE SMIJE IGRATI OVU UTAKMICU NI POD KOJU CIJENU. Taj će napraviti neku glupost, a Barcelona gluposti neće praštati.

Ja bi volio kad bi igrali u ovoj formaciji u prvoj utakmici na Stamford Bridgeu:

[b]------------------- ČECH ------------------[/b]

[b]IVANOVIĆ - CAHILL - TERRY - BERTRAND[/b]

[b]--------- RAMIRES - ESSIEN ------------[/b]

[b]STURRIDGE - MATA - LAMPARD[/b]

[b]-------------- DROGBA -------------------[/b]

U uzvratu na Nou Campu:

[b]IVANOVIĆ - CAHILL - TERRY - COLE[/b]

[b]RAMIRES - MIKEL - LAMPARD - MATA[/b]

[b]-------- DROGBA ----- TORRES ---------[/b]
[url="http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/barsino-dete-veruje-u-pobedu-plavaca-protiv-katalonaca-74169.html"]Barsino dete veruje u pobedu "Plavaca" protiv Katalonaca[/url]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1333624188' post='39694']
Ja se najviše brinem što imamo u ekipi puno ovih "novih" igrača tipa Meireles, Ramires, Torres. Ne znaju oni šta znači pobjediti ili izbaciti Barcelonu, a to učiniti u plavom dresu. Da su Ballack, Joe Cole i ostali tu (igrači iz 2009. godine) bio bi čak i siguran da ćemo ih proći uz pošteno suđenje. Ovako uz ove klince, teško. Ali budemo vidjeli.

Ali jedno osnovno pravilo Di Matteu mora biti sljedeće - DAVID LUIZ NE SMIJE IGRATI OVU UTAKMICU NI POD KOJU CIJENU. Taj će napraviti neku glupost, a Barcelona gluposti neće praštati.

Ja bi volio kad bi igrali u ovoj formaciji u prvoj utakmici na Stamford Bridgeu:

[b]------------------- ČECH ------------------[/b]

[b]IVANOVIĆ - CAHILL - TERRY - BERTRAND[/b]

[b]--------- RAMIRES - ESSIEN ------------[/b]

[b]STURRIDGE - MATA - LAMPARD[/b]

[b]-------------- DROGBA -------------------[/b]

U uzvratu na Nou Campu:

[b]IVANOVIĆ - CAHILL - TERRY - COLE[/b]

[b]RAMIRES - MIKEL - LAMPARD - MATA[/b]

[b]-------- DROGBA ----- TORRES ---------[/b]
[/quote]
i ja sam razmislja nesto poput ove druge postave jer gledajuci protiv njih treba igrt na kontre i sprinteve a tu su ramires mata i ja bi uvali tu i sturridge mozda maka lampsa/mikela a torres i drogba bi mi igrali u napadu jer torrke moze povuci a drogba je jak i on lako njih moze pobacat i pojest puyola i pique
[url="http://www.index.hr/sport/clanak/jos-jedna-bitka-barce-i-chelseaja-koji-vise-ne-zeli-gledati-ovakve-njuske/608103.aspx"]http://www.index.hr/sport/clanak/jos-jedna-bitka-barce-i-chelseaja-koji-vise-ne-zeli-gledati-ovakve-njuske/608103.aspx[/url]

PROČITATI OBAVEZNO :)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1333624662' post='39698']
[url="http://www.index.hr/sport/clanak/jos-jedna-bitka-barce-i-chelseaja-koji-vise-ne-zeli-gledati-ovakve-njuske/608103.aspx"]http://www.index.hr/...ske/608103.aspx[/url]

PROČITATI OBAVEZNO :)
[/quote]

Komentar ispod jednog od videa...

"[left][left]If you have Valdez, we have CECH. If you have Puyol, we have TERRY. If you have Pique, we have LUIZ. If you have Alves, we have IVANOVIC. If you have Abidal, we have COLE. If you have Xavi, we have ESSIEN. If you have Iniesta, we have LAMPARD. If you have Mascherano, we have RAMIRES. If you have Sanchez, we have TORRES. If you have Pedro, we have MATA. If you have Messi, we have DROGBA. . . And finally, If you have Platini, we have SPIRIT, CONFIDENCE and THE WILL TO REVENGE!!!"[/left][/left]
[left][left] [/left][/left]
[left][left]------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/left][/left]
[left][left] [/left][/left]
[left][left]BTW, revans iz 2005 godine(4:2) je jedna od najboljih utakmica u istoriji LS, sigurno :)[/left][/left]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.