16. februar 2012.14 god. comment_27124 [quote name='how yes no' timestamp='1329430901' post='27114']Prevedite ili pojasnite u kratkim crtama, molim.. [/quote]Ma Danny ne planira napustiti AVB i kao odbija govori da te glasine da je nesrecan na SB nisu tacne,kad mu istekne ugovor 2014 planira da ga produži @Wisey nevalja to tvoje covjek je rekao u kratkim crtama,kakvo citiranje o cemu pricas xD nista nismo culi nista nismo vidjeli Prijavi
17. februar 2012.14 god. comment_27276 Hvala obojici . Ja ingliš onako solidno razumijem, ali kad je duži tekst, malo se zafrkam, pa onda ne znam šta čitam... Prijavi
17. februar 2012.14 god. comment_27294 uf zamisli da navijamo za njemacki klub ja bi umra preevodeci Prijavi
17. februar 2012.14 god. comment_27311 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1329514008' post='27294']uf zamisli da navijamo za njemacki klub ja bi umra preevodeci[/quote] vjeruj njemački nije težak zapravo sveukupno gledajući, lakši je od engleskog Prijavi
17. februar 2012.14 god. comment_27315 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329516074' post='27311'] vjeruj njemački nije težak zapravo sveukupno gledajući, lakši je od engleskog [/quote] hahahhaahhahhaha meni ne izgleda tako uceci ga Prijavi
17. februar 2012.14 god. comment_27347 @chelseathebest možda i je al Engleski susrećemo i na internetu , kompjuterima, filmovima novinama pa reako bi najjačim medijima i slušajuči ga bolje ga učimo evo ja sam sasvim ok u engleskom a od toga pedalj u školi nisam naučio sve mediji, ni njemačkog kurca nisam naučio al tko zna da ga slušam tolko kolko i eng možda bi ga i znao.A od ovih dužih tekstova kad ga vidim odma mi je muka neda mi se ni da je na našem čitat a kamoli neki strani jezik Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27369 Ja sam imao 5 iz njemackog uvijek,a iz engleskog sam imao jednom ili dvaput 4 a engleski super znam a njemacki pojma nemam znam nesto malo Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27722 Sve je to lijepo dečki ali Sturridge nema veze s tim stay ontopic. Daniela trebamo u špici definitivno ali će sada vjerojatno Drogba zauzeti to mjesto. Za njega sam siguran da će pred golom učiniti najbolje što zna Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27726 [quote name='Tinmar' timestamp='1329600418' post='27722'] Sve je to lijepo dečki ali Sturridge nema veze s tim stay ontopic. Daniela trebamo u špici definitivno ali će sada vjerojatno Drogba zauzeti to mjesto. Za njega sam siguran da će pred golom učiniti najbolje što zna [/quote] slazem se Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27727 [quote name='Tinmar' timestamp='1329600418' post='27722'] Daniela trebamo u špici definitivno ali će sada vjerojatno Drogba zauzeti to mjesto. Za njega sam siguran da će pred golom učiniti najbolje što zna [/quote] A i Danny nekako proigra uz Didiera. Godi mu prisutnost nekog ko će odvlačiti pažnju protivnicima, ko će skakati i spuštati lopte pa da ovaj iz drugog plana ulazi. To mu je izgleda najbolja pozicija, baš kao što je u Boltonu procvjetao uz Kevina Daviesa. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27735 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329600666' post='27731'] Mogao bi da cvjeta uz Torresa [/quote] Uz Torresa ni Messi ne bi cvjetao Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27748 [quote name='Tinmar' timestamp='1329600800' post='27735'] Uz Torresa ni Messi ne bi cvjetao [/quote] PS..Nemoj mislit da nešto loše mislim sa ovim smijehom, stvarno si me nasmijao. Svaka čast. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27763 A sto svi misle da treba da igra kao spic? Mislim, ima mnogo boljih spiceva u svetu nego Sturridge-a, sto mladji, sto stariji. On ima fenomenalnu brzinu za krilo i daje brdo golova. Sta bre koji moj fali Hulku sto igra na desno krilo (isto treba da bude spic, isto levonog). Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27764 [quote name='zulu' timestamp='1329608250' post='27763'] A sto svi misle da treba da igra kao spic? [/quote] Zato što je počeo karijeru kao špic. Bilo je već dosta diskusije o tome. Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27802 [quote name='Wisey' timestamp='1329608402' post='27764'] Zato što je počeo karijeru kao špic. Bilo je već dosta diskusije o tome. [/quote] Henry je poceo kao levo krilo, takodje Viera. Hulk isto poceo kao spic, a sad vrlo uspesno desno krilo koji svi hoce da kupe. NEko bi ga sigurno kupio da nema toliku cenu uracunatu u ugovoru. Beckham uvek hteo da igra u sredini terena - jel morao da Fergie slusa igraca? Ancellotti je povukao Pirla pa se isplatilo. Jedini razlgo sto mi uopste pricamo o Sturridgeu kao spicu jeste sto Torres ne daje golove. Da imamo spica koji ih daje, svi bi rekli "Mrs klinjo, igraj i ne seri". Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27816 iskreno to je malo debilno, izvinite al jest, Daniel nema što tražit kao špica bar ne u Engleskoj prvoj ligi dok se igra sa jednim napadačem, on se odlično snašao na krilu i ta mu pozicija leži još da doda loptu češče ja bi bio prezadovoljan njime, jer dečku je leglo krilo ko kec na desetku. A to što je on počeo kao špic to enznači da bi bio dobar špic , počeo je i Modrić kao golman pa ga ti stavi onakvog metar i žilet na gol, On treba da ne sere i da igra gdje mu trener kaže, a i kao što sam ekao on možda ovako je dobro građen to neznam al kad ga vidim pored onih stopera engleskih ćini se kao mravac, neznam šta bi bilo da se mora hrvat s njih 3 u šesnaestercu pa potopili bi ga. Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27822 Sturridge ima odlican njuh za gol, skoro sve golove je dao sa pozicije spica. I otkud vam to da ne bi bio dobar kao spic? On je ubitacan kada primi loptu na nekih 16m od gola u sredini. U Bolton je pravio haos tako. Dobije loptu i izbaci prvog igraca do sebe a onda suta ili dodaje pa trci u srce 16-erca i opet se nalazi u gol sansi. Ima covjek nevjerovatan prvi dribling, izbaci igraca u sekundi, prebrz, tehnika na zavidnom nivou. Da igra na mjestu spica uvaljao bi sve one golove koje je Torres promasio. A ovo oko stopera je sve klimavo. Sto Aguera ne jedu stoperi onda? A Danny je brzi od njega... Ne mozete reci da covjek ne bi uspio na mjestu spica kada to igra citavu karijeru. Jedino sada kod nas igra krilo zato sto su tu prije svega Torres, Drogba, Lukaku... Ali reci da on nije za spica je cudno stvarno. Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27830 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1329648529' post='27822']Sturridge ima odlican njuh za gol, skoro sve golove je dao sa pozicije spica. I otkud vam to da ne bi bio dobar kao spic? On je ubitacan kada primi loptu na nekih 16m od gola u sredini. U Bolton je pravio haos tako. Dobije loptu i izbaci prvog igraca do sebe a onda suta ili dodaje pa trci u srce 16-erca i opet se nalazi u gol sansi. Ima covjek nevjerovatan prvi dribling, izbaci igraca u sekundi, prebrz, tehnika na zavidnom nivou. Da igra na mjestu spica uvaljao bi sve one golove koje je Torres promasio. A ovo oko stopera je sve klimavo. [u][b]Sto Aguera ne jedu stoperi onda? A Danny je brzi od njega[/b][/u]... Ne mozete reci da covjek ne bi uspio na mjestu spica kada to igra citavu karijeru. Jedino sada kod nas igra krilo zato sto su tu prije svega Torres, Drogba, Lukaku... Ali reci da on nije za spica je cudno stvarno.[/quote]ti mene zajebavas brate moj od Aguera sigurno nije brzi Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27842 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1329648529' post='27822'] Sturridge ima odlican njuh za gol, skoro sve golove je dao sa pozicije spica. I otkud vam to da ne bi bio dobar kao spic? On je ubitacan kada primi loptu na nekih 16m od gola u sredini. U Bolton je pravio haos tako. Dobije loptu i izbaci prvog igraca do sebe a onda suta ili dodaje pa trci u srce 16-erca i opet se nalazi u gol sansi. Ima covjek nevjerovatan prvi dribling, izbaci igraca u sekundi, prebrz, tehnika na zavidnom nivou. [b][u]Da igra na mjestu spica uvaljao bi sve one golove koje je Torres promasio[/u][/b]. A ovo oko stopera je sve klimavo. Sto Aguera ne jedu stoperi onda? A Danny je brzi od njega... Ne mozete reci da covjek ne bi uspio na mjestu spica kada to igra citavu karijeru. Jedino sada kod nas igra krilo zato sto su tu prije svega Torres, Drogba, Lukaku... Ali reci da on nije za spica je cudno stvarno. [/quote] this is so true uglavnom neka on samo nastavi na krilu, jer nemamo bolje desno krilo od njega (ili imamo?), a ako se to promijeni, onda možemo razgovarat o eventualnom špicu Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27866 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1329648529' post='27822'] Sturridge ima odlican njuh za gol, skoro sve golove je dao sa pozicije spica. I otkud vam to da ne bi bio dobar kao spic? On je ubitacan kada primi loptu na nekih 16m od gola u sredini. U Bolton je pravio haos tako. Dobije loptu i izbaci prvog igraca do sebe a onda suta ili dodaje pa trci u srce 16-erca i opet se nalazi u gol sansi. Ima covjek nevjerovatan prvi dribling, izbaci igraca u sekundi, prebrz, tehnika na zavidnom nivou.[b] Da igra na mjestu spica uvaljao bi sve one golove koje je Torres promasio.[/b] A ovo oko stopera je sve klimavo. Sto Aguera ne jedu stoperi onda? A Danny je brzi od njega... Ne mozete reci da covjek ne bi uspio na mjestu spica kada to igra citavu karijeru. Jedino sada kod nas igra krilo zato sto su tu prije svega Torres, Drogba, Lukaku... Ali reci da on nije za spica je cudno stvarno. [/quote] Ali isto tako ne bih toliko puta asistirao kao Torres . Najbolje nek' on ostane na krilu Drogba ili Torres u spicu . Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27874 Da, ali pitanje je Daniela kao usamljenog napadača. U Boltonu je igrao povučenog, iza K.Daviesa ili Klasnića i kad bi ovi odvlačili odbrambene igrače, skakali i spuštali lopte, gradili se blizu gola, ostavljali povratne... Danny je imao prostora da to sve iskoristi sa svojom brzinom i dobrom ljevicom. Kod nas se ne igra tako u napadu. Jedan je Drogba, kompletan centarfor koji je u stanju to sve raditi i zabijati bruku golova. Torres na velikom prostoru je pravi, ali na postavljenu odbranu nema od njega fajde. Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27913 [quote name='Wisey' timestamp='1329653394' post='27874'] Da, ali pitanje je Daniela kao usamljenog napadača. U Boltonu je igrao povučenog, iza K.Daviesa ili Klasnića i kad bi ovi odvlačili odbrambene igrače, skakali i spuštali lopte, gradili se blizu gola, ostavljali povratne... Danny je imao prostora da to sve iskoristi sa svojom brzinom i dobrom ljevicom. Kod nas se ne igra tako u napadu. Jedan je Drogba, kompletan centarfor koji je u stanju to sve raditi i zabijati bruku golova. Torres na velikom prostoru je pravi, ali na postavljenu odbranu nema od njega fajde. [/quote] slažem se, dapače to sam i napisao gore. Dvanaesti, dobro zboriš ali kad pogledaš Agur uvjek sa sobom u napadu ima Džeku ili Balotellija koji su meni oba super napadači i na njima uvjek moraju bit 2 pa onda dođe do izražaja Aguerova brzina driblin i tehnika. I tako Citiy melje e sad što AVB nema mašte pa da proba nešto iskombinirat kad vidi da ovako neide e to više nije ni u mojoj moći nit Sturridgevoj to je jednostavno do trenera kako će postavit, al složit ćemo se da se odličnim pokazao na krilu samo da češče doda loptu , i da kao jedini istureni nebi imao previše šanse. Malo povjerenja u Vinka nije on baš tolko glup. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.